GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλει την Αντζελα Γκερέκου...

...στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Κέρκυρα . Από το http://zorocorfu.blogspot.com/ . To μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣ...

...στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στην Κέρκυρα
.
Από το http://zorocorfu.blogspot.com/
.
To μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Καλούδης και 2ος σε ψήφους στην επιλογή Βουλευτή απο το ΠΑΣΟΚ στη Κέρκυρα καταγγέλει την υφυπουργό κ. Αντζελα Γκερέκου οτι για να εκλεγεί αυτη και μόνο με ενέργειες της και των συνεργατών της χαθηκε η δευτερη εδρα.
Συγκεκριμένα αναφέρει οτι έμμισθοι εκτοξευτήρες λάσπης που έστησαν από τη μία πλευρά το ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά η κ. Άντζελα Γκερέκου με τους παλιούς και νέους μνηστήρες της εξουσίας που την περιστοίχιζαν και ο ανέντιμος, βρώμικος και ανήθικος πόλεμος που έκαναν ενα με 400 μισθοφόροι ,από τους οποίους οι 50 ήταν από την Αθήνα, έταξε λαγούς και πετραχήλια στους πάντες και κυρίως υποσχόμενη εκατοντάδες διορισμούς στο δημόσιο, ως αυριανή υπουργός Τουρισμού.
Πριν και αμέσως με την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και με τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υπουργός τουρισμού η κ. Γκερέκου, για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους, είχε υποσχεθεί τις...

εξής θέσεις για τους εξής:
• Για Νομάρχη σε 2: Αλέκο Μιχαλά και Χρύσανθο Σαρλή
• Για Δήμαρχο Κερκυραίων σε 3: Λιντοβόη, Τάκη Μεταλληνό και στον μπατζανάκη της Μάχο Γαβαλά.
• Για Διοικητή Νοσοκομείου στον παλιό Πρόεδρο του Ιδρύματος κτηνίατρο κ. Γρηγορόπουλο.
• Για Διοικητή Ψυχιατρείου τον παλιό Πρόεδρο Γκιάτη
• Για Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ τον πρ.Αντινομάρχη του Μαχειμάρη, Τησαρχόντου.
• Για Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον Παναγιώτη Ποζίδη
• Για Δήμαρχο Παλαιοκαστριτών τον κτηνίατρο Ν. Κένταρχο.
• Για Δήμαρχο Αχιλλείων τον Σπύρο Πουλή, Γραμματέα της αντίστοιχης Δημοτικής Οργάνωσης.
• Για Δήμαρχο Εσπερίων τον Αντιδήμαρχο Κάρκο
• Για Δήμαρχο Αγίου Γεωργίου τον Αντιδήμαρχο Σαούλο.
Και πολλές άλλες έμμισθες θέσεις.
Ο ένας εκ των πολλών ταγμένων υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Λιντοβόης, επιχειρηματίας, είχε προ έτους αγόρασε των Ραδιοσταθμό « Ράδιο Κέρκυρα», τον είχε θέσει στη διάθεση της κ. Γκερέκου στον οποίο πρώτο βιολί λάσπης ήταν η (μία εκ των πολλών) έμμισθη σύμβουλος της επικοινωνίας – δημοσιογράφος Μαίρη Τζώρα (κουμπάρα του Γ. Δρύ), η οποία, παρά τον νόμο, έκανε αγιογραφίες της Άντζελας και λάσπωνε τον Γ.Καλούδη.
Αυτό βέβαια δεν είναι το νέο ήθος εξουσίας που εξήγγειλε και εφαρμόζει ο Πρόεδρος, αλλά είναι ο παλαιοκομματισμός στο Έβερεστ. Ο Δρύς ήταν άγιος μπροστά στην Άντζελα αναφέρει μεταξύ αλλων το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει...
Μερικοί επίορκοι κρατικοί υπάλληλοι,επιστρατευμένοι με ανταλλάγματα αξιωμάτων και κρατικών θέσεων, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά και καταχρηστικά τη δημόσια εξουσία και σφραγίδα, (κτηνίατροι της Υγειονομικής Υπηρεσίας που πήγαιναν σε κρεοπωλεία κ καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος και μετέφεραν τα παραπάνω, εφοριακοί, αστυνομικοί με πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους με βίλλα 400 τ.μ., πιέζοντας με τον τρόπο τους να ψηφισθεί η κ.Γκερέκου, και μιλώντας σε βάρος μου.
ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Κ.ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Ολόκληρη η επιστολή του μέλους του ΠΑΣΟΚ ακολουθεί:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Επιλαχών (2ος σε ψήφους) Βουλευτής Κέρκυρας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΣ
1. Πρόεδρο και Πολιτικό Συμβούλιο
2. Μέλη Εθνικού Συμβουλίου
12-10-2009
1. Πολιτική Νίκη
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου πέτυχαν μία μεγάλη εκλογική και πολιτική νίκη.
Το ποσοστό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη τη χώρα και ειδικά στα παραδοσιακά του προπύργια είναι πολύ μεγάλο, πλην της Κέρκυρας (για πρώτη φορά κατώτερο του μέσου πανελληνίου όρου).
Στις 4 Οκτώβρη 2009 άνοιξε μία άλλη , δημοκρατική περίοδος διακυβέρνησης για τη χώρα μας.
Ο λαός μας χαίρεται. Εμπιστεύτηκε τις διακηρύξεις του Γιώργου Παπανδρέου και ελπίζει βάσιμα ότι θα βελτιωθεί η οικονομική του θέση, θα εξυγιανθεί ο δημόσιος βίος από τα καθημερινά φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, θα εξυγιανθεί το πολιτικό σύστημα και θα γίνουν οι μεγάλες θεσμικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος για να γίνει η Ελλάδα μία σύγχρονη, αποκεντρωμένη ευρωπαϊκή χώρα.
Ήδη ο λαός κρίνει θετικά τις πρώτες κινήσεις του Γ. Παπανδρέου:
Συνήγορος του Πολίτη στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο, απλότητα κάποιων υπουργών, μέρα για την τόνωση της οικονομίας.
2. Aποτελέσματα Κέρκυρας
Στη Κέρκυρα τα αποτελέσματα είναι:
ΠΑΣΟΚ 43,36 %
Ν.Δ. 32,82 %
ΚΚΕ 11,96 %
ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. 4,29 %
ΛΑ.Ο.Σ. 3,53 %
Στη Κέρκυρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. για πρώτη φορά πήρε ποσοστό μικρότερο του πανελληνίου μέσου όρου, ενώ πάντοτε, από to 1974 είχε ποσοστά μεγαλύτερα. Οι πολιτικές νίκες προυποθέτουν βέβαια πολιτική δράση και ρήξεις με τα κατεστημένα.
3. Αίτια του σχετικά χαμηλού αποτελέσματος Κέρκυρας:
1. Το απυρόβλητο και η πολιτική ασυλία του ΚΚΕ για 6 χρόνια και από τη κ.Γκερέκου και από τη Ν/Ε,
2. η ενσυνείδητη ταύτιση και η υιοθέτηση από την Άντζελα Γκερέκου, τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας των θέσεων του ΚΚΕ στο θέμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης (ζητούν το κλείσιμο και του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, για να μην υπάρχει χώρος εναπόθεσης των απορριμάτων).
3. Η άστοχη αναμόχλευσή του θέματος στη προεκλογική περίοδο από τη Γκερέκου,πιστεύοντας ότι θα το καρπωθεί αυτή(23% πήρε το ΚΚΕ στη Λευκίμμη).
4. Η αθέμιτη στήριξη και πριμοδότηση της Ν.Δ. στο ΚΚΕ για να μην πάρει τη δεύτερη έδρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ., και
5. Οι έμμισθοι εκτοξευτήρες λάσπης που έστησαν από τη μία πλευρά το ΚΚΕ και από την άλλη πλευρά η κ. Άντζελα Γκερέκου με τους παλιούς και νέους μνηστήρες της εξουσίας που την περιστοίχιζαν και ο ανέντιμος, βρώμικος και ανήθικος πόλεμος που έκαναν εναντίον μου διαδίδοντας με 400 μισθοφόρους (από τους οποίους οι 50 ήταν από την Αθήνα):
α) να μη με ψηφίσουν διότι… «θα ρίξω τη κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, εάν πάρει 151-152 βουλευτές»!!!,
β) ότι με την εκλογή μου θα αναβιώσουν Δρύς, Φαναριώτης κ.λ.π., εντελώς υποκριτικά και φαρισαικά, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ευνοηθέντων και αναδειχθέντων από τον Γ.Δρυ στελεχών, όπως Μιχαλάς Αλέκος,πρώην Γραμματέας Ν/Ε, Μαχειμάρης Νομάρχης-διαγραφείς λόγω ΛΑΟΣ, Τζώρα Μαίρη-κουμπάρα του Γ.Δρυ, Γκιάτης σύζυγος-κουμπάρος-διορισθείς από τον Γ.Δρυ Διοικητής στο Ψυχιατρείο, Γρηγορόπουλους: διορισθείς Πρόεδρος στο Νοσοκομείο,Κένταρχος,Λούβρου, κ.α. ήταν ταλιμπάν της Άντζελας.
6)Ενώ από τη πρώτη ημέρα, μιλούσα μόνον πολιτικά και με τις ομιλίες μου και με πολιτικά επιχειρήματα ανέβαζα τον πολιτικό πήχυ του ΠΑΣΟΚ, διεισδύοντας και στο χώρο της Ν.Δ. και του ΚΚΕ και εκφράζοντας τον μεστό προγραμματικό λόγο μας για όλες τις κοινωνικές τάξεις που εκφράζουμε πολιτικά, εκθειάζοντας σε κάθε ομιλία μου και τα χαρίσματα του Προέδρου ( έντιμος, ηθικός,με όραμα και ρελισμό, ο πιό εργατικός και αποτελεσματικός πρωθυπουργός που θάχει η Ελλάδα μετά τον Καποδίστρια,), επιχειρήματα που ούτε μπορούσε να σκεφθεί ούτε ΜΠΟΡΟΎΣΕ να πεί η κ. Γκερέκου,η Άντζελα Γκερέκου και ο Λ. Πλασκοβίτης στρέφονταν εναντίον μου, και στις δημόσιες κοινές ομιλίες του συνδυασμού και με τα χιλιάδες καθημερινά τηλεφωνήματα των μισθοφόρων της (η πρώτη), με μόνο σκοπό να αποσπάσει ψήφους από εμένα, συμπεριφερόμενη ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ, με όρους εσωκομματικής εσωστρέφειας 2007, εξαγγέλοντας και ζητώντας ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ, αποκλεισμούς και διώξεις στελεχών, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, ενώ έπρεπε να ασχολούνται μόνον με τη Ν.Δ. και το Κ.Κ.Ε. για να πάρουμε περισσότερους ψήφους και όχι να ανοίγουν εσωκομματικά μέτωπα ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ, λες και ήταν εσωκομματικές εκλογές !!!
Η κ.Άντζελα Γκερέκου επιπρόσθετα μιλούσε μόνον για τον εαυτό της και ζητούσε αυτάρεσκα να υπερψηφισθεί γιατί θάναι υπουργός Τουρισμού!!!
Τις τελευταίες 3 ημέρες έταξε λαγούς και πετραχήλια στους πάντες ,και κυρίως υποσχόμενη εκατοντάδες διορισμούς στο δημόσιο, ως αυριανή υπουργός Τουρισμού, όχι μόνον σε όσους της το ζητούσαν αλλά και σε όσους ήταν επίλεκτοι υποστηριχτές μου με αποτέλεσμα να τουμπάρει πάρα πολλούς.
7)Πριν και αμέσως με την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και με τη διαβεβαίωση ότι θα είναι υπουργός τουρισμού η κ.Γκερέκου,για να εξασφαλίσει την υποστήριξή τους, είχε υποσχεθεί τις εξής θέσεις για τους εξής:
• Για Νομάρχη σε 2: Αλέκο Μιχαλά και Χρύσανθο Σαρλή
• Για Δήμαρχο Κερκυραίων σε 3: Λιντοβόη, Τάκη Μεταλληνό και στον μπατζανάκη της Μάχο Γαβαλά.
• Για Διοικητή Νοσοκομείου στον παλιό Πρόεδρο του Ιδρύματος κτηνίατρο κ. Γρηγορόπουλο.
• Για Διοικητή Ψυχιατρείου τον παλιό Πρόεδρο Γκιάτη
• Για Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΚΕ τον πρ.Αντινομάρχη του Μαχειμάρη, Τησαρχόντου.
• Για Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης τον Παναγιώτη Ποζίδη
• Για Δήμαρχο Παλαιοκαστριτών τον κτηνίατρο Ν. Κένταρχο.
• Για Δήμαρχο Αχιλλείων τον Σπύρο Πουλή, Γραμματέα της αντίστοιχης Δημοτικής Οργάνωσης.
• Για Δήμαρχο Εσπερίων τον Αντιδήμαρχο Κάρκο
• Για Δήμαρχο Αγίου Γεωργίου τον Αντιδήμαρχο Σαούλο.
Και πολλές άλλες έμμισθες θέσεις.
Ο ένας εκ των πολλών ταγμένων υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Λιντοβόης, επιχειρηματίας, είχε προ έτους αγόρασε των Ραδιοσταθμό « Ράδιο Κέρκυρα», τον είχε θέσει στη διάθεση της κ. Γκερέκου στον οποίο πρώτο βιολί λάσπης ήταν η (μία εκ των πολλών) έμμισθη σύμβουλος της επικοινωνίας – δημοσιογράφος Μαίρη Τζώρα (κουμπάρα του Γ. Δρύ), η οποία, παρά τον νόμο, έκανε αγιογραφίες της Άντζελας και λάσπωνε εμένα!
Αυτό βέβαια δεν είναι το νέο ήθος εξουσίας που εξήγγειλε και εφαρμόζει ο Πρόεδρος, αλλά είναι ο παλαιοκομματισμός στο Έβερεστ. Ο Δρύς ήταν άγιος μπροστά στην Άντζελα .
9)Μερικοί επίορκοι κρατικοί υπάλληλοι,επιστρατευμένοι με ανταλλάγματα αξιωμάτων και κρατικών θέσεων, χρησιμοποιώντας εκβιαστικά και καταχρηστικά τη δημόσια εξουσία και σφραγίδα, (κτηνίατροι της Υγειονομικής Υπηρεσίας) που πήγαιναν σε κρεοπωλεία κ καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος και μετέφεραν τα παραπάνω, εφοριακοί, αστυνομικοί με πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους με βίλλα 400 τ.μ., πιέζοντας με τον τρόπο τους να ψηφισθεί η κ.Γκερέκου, και μιλώντας σε βάρος μου.
8. Διότι κάποιοι, contra στη θέση του κινήματος, έβαλαν το εγώ τους πάνω από το εμείς, «απέδωσαν μεν εκλογικά για μία υποψήφια», αλλά δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε πολιτικά, ούτε για τη Κέρκυρα, διότι η δεύτερη έδρα του ΠΑΣΟΚ χάθηκε σε 3 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις από το 2004 και παρέμεινε για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση (2007 και 2009) στο ΚΚΕ, και στη τριεδρική της Κέρκυρας αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ θα είναι ο κ. Δένδιας και ο κ. Χαραλάμπους.
4.ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ
Τι ώφειλαν να είχαν κάνει η Νομαρχιακή Επιτροπή, η Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας και η έχουσα την μόνη βουλευτική έδρα ΠΑ.ΣΟ.Κ .για 5 ½ χρόνια, Άντζελα Γκερέκου;
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:
Αυτά που πάντα γίνονταν στη Κέρκυρα
τη προεκλογική περίοδο
και τα γνώριζαν (ή ώφειλαν να τα γνωρίζουν) εάν είχαν στόχο τις 2 έδρες, δηλαδή ποσοστό άνω του 46 % και 32.000 ψήφους, στόχο απόλυτα εφικτό.
Για να επιτευχθεί αυτό έπρεπε η Ν/Ε να’ χε αναπτύξει πολιτική δράση, ρητορική και ανακοινώσεις και κατά της Ν.Δ. και κατά του Κ.Κ.Ε. και πρόγραμμα πολιτικών θέσεων.
Τέτοιος στόχος μέχρι τη προκήρυξη των εκλογών δεν υπήρχε, παρά μόνο για ελάχιστα κομματικά στελέχη (Γραμματέας και μερικά Μέλη της Π.Ε. Ιονίων Νήσων), διότι η Άντζελα Γκερέκου επηρέαζε τη Νομαρχιακή Επιτροπή και την Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας και η ίδια δεν ήθελε να εκλέγεται δεύτερος βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να μπορεί να φαίνεται μόνον η ίδια και να λαμβάνονται αποφάσεις στην Αθήνα και στη Κέρκυρα προς ίδιον όφελος. Σημειωτέον δεν έγινε καμμία συζήτηση ποτέ στην Ν.Ε.
Όταν τον Απρίλη 09 ζήτησα ξανά νάναι στόχος του ΠΑΣΟΚ οι 2 έδρες και να γίνουν οι αναγκαίες πολιτικές κινήσεις, …με ειρωνεύτηκαν στη Νομαρχιακή, λέγοντας «να βάλουμε στόχο και τις 3 έδρες».
Με τη προκήρυξη των εκλογών ο στόχος αυτός μπήκε μόνον για τα προσχήματα στο στόμα του Γραμματέα της Ν.Ε. Κέρκυρας Χρυσόστομου Μπούκα, χωρίς να συνοδεύεται από αντίστοιχη ρητορική, ανακοινώσεις και πολιτικό πρόγραμμα περιοδειών για να ακουσθεί ο Πολιτικός λόγος ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλα τα χωριά μας και τις συνοικίες της πόλης της Κέρκυρας.
Η κυρία Άντζελα ούτε μία φορά ούτε σε μία κοινή ομιλία δεν μίλησε για 2 έδρες, παρά μόνον ζητούσε ψήφο για τον εαυτό της και σε όλες τις κοινές δημόσιες ομιλίες και στα καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έκανε, διότι θα ήταν υπουργός τουρισμού!
Στη προεκλογική περίοδο έπρεπε να γίνουν:
Όπως πάντα γινόταν, επίσκεψη και ομιλία του συνδυασμού σε όλα τα χωριά μας, και στα 125 χωριά μας.
Έχει ξαναγίνει και με λιγότερο πολιτικό χρόνο, όπως το 1996 !
Η Νομαρχιακή αρνήθηκε!
Τα αίτια της άρνησης: Ο συντονιστής της Ν/Ε και οι υπεύθυνοι Οργανωτικού Περατινός και Γερογιάννης,και άβουλα η πλειοψηφία της Ν/Ε, υπέταξαν και προσάρμοσαν «τη προεκλογική στρατηγική και τακτική» του κινήματος στο ατομικό συμφέρον και στα Γούστα της κυρίας Γκερέκου, η οποία δεν ήθελε τη 2η έδρα, δεν ήθελε τη σύγκριση και ήταν καλύτερα προετοιμασμένη, με έτοιμο μηχανισμό, ως εν ενεργεία βουλευτής, και κυρίως διέθεσε και άφθονο χρήμα (άγνωστης προέλευσης) με στρατιές 400 περίπου μισθοφόρων, (από τους οποίους έφερε σύμβουλους επικοινωνίας από Αθήνα συν στρατιά 50 ατόμων από Αθήνα ) , ενώ οι άλλοι υποψήφιοι είχαμε μόνον 20 ημέρες μπροστά μας, από την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου.
Έτσι, παρά τις προτάσεις, πιέσεις και τις προσπάθειές μου, η Ν/Ε δεν δέχθηκε και δεν ήθελε να επισκεφθούμε και να μιλήσουμε σε όλα τα χωριά, όπως πάντα γινόταν, μερικά από τα οποία ήταν κάστρα ή προπύργια του ΚΚΕ και της ΝΔ, ενώ άλλα ήταν δικά μας προπύργια , στα οποία έπρεπε ,και μπορούσαμε να επεκτείνουμε την επιρροή μας.
Με επιπλέον ενάμιση (1 ½) ψήφο ανά χωριό, η δεύτερη έδρα θα ήταν περίπατος.
Από τα 125 χωριά του Νομού Κέρκυρας ο συνδυασμός πέρασε μόνον από τα 20. Δεν υπήρξε ομιλία, δηλαδή δεν υπήρξε ούτε πολιτική παρουσία, ούτε πολιτικός λόγος, ούτε καν κλιμάκιο επίλεκτων στελεχών, σε 30 μεγάλα κεφαλοχώρια:Ενώ το ΚΚΕ και ο Χαραλάμπους πέρασαν από όλα τα χωριά! Και επιπρόσθετα ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχουπαλλήλων πέρασε από όλα τα χωριά μίλησε και έριχνε φέιγ-βολάν με το σύνθημα να ψηφισθεί το ΚΚΕ και ο Χαραλάμπους!
Ενδεικτικά τα αποτελέσματα της προεκλογικής πολιτικής απουσίας ΠΑΣΟΚ:
ΧΩΡΙΟ ΚΚΕ Ψήφοι ΚΚΕ ποσοστά Ν.Δ.
ΜΑΓΟΥΛΑΔΕΣ 46 7% 266 39 %
ΑΥΛΙΩΤΕΣ 29 3,06% 437 46,1 %
1ο κόμμα
ΚΑΡΟΥΣΑΔΕΣ 143 15,9 %
ΑΓΡΑΦΟΙ 45 12,6%
ΝΥΜΦΕΣ 184 24,83 %
ΕΠΙΣΚΕΨΗ 66 13,55 %
ΒΑΛΑΝΕΙΟ 102
1ο κόμμα 44,75 %
ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ 56 11 %
ΒΕΛΟΝΑΔΕΣ 91 13,38%
ΚΑΒΑΛΟΥΡΙ 49 16,23 %
ΛΑΥΚΙ 46 20,72 %
ΠΕΡΙΘΕΙΑ 52 14,5 %
ΛΙΑΠΑΔΕΣ 117 15,66 %
ΓΙΑΝΝΑΔΕΣ 152 27,84 %
ΠΟΤΑΜΟΣ-Κοντόκαλι προάστεια πολύ κακή ειδοποίηση κόσμου 310 9 %
ΣΥΝΑΡΑΔΕΣ 172 19,61 %
ΣΤΑΥΡΟΣ 47 13,74 %
ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ 50 9,14%
ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ 67 10,28%
ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ 144 23,61 %
ΑΗ ΜΑΘΙΑΣ 294 23,06 %
ΓΑΡΙΤΣΑ προάστειο 460 11,5%
ΕΡΓ. ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΚΩΤΣΕΛΑ προάστειο 661 11,92 %
Κανάλια προάστειο 241 12,41%
ΑΡΓΥΡΑΔΕΣ (έγινε κλειστή ομιλία για ολίγα στελέχη μέσα στο εκλ. Κέντρο, αντί να γίνει ανοιχτή ομιλία στη πλατειούλα, όπως πάντα γίνονταν.) 159 10%
Πετριτή 49 9,8 %
Περιβόλι 142 12,8 %
Βιταλάδες 89 20,9 %
Λευκίμμη 739 23 %
Αγ. Αθανάσιος 45 26,95 %
Δάφνη 42 17,21 %
Μεσαριά 40 20,94 %
Χωροεπίσκοποι 28 11 %
Άγιοι Δέκα 85 17,24 %
Βαρυπατάδες 39 15,35 %
Καλαφατιώνες 65 16,30 %
Καμάρα 34 20,2 %
Κάτω Γαρούνα 67 10,38 %
Κουραμάδες 53 26,25 %
Άγιοι Δούλοι 22 14,1 %
Αγραφοί 45 13 %
Αντιπερνοί 33 15 %
Κανάλια 241 12,1 %
Αλεπού 118 10,13 %
Άγιος Νικόλαος 50 10,5 %
Βασιλάτικα 26 18,44 %
Μωραίτικα 144 24 %
Κάτω Παυλιάνα 30 19,5 %
Άνω Παυλιάνα 52 13,10 %
Χλωμός 97 12,31 %
Δουκάδες 51 11,6 %
Γαστούρι 71 9,3 %
Στη Λευκίμμη αντί να γίνει η ομιλία στη πλατεία Ριγγλάδων, όπως είχε προγραμματισθεί και όπου ανέμεναν 1.000 άτομα, χωρίς ουσιαστικό λόγο ,για 2 στάλες βροχής από ένα μεμονωμένο σύννεφο, και ενώ ήταν ξαστεριά, και παρά τις διαμαρτυρίες των Λευκιμμιωτών, έστειλαν τον κόσμο στο Γυμνάσιο, αρκετά μακρυά, ενώ ήξεραν ότι αυτό είναι κουτό και ότι μπορούν να κάνουν φασαρία και αντισυγκέντρωση αποδοκιμασίας οι ΧΥΤΑΔΕΣ και να φθείρουν το ΠΑΣΟΚ,όπως και έγινε, ενώ στη πλατεία δεν τολμούσαν νάλθουν.Τελικά μας άκουσαν μόνον 100 άτομα.
Η Νέα Δημοκρατία βλέποντας ότι χάνει έδαφος και ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα έπαιρνε 2 έδρες, προτιμούσε η τρίτη έδρα να πάει στο ΚΚΕ.
Η έλευση και η ομιλία Καραμανλή τη τελευταία Παρασκευή έγινε για να προκαλέσει συσπείρωση της Ν.Δ. και πήρε τουλάχιστον 2 % από το ΠΑΣΟΚ η Ν.Δ. Παρόλα αυτά η Ν.Δ. πήρε την έδρα από τη γ΄κατανομή, αφού δεν συγκέντρωσε το ελάχιστο της α΄κατανομής από 33,34% !!!
Η Νομαρχιακή, αφού και ο τελευταίος Κερκυραίος ήξερε ότι η 2η έδρα ίσως κριθεί για λίγους ψήφους, έπρεπε να πιέσει για την έλευση του Προέδρου Γ. Παπανδρέου αλλά δεν το έκανε. Έπρεπε η Γραμματεία της Νομαρχιακής να πάει στην Αθήνα και να φέρει τον Πρόεδρο, εάν ο Υπεύθυνος Κινητοποιήσεων δεν άκουγε και δεν καταλάβαινε τη σημασία της ομιλίας του Προέδρου στη Κέρκυρα.
Τα διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούσαν να μεταφέρουν μέρος της ευθύνης στην επιλογή ως κεντρικής ομιλήτριας της Μαριλένας Κοππά.
Ο μόνος που έκανε κριτική με επιχειρήματα στο ΚΚΕ και πριν αλλά και στη προεκλογική περίοδο ήμουν εγώ, γι’ αυτό και δέχθηκα τη πιο κάτω χυδαία προσωπική επίθεση.
Η κυρία Γκερέκου για 5 ½ χρόνια τη λέξη ΚΚΕ δεν την πρόφερε ποτέ. Για 2 χρόνια δεν πρόφερε κάν το όνομα Χαραλάμπους.
Μέσα στη καρδιά της προεκλογικής περιόδου, όταν το ΚΚΕ έβλεπε ότι χάνει σημαντικό έδαφος και ενδεχόμενα την έδρα, βγήκε σε όλα τα ΜΜΕ ο γνωστός Θόδωρος Γουλής, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Περιφερειάρχης Ηπείρου, Επτανήσων και Στερεάς Ελλάδας με έδρα τα Γιάννενα και εξαπέλυσε επίθεση λάσπης εναντίον μου, όμοια ακριβώς με αυτήν που εξαπέλυαν καθημερινά οι εκτοξευτήρες λάσπης και απειλών ( «υπάρχει και η Δευτέρα» ) της κ. Γκερέκου: Τησαρχόντου, Τζώρα, Γκιάτης, Γρηγορόπουλος, Μιχαλάς, Κένταρχος, Λούβρου, Μαχειμάρης, επιχειρηματίας Κ.Μακρίδης, κ.λ.π. ότι «ο (μένων σε ενοίκιο και με το γραφείου μου και τα 2 πατρικά μου σπίτια υποθηκευμένα στο 100 %) Γιώργος Καλούδης είναι εκπρόσωπος των μεγάλων συμφερόντων της Κέρκυρας, Φαναριώτη κλπ»:
«ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΣΥΝΤΕΞΕΥΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΟΥΛΗ , ΜΕΛΟΥΣ Κ.Ε. του ΚΚΕ που πήρε ΣΒΑΡΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ της Κέρκυρας»
Τα μεγάλα συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα, φοβούνται την εκλογική ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την εκλογή κομουνιστή Βουλευτή.
Γι’ αυτό και πολεμούν με κάθε τρόπο το ΚΚΕ.
Πρόθυμους συμπαραστάτες τους έχουν βρει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η οποία κάνει ότι μπορεί για να αποδείξει ότι κύριος αντίπαλός της είναι το ΚΚΕ.
Στην Κέρκυρα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετά τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές του 2006 που μετέφεραν ψήφους τους στο Νομαρχιακό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σε βάρος του Νομαρχιακού ψηφοδελτίου του κ. Μαχειμάρη ο οποίος και ηττήθηκε στις τελευταίες εκλογές, τώρα ζητούν την ψήφο ριζοσπαστικών ανθρώπων για να φύγει η «δεξιά». Αν είναι δυνατόν!
Τώρα μαζί με δύο πρώην Βουλευτές της Ν.Δ., και πιο συγκεκριμένα ο κ. Σπύρου και ο κ. Δεσύλλας, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Ανδρέας Παγκράτης, ο Στέφανος Νικόπουλος και ο Γιώργος Φαναριώτης που στηρίζουν την υποψηφιότητα Γιώργου Καλούδη, επεξεργάζονται μεθόδους μετάθεσης ψήφων της Ν.Δ. στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να πάρουν τον Βουλευτή από το ΚΚΕ.
Σαν αντάλλαγμα συζητούν την στήριξη δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ σε εκκολαπτόμενο Δήμαρχο από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Θεωρούν φαίνεται ότι έχουν τον κόσμο στο τσεπάκι τους. Τρέφουν όμως αυταπάτες.
Είναι μεγάλη προσβολή προς τον Κερκυραϊκό λαό και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αυτό το σχέδιο που επιχειρείται.
Καλούμε όλους τους προβληματισμένους εργαζόμενους, είτε ψήφισαν Ν.Δ. είτε ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, να καταδικάσουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, να ενισχύσουν μαζικά το ΚΚΕ και να εκλεγεί ξανά κομουνιστής Βουλευτής στην Κέρκυρα στις 4 Οκτωβρίου.
Θ. ΓΟΥΛΗΣ Κ.Ε. ΚΚΕ»
Την ίδια ακριβώς ημέρα η Παπαρήγα είχε κάνει ίδια ακριβώς επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου: ότι εκπροσωπεί τα μεγάλα συμφέροντα.
Σε 6 συνεχείς δημόσιες ομιλίες του συνδυασμού προκάλεσα τη Νομαρχιακή να πάρει θέση, πλην όμως δεν πήρε.
Παρόλη την πολιτική ανεπάρκεια και απουσία της Ν/Ε και της Ν/Ε Νεολαίας, η δύναμη του ΚΚΕ εκλογικά μειώθηκε από το 14,8 % του 2007 σε 11,9 %) δηλαδή κατά 3 %.
Η 2ετής αμοιβαία αλληλοϋποστήριξη Γκερέκου - Χαραλάμπους επισφραγίστηκε με τα θερμά φιλιά τους το βράδυ των εκλογών, τα οποία απαθανάτισε η εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο πρωτοσέλιδό της την Δευτέρα 5-10-09.
Η περίοδος Γκερέκου θα περάσει στην «ιστορία» της Κέρκυρας σαν μία απολιτίκ περίοδος που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αδυνατίζει συνεχώς και χάνει συνεχώς σημαντικά τα πολιτικά και κοινωνικά του ερείσματα: 2η έδρα, Νομαρχία, (ΤΕΔΚ με κλήρωση), Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ.α. Το ΚΚΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν αλλοιώσει και το Εργατικό Κέντρο.
Το ΚΚΕ κατέκτησε το 2007 τη 2η έδρα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Από τότε έπρεπε να υπάρχει πιο έντονα η στρατηγική των 2 εδρών, με στόχο και το ΚΚΕ, πλήν όμως η Άντζελα, ήθελε απολιτίκ παρουσία, για να μη δέχεται πυρά, να μένει στο απυρόβλητο για να μη της χαλάει το προφίλ και τη δημοτικότητα στη λογική του life style!!! Αυτό όμως δεν είναι ούτε πολιτική εκπροσώπησης των λαϊκών συμφερόντων ούτε εκπροσώπηση ενός κυβερνητικού κόμματος.
Αυτά σίγουρα δεν είναι χαρακτηριστικά ούτε αξιών, ούτε άξιων, ούτε διαφάνειας αλλά αρεστών.
ΕΡΩΤΗΜΑ
Σύντροφοι
Περιμένω μία απάντηση:
Ποιοι επιβραβεύονται από το κίνημα; H εκπροσώπηση των λαικών τάξεων, οι άριστοι, οι καθαροί, οι έντιμοι, ο πολιτικός λόγος, το ήθος , οι άξιοι;;
Ή οι αλεξιπτωτιστές, οι αρεστοί, οι ρουσφετολόγοι και το life-style;;;
Συντροφικά
Γιώργος Καλούδης

17 σχόλια

  1. ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ.. ΝΤΡΟΠΗ.. ΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΙ ΦΩΚΙΕΣ...
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ !!!!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ .

    ΑΞΙΟΣ....... Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ.

    Τι σχέση έχει ο Π. Γερουλάνος με τον ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ;

    Ο Παύλος Γερουλάνος είναι,
    κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία, πνευματικό τέκνο του τέως,
    καθώς ο Γλύξμπουργκ τον βάφτισε.
    Στο παρελθόν είχαν...
    καταγραφεί αντιδράσεις στο εδωτερικό του ΠΑΣΟΚ για τον τρόπο που ο Γιώργος Παπανδρέου "σπρώχνει τον γόνο μιας αριστοκρατικής,γαλαζοαίματης οικογένειας....

    http://mediakias.blogspot.com/2009/10/blog-post_6561.html
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:47

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ..ΒΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ.

    ΚΑΤΣΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΕ " ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ "..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΠΤΩΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ .."ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ" ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε η γυναίκα έβαλε το διάολο στο μπουκάλι τι λέμε τώρα.
    Γιώργο κοίτα να μην τη βρείς από το πολύ φουστάνι που έβαλες στην κυβέρνηση.
    Είπαμε οι γυναίκες είναι καλές γιά να μαγειρεύουν και γιά το κρεββάτι.
    Όλα τα άλλά εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς 17 Οκτ 2009 9:09:00 μμ

    Φίλε γιατί τόσο κόλλημα με τον Γερουλάνο?Μάλλον πρέπει να τον γουστάρεις πολύ ε?Είναι πολύ μοντέλο ο άνθρωπος και τον έχει και μεγάλο.Θα το ευχαριστηθείς που σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν σύντροφε ΠΑΣΟΚΕ , με το τραίνο της "αλλαγής" 2 και 38 ' . Ηρεμία και Απόλαυσηηηηηηηηηηηη.

    πασοκ ΤΩΡΑ.
    ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΤΟΥ. ΝΕΟ ΣΗΜΑ.
    ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    " ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ".

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΣΕ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ ( δοξασμένος.....)
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΑΣ. Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας δούλευαν προεκλογικά, και ακόμη συνεχίζουν.
    Μόλις 10 ημέρες πριν τις εκλογές ο Γιωργάκης είχε δίωρη συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλο.
    Δύο είναι οι πιθανότητες.

    1. Ο Προβόπουλος είπε ψέματα στο Γιωργάκη για την οικονομία. Εάν είναι έτσι τότε γιατί δεν τον διώχνει ο Γιωργάκης σήμερα;

    2. Ο Προβόπουλος είπε την αλήθεια στο Γιωργάκη για την οικονομία. Τότε γιατί μυξοκλαίγεται σήμερα ο αμερικάνος; Αφού ήξερε, γιατί δεν έλεγε την αλήθεια στο λαό σαν τον Kαραμανλή αλλά τάϊζε ένα σωρό κουτόχορτο τους Έλληνες;
    ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
    Το ξέχασες πουλάκι μου;
    Θα τρώτε εφεξής ομαδικά τόσα γιαούρτια, που θα κάνετε δερματάκι σαν της βοσκοπούλας της Άντζελας Γκερέκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε αυτος τον γουσταρει. εσυ ρε πρασινε τι κανεις δε λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΤΖΙΑ!!

    ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ TΟYS ΜΛΟΓKΕΡ ΚΑΙ TΟYS ΕΝΤΙΜΟYS ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟYS...

    ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΤΖΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ...

    ΠΑΡΤΑ ΓΙΩΡΓΟ...ΟΛΑ ΔΙΚΑΣΟΥ ...

    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!!

    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΠΡΟΕΔΡΟ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ"...

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ ΗΤΑΝ...

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΑ"...??

    ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ??
    ΦΙΛΙΚΑ....

    ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣAI ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ...ΑΦΟΥ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ....

    ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

    Υ.Γ. ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ν.Δ.)...ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 18 Οκτ 2009 10:14:00 πμ

    Μα είναι προφανές ότι τον γουστάρω κι εγώ αλλά όχι στο σημείο να είμαι καψούρης και τρελός όπως φαίνεται να ειναι ο άλλος!
    Σε κάλυψα?

    Παίδαρέ μου Γερουλάνε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΤΑΙ
    Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ
    ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΙΣ ΑΥΛΗΣ.

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ
    ΠΛΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. όταν πέφτουν οι τενεκέδες κάνουν πολύ θόρυβο.

    Ο καλούδης ξέχασε ότι αυτή ήταν η τρίτη αποτυχημένη του προσπάθεια σε ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ότι κατά καιρούς έχει σκιαιότατα ρίξει λάσπη σε όλους τους πολιτικούς του Νησιού με λιβελογραφίματα με βρώμικες αφίσες με ανακοινώσεις χειρίστου και διασπαστικού περιεχομένου .

    ξέχασε να μας πεί ποιοι ήταν οι συνεργατες του σε όλες τις περιόδους που βέβαια ήταν σε κάθε περίοδο διαφορετικοί αλλά πάντα διαλεγμένοι κακόβουλοι και υβριστές όπως αυτό ο ίδιος .
    Αν το ΠΑΣΟΚ έχασε την δεύτερη έδρα στο νησί την έχασε μόνο και μόνο επειδή ο Γ Καλούδης ήταν ένας από τους υποψηφίους του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση