GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Ψωμιάδης για το συνέδριο...

«Σ’ αυτό το συνέδριο πρέπει όλοι μαζί να πούμε φτάνει πια. Να πούμε: Σήμερα επιστρέφουμε στο λαό. Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή. Ζητώ από όλου...

«Σ’ αυτό το συνέδριο πρέπει όλοι μαζί να πούμε φτάνει πια. Να πούμε: Σήμερα επιστρέφουμε στο λαό. Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή. Ζητώ από όλους να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή. Για να ακουστεί η δική τους φωνή. Να ακουστεί η φωνή της αλήθειας, η φωνή της νεολαίας, η φωνή της περιφέρειας, η φωνή της αυτοδιοίκησης. Να ακουστεί μια καθαρή φωνή. Προέρχομαι από το λαό. Νοιάζομαι για το λαό. Αγωνίζομαι για το λαό και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».
Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά...

την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Porto Palace, με αφορμή την πρόσφατη κατάθεση γραπτής δήλωσής του στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Εκτάκτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σιούφα.
«Γνωρίζω ότι ο δρόμος που διάλεξα είναι δύσκολος. Υποτιμήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου και πέσαμε έξω. Εγώ τιμώ όλες τις υποψηφιότητες αλλά ορισμένοι ας μην υποτιμούν τη δική μου», παρατήρησε ο Νομάρχης, ο οποίος εξήγησε ότι «η πρωτοβουλία να μπω μπροστά, υπηρετεί πρώτα από όλα την ενότητα του κόμματος».
«Δεν έχω το δικαίωμα να απογοητεύσω κανέναν. Ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να επιστρέψει στο λαό, να επιστρέψει στους Έλληνες πολίτες που είναι και η μόνη πηγή δύναμης στη δημοκρατία», συνέχισε ο κ. Ψωμιάδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί «το κόμμα πορεύεται σε ένα ανοιχτό συνέδριο μελών και φίλων».
«Χαίρομαι που δικαιώθηκαν οι θέσεις μου. Χαίρομαι γιατί ανοίγουμε τις πόρτες και τις καρδιές μας στο λαό. Χαίρομαι γιατί δεν θα είναι ένα συνέδριο απλά διαδοχής, αλλά ένα συνέδριο πολιτικών θέσεων, ιδεολογιών, αρχών και αυτοκριτικής», είπε ο Νομάρχης.
«Δεν υποχωρώ, όπως νόμιζαν ορισμένοι, δεν κάνω πίσω, δεν σέρνομαι στα πόδια κανενός», διευκρίνισε ο Νομάρχης, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα ξεκινάμε από μια δημοκρατική, λαϊκή, πατριωτική, κεντροδεξιά, με αξιοπρεπή εθνική πολιτική και φθάνουμε ως το κοινωνικό κέντρο και τις φιλελεύθερες δυνάμεις».
Τέλος, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα καταθέσει τον απαιτούμενο αριθμό των πενήντα υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς του για το αξίωμα του προέδρου της ΝΔ στην οργανωτική επιτροπή στις 22 Οκτωβρίου. «Στις 22 του μηνός, θα καταθέσω την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όχι μόνο των Θεσσαλονικέων αλλά όλων των Ελλήνων», κατέληξε.

6 σχόλια

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΓΑΛΑΖΙΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ) ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΡΟΝΙΑ..Η ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΩΧΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ..Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Σ’ αυτό το συνέδριο πρέπει όλοι μαζί να πούμε φτάνει πια. Να πούμε: Σήμερα επιστρέφουμε στο λαό. Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή....ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΓΛΥΦΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ
    ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΑΤΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ.
    ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.


    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ .

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ .


    ΟΡΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό Ψωμιάδης Αρχηγός!!!!
    Απορία ψάλτου....... βήξ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 23ΧΡΟΝΩΝ) ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλεποντας ολα αυτα που γινονται στην ΝΔ καθομαι και σκεφτομαι ποσο ενωμενη ηταν αυτη η παραταξη οταν κυβερνουσε.
    Απιστευτο μας παραμυθιαζε και ο αρχηγος τους περι σκληρων αποφασεων και ενωμενης ομαδας που θα εβγαζε την χωρα απο την κριση.
    Για ποσο μαλακες μας ειχε ο χοντρομπαλας ........και η αλησμονητη παρεα του, πακης κουφος αρπαχτοπουλος αλογοχωστης μητσοτακομπακογιαννοκουβελου και γαμω τις παραλλαγες.
    Ολος ο θιασος επι σκηνης ακροβατες μπουρδολογοι σαλτιμπαγκοι παλιατσοι λαμογια συνεχιζουν να εμπαιζουν με τον χυδαιοτερο τροπο τον λαο.
    Ουτε μια αυτοκριτικη ουτε μια λεξη για την σφαλιαρα που βουιξε τα αυτια τους και ακουστηκε και περα απο την Ευρωπη.
    Το μονο που κανανε σαν κοινα λαμογια ηταν να παρουν και τα laptops απο τα υπουργεια, εδω μιλαμε οχι μονο για λαμογια αλλα και ληγουρια του αισχιστου ειδους κοπριες κοινως.
    Που ειναι εκεινος ο λαλιστατος υπουργος οικονομικων ο παπατρεχαγυρευε που θα παρεδιδε το ελλειμα κατι μεταξυ 6 και 8%? 12% και βλεπουμε οσο ανακατευονται τα σκατα οι μυρωδιες μεγαλωνουν.
    Ψαχνονται τωρα για αρχηγο στο κομμα με ποιους υποψηφιους ? την κορη του αποστατη, τον αλβανοφερτη , τον παπαρολογο αεριτζη και τον παλιατσο της παραταξης, θα πλατυνουν οι κολοι τους απο το καθισμα στα στασιδια της αντιπολιτευσης θα μου πεις και ποιον να προτεινουν παρτον τον ενα και χτυπα τον αλλο.
    Αρε Καρατζαφυρερ σιωπηλο παρτυ κανεις την εχεις στησει στην γωνια και περιμενεις τους πελατες.
    Σου ερχονται μην ανησυχεις κατ' ομαδες θα τρεχουν.
    Αυτο το μπαχαλο που λεγεται ΝΔ ειναι υπο διαλυση καλυτερα υπο κατεδαφιση η επιγραφη του λειπει να αγορασεις υλικα κατεδαφισης σε συμφερουσα τιμη.
    Θα ακουστει παλι η ατακα του Καραβαγγου και απο κατω ως αλλη Μαρω Κοντου η Μητσοτακαινα θα λεει παμε αντωνακη μου το ερειπιο πεφτει, επικαιρη οσο ποτε αυτη η Ελληνικη ταινια.
    Μεγαλε Πακη που θα ειχες παρετηθει μολις εφευγε ο Καραμανλης α βρε τσανακογλυφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση