GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή! Οι δήμαρχοι δεν πήγαν στη συναυλία για την αναδάσωση...

Από τον Χρήστο Γιαννόπουλο Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, μαζί με την σύζυγό μου, αγοράσαμε δύο (2) εισιτήρια για μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ...

Από τον Χρήστο Γιαννόπουλο

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, μαζί με την σύζυγό μου, αγοράσαμε δύο (2) εισιτήρια για μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Α.Ε. ΟΤΑ, υπό την αιγίδα των Δήμων Κηφισιάς, Αγ. Παρασκευής, Μελισσίων και Ν. Πεντέλης. Τίτλος " Οι ηθοποιοί τραγουδούν για το καμμένο δάσος". Τα έσοδα της συναυλίας θα διετήθοντο για την Αναδάσωση της Ανατολικής Αττικής. Δυστυχώς η συναυλία δεν έγινε.
Αιτία ; "Η μη προσέλευση , όχι των ηθοποιών, όχι των μουσικών, όχι των φίλων τους, αλλά των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβούλων και των οικογενειών τους.
Καλά κύριοι Δήμαρχοι, κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τα χρήματα δεν...

σας ενδιέφεραν για την αναδάσωση. Θα έχετε ίσως πολλά χρήματα.
Δεν σεβαστήκατε όμως τους μουσικούς, τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές , οι οποίοι θα συμμετείχαν αφιλοκερδώς και μάλιστα στο ρεπό τους ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

3 σχόλια

  1. TΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΗΑΤΤΙΚΗ ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ,ΣΕ ΤΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ .ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΕΚΤΙΣΑΝ.ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΕΙΔΩΛΑ.ΜΠΑΖΟΝΟΥΝ ΡΕΜΜΑΤΑ,ΤΡΩΝΕ ΚΟΡΥΦΕΣ ΒΟΥΝΩΝ,ΚΤΙΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΒΙΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΥΜΜΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ.
    ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση