GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βιβλικές καταστροφές στη Μεσσηνία...

Από το http://radio936.blogspot.com . ΒΙΒΛΙΚΕΣ φαίνονται οι καταστροφές απο την πρωινή κακοκαιρία σε δρόμους, αγροτικές καλλιέργειες και ορε...

Από το http://radio936.blogspot.com
.
ΒΙΒΛΙΚΕΣ φαίνονται οι καταστροφές απο την πρωινή κακοκαιρία σε δρόμους, αγροτικές καλλιέργειες και ορεινές περιοχές λόγω του μεγάλου όγκου βροχόπτωσης, δυνατών ανέμων και καιρικών φαινομένων.
Στο δρόμο Κυπαρισσίας- Φιλιατρών πλημμύρισε το συσκευαστήριο κηπευτικών του Σωτήρη Ζαχαρόπουλου με ολοσχερή καταστροφή σε προιόντα, εσωτερικούς χώρους και τους 9 εργαζόμενους της επιχείρησης να περισώζουν ότι έχει απομείνει απο τα ορμητικά νερά που όπως καταγγέλουν ξεχείλησαν εξαιτίας των βουλεμένων ρεμάτων αλλά και τις μπαζωμένες γράνες στη περιοχή.
Μάλιστα οι κάτοικοι της Τερψιθέας καταγγέλουν έλλειψη τεχνικών έργων στον εθνικό δρόμο όπου η κυκλοφορία είχει διακοπεί για περισσότερες απο 3 ώρες το πρωί και μάλιστα τονίζουν ότι Νομαρχία Μεσσηνίας και ΔΕΣΕ Τρίπολης ευθύνονται για το απαράδεκτο χάλι που παρουσιάζει ο δρόμος με βουλωμένα πρανή και γράνες.
Αξίζει να τονιστεί ότι...

σε πολλές περιπτώσεις πλημμύρισαν υπόγεια ενώ τα ορμητικά νερά παρέσυραν φερτά υλικά και σκουπίδια.
Η ΔΕΗ αυτή την φορά είχε δύσκολο έργο αφού όπως μας ενημέρωσε το γραφείο στα Φιλιατρά το τηλεφωνικό κέντρο δέχτηκε περισσότερες απο 50 κλήσεις απο Κυπαρισσία μέχρι την Χώρα για αποκατάσταση βλαβών σε οικίες, κολώνες που ξηλώθηκαν και δίκτυα ηλεκτροδότησης που διακόπηκαν με αποτέλεσμα όλη την ημέρα τα συνεργεία να βρίσκονται στο πόδι.
Στους Γαργαλιάνους απαιτήθηκαν 8 παρεμβάσεις για άντληση υδάτων απο την Πυροσβεστική υπηρεσία ενω στα Φιλιατρά τα συνεργεία του Δήμυο μεχρι το μεσημέρι βοήθησαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης μετέβη στη Τερψιθέα όπου έδωσε εντολή με μηχανήματα του Δήμου να καθαρίσουν με ευθύνη του Δήμου τα πρανή εκατέρωθεν του εθνικού δρόμου και τις γράνες σε σημεία όπου απαιτείτο παρέμβαση ενώ παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Καννελόπουλος και τεχνικοί του Δήμου για να αποτυπώσουν απο κοντά την κατάσταση.

3 σχόλια

  1. Εμπρός της γης οι κολασμένοι ! Το Μητσοτακέικο άνοιξε το πουγκί !
    Ελβετία, Λιχτενστάιν, Σεϋχέλες, Παναμάς, Αζόρες, Νήσοι Μπαρμπάντος, κλονίζονται οικονομικώς !
    Λογαριασμοί εν υπνώσει δια τον φόβον των Ιουδαίων εγείρονται ως τεθνεώτες την Δευτέραν Παρουσίαν στο κάλεσμα του Ιησού Χριστού, και παραδίδονται εις Χρήση εν τω καλέσματι του Πατρός Κωσταντίνου Μητσοτάκη.
    Η Αγία Οικογένεια σε πλήρη σύνθεση και πλήρης οπλισμού ξιφουλκεί ακόμη μία φοράν δια το Άγιον Δισκοπότηρο της Αρχηγίας της Δεξιάς !
    Ηργάσθει, Υπονόμευσε, Ραδιούργησε, Ώρα να απολαύσει τον αλμυρόν ίδρω της.
    Διά την πηγήν του Χρυσού !
    Τα χρυσία ας εργασθούν τον τίμιον αγώνα της αγοραίας συνείδησης !
    Ένα ξοδεύεται, δέκα θα έρθουν πίσω!
    Τρέξε Λαέ ! Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι προσέλθετε και όλοι θα πάρετε.
    Μια ψήφος 50 χιλιάρικα !
    Δυο ψήφοι άλλα τόσα και θέση διακόνου εν τω θησαυροφυλακίω της Χρυσοβαλάντου !
    Τρεις ψήφοι άλλα τόσα και θέση στην επιτροπή προμηθειών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας !
    Τέσσερεις ψήφοι ; Εμπορικός ακόλουθος στις ΗΠΑ!
    Μην φοβάστε τον Δρακουμέλ ! Ψευδέστατο ότι θα πουλήσει την Ακρόπολη !
    Πάρετε από τα γιουβαρλάκια της μαμάς ! Έχει φυλάξει από το νερό που έκλεβαν στην Γλυφάδα, και μαγειρεύει και θα μαγειρεύει για χρόνια!
    Πάρτε από την προς τους νοήμονες ανόητους γοητεία της Θλιμμένης Κόρης !
    Αλήθεια τι θα ήταν αν ζούσε ο Μακαρίτης, Θάνατος και Σωτηρία!
    Γελάστε με τα Μόμολα της Οικογένειας !
    Κι αν η χαρά σας μακροπρόθεσμα γίνει λύπη, μην το συλλογιέστε, εις εκ των ακρογωνιαίων Λίθων της πίστης μας, το Αξιομνημόνευτον Πάτερ Υμών το λέγει καθαρά!
    Και δωσ’ υμίν σήμερον τον άρτον υμών τον επιούσιον …..Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ.....ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ.
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ......ΤΗΣ ΜΠΙΤΖΕΓΛΗ
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΑΤΕ ?????? ΦΑΤΕ ΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση