GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι φοβάται η Μπακογιάννη...

Η πρωτιά της στις δημοσκοπήσεις είναι σχετική και αν "συνενωθούν" οι αντίπαλοί της μπορεί να χάσει... . Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠ...

Η πρωτιά της στις δημοσκοπήσεις είναι σχετική και αν "συνενωθούν" οι αντίπαλοί της μπορεί να χάσει...
.
Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Tι είναι αυτό που κάνει την Ντ. Μπακογιάννη να μη θέλει την εκλογή νέου αρχηγού της ΝΔ από όλη την κομματική βάση; Η προσεκτική μελέτη των δημοσκοπήσεων από την οποία προκύπτει ότι μπορεί να έρχεται πρώτη αλλά η πρωτιά της είναι σχετική καθώς η αποδοχή της έχει "οροφή" που δεν ξεπερνά το 50%.
Αυτό σημαίνει ότι αν οι άλλοι υποψήφιοι συνεννοηθούν, στην πορεία, μεταξύ τους και συμφωνήσουν σε έναν, που θα είναι αντίπαλος της κ. Μπακογιάννη, η αναμέτρηση για την ηγεσία μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό ντέρμπι. Και η κ. Μπακογιάννη να χάσει...

16 σχόλια

  1. Ποτέ δεν κατάλαβα ποια είναι η υπεροχή της Ντόρας , του Αβραμοπουλου και του ...καταλληλότερου! Κινούνται στην περιοχή του τίποτα. Αν οι Νεοδημοκράτες δεν το καταλαβαίνουν τόσο το χειρότερο και γι αυτούς και για τη χώρα. Ας δώσουν σε μεταβατικό πρόεδρο την προεδρία και ας πάνε σα Τακτικό Συνέδριο για να γίνουν προτάσεις και να καθοριστούν οι θέσεις και εκεί θα ξεπηδήσουν άξιοι άνθρωποι, που δεν ανήκουν στις κλίκες που όλοι μα όλοι οι σημερινοί διεκδικητές της αρχηγίας έχουν με ζήλο υπηρετήσει.

    Καλή τύχη.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν καταλάβατε γιατί θέλει άρον άρον η Ντόρα να γίνει εκλογή από το συνέδριο?Γιά να μην υπάρξει χρόνος συζήτησης γιά τα αίτια της συντριβής της κυβέρνησης Καραμανλή γιατί εκεί θα ακουστεί ότι η κυρία Ντόρα (που ήταν μέλος της άρα έχει την ευθύνη της) πίεσε να πάνε σε πρόωρες εκλογές ώστε να διαλυθεί ο δύσμοιρος Κώστας Καραμανλής!
    Ξέρετε ρε τι σημαίνει Μητσοτάκης?
    Όλους θα μας θάψει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΝΤΟΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ν. Δ.

    Η ΚΥΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΝΟΟ, ΚΩΣΤΑΚΗ,ΣΤΥΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ [ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ]ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΩΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕΣ 5.5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, [ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ,ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.ΠΕΤΡΑΛΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ,ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ,ΚΑΣΙΜΗ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΝΑΚΟ,ΜΠΟΥΡΑ,ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΚΟΝΤΟ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΚΤΛ.ΚΤΛ,ΚΤΛ.]

    ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑ , ΑΠΕΡΙΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΣ.

    ΤΩΡΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ,ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΕΣ.

    ΑΜΝΗΜΩΝ,ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. We want the political party Nea Dimokratia, and we want it now!!

    Dora!


    We want the world and we want it now!

    Jim Morrison!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Αν συνενωθούν". Μα καλά, υπό ποιόν?
    Να συνενωθεί η Ντόρα γίνεται.
    Να συνενωθούν οι άλλοι, πώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΧΙ στο Μητσοτακέικο.
    ΝΑΙ σε οποιοδήποτε άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεοδημοκράτες αντίπαλοι της κορούλας είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αν χάσετε την αρχηγία της ΝΔ,όπως ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ, και οι πασοκσίδες βουλευτές στη βουλή ότοαν έγινε πρωθυπουργός ο μητσοτάκης από την μαμά με τα γιουβαρλάκια,ΤΟ Θρυλικό, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος άλλος; ο μόνος ικανός από τους άλλους είναι ο Σαμαράς. Χωράει συζήτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ντόρα δεν είπε ποτέ ότι δεν θέλει εκλογή προέδρου από τη βάση!!! Δεν είστε καλα ενημερωμένοι.
    Και ποιός να ενωθεί? Ο αποστάτης με τον ανίκανο? Ούτε 20% δε θα πάρουμε στις επόμενες εκλογές...

    Εκλογή αρχηγού άμεσα! Μην ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από 1 χρόνο έχουμε Δημοτικές / Νομαρχιακές εκλογές και με αυτά τα ποσοστά πάμε για ακόμη μεγαλύτερη πανωλεθρία!

    Αν αυτό θέλετε... συνεχίστε να καθυστερείτε τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ., ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
    ΕΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο στα ολοκληρωτικά καθεστώτα η αρχαιρεσίες γινόντουσαν με συνοπτικές διαδικασίες.Εκεί που δεν ήθελαν να ακουστούν όλες οι φωνές.Κάπως έτσι επιδιώκει η Ντόρα να γίνει και η εκλογή της στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
    Θα το ανεχτούν αυτό τα εκατομμύρια των οπαδών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας?
    Αν γίνει έτσι τότε μας έχει ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ έτη φωτός σε δημοκρατικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο οτι βλεπω ολοι την λατρευουμε την Ντορα,περναει στο ντουκου επισης τα πλυντηρια και τα μιξερ του Χριστοφορακου.Επισης περναει στο ντουκου οτι βρισκεται σε διατεταγμενη υπηρεσια απο τους αμερικανους για διαδοχη η συνεργασια με τον ΓΑΠ για να μας αποτελειωσουν.Και δεν ειμαι ακροδεξιος αντιθετα ,αλλα αυτοι οι δυο με ανυσηχουν πολυ και η Ντορα δεν με πειθει οχι αρχηγος ουτε για βουλευτης.Επειδη εχει χρηματα και ισχυ λαδωνει τα ΜΜΕ και τους γελοιους δημοσιογραφους και την προβαλουν σαν φαβορι.Ας κατεβει στην βαση και θα τα πουμε.Ενα ερωτηματικο εχω γιατι ο Καραμανλης την εκανε υποθργο Εξωτερικων εν γνωσει του οτι θα μας πουλαγε.Και μετα την ακουσε για προωρες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η υπέρμετρη φιλοδοξία της δεν της επιτρέπει να αντιληφθεί πόσο αντιπαθής είναι στη βάση της Νέας Δημοκρατίας.
    Θεωρείται "ξένο σώμα" και όσο νωρίτερα το καταλάβει, τόσο το καλύτερο θα είναι γι αυτήν και για το κόμμα.
    Αφού θέλει τόσο την αρχηγία, ας κάνει ένα νέο κόμμα, δικό της.
    Μην διεκδικεί όμως κάτι που δεν της ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12 Οκτ 2009 10:14:00 μ


    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!!!

    ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση