GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ντόρα Μπακογιάννη και η "κεντροδεξιά" της...

Από την Μαρία Σεφερου http://seferou.blogspot.com/ Βλέπω να είστε εντελώς έξω από το πνεύμα και το γράμμα της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κωνστ...

Από την Μαρία Σεφερου
http://seferou.blogspot.com/

Βλέπω να είστε εντελώς έξω από το πνεύμα και το γράμμα της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή...
Κυρία Μπακογιάννη, διάβασα με προσοχή το μήνυμα που στείλατε με την επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητάς σας για την προεδρία της ΝΔ, και θέλω να σας επισημάνω κάποια πράγματα. Κατ’ αρχήν να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις εσωκομματικές εκλογές και καλή δύναμη στον αγώνα σας, που δεν θα είναι εύκολος. Όμως με τη δήλωση που κάνατε βλέπω να είστε εντελώς έξω από το πνεύμα και το γράμμα της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κι αυτό δεν προοιωνίζεται λαμπρό μέλλον για την παράταξη στην οποία φιλοδοξείτε να ηγηθείτε.
Δεν έχετε κατανοήσει ότι...

οι λέξεις δεξιά, κεντροδεξιά, φιλελευθερισμός και τα παρόμοια, εκτός που συντηρούν το βρικόλακα του διχασμού, είναι κόκκινο πανί για το λαό, του προκαλούν ναυτία, αν όχι ανατριχίλα, και τον κάνουν να τρέχει έξω και μακριά σας. Είναι πια λέξεις κενές περιεχομένου για τον απλό πολίτη που ζητάει κοινωνική δικαιοσύνη κι ελπίδα για το μέλλον του. Κι όμως, αυτές τις διαχωριστικές γραμμές ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να τις καταργήσει, όπως φαίνεται από την Ιδρυτική Διακήρυξη της 4ης Οκτωβρίου του 1974. Δεν την έχετε διαβάσει; Να σας θυμίσω εγώ τι έλεγε:
«Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξις που αγνοεί τις διενέξεις και τους διχασμούς του παρελθόντος - που τόσα δεινά επεσώρευσαν στον τόπο μας - και προσανατολίζεται στα ευρύτερα δυνατά σχήματα εθνικής ενότητος.
Η παράταξις της Νέας Δημοκρατίας ζητεί για την πραγματοποίηση των σκοπών της την συνεργασία του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Και υπόσχεται:
--> Ότι θα υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους, που βρίσκονται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς.
--> Ότι θα θεωρεί πάντα όλους τους Έλληνες όχι μόνο ίσους απέναντι των νόμων, αλλά και με ίσα δικαιώματα απέναντι των βιωτικών ευκαιριών και των δυνατοτήτων που διανοίγει ο πολιτικός, οικονομικός και κοινωνικός βίος.»
Εσείς τι είπατε, κυρία Μπακογιάνννη, που έρχεται σε αντίθεση με τα ανωτέρω;
Παραθέτω σχετικές προτάσεις σας που αντιστρατεύονται το όραμα του ιδρυτή της, και βάζουν αυτογκόλ στη ΝΔ:
1. «Πρέπει να γίνουμε ένα πλειοψηφικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα ολόκληρης της κεντροδεξιάς, ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης.»
Με τη δήλωση αυτή αποκλείετε ένα μεγάλο μέρος του λαού, δηλαδή το μεγαλύτερο, και τους τοποθετείτε απέναντί σας. Δε βλέπετε το πολιτικό ολίσθημά σας; Δεν έχετε κατανοήσει προς τα πού πορεύεται ο κόσμος;
2. «Στόχος μας είναι το σύγχρονο, ανοικτό, δημοκρατικό κόμμα. Βούληση μας, να διευρύνουμε πολύπλευρα την πολιτική μας απήχηση. Και προς τα δεξιά και προς το κέντρο, αλλά και προς τους πολίτες που σήμερα απορρίπτουν την πολιτική.»
Πάλι τα ίδια κενά περιεχομένου λόγια! «Και προς τα δεξιά και προς το κέντρο»! Κυρία Μπακογιάννη, για το σκεπτόμενο και ακομμάτιστο πολίτη, ούτε το δεξιά σημαίνει τίποτα, ούτε το κέντρο. Είναι γελοίες ξύλινες λέξεις που δεν υποδηλώνουν τίποτα. Δεν αγκαλιάζουν ολόκληρο το λαό, και δεν υπόσχονται κοινωνική δικαιοσύνη, πράγμα που είναι η προϋπόθεση για την ενότητα και την ευημερία ενός λαού. Οι νέοι άνθρωποι αυτό περιμένουν ν’ ακούσουν, κι όχι να συντηρείτε τους εφιαλτικούς διαχωρισμούς του σκοτεινού παρελθόντος - διαχωρισμούς που ο ιδρυτής της "Νέας Δημοκρατίας" ήθελε να καταργήσει. Ή μήπως νομίζετε ότι θα επαναπροσεγγίσετε τους πολίτες που απορρίπτουν την πολιτική – το 30% των ψηφοφόρων που απείχαν από τις τελευταίες εκλογές – με μια τέτοια στείρα γλώσσα;
3. «Η πολυσυλλεκτικότητά μας είναι η δύναμή μας. Οι φιλελεύθεροι, οι συντηρητικοί πολίτες, οι οπαδοί της λαϊκής κοινωνικής δεξιάς, οι κεντρώοι, είναι όλοι πλούτος για τη Νέα Δημοκρατία. Αντίπαλός μας είναι μόνο ο λαϊκισμός, ο οποίος είναι επικίνδυνος για την πατρίδα μας.»
Ποια πολυσυλλεκτικότητα εννοείτε κυρία Μπακογιάννη; Πάλι για δεξιούς, κεντρώους και συντηρητικούς μιλάτε! Αφήστε που οι λέξεις συντηρητικός και φιλελεύθερος αλληλοσυγκρούονται... Μα καλά, δεν έχετε πάρει τα μηνύματα των καιρών, ή το κόμμα σας βρίσκει επίπονη την άσκηση της εξουσίας και θέλει να ξεκουραστεί στην αντιπολίτευση άλλα καμιά εικοσαριά χρόνια; Οι καιροί ου μενετοί για συντηρητισμό, κ. Μπακογιάννη. Η εποχή μας θέλει τόλμη, απαιτεί άλματα, χρειάζεται φαντασία, διψάει για πρόοδο. Κι εσείς ακόμη του μιλάτε για συντήρηση; Βρε τι έχετε πάθει; Πού βρίσκεστε νυχτωμένοι;
4. «Με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, με όπλο τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές και την ιστορία της μεγάλης μας παράταξης, με καθαρές θέσεις για μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ισχυρή κεντροδεξιά και με ξεκάθαρη δέσμευση για ένα ανοιχτό και δημοκρατικό κόμμα χωρίς μηχανισμούς και αποκλεισμούς, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.»
Σας ομολογώ ότι αυτό το «κεντροδεξιά» που επαναλαμβάνετε ως το πιο σύγχρονο ευαγγέλιο μου προκαλεί ναυτία. Δε μπορείτε επιτέλους να βρείτε ένα πιο ελκυστικό πολιτικό στίγμα, μια ρεαλιστική και ελπιδοφόρα αναπτυξιακή ιδεολογία για το κόμμα σας; Ο λαός την έχει φτύσει την κεντροδεξιά σας. Δεν το πήρατε ακόμη χαμπάρι; Ξυπνήστεεε!!!
5. «Η παράταξή μας δεν έχει ανάγκη νέας ιδεολογίας. Αυτή είναι ξεκάθαρη. Είναι ο σύγχρονος κοινωνικός φιλελευθερισμός, τον οποίο πρέπει να υπερασπιζόμαστε όμως με συνέπεια και σταθερότητα. Με θάρρος και αυτοπεποίθηση.»
Σιγά την ιδεολογία! Σιγά το φιλελευθερισμό του ξεπουλήματος, της ασυδοσίας, της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας! Το ότι του κολλήσατε δίπλα και τη λέξη "κοινωνικός' δεν τον εξαγνίζει. Απευθύνεστε προφανώς σε συγκεκριμένη κοινωνική τάξη της πλουτοκρατίας που θησαυρίζει με το φιλελευθερισμό σας. Μόνο σ’ αυτήν είναι ελκυστικός. Τις μεγάλες λαϊκές μάζες ξεχάστε τις. Τα πρόβατα αρχίζουν να ξυπνάνε και σιγά αλλά σταθερά βγαίνουν από τα κομματικά μαντριά. Δε φαντάζομαι, κυρία Μπακογιάννη, να έχετε τη φιλοδοξία να ηγηθείτε αύριο ενός κομματιδίου χωρίς λαϊκή βάση. Έτσι δεν είναι; Για σκεφτείτε το κι εσείς λιγάκι. Συγνώμη πάντως για την ενόχληση, αλλά ήταν παράκληση κάποιων απογοητευμένων πρώην ψηφοφόρων της ΝΔ να σας στείλω ένα μήνυμα.

18 σχόλια

  1. Καλη σας μερα κυρια μου
    Διαβασα με προσοχη το κειμενο σας
    και κανω μια διαπιστωση. σας διαφευγει ενδεχομενως το γεγονος
    οτι η κυρια Μπακογιαννη ειναι κορη
    Μητσοτακη. και ο κος Μητσοτακης εβριζε χυδαιοτατα τον Κωνσταντινο
    Καραμανλη πριν εκεινος τον παρει
    στην ΝΔ και τον κανει Υπουργο Συν
    τονισμου, μετα εγινε Καραμανλικοτερος του Καραμανλη και
    εγλυφε εκει που εφτυνε για να γινει Υπουργος. Η δε κυρια Μπακο
    γιαννη για να εκλεγει βουλευτης την πρωτη φορα χρησιμοποιησε την
    Αιτωλοακαρνανια με το επιθετο του
    δολοφονηθεντος συζυγου της. Θα εκ
    λεγοταν με το επιθετο Μητσοτσκη΄
    Ακομη και μεχρι σημερα αυτο χρησιμο
    ποιει παρ΄ολο που εχει παντρευτει.
    Εαν την επιλεξουν για προεδρο της
    ΝΔ θα ειναι αξιοι της τυχης τους.
    Και παλι καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι, είδαμε το λαμπρο μέλλον που είχε η παράταξη με τον ανηψιό. Που σεβόταν το γράμμα και το πνευμα της διακήρυξης του Θείου!! Χα, Χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙ. ΤΟ ΤΔΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ .
    Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΔΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.Η ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ .ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.Ο ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΛΥΝΕΙ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ,ΤΙΣ
    ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ,ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.ΑΥΤΗ ΣΑΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΜΕ ,ΤΑ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΑ,ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    ΑΗΔΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΚΑΙ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ,ΤΟΝ
    ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ..ΤΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ.Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΟΓΙΑ ΚΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ.ΤΙΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
    ΧΩΡΙΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ,ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΔΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ.ΖΗΤΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Όμως με τη δήλωση που κάνατε βλέπω να είστε εντελώς έξω από το πνεύμα και το γράμμα της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, κι αυτό δεν προοιωνίζεται λαμπρό μέλλον για την παράταξη στην οποία φιλοδοξείτε να ηγηθείτε."



    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑ 14% ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 50ΧΡΟΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΙΑ ΤΑΙΝΙΟΠΟΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΕΛΛΑΔΙΚΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗ ΤΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κεντροδεξιά και κουραφέξαλα. Αυτή και όλη Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μας δούλευαν προεκλογικά, και ακόμη συνεχίζουν.
    Μόλις 10 ημέρες πριν τις εκλογές ο Γιωργάκης είχε δίωρη συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Προβόπουλο.
    Δύο είναι οι πιθανότητες.

    1. Ο Προβόπουλος είπε ψέματα στο Γιωργάκη για την οικονομία. Εάν είναι έτσι τότε γιατί δεν τον διώχνει ο Γιωργάκης σήμερα;

    2. Ο Προβόπουλος είπε την αλήθεια στο Γιωργάκη για την οικονομία. Τότε γιατί μυξοκλαίγεται σήμερα ο αμερικάνος; Αφού ήξερε, γιατί δεν έλεγε την αλήθεια στο λαό σαν τον Kαραμανλή αλλά τάϊζε ένα σωρό κουτόχορτο τους Έλληνες;
    ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.

    Γιωργάκη, Γιωργάκη, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
    Το ξέχασες πουλάκι μου;
    Θα τρώτε εφεξής ομαδικά τόσα γιαούρτια, που θα κάνετε δερματάκι σαν της βοσκοπούλας της Άντζελας Γκερέκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ?????ΤΑ ΠΡΩΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΙΝΙΘΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το ταμείο θα γίνει η μάχη και είναι ....πολλά τα λεφτά Άρη.

    Οι κεντροδεξιές της Ντόρας και του Αβραμόπουλου είναι κουραφέξαλα και ρηχότητες.

    Ο Σαμαράς έχει (κατά την αποψή μου) την δυνατότητα να αποτελέσει την φυσική συνέχεια του Καραμανλή και να είναι ανάχωμα στις διαρροές προς τον Καρατζαφέρη.
    Αν είναι να μας πασσάρουν την Ντόρα προσωπικά θα το ρίξω σον Καρατζαφέρη και πιστεύω ότι θα μείνει με την σφραγίδα του κόμματος οι ψηφοφόροι θα έχουν φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ τώρα τί να πώ,

    να πώ για τη Ντόρα-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου;

    ή να ρωτήσω,


    Σε μια πρόσφατη ανακοινωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ,
    κάτω απο ονόματα υψηλόμισθων,

    ΡΕΤΙΡΕ να δείς,

    είδα και το όνομα,

    Μαρία Σεφέρου.

    Να είναι το ίδιο πρόσωπο ή απλώς συνωνυμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H παράταξη παραπέει.. βουλιάζει μέρα με τη μέρα! Ούτε αντιπολίτευση μπορεί να κάνει, ούτε σχεδιασμό για την επόμενη μέρα! Άντε να γίνουν εκλογές, να βγει η Ντόρα μπας και δουμε ξανα μια άσπρη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 18 Οκτ 2009 9:55:00 πμ

    Ο Γιώργος ο Παπανδρέου ήταν σαφής.Λεφτά υπάρχουν είπε.Το ερώτημα είναι πού πήγαν αυτά τα λεφτά.
    Ας μας πείς λοιπόν φίλε που τα "φυγαδεύσατε" αυτά τα λεφτά.Καλύτερα είναινα σκέφτεται κανείς πρώτα πριν προσπαθήσει να κάνει τον έξυπνο.Πού έχετε λοιπόν κρύψει τα κλεμμένα ώστε να τα δώσουμε στον λαό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η υποκρισία τής Ντόρας και τών ομοίων της είναι που ενώ είναι δεξιοί του κερατά, πετάνε και ένα προθεμα κεντρο- μόνο και μόνο γιά να ξεγελάσουνε τον αδαή λαό.Να υφαρπάξουνε ψήφους όπως έκανε και ο Καραμανλής ειδικά το 2004 με την επιμονή του στον "μεσαίο" χώρο.
    Το παραδοσιακό κέντρο έτσι όπως διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων ήταν είναι και θα είναι στο χώρο τού ΠΑΣΟΚ.
    Μη μας λένε τώρα μαλακίες ότι η Νέα Δημοκρατία έχασε ψηφοφόρους της που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ.Δεν υπήρξαν ποτέ ιδεολογικά κοντά στη Νεα Δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι.
    Να το καταλάβουν εκεί στη Ρηγίλλης όυι το ποσοστό που πήραν αυτό και μόνο τους ανήκει στην Ελληνική κοινωνία γιά να μην πω και κατά τι λιγότερο.Δυστυχώς γι' αυτούς θα πρέπει πάντα να πασχίζουν να κλέψουν ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, αλλιώς εξουσία δεν πρόκειται να ξαναδούν.Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.Όλοι θεωρούν ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένοι δεξιοί και αριστεροί.Γιατί θέλουν μερικοί να τα βλέπουν άσπρο-μαύρο.Γιατί δηλαδή δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν τασ άκρα?
    Όσο πιό γρήγορα το καταλάβουν στη Νέα Δημοκρατία και στο ΚΚΕ αυτό τόσο πιό γρήγορα θα πάψουν να λένε μαλακίες.
    Ενώ είχα μιά συμπάθει στο ΚΚΕ γιά τους αγώνες του, τοα τελευταία χρόνια με έχει αηδιάσει με τις πρακτικές του.Τώρα να δε΄'ιτε που δεν κρατιέται να βγεί στους δρόμους να δείξει ότι το κακό ΠΑΣΟΚ φταίει γιά όλα! Έχει κάνει τόσες κινητοποιήσεις σε δεκαπέντε μέρες όσες δρν έκανε στα έξι χρόνια Καραμανλή.Με αυτές τις πρακτικές θα μείνουν μόνοι στη μοναξιά τους με την αγωνία μη χάσπυν κανένα οπαδό τους, γιατί πού θα πάει, κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν κι αυτοί.
    Γιά τη Νέα Δημοκρατία τι να πεί κανείς.Βρίσκεται σε σόκ και έχει τη συμπάθειά μας αυτή την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 19 Οκτ 2009 11:37:00 πμ



    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ,ΤΙ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;


    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ , ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση