GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη μία η βροχή και από την άλλη τέτοιοι οδηγοί...

Από το http://www.enimerwsi-gr.blogspot.com/ . Τις τελευταίες τρεις μέρες ξεκίνησε μια κακοκαιρία στη χώρα... Φυσιολογική για την εποχή... Ά...

Από το http://www.enimerwsi-gr.blogspot.com/
.
Τις τελευταίες τρεις μέρες ξεκίνησε μια κακοκαιρία στη χώρα... Φυσιολογική για την εποχή... Άλλωστε μέσα οκτωβρίου έχουμε... Όμως φανταστείτε στους δρόμους μας, με τη βροχή να κυκλοφορούν και τέτοιου είδους οδηγοί τί γίνεται μετα... Δείτε τον οδηγό του Nissan πώς αδιαφορώντας το κόκκινο στην Σπύρου Πάτση περνάει ανενόχλητος και κάνει δύο παρανομίες... Παραβιάζει κόκκινο και κάνει και αναστροφή σε σημείο που δεν επιτρέπεται... Τα λόγια είναι περιττά!

3 σχόλια

  1. Εαν ειμαστε σωστοι οδηγοι δεν θα ειχαμε τις απωλειες και τραυματισμους τοσων συνανθρωπων μας στους δρομους.Δυστοιχως ολα τ αποθημενα και τα κομπλεξ μας τα εκδηλωνουμε οταν οδηγουμε με οτι αυτο δυστοιχως συνεπαγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα περνας με πρασινο,πρεπει να κανεις το σταυρο σου.Ερχεται σιγουρα καποιος μαλακας,μιλωντας στο κινητο.Αν εισαι σε μονοδρομο,ακομη χειρωτερα.Ερχεται ο αρχιμαλακας,που δεν κοβει κιολας,και σου την λεει και απο πανω.Αν περνας με προτεραιοτητα,καλυτερα σταματα,γιατι ερχεται σιγουρα συνηθως καποια 'καυλωμενη',που νομιζει οτι το STOP ειναι διαφημιση προφυλακτικων.Αν η τροχαια δεν αφαιρεσει τις μισες αδειες οδηγησης,τοτε οι αναπηροι και οι νεκροι θα αυξηθουν,προκαλωντας αυξηση των budget απο αυτα για τις ασθενειες λογω καπνισματος.
    Αντε πολιτικαντηδες,να δειξουμε σιγα σιγα τις δυνατοτητες μας σαν κρατος.Οχι μονο παραμυθι και ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση