GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ξυνίδης για γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

Aπό το http://massmeeting.wordpress.com/ . Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αποτυπώνει μάλλον αυτό θ’ ακολουθήσει. Ο Σωκράτης Ξυνίδης πάει γι...

Aπό το http://massmeeting.wordpress.com/
.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αποτυπώνει μάλλον αυτό θ’ ακολουθήσει. Ο Σωκράτης Ξυνίδης πάει για γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Και θα ήταν η πιο σωστή επιλογή, αφού ο Ξυνίδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και συνεπής στις ιδεολογικοπολιτικές αρχές του. Επίσης έχει την εκτίμηση και το σεβασμό των συμπατριωτών του. Μακάρι ο “Αγώνας” να βγει αληθινός…

11 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΧΟΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΗΠΑ. ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΣΚΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

    Το 1,4 τρισ. δολάρια έφτασε το 2009 το έλλειμμα του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού των ΗΠΑ, αγγίζοντας το 10% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (έναντι 3,2% του ΑΕΠ το 2008).

    Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από το 1945, σύμφωνα με την υπηρεσία προϋπολογισμού του Κογκρέσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι θεατρικές «παραστάσεις» του Γεωργίου Παπανδρέου και όλο το συνακόλουθο τελετουργικό τους αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της αλαζονικής κοροϊδίας: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα της αλαζονικής ανοησίας, του ζοφερού παθολογικού θεάματος.
    Ο Γεώργιος Παπανδρέου ανακηρύσσει καθημερινά την επίσημη κηδεία της πολιτικής επιστήμης, καρατομώντας βάρβαρα κάθε πολιτική έννοια και ορολογία.
    Το χειρότερο, ωστόσο, είναι άλλο: ΟΥΔΕΙΣ μιλάει γι’ αυτή τη δολοφονία των εννοιών και των πραγμάτων. Γι’ αυτή την κατάφορη αντίφαση λόγων και πράξεων, συνακόλουθα γι’ αυτή την κακουργηματική κοροϊδία του ελληνικού λαού.
    Ο λόγος του στη Βουλή ήταν ένα τέτοιο τελετουργικό τέχνασμα απάτης.
    Θα σχολιάσουμε μόνο (από τα άπειρα τεχνάσματα της ρητορικής του απάτης) την αυτοκρατορική του ρήση: «Εγώ θα προχωρήσω μαζί με το λαό…» και τα παρόμοια λεκτικά τρικ…
    Η πρώτη μεγάλη απάτη: Βάζει «συμμέτοχο» το «λαό» δίχως ο λαός να έχει καμία συμμετοχή στη διαμόρφωση ΚΑΜΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
    Για κάθε ηγεμόνα ο λαός είναι «συμμέτοχος» μόνο όταν υπακούει τυφλά στις αποφάσεις του ηγεμόνα…
    Μόλις διαφωνήσει με αυτές τις αποφάσεις ΑΜΕΣΩΣ στιγματίζεται συκοφαντικά σαν «διεκδικητής» «ειδικών» και «συντεχνιακών συμφερόντων», σαν «υπονομευτής» της κοινωνίας, και πολλά παρόμοια.
    Η «συμμετοχή» του λαού ισχύει μόνο όταν αυτός υπακούει στον ηγεμόνα.
    Το «εθνικό συμφέρον» ταυτίζεται μόνο με τις αποφάσεις του ηγεμόνα.
    Δηλαδή ο «λαός» και το «εθνικό συμφέρον» ταυτίζονται με τις αποφάσεις του κυβερνητικού διαχειριστή των συμφερόντων του κεφαλαίου.
    Τέτοιες είναι οι ρητορείες του τύπου: «Με το λαό μαζί»!!!
    Ο λαός για να «συμμετέχει» πρέπει να υπακούει στις αποφάσεις που ο ηγεμόνας του καθεστώτος παίρνει ερήμην του.
    Πρέπει να αποδεχτεί, π.χ. ο λαός, την πώληση και την ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας που τον εξοντώνει ως λαό. Η πώληση των λιμανιών στις πολυεθνικές είναι ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας. Αύριο θα πωληθούν και τα ελληνικά εδάφη, όχι μόνο οι οικονομικές και κοινωνικές δομές της ελληνικής κοινωνίας.
    Αυτό είναι το σόφισμα της «συμμετοχής»: Κανένας Λόγος και καμία Απόφαση στον ελληνικό λαό, απλώς συμμετοχή στην υπακοή των κυβερνητικών αποφάσεων.
    Και όταν δεν «συμμετέχει», δηλαδή δεν υπακούει, τότε μαζί με τους συκοφαντικούς στιγματισμούς που εκτοξεύονται εναντίον του, έρχονται και τα ΜΑΤ του Χρυσοχοϊδη για να πετύχουν τη «συμμετοχή»!!!
    Τότε εφαρμόζεται στην πράξη και δια ροπάλου η «συμμετοχή»!!!
    Το να λέει τέτοιες αρλούμπες ο ΓΑΠ στη Βουλή, την ώρα που τα ΜΑΤ σπάζουν τα κεφάλια των εργατών, την ώρα που τα ΜΑΤ εκτελούν θεαματικές ασκήσεις τρομοκρατίας στα Εξάρχεια, την ώρα που οι λιμενεργάτες φωνάζουν απελπισμένοι για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, το να ξεστομίζει, αυτή την ώρα, τέτοια σοφίσματα του τύπου «μαζί θα προχωρήσουμε», δείχνει την απύθμενη και πωρωμένη αυθάδεια της κοροϊδίας: Την παράκρουση της αντίφασης μεταξύ λόγων και έργων…
    Και ακόμα δεν έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ.
    Αν τώρα, από τις προγραμματικές δηλώσεις, βιώνουμε αυτή την κατάσταση της τελετουργικής απάτης και των σοφισμάτων, μαζί με την τρομοκρατική επιθετικότητα των ΜΑΤ, αντιλαμβάνεται κανείς το τι θα γίνει αύριο.
    Ο Γιωργάκης θα ξεπεράσει σε βιαιότητες και το Σημίτη που έσπαγε τα κεφάλια των συνταξιούχων.
    Ο δε Χρυσοχοϊδης θα τρομοκρατεί ανελέητα την ελληνική κοινωνία, αλλά οι «εστίες» και τα «στρατηγεία» των κουκουλοφόρων και της «τρομοκρατικής αλητείας» θα μένουν πάντα ασύλληπτα: Αυτά αποτελούν τους «πυλώνες» του καθεστωτικού τρομοκρατικού παιχνιδιού και τους «παράγοντες» της τρομοϋστερίας: Τον αθέατο «διάβολο» που θα χρησιμοποιείται για να τεθεί στον γύψο η ελληνική κοινωνία…
    Είναι τόσο μεθυσμένοι και επαρμένοι οι νέοι «προοδευτικοί» ηγεμόνες και τεχνοκράτες της εξουσίας των Αμερικανών που δεν μπορούν να διακρίνουν τις θύελλες που σπέρνουν και που στο τέλος θα τους σαρώσουν.
    ΟΣΟ και αν οι «νταβάδες» τους, με νύχια και με δόντια θα αγωνίζονται να τους σώσουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια Ματσουκα ειναι πάλι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε-17 Οκτ 2009 2:51:00 μμ

    Φιλε αν ειναι ετσι οπως τα λες καλα κανουν και ειναι και καλα κανουν να γινουν ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε-17 Οκτ 2009 2:51:00 μμ

    Αν ειναι οπως τα λες ολα αυτα καλα κανουν και ειναι. Αν ειναι να γινουν οπως τα λες ολα αυτα, καλα κανουν κα να γινουν.

    Happy know??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΦΑΓΕΣ ΗΠΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΜΑ ΞΥΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ Α
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΤΡΩΓΩΠΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ .ΚΟΠΗΚΕ Ο ΛΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ?
    ΟΠΟΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
    ΠΟΥΣΤΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

    ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.

    Blogger Ο/Η Timaios είπε...

    Εκλέξτε γραμματέα του κόμματος το γιο του μαγαλοχουντικού της Ξάνθης, Ξυνίδη για να γελάμε όλοι με τις ρητορικές του ικανότητες.

    Μαζί και αναμνηστικές φωτογραφικά στιγμιότυπα με την Καραχασάν, τα βαποράκι του Διαβαλκανικού στο Νοσοκομείο Ξάνθης και τους καθ έξιν και κατ επάγγελμα κηφήνες εκπαιδευτικούς που στηρίζαν την προεκλογική του εκστρατεία.

    Ο ίδιος ο Σ. Ξυνίδης διαλαλεί προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα είναι γραμματέας του κόμματος.
    Πριν από καιρό μιλούσε για Υπουργείο. Δείτε και τα στημένα πρωτοσέλιδα εφημερίδων της Ξάνθης

    17 Οκτ 2009 1:33:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΣΑ Η ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ. ΖΗΤΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΛΥΣΣΑΛΕΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.ΑΝΤΕ
    ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΑΣ .ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνωνυμε-17 Οκτ 2009 2:48:00 μμ

    Μα καλα το κεφαλι σου σταφιδες εχει μεσα? Κανεις συγκριση τα 300 εκατομ. με τα 10 εκατομ. της Ελλαδας?Συγκρινεις την υποδομη των ΗΠΑ με της Ελλαδας?Αντε στο μαντρι στο χωριο σου να μετρας τα προβατακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση