GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεεες‏...

9 σχόλια

  1. Το ύπουλο σκατοκάναλο που λέγεται ακόμα mega δεν έχει καταλάβει προφανώς ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βγεί κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου πρωθυπουργός.
    Δεν εξηγείται άλλωστε η στάση του κάποτε δημοκρατικού καναλιού να έχει καθημερινά σε όλες τις πολιτικές και μη εκπομπές του σαν πρώτο θέμα την εκλογή αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

    Είναι απίστευτο αλλά θα πρέπει να έχει υπόψη του το mega channel ότι όσο και να κάνει πλύση εγκεφάλου κατά του Γιώργου δεν θα το καταφέρει όπως και δεν το κατάφερε μέχρι τώρα κυρίως προεκλογικά.

    Ένα οποιοδήποτε σοβαρό κανάλι ακόμα της Ζιμπάμπουε, στις ειδήσεις,πρώτα θα είχε σαν είδηση τις κυβερνητικές προσπάθειες μιας νέα ειδικά κυβέρνησης και μετά το τι κάνει η αντιπολίτευση.
    Φαίνεται ότι μερικοί στο Δ.Ο.Λ. και στο ΕΘΝΟΣ έχουν την εντύπωση ότι το κυβερνητικό "γλύψιμο" εξαντλείται με δύο εφημερίδες.

    Η διαπλοκή προφανώς άρχισε να δείχνει τα δοντάκια της αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι διαφορετικό πια.

    Και επιτέλους, θέλω σαν πολίτης και σαν τηλεθεατής να βλέπω πλέον ένα κανάλι δεξιό για να γελάω, παρά να βλέπω ένα κανάλι κατ'επίφασην κεντρώο και δημοκρατικό το οποίο είναι ύπουλο και εξελίξιμα χαφιεδίστικο.

    15 Οκτ 2009 10:07:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα οι ΚΚέδες και οι συνασπισμένοι αριστεροί με τα τσιράκια τους,τους συνδικαλιστές, έχουν κλείσει το λιμάνι του Πειραιά και έτσι έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους υπόλοιπους έλληνες πολίτες.
    Αυτή είναι η δημοκρατία που θέλουν οι έλληνες αριστεροί.
    Να παραμερίζουν το 84% των ελλήνων και να δημιουργούν προβλήματα.

    Αν δεν τους αρέσει η Cosco να δηλώσουν παραίτηση τώρα και να ξεκουμπιστούν να φύγουν για να μπεί κόσμος που έχει κατανοήσει τη σημερινή πραγματικότητα διότι αυτοί οι κύριοι κοιμούνται βαθέως με τις ευλογίες της κυρά Παπαρήγα που την έχουν βάλει ως γενική γραμματέα του ΚΚΕ σαν ανδρίκελο-ζόμπι που έρχεται από την δεκαετία του 1910.

    Ακόμα και λαϊκό έρισμα να είχατε στο κόσμο κύριοι του ΟΛΠ,το έχετε χάσει προ πολλού.
    Ο κόσμος σας βρίζει,σας φτύνει με ροχάλες και εσείς νομίζετε ότι ψιχαλίζει ενώ το χειρότερο είναι ότι νομίζετε ότι επιτελείτε και εθνικό έργο με το να κλείνετε το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

    Το τομάρι σας κοιτάτε ρε Αλήτες ,βρωμερά απομεινάρια μιάς κομουνιστικής κοινωνίας που απέτυχε παταγωδώς στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στις χώρες της κεντρικής ευρώπης και που ακόμα και σήμερα αλλά και για πολλά χρόνια ακόμα θα ταλαιπωρούνται για να διώξουν όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος.

    Άντε πηγαίνετε να δουλέψετε ρε τεμπέληδες και ανοίξτε το λιμάνι για να μπορούν οι δουλευταράδες να δουλεύουν και όχι να κοπροσκυλιάζουν όπως εσείς.

    Άϊ στο διάολο μαλάκες.

    Μιά ζωή παλεύετε για τα δικαιώματα τα δικά σας γιατί αν παλεύατε για τα δικαιώματα του λαού θα είχατε λίγο μυαλό για να σκεφτείτε ότι από αυτή την απεργία που κάνετε,το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να χάνονται καθημερινά 500000 ευρώ για το λιμάνι και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τους πολίτες και κυρίως για τους επιχειρηματίες αλλά και για όλους εμάς που θα κληθούμε να πληρώσουμε επιπλέον μεταφορικά ή άλλα επιπλέον χρήματα για κάθε μονάδα προϊόντος που αγοράζουμε εφόσον το κόστος από τη σκατοαπεργία σας περνάει και στα προϊόντα τα οποία έρχονται μέσω άλλων Βαλκανικών,Τουρκικών ή Ιταλικών λιμανιών με αυξημένο μεταφορικό κόστος.

    Τόσο σας κόβει το κεφάλι σας, το οποίο δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει μόνο πίτουρα αλλά μάλλον αποτελεί αποτέλεσμα πλύσης εγκεφάλου από το οπισθοδρομικό ΚΚΕ και τις αμπελοφιλοσοφίες του Συνασπισμού.

    Ας πάνε αυτοί να αγοράσουν υπερκοστολογημένα προϊόντα αλλά μήπως τους νοιάζει ;

    Πιόνια σας κάνουν και εσάς βρε μπουμπούνες γιατί ενώ σας βάζουν να απεργείτε ,οι Βουλευτές που νομίζετε ότι σας εκπροσωπούν λαμβάνουν βουλευτικές αποζημιώσεις που ούτε στον ύπνο σας δεν τις ονειρεύεστε,αφήστε που τσεπώνουν από τα χαρισμένα δανείων εκτυπωτήρια του ΚΚΕ από την εποχή της πτώσης του Γκορμπατσόφ.

    Σας δουλεύουν ρεεεεεε και από αυτό το δούλεμα έχετε δημιουργήσει μεγάλα επί πλέον προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ν ΄αγιάσει το στόμα σας ρε παιδιά.

    Καλά τα είπατε ,όπως ακριβώς πρέπει.

    Δεν μπορώ να εκτελωνίσω εμπορεύματα επειδή οι εργαζόμενοι δεν θέλουν την Cosco
    Άμε στο διάολο δηλαδή εν έτη 2009.

    Όχι Συνασπισμό δεν θα ξαναψηφίσω που να μου κοπεί το χέρι και το πόδι μαζί αλλά δαγκωτό Πασόκ θα το ρίξω την επόμενη φορά.
    Είχα πάει σήμερα στο Ικόνιο για να δώ τι θα γίνει και είδα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λένε μπαρούφες στους εργαζομένους.
    Εμένα με ρώτησαν γαμώ το σπίτι τους μέσα γαμώ ;
    Εγώ δεν είμαι εργαζόμενος που δίνω στη σκατοεφορία το 50% και στους υπαλλήλους μου και στο κράτος και στους εκτελωνιστές και στον ΟΛΠ και όπο στο διάολο αλλού ;

    Τα δικά μου συμφέροντα κύριε Τσίπρα είναι κάτω από τα συμφέροντα των σκατοσυνδικαλιστών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ;

    Λυπάμαι που σας ψήφισα και δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Μου το έλεγαν οι φίλοι μου αλλά από αντίδραση είπα να τους πάω λίγη κοντρίτσα αλλά την άλλη φορά πιστέψτε με ΠΑΣΟΚ δαγκωτό θα το ρίξω το γαμημένο ψηφοδέλτιο.
    Περιμένω 20 ημέρες να ανοίξει το γαμημένο το Container για να παραλάβω πρώτες ύλες για να κάνω τη δουλειά μου και κάθομαι και ακούω ΠΑΠΑΡΙΕΣ περί Κινέζων και Cosco και όποια άλλη μαλακία του έρχεται του καθενός στο σκατοκέφαλο του για να πάει κόντρα στην εκάστοτε κυβέρνηση λες και η απεργία είναι το εργαλείο για να πιεστεί η κυβέρνηση και οι υπόλοιπο εργαζόμενοι.
    Αίσχος, Ντροπή.
    Και οι Κινέζοι να έρθουν και οι Γιαπωνέζοι και οι Αφρικανοί και οι Εσκιμώοι και όποιοι άλλοι θέλουν αρκεί να σταματήσετε την απεργία.
    ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

    Μια Μούντζα θέλετε όλοι μαζί και να σας βάλουν σε ένα καράβι για να μπαρκάρετε για καμιά αφρικανική χώρα για να δείτε τι εστί δουλειά.

    Μπράβο στους πιο πάνω για τα σχόλια τους.
    Υπάρχουν έλληνες που σκέφτονται τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ....ΤΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΝΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ... ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας έμπλεξα σχεδόν σε πόλεμο ο πούστης, αλλά στ' αρχίδια μου.
    Τι θα μου κάνετε δηλαδή, ε;;;

    Χαίρετε,
    είμαι ο προδότης Λιμανάκης,
    Μπουλγκαράκης, Μπουλγκαράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το πρωτοσέλιδο, δείτε τι δήλωνε προεκλογικά o ΓΑΠ:

    http://wp.me/pEfax-1D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2009.

    Υποδοχή των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης από τον υπ. Εργασίας________________
    Στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο Εργασίας υποδέχθηκε τους εργαζομένους της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΟΥ ΚΑΙ MHN ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ
    Ο ΜΑΚΑΚΑΣ....
    Ο κ. Παπανδρέου είχε υποσχεθεί πως θα κυβερνήσει χωρίς να εκβιάζεται από κανέναν, αλλά καλείται τώρα να το αποδείξει απέναντι στους δικούς του συνδικαλιστές που έχουν καταλάβει το λιμάνι του Πειραιά.

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ
    TOYΣ... ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Φυγαδεύτηκε ο Λοβέρδος από το Εργασίας"

    Τις εξόδους του υπουργείου Εργασίας έκλεισαν οι διαδηλωτές της
    Ναυπηγοεπισκευαστικής εμποδίζοντας την έξοδο του υπουργού που θα
    πήγαινε στη ΓΣΕΕ όπου έχει συνάντηση. Οι διαδηλωτές δεν έμειναν
    ικανοποιημένοι απο τις απαντήσεις του υπουργού στα αιτηματά...
    τους.
    Ωστόσο ο υπουργός κατάφερε να απομακρυνθεί απο κρυφή έξοδο του
    υπουργείου

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙA ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ
    ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά είναι να είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι και να εργαζόμαστε στον ΟΛΠ, αλλά αυτό σημαίνει και υποχρεώσεις όχι μόνο απολαβές, Γιατί τόσα χρόνια οι Δημόσιες υπηρεσίες έχουν γίνει ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ για κοπρίτες και αμφίβολου Ανιδιοτέλειας συνδικαλιστές, και ιδιαίτερα στο Δημόσιο, Οι σωστοί συνδικαλιστές θα έπρεπε να συνιστούν στους Δημόσιους υπάλληλους να είναι πιο σοβαροί στην εργασία τους και να δουλεύουνε που και που.. Έτσι για αλλαγή, και όχι εμείς οι υπόλοιποι που εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουμε τόσες χιλιάδες κοπρίτες, αυτό πρέπει να πάρει τέλος καποτε.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση