GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το θηρίο‏...

Με τη ματιά του Κρητικού Από το http://satira-epikerotitas.blogspot.com/ ./

Με τη ματιά του Κρητικού
Από το http://satira-epikerotitas.blogspot.com/
./

7 σχόλια

  1. Και η πρώτη κίνηση του Γιωργάκη είναι για τα σκάφη

    Ο Γιώργος Παπανδρέου αμέσως βοήθησε και στήριξε τους σκαφάτους και τις εταιρείες τους. Η πρώτη κίνηση σε 15 ημέρες από την εκλογή του. Ο καημός του Γιωργάκη ήταν τα....σκάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η χώρα πάει για 13άρι.
    ...στο έλλειμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου και ο Καραμανλης ειπε δυστυχως επτωχευσαμεν σαν τον Τρικουπη, στο επομενο μεγαλο εργο που θα γινει στην χωρα μας να του δωσουμε το ονομα του, σαν την Γεφυρα του Ριου που ονομαστηκε Χ. Τρικουπη και σαν πολλα αλλα εργα που παίρνουν ονοματα πολιτικων, λες και δεν θα μπορουσε το αεροδρομιο π.χ να εχει ενα αρχαιο ονομα οπως ΖΕΥΣ, ΦΑΕΘΩΝ, ΙΚΑΡΟΣ, ΕΡΜΗΣ, κλπ που θα ηταν και πολυ ευηχο στα αυτια των ξενων επισκεπτων, αλλα ειπαμε Γιαννης πινει Γιαννης κερναει, η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμος των πολιτικων στο μαξιμουμ.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΥΙ ΚΑΙ
    ΓΟΛΙΑΘ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΙΞΕ.ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ. Η ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ . ΑΜΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο,ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xa...χα...ΟΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ: Τα Τάγματα ασφαλείας δημιουργήθηκαν κατά την γερμανική Κατοχή από τους ναζί, νομιμοποίησαν την σχέση τους με το ελληνικό κράτος κατά τα Δεκεμβριανά του 44΄(εισήχθησαν στις ταξεις των σωματων ασφαλείας), επί Γιώργου Παπανδρέου του παππού και σφαγέα των δεκεμβριανών και παραμένουν το ίδιο ναζιστικά έως και σήμερα, με τον Giorgakis Papandreou τον εγγονό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση