GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη . Καλο θα ήταν να σκεφτει η Οργανωτικη Επιτροπη για την εκλογη του νέου προέδρου της ΝΔ το εξης: Αν δεν υπάρξει απόλ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Καλο θα ήταν να σκεφτει η Οργανωτικη Επιτροπη για την εκλογη του νέου προέδρου της ΝΔ το εξης:
Αν δεν υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο να πάνε οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ, του πρώτου, και όχι οι δύο πρώτοι. Ε, και δεν είναι πρακτικα τόσο φοβερο να υπάρξει και τρίτος γύρος, αν χρειαστει. Πιστεύω ότι αυτο το σύστημα των τριων (το πολυ) γύρων είναι καλύτερο, πιο αμερόληπτο και πιο δημοκρατικο απο το σύστημα των δύο (το πολυ) γύρων. Και μπορει, ενδεχομένως,να οδηγήσει στην εκλογη άλλου προσώπου, εκφράζοντας πιο σωστα τα μέλη της ΝΔ.

15 σχόλια

  1. ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΧΙ, Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ 2007 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ. ΟΙ ΠΡΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΙΓΕ ΣΤΗ ΕΥΒΟΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΑΤΑ. ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΒΙΕΔΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 23ΧΡΟΝΩΝ) ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "καλύτερο, πιο αμερόληπτο και πιο δημοκρατικο"


    Πώς τα λές ρε Θωμά-κη!

    Ρε Κρητικέ μας δουλεύεις;


    Αφού η Ντόρα θα βγεί,

    Αφού η Ντόρα έγινε ΥΠΕΞ,

    Αφού η Ντόρα ονομάζεται και, Μητσοτάκη

    Αφού τη Ντόρα χρόνια τώρα ετοιμάζουν

    Αφού αφού αφού

    Τί πλάκα εχετε μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ θα μείνουμε άλλους 2 μήνες χωρίς αρχηγό κι εσείς θέλετε και 3 εκλογικές διαδικασίες? Είμαστε σοβαροί??
    Έχουμε εκλογές σε 1 χρόνο και οργάνωση 0! Πάλι τελευταία στιγμή θα τρέχουμε να κλείσουμε τα ψηφοδέλτια...
    Άντε να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΩΜΑΚΟΝ ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΙΕΣΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΙΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


    ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΘΩΜΑΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεε δεν μπορούσα ποτέ να το φανταστώ ότι ο καλήτερος τρόπος να κάνεις τις λαμογιές σου, τις συνενοήσεις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    Όχι σαν το Πασόκ που σφαχτήκανε, αυτοί είναι αγγελούδια, αυτοί είναι μπουμπούκια, αυτοί είναι παιδιά του κατηχητικού, αυτούς να πάρουμαι να μας μεγαλώσουν τα παιδιά μας, να να δώσει η Κορούλα στον παπού δρακουμέλ για να έχουν κάτι στο υποσεινήδειτο τους να τα εξιτάρει, να τα μάθει πως για το συμφέρον τους η Ελλάδα μπορεί και να γαμηθεί, να τα δώσουμαι στον Αβραμόπουλο να τα μάθει να φτιάχνουν νόμους που θα αθωώνουν τους λαμογιάρηδες κλέφτες του Δημοσίου ΕΆΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ, να τα δώσουμε στον Σαμαρά να τα μάθει πως ρίχνουνε μια κυβέρνηση, να τα δώσουμαι στον Νομάρχη να τα μάθει πως κουκουλώνουν σκανδαλάρες δικές του και άλλων όταν το επιτάσσει το κομματικό συμφέρον και πως από τραγουδιστής σε κολάδικο γίνεσαι νομάρχης.
    Αυτούς να πάρουμαι που όταν η Ελλάδα συγκλονιζότανε από τις σκανδαλάρες τους αυτοί σφύριζαν κλέφτικα, ΕΘΝΙΚΟΝ ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aκρωτηριανάκη έγινες προβοκάτωρας.Αποτυχειμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai giati na min pane kai ston deytero gyro oloi mazi? Eisai koyzoylos h.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai giati na min pane kai sto deytero gyro oloi mazi? Koyzoylos eisai more h mipos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΩΡΙΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΝΤΟΡΑΚΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ?
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με σύστημα Ρουσόπουλου η Ντόρα φτιάχνει μυστικές δημοσκοπήσεις

    Από Factorx | Πεμ. 08 Οκτ 2009, 11:10 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Είναι ήδη φανερό πως ή Ντόρα Μπακογιάννη υστερεί από τον Σαμαρά όσον αφορά στο ζήτημα του συσχετισμού δυνάμεων μέσα στη ΝΔ.

    Από την άλλη μεριά η Αγία Οικογένεια υπερτερεί με όλο εκείνο το ορατό και αόρατο σύστημα που θα επιδιώξει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την εκλογή της Ντόρας.

    Αναφερόμαστε κυρίως σε ένα ευρύτατο δίκτυο δημοσιογράφων, ένα πολύπλευρο δίκτυο συνεργατών «εξωθεσμικών» που παίζουν το ρόλο του παπαγάλου αλλά και -κυρίως-τα βασικά εργαλεία της διαπλοκής, τις δημοσκοπικές εταιρείες.

    Πληροφορίες του antinews αναφέρουν πως στο πλαίσιο αυτό, στο κοντινό μέλλον θα βγουν στη δημοσιότητα δημοσκοπήσεις, οι οποίες θα δείχνουν σαφέστατη υπεροχή της Ντόρας.

    Πρωτεργάτης μεταξύ άλλων αναμένεται να είναι η πολυδιαφημισμένη εταιρεία «civitas» η οποία επί Νέας Δημοκρατίας είχε κερδίσει ..όλους σχεδόν τους διαγωνισμούς για τη στελέχωση των υπουργείων αλλά και εν γένει για τη προώθηση των διαφημιστικών τους προβολών.

    Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με το «σύστημα Ρουσόπουλου», το οποίο παίρνει ως φαίνεται μεταγραφή στην ομάδα της Αγίας Οικογένειας.

    Ιδού και το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας Ποντίκι, που εκδίδεται από τον κ. Δελατόλα, στενού φίλο και συνεργάτη του κ. Ρουσόπουλου

    (Βρείτε το "Ποντίκι" και δείτε το παραμύθι)

    (Η γελοιογραφία πάντως είναι όλα τα λεφτά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Από την άλλη μεριά η Αγία Οικογένεια υπερτερεί με όλο εκείνο το ορατό και αόρατο σύστημα που θα επιδιώξει με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, την εκλογή της Ντόρας."


    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ


    ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση