GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τόλμη και αρετή να ξαναχτιστεί η Αστυνομία...

Από την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ. . Αποτίοντας σήμερα (20-10-2009), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ελληνικής Αστ...

Από την Εκτελεστική Γραμματεία
της Π. Ο. ΑΣ. Υ.
.
Αποτίοντας σήμερα (20-10-2009), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, φόρο τιμής στους δεκάδες συναδέλφους μας που έπεσαν στο καθήκον, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων δεν λησμονούμε ότι η καθιέρωση των εκδηλώσεων αυτών έγινε το 2002 επί υπουργίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη μετά από προτάσεις – παρεμβάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ώστε η θρησκευτική εορτή του Προστάτη μας Αγίου Αρτεμίου να αποκτήσει πραγματικό περιεχόμενο και να μην εξαντλείται στους συνήθεις πανηγυρικούς λόγους της ηγεσίας.
Δυστυχώς, χρόνο με το χρόνο, διαπιστώνουμε ότι η διοργάνωση της όλης εκδήλωσης εξαντλείται στην τυπολατρία, χωρίς τα βαθύτερα αίτια της καθιέρωσης Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας να προβληματίζουν τον Οργανισμό μας ή ακόμα χειρότερα, τα μηνύματα που θέλουμε να εκπέμψουμε, να φτάνουν στους συμπολίτες μας.
Η Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας, για το συνδικαλιστικό μας κίνημα πρέπει να αποτελεί ημέρα εκδήλωσης της διαρκούς αγωνίας μας για την αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων που μας απασχολούν ώστε ο αστυνομικός Οργανισμός στο σύνολό του να μπορέσει να...

ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή του.
Σήμερα, η ημέρα αργίας για το αστυνομικό προσωπικό, δεν πρέπει να καταλήξει να καταγράφεται ως μια ημέρα απλών εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά σαν ημέρα υπενθύμισης των αγώνων που διεξάγουμε για να υπάρχει πραγματική σοβαρότητα και επαγγελματισμός στην αστυνομία, όπως χρόνια τώρα γράφουμε σε όλες μας τις διακηρύξεις και σε όλα μας τα αγωνιστικά πλαίσια δράσης και με έκδηλη αγωνία ακούσαμε να διακηρύττει από το βήμα της εκδήλωσης και ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. είναι πανέτοιμη να συμβάλει με την εμπειρία των στελεχών της, με τις προτάσεις και τις ιδέες της στην εθνική προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουμε όλοι μαζί για την αναγέννηση του αστυνομικού μας Οργανισμού.
Ας μην λησμονεί κανείς ότι οποτεδήποτε στο παρελθόν η ηγεσία αφουγκράστηκε την αγωνία του αστυνομικού μας προσωπικού, έτσι όπως αυτή εκφράζεται δημοκρατικά και καταστατικά, μέσω της Ομοσπονδίας μας (καθιέρωση Ημέρας κατά της κρατικής αυθαιρεσίας, ανεξάρτητη επιτροπή παραπόνων, προσλήψεις αλλοδαπών, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων, συμβούλια πρόληψης εγκληματικότητας κ.λπ.), είχε μόνο να κερδίσει.
Ο Πρόεδρος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης

5 σχόλια

  1. επεισόδια και ξύλο στο Γραμματικό

    Αναφέρθηκε στον σκαι ότι έγινε επέμβαση των ματ εναντιον των κατοικων με ξύλο για να διευκολύνουν τον εργολάβο που τις πρώτες πρωινές ώρες συγκέντρωσε τα μαχανήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαυμάστε τον "Οργανισμό" των σαλιάρηδων που άλλαξαν χρώμα σαν χαμαιλέοντες και ξανά γλείφουν όπως πάντα.

    Για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες του ευαγούς ιδρύματος των παρανοϊκών δολοφόνων, μια συλλογή με τίτλο "30 χρόνια πετυχεσιά στον χαφιεδισμό, στον τραμπουκισμό και το μπατσιλίκι".

    Καμιά αστυνομία σαν αυτή δεν έχει θέση σε δημοκρατίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ! ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΕΙΣΤΑΙ ! ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ! (ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΙΣΕ .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ) ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση