GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσια λιμάνια...

...να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων . Από το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ . Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε αγωνιστική δ...

...να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων
.
Από το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

.
Συμπαραστεκόμαστε σε κάθε αγωνιστική δράση που έχει στόχο να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση και η απελευθέρωση της αγοράς λιμενικών υπηρεσιών. Απαιτούμε την πλήρη κατάργηση της σύμβασης με την COSCO, καθώς και κατάργηση όλων των νόμων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που ιδιωτικοποιούν τα λιμάνια.
Καταδικάζουμε την τρομοκρατική παρέμβαση και τις απειλές που εκτοξεύουν σύσσωμοι οι φορείς των μεγαλοεπιχειρηματιών κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) Πειραιά.
Προεκλογικά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρούσε να...

κοροϊδέψει τους λιμενεργάτες, ισχυριζόμενη ότι υπάρχουν και καλές ιδιωτικοποιήσεις. Μετεκλογικά, από τη θέση της κυβέρνησης, επιχειρεί να τους εξαπατήσει με τη θέση ότι αρκεί ο διάλογος με την COSCO ώστε η παράδοση - ιδιωτικοποίηση του ΣΕΜΠΟ να είναι προς όφελος δικό τους και της χώρας!
Οι εργαζόμενοι έχουν δοκιμάσει και τις πράσινες και τις μπλε ιδιωτικοποιήσεις και τους αντίστοιχους διαλόγους και γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο επώδυνο για αυτούς και ωφέλιμο μόνο για το κεφάλαιο.
Με το κόλπο της επαναδιαπραγμάτευσης η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να κάμψει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των λιμενεργατών, ώστε να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού. Αυτός είναι ο στόχος του διαλόγου και της λεγόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, που ξεκίνησε σε συνεννόηση και συμφωνία με την COSCO. Οι αρνητικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και γενικότερα για το λαό δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε στο ελάχιστο, με το όποιο φτιασίδωμα της συμφωνίας παραχώρησης.
Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτούν τις ιδιωτικοποιήσεις, που αποφάσισε και δρομολόγησε η ΝΔ, να τις υλοποιήσει με μικροαλλαγές η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της «απελευθέρωσης των λιμενικών υπηρεσιών», με όποια μορφή κι αν εφαρμόζεται, δεν μπορεί να διασφαλίσει τη δημόσια περιουσία, ούτε τις θέσεις εργασίας, ούτε τα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Η ματαίωση της ιδιωτικοποίησης του ΣΕΜΠΟ δεν πρέπει να είναι υπόθεση μόνο των εργαζόμενων στο λιμάνι. Οι αρνητικές συνέπειες από την παράδοση των λιμανιών στο ιδιωτικό κεφάλαιο αφορούν όλο το λαό.
Καλούμε όλους τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους για αποκλειστικά δημόσια λιμάνια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών.

32 σχόλια

  1. Σας έμπλεξα σχεδόν σε πόλεμο ο πούστης, αλλά στ' αρχίδια μου.
    Τι θα μου κάνετε δηλαδή;;;

    Χαίρετε,
    είμαι ο προδότης Λιμανάκης,
    Μπουλγκαράκης, Μπουλγκαράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΔΕΙΝΕ Η ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???ΤΙΠΟΤΕΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ?ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...βγαλανε και ανακοινωθεν οι προδοτες του λαικου κινηματος βλεπω....οι διαπαστες της εργατιας....οι σφετεριστες των αγωνων του απλου κοσμου.....η' αλλιως....ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ 'ΠΑΜΕ'....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ !

    “Είμαστε αντεξουσιαστές στην εξουσία: το εννοούσα και το εννοώ.”

    Σοβαρα ε; Πως με πολιτες γονατισμενους για εξακριβωση στοιχειων; Με βομβαρδισμους γειτονικης χωρας το 1999.Με παραδοση μαχομενου αυτονομιστη στην χωρα που τον καταδιωκει.Δεν μπορω να συνεχισω αλλο δακρυσα… Φιλια Γιωργο αντεξουσιαστη.

    - Μήπως πιστεύει και εις την λαοκρατίαν ?

    * Παπατζίδικες παρόλες.
    Κανένας γνήσιος αντιεξουσιαστής δεν επιδιώκει ανάληψη εξουσίας.
    Σαν τον παππού του : “και εις την Λαοκρατίαν πιστεύομεν”.

    “Παπαντρέα – Παπατζή
    Χίτης έγινες και ‘συ”.
    Πάντα επίκαιρο το σύνθημα του 1945.

    Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ......... ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αγώνας για αποκλειστικά δημόσια λιμάνια...
    έχει γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων κομματόσκυλων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δε πάει να γαμηθεί σύσσωμο το κράτος και πρώτοι οι βουλευτές του; Αφού έτσι κι αλλιώς, για πούλημα είναι όλα.

    Μη ξεχάσετε την ακρόπολη ρε αλήτες!

    "Ανάπτυξη", όχι μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΖΩΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....
    ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΠΕςΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.

    ΕΕΕΕ.... ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ.
    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΧΟΙΔΗ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΓΟΡΑ
    ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ.... ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφα που είναι οταν κλαίς
    μετα την " απιστία " του Πασοκ
    και τα δακρυγόνα του ΜΠΑΤΣΟΚ.

    τι ωραία.
    βουκολικά ....

    ΓΙΑ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΑΙ
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΠΟΥ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω μια απορία: Οι εργαζόμενοι γιατί απεργούν με αίτημα επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης διότι "δεν υπάρχει δημόσιος έλεγχος που να εγγυάται την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος";

    Ποιος τους ανακύρηξε εκπροσώπους του δημοσίου και υπέρμαχους του δημοσίου συμφέροντος;

    Γιατί με το φτωχό μου μυαλό εγώ θα υποστήριζα ότι το δημόσιο συμφέρον είναι να λειτουργεί αποτελεσματικά το λιμάνι του Πειραιά, ανεξάρτητα από το ποιος έχει την ιδιοκτησία του ΟΛΠ, και όχι να αποτελεί αντικείμενο ομηρίας από τους εργαζόμενους εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι καθόλου κοινωνικός αυτοματισμός, αλλά στοιχειώδης συνιστώσα της κοινωνικής συνοχής και απουσία συνείδησης της κοινής ευθύνης. Αυτό δηλ. που λείπει από τον τόπο μας. Θίγονται κάπου τα συμφέροντα μιας συντεχνίας χτυπάν μια απεργία. Θίγονται της άλλης, άντε πάλι απεργία. Ανεξάρτητα με το τι επιπτώσεις έχει αυτό στην υπόλοιπη κοινωνία. Κλείνουμε το Σύνταγμα, κλείνουμε την Εθνική Οδό, λες και είναι χωράφια μας. Αλλά ... βρίσκουν και κάνουν.
    Και ρωτάω και πάλι: από ποιόν εξουσιοδοτήθηκαν οι απεργοί στο λιμάνι να προασπίζονται τα εθνικά μας (άρα και δικά μου) συμφέροντα, όπως ισχυρίζονται.
    Αν αυτοί που τους αναθέτουμε τη διοίκηση της χώρας (οι πολιτικοί μας), δεν ήταν έρμαιο της κάθε μιας ομαδούλας, σου λέω εγώ ποιός και πότε θάβγαινε να απεργήσει. Εδώ όμως αντίθετα, τους συνδικαλιστοπατέρες τους βραβεύουμε συνήθως με μια θέση στο Κοινοβούλιο, και, σε περιπτώσεις, και με ένα χαρτοφυλάκιο Υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν 2-3 χρόνια ο Δήμος του Αμβούργου (κι έχει και σημασία ότι ήταν ο Δήμος, για να βλέπουμε με τι ασχολούνται οι Δήμοι έξω), σε μια προσπάθεια δυναμικής προώθησης της πόλης είχε υπογράψει μια (φαντάζομαι ανάλογη) σύμβαση με τους Κινέζους, για παραχώρηση μέρους του λιμανιού, με σκοπό να γίνει το λιμάνι πύλη των Κινεζικών προϊόντων προς τη Β. Ευρώπη.
    Εκεί λοιπόν όχι απεργία δεν γινόταν, αλλά έχτιζε παράλληλα ο Δήμος μια πολυτελή China town, για να προσελκύσει τα στελέχη των Κινεζικών εταιριών στην πόλη....

    Ρε παιδιά, με όλο το συμπάθιο λόγω άγνοιας, μήπως υπάρχουν και κάποιοι που οφελούνται από τις κινητοποιήσεις αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MILANE OLOI MILANOI KAI OI KOLOI TOU KKE, ANTE RE SYS NA PLINETE KAMIA XESTRA H KANENA PIATO KOLOTEMPELIDES, MIA ZWI MALAKIA.
    ALLA....POU FOVONTE STIN KYVERNISI MPAS KAI KLASETE KAI VROMISI O AERAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στειλτε τους αλητες στο σπιτι τους και στειλτε τους και το μισθο τους με τον ταχυδρομο.
    Θα γλυτωσουν εκατονταδες επιχειρησεις απο το κλεισιμο,και απο τις μιζες που πληρωνουν, και το κυριοτερο:
    Θα σωθουν παρα πολλες εκατονταδες η και χιλιαδες θεσεις εργασιας απο ανθρωπους που απολυονται καθημερινα γιατι οι επιχειρησεις στις οποιες δουλευουν δεν εχουν πλεον αντικειμενο εργασιων λογω αυτων των αχρειων.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
    κα ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΚΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ μπας και καταφερουμε να σωθουμε.
    ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ
    Αλλα που την ξερετε εσεις αυτη τη λεξη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
    ΑΠΛΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΕ Η ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
    ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100.000€ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Φυγαδεύτηκε ο Λοβέρδος από το Εργασίας"

    Τις εξόδους του υπουργείου Εργασίας έκλεισαν οι διαδηλωτές της
    Ναυπηγοεπισκευαστικής εμποδίζοντας την έξοδο του υπουργού που θα
    πήγαινε στη ΓΣΕΕ όπου έχει συνάντηση. Οι διαδηλωτές δεν έμειναν
    ικανοποιημένοι απο τις απαντήσεις του υπουργού στα αιτηματά...
    τους.
    Ωστόσο ο υπουργός κατάφερε να απομακρυνθεί απο κρυφή έξοδο του
    υπουργείου

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΣ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΟ
    ΤΟ ΑΛΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η αγορά έχει κυριολεκτικά παγώσει» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σχετικά με τις επιπτώσεις της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά.
    Αναφέρει ακόμη ότι «έχει επανειλημμένα εκφράσει την αναγνώριση και το σεβασμό του στο δημοκρατικό δικαίωμα της απεργίας» υπογραμμίζει ωστόσο ότι στην παρούσα οικονομική συγκυρία οι απεργιακές κινητοποιήσεις «έχουν θέσει σε καθεστώς ομηρίας το σύνολο σχεδόν της επιχειρηματικής κοινότητας σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της εύρυθμης λειτουργίας του πρώτου λιμανιού της χώρας».
    Καταδικάζει δε τις «αδιαπραγμάτευτες τακτικές και ανυποχώρητες στάσεις» και προτείνει στους εργαζομένους «να δώσουν χρόνο στη νέα κυβέρνηση για πραγματοποίηση του διαλόγου και διασφάλιση των συμφερόντων τους».
    Μεταφέρει, τέλος, την απαίτηση όλων των επιχειρηματιών - μελών του για «ομαλοποίηση της λειτουργίας της αγοράς με ανοικτό λιμάνι και απεγκλωβισμό των εμπορευμάτων».

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο ονομα του δημοσιου συμφεροντοs γινονται τα μεγαλυτερα εγκληματα.
    Οι συνδικαλιστεs του ΟΛΠ,οι κακομοιροι εργατεs των 140.000 Ευρω μαχονται για τα δικαιωματα του λαου.
    Αν δεν ηταν τοσο υψηλεs οι αμοιβεs και οι μιζεs στον ΟΛΠ θα τουs χρυσωνε τουs αεριτζηδεs οπωσ εκανε μ'αυτουs τηs Ολυμπιακηs (1,8 δισ Ευρω)και θα εληγε το θεμα με μεταταξειs.
    Τωρα ομωs δεν ειναι δυνατον να λυθει το προβλημα με την συντεχνια του ΟΛΠ χωριs να πεσει ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πασοκ ισον λαμογια αμερικανικα. θα πεσουν γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !!!!!

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ), ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (COSCO), ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣYΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ;;;ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΩΚΟΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ;;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΑ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ;;;;;;;;

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΝΕΧΟΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΙ ΤΩΝ ΠΕΝΙΧΡΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΑΝΕΧΟΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;;; ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΚΙΝΕΖΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ! ΜΕ "ΧΑΡΤΙΑ", ΟΧΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ... ΚΙΝΕΖΟΦΟΒΙΑ ;;;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»(COSCO) ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ;;;ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΗΚΕΙ! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΝΙΧΡΩΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ;;;;;;;;;;;

    (ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι, αλλά το πιντί μου έγκινε πορντήπουργκό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑ 6% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 12%!!! ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ___________________________________

    «ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΛΑΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…»

    Ο πρέσβης της Κίνας ζήτησε από τη Λ. Κατσέλη την τήρηση της νομιμότητας, ενώ η εταιρεία Cosco προσανατολίζεται να καταφύγει σε διεθνή δικαστήρια για να ζητήσει αποζημίωση για κάθε ημέρα που το ελληνικό Δημόσιο καθυστερεί την παράδοση του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων.

    Ξέρετε πόση είναι η αποζημίωση βάσει της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία; 1.500.000 ευρώ την ημέρα…

    ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ;;;; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΚΕ??
    ΠΟΙΟ ΚΚΕ??
    ΠΟΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ? ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΝΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ??
    "ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΜΑΤΟΣ", ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ???
    ΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΜΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΠΑΜΕ"!!!
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΑΜΑ??
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΜΟΣ ΤΟ "ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ"? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(SIC) ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ??
    ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??
    ΣΤΟ ΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ???
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΟΙ ΚΘΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 50% ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ??
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΚΕ 1% ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΤΙΣ 4/10??
    Ο ΓΥΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ?? Ε ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ??? ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ? Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ???
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? ΣΥΝΕΧΗ ΑΡΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ?? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΚΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ??
    ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΑΜΕ", ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΕΝ.
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ??
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ"!!
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΛΑΘΟΣ??ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ "46, ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΟΤΑΝ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΑΙΟ? ΓΙΑΤΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ" ΤΟΝ ΑΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΚΑΖΕΡΤΑ, ΛΙΒΑΝΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ: "ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ"? ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ Η "ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Νο 8,ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΙΔΗΣ ΤΟΥ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗ!
    ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ:"ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ", ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 17% ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΡΩΜΙΚΟ "89, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ!!
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ, ΝΔ ΠΑΡΑ ΠΑΣΟΚ!
    ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O αντιαποικιακός αγώνας στον Πειραιά

    Tου Πάσχου Μανδραβέλη / pmandravelis@kathimerini.gr

    Για να προχωρήσουν κάποιες μεταρρυθμίσεις στις ΔΕΚΟ της τελευταίας κομμουνιστικής γωνιάς της Ευρώπης, όλες οι κυβερνήσεις λάδωναν τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές τους, με έξοδα των φορολογουμένων. Το είδαμε να γίνεται στον ΟΤΕ, στην «Ολυμπιακή». Κατά τον ίδιο τρόπο υπήρξαν τα «ανταλλάγματα» στους εργαζόμενους του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, ώστε να επιτραπεί σε μια δεύτερη εταιρεία να κάνει δουλειά το λιμάνι.

    Δεν υπερβάλλουμε στο τελευταίο. Παρά τη διάχυτη αριστερή προπαγάνδα δεν ιδιωτικοποιήθηκε κανένα λιμάνι. Το λιμάνι ως υποδομή παραμένει -και ορθώς- στο κράτος κι απλώς παραχωρήθηκε ένας προβλήτας σε μια κινεζική εταιρεία για να κάνει ό,τι έκαναν οι ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Θα ξεφορτώνει κιβώτια. Με άλλα λόγια έχουμε τη γνωστή αριστερή στάση που δεν θέλει να κάνει το Δημόσιο πιο αποδοτικό, απλώς ζητάει «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» πριν καν αυτή υπάρξει.

    Οι συνδικαλιστές δεν θέλουν να προστατέψουν την δημόσια περιουσία από τους Κινέζους, όπως ψευδώς ισχυρίζονται. Θέλουν, απλώς, να προστατέψουν τη βολή τους από τον ανταγωνισμό. Αντί να πουν ότι εμείς έχουμε φιλότιμο και θα κάνουμε τον ΟΛΠ καλύτερο από την Cosco, μας λένε ότι δεν θα αφήσουμε την Cosco να αποδείξει ότι είμαστε χειρότεροι. Το ζήσαμε αυτό και με τη λυσσαλέα αντίδραση της ίδιας κομμουνιστογενούς αριστεράς στην ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, και στο όνομα της αντίστασης καταστρέφουν με καταλήψεις τα δημόσια πανεπιστήμια. Τόσο ορθολογική είναι η στρατηγική για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας στον τόπο μας.

    Υπάρχει όμως μια κουβέντα που διακινούν οι συνδικαλιστές του λιμανιού, την οποία πρέπει να προσέξουμε. Δεν ζητούν από την κυβέρνηση να τροποποιήσει τη σύμβαση με την κινεζική Cosco, αλλά να την καταργήσει διότι «είναι αποικιοκρατική». Η έκφραση αυτή είναι κατ’ αρχήν προσβλητική για την πολιτική τάξη της χώρας. Δηλαδή οι εργατοπατέρες έχουν υψηλότερο εθνικό φρόνημα και μπορούν να διακρίνουν μέχρι και να καταγγείλουν τις αποικιοκρατικές συμβάσεις, ενώ ο πολιτικός κόσμος τις υπογράφει;

    Ας συμφωνήσουμε ότι αυτή η έκφραση είναι απότοκος του φραστικού πληθωρισμού στον οποίο μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια οι εργατοπατέρες, και πάμε παρακάτω. Ας υποθέσουμε ότι με κάποιο απροσδιόριστο συνδικαλιστικό ζύγι η σύμβαση κρίνεται «αποικιοκρατική». Γιατί όμως να μην μπορεί να τροποποιηθεί για να πάψει να είναι αποικιοκρατική; Ισχύει το παλιό κομμουνιστικό σύνθημα «αυτό το σύστημα δεν βελτιώνεται, αλλά μόνο ανατρέπεται;» Ή μήπως απλώς κάθε σύμβαση που θα έφερνε τον ανταγωνισμό στο λιμάνι θα ήταν «ξεπούλημα» και «αποικιοκρατική»;

    Η αλήθεια είναι ότι η σύμβαση παραχώρησης έχει όρους που χρειαζόταν περισσότερη μελέτη και προσοχή. Μπορούσε να είναι καλύτεροι. Από την άλλη πλευρά, όμως, πολλοί έκαναν πάρτι στις ΔΕΚΟ με έξοδα του ελληνικού λαού. Αν κοιτάξει κανείς τις μισθολογικές καταστάσεις των εργαζομένων στον ΟΛΠ θα καταλάβει γιατί δίνεται αυτός ο μεγάλος αγώνας κατά της «κινεζικής αποικιοκρατίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν:
    Με συμφωνιες του 1960 καθοριστηκε πριμ παραγωγικότητας για τους γερανιστες και τους λοιπούς εργαζομενους στο λιμάνι. Η ίδιες συμφωνίες , με τα ιδια rates ισχυουν και τώρα με τα καινουργια μηχανικά μεσα και τα κοντεηνερ.Με αποτελεσμα ΕΝΑΣ να ειναι στη γερανογεφυρα και να χειριζεται, 10 να ειναι απο κάτω και να κυτανε και ΟΛΟΙ να παίρνουν πριμ , που φτανει τα 3000 € ΤΟ ΜΗΝΑ..
    Αυτα φοβουνται οι αδαμαστοι αγωνιστες ότι θα τα επαναδιαπραγματευτεί η Κοσκο...Και βεβαια ο Περισσος κανει επαναστατικη γυμναστική.
    ΕΙΣΗΓΗΣΗ: τΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΏΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά είναι να είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι και να εργαζόμαστε στον ΟΛΠ, αλλά αυτό σημαίνει και υποχρεώσεις όχι μόνο απολαβές, Γιατί τόσα χρόνια οι Δημόσιες υπηρεσίες έχουν γίνει ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ για κοπρίτες και αμφίβολου Ανιδιοτέλειας συνδικαλιστές, και ιδιαίτερα στο Δημόσιο, Οι σωστοί συνδικαλιστές θα έπρεπε να συνιστούν στους Δημόσιους υπάλληλους να είναι πιο σοβαροί στην εργασία τους και να δουλεύουνε που και που.. Έτσι για αλλαγή, και όχι εμείς οι υπόλοιποι που εργαζόμαστε στον ιδιωτικό τομέα να τρέφουμε τόσες χιλιάδες κοπρίτες, αυτό πρέπει να πάρει τέλος καποτε.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ΟΧΙ.ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. eisaste papares oloi
    oi limenergates den einai dimosioi ipaliloi
    douleuoun kai plirononte apo ton OLP
    kai ta exete mperdepsei ligo PROPANTON DEN EINAI TELONIAKOI.
    Alla mono na vrizete xerete xoris na xerete to thema.
    psaxteto kai meta vriste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ , Η gud war ΝΟΜΙΖΩ , ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. παντως ο γραφικος χρακτηρας στα πιο πολλα σχολια ειναι ενας και μοναδικος.ΑΝΗΚΕΙ στο φασιστοιδες που δρα στην ρηγιλης και υπογραφει και σε γνωστο τηλεοπτικο σταθμο που εχει οικολογικες ανησηχιες.
    Για δες ρε μεγαλε και διαβασε το βιβλιο του ρομπερτο σαβιαννο[ΓΟΜΜΟΡΑ]
    για το πως λειτουργησε η κοσκο στο λιμανι της Ιταλιας.
    εκει καταφεραν και επνιξαν τους ντοπιους με το παρεμποριο για αυτο και σε πεντε χρονια οι ιδιοι οι ιταλοι την εδιωξαν απ εκει.
    Η κινεζικη μαφια εμεινε ομως και ειναι γαγγρενα που δεν εχει θεραπια.
    ΓΙΑ ΤΙς ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ οτι cosco εχει επενδυσει και σε αλλα λιμανια ας ανατρεξουν οι φιλοι που διαβαζουν εδω στο αρθρο του κυριου ΣΑΡΡΗ στην Ημερησια για να διαπιστωσουν οτι εχουν εκδιωχθει απο ολα τα λιμανια της ΕΥΡΩΠΗΣ .
    Καλα για τον μακκακα που ελεγε οτι βοηθηθηκε η εταιρια να δημιουργηθει μια τσαινα ταουν απο γνωστο δημο της ολανδιας πρεπει να μας παιρνα για πολυ ηλιθιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ , ΟΙ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ , ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ? ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ?

    Ε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ? ΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΖΟΥΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βλάκα @16 Οκτ 2009 12:16:00 μμ το Αμβούργο είναι πόλη/λιμάνι στην Γερμανία και όχι στην Ολλανδία. Κάτι του είδους σου αναγκαστικά τους περνα κανεις για πολύ ηλίθιους αφού εκφράζετε τις θέσεις του ΚΚΕ που μονο στο πνευματικό προλεταριάτο πιάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση