GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολαύστε τον ελληνικό στρατό...

14 σχόλια

  1. ΜΠΛΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΗΘΗ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να είναι να τους χαίρονται οι προϊστάμενοί τους και οι προϊστάμενοι των προϊσταμένων τους! Και φυσικά η πολιτική τους ηγεσία!Με τέτοιους ΄΄λεβέντες΄΄ δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακόμα και έτσι, ο στρατός είναι το μεγαλύτερο σχολείο,
    όποιος δεν πήγε ή απέφυγε με Ι5,
    απλά δεν έγινε άντρας, παρέμενε παιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΧΑΒΑΛΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΡΡΑ "ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ" ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ Η ΖΩΗ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΜΑΧΗΤΗ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΗ.ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ, ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙ**Α ΣΟΥ. (81 ΣΤ' ΣΕΑΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ...Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ...
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΙΑ...ΓΚΑΝΤΙ..
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ...ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεκα με εναν?αυτοι ειναι μαγκες? κοτες ειναι ολοι τους.κομπλεξικοι. στρατος σημαινει εκπαιδευση και σκληραγωγηση.που ειναι οι υπευθυνοι να μιλησουν γι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΡΑΤΟΣ.. Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ.
    ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΤΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΑΝΤΡΙΚΙΟ" ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΚΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΑΝΤΑΡΟ...ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ...ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΓΚΕΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε, είσαι άσχετος. Αν είχες περάσει από ΥΕΑ θα ήξερες πως τα πράγματα είναι έτσι (και λίγα δείχνει το video). Η κάθε κλανιά της κοινωνίας αισθάνεται βασιλιάς (ΥΕΑ Β', πρώην ΥΕΑ Α')απέναντι στον ΥΕΑ Α' (υπό την ανοχή κ σιωπηλή προτροπή των ανωτέρων).
    Όσο για τα ρεζιλίκια που λέει κάποιος σε προηγούμενη ανάρτηση: "ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ...Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ...", είναι πολύ μικρόμυαλος, αυτός και όσοι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Ας φρόντιζαν τα Ε. Στρατά να διορθώσουν αυτή την κατάντια για να μην υπάρχουν τέτοια video.
    Όσο για τα "παλικάρια" του video, να τους χαίρονται οι μανάδες τους. Φανταστείτε τί τύποι καμουφλαρισμένων ανθρώπων κυκλοφορούν γύρω μας.
    Α, και το πιθανότερο είναι πως το παιδάκι που τραβάει όσα φένεται πως τραβάει στο video, έπειτα από μερικές εβδομάδες (όταν με την σειρά του γίνει ΥΕΑ Β') θα κάνει τα ίδια κ χειρότερα στους νέους (YEA A').
    Η κατάντια στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο στον μαγκα τον αλφά που δεν εσπασε. Ετσι ειναι η ΣΕΑΠ ολοι το περάσαμε το ξεραμε και ειμαστε περηφανοι για αυτο. Μπηκαμε λαπάδες και χασαμε 10 κιλά, ριχτε μια ματια στα μπράτσα του αλφά και θα καταλάβετε!

    Μια ενσταση μόνο:
    Εμεις όταν ρίχναμε τους αλφάδες για κάμψεις πεφταμε και εμεις ταυτοχρονα. Αυτο ειναι το σωστο. Αν δεν μπορεις να νικησεις τον αλφα δεν εχεις δικαιωμα να τον ριξεις για καμψεις

    ΣΕΑΠ 1997ΣΤ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 17 Οκτ 2009 4:00:00 μμ


    Αντε και γαμισου μωρη κοτα.Κατι τετοιοι σαν και σενα εχουν κανει τον στρατο σαν τον κωλο σου.Παληοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΡΑΧΩΡΙΑΤΕΣ.
    Φτιαγμενο ειναι το video αλλα συνχαρητηρια στον μεγιστο ΜΑΛΑΚΑ που το ανεβασε και το βλεπουμε.
    Ισως να εκανε καλα , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ............

    ΠΕΤΑΜΕΝΕ , ΚΕΡΑΤΑ, ΗΛΙΘΙΕ,

    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΗΣΜΕΝΟ VIDEO SOY........

    Αλλα ξερεις εσυ γιατι το ανεβασες........

    κερατουλι!!!!!!!!! αχ00χ0α0χα0χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου ρε ΣΕΑΠαρα ... όποιος δεν έχει περάσει από κει δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ... rock n roll boys ... και μην σαν νοιάζει τι λένε οι αδερφάρες που το μόνο που σκέφτονται είναι πως θα την κάνουν λούφα ... heads up!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση