GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κυβέρνηση...

Aπό το http://politikiprotasi.blogspot.com/ Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δεν μπορούν παρά να είναι σε γενικές...

Aπό το http://politikiprotasi.blogspot.com/

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη νέα κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δεν μπορούν παρά να είναι σε γενικές γραμμές θετικές. Ο πρωθυπουργός φαίνεται να έχει τη διάθεση να προβεί σε αλλαγές και τομές που είναι αναγκαίες για τη χώρα.
Στα συν(+) της νέας κυβέρνησης καταγράφονται:
1. Η κατάργηση όλων των επιτροπών του δημοσίου μέχρι την επιβεβαίωση της αναγκαιότητας λειτουργίας των
2. Η κατάργηση παροχής πολυτελών αυτοκινήτων στους βουλευτές
3. Η μείωση του αριθμού των φρουρών στο μέγαρο Μαξίμου
4. Η επαναφορά του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς
5. Η κατάργηση της συνέντευξης στη διαδικασία πρόσληψης των ΕΠΟΠ και των ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την ΠΔΣ.
6. Η κατάργηση της συνέντευξης για προσλήψεις στο...

Δημόσιο και η χρήση του ΑΣΕΠ ως μονόδρομου για πρόσληψη στο Δημόσιο.
Είναι γνωστό ότι η διαδικασία της συνέντευξης αποτελεί σε γενικές γραμμές ένα απόλυτο σωστό μέτρο αφού δίνει τη δυνατότητα να διερευνηθούν πέρα από τις τυπικές γνώσεις και τα στοιχεία της προσωπικότητας του υποψηφίου. Είναι όμως επίσης γνωστό ότι η εφαρμογή του μέτρου στην πράξη εξυπηρετούσε ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ σκοπιμότητες και όσους είχαν ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ. Μέχρι λοιπόν να εξασφαλιστούν οι συνθήκες της σωστής εφαρμογής, καλύτερα να καταργηθεί προσωρινά ως μέτρο, χωρίς αυτό να σημαίνει τη μόνιμη ματαίωση εφαρμογής της.6. Η κατάργηση του ΕΤΑΚ
7. Η επαναφορά του υψηλού συντελεστή φορολογίας εισοδήματος για τα μεγάλα εισόδηματα 8. Η αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 14.000 ευρώ.
Στα μείον (-) της νέας κυβέρνησης καταγράφονται:1. Η κοροϊδία με την ηλεκτρονική αίτηση για θέσεις ΓΓ σε υπουργεία και φορείς
2. Η κοροϊδία με την ηλεκτρονική ανάρτηση των υπουργικών αποφάσεων
3. Η συμμετοχή του Θ. Πάγκαλου ως νούμερο 2 στην νέα κυβέρνηση
4. Η ανάθεση υπουργικών θέσεων σε ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους
5. Η κοροϊδία με την "ανακάλυψη" του πραγματικού ελλείμματος
6. Η διαφαινόμενη πρόθεση για επιβολή ΝΕΩΝ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ σε ποτά τσιγάρα καύσιμα.
7. Η πρόθεση για επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων πώλησης δημοσίων επιχειρήσεων σε ιδιώτες. Βαρεθήκαμε να πληρώνουμε χρεωμένες επιχειρήσεις και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι σ' αυτές. Τρομάξαμε να τις ξεφορτωθούμε. ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ πίσω.
8. Η δημόσια παραδοχή του πρωθυπουργού "ότι δεν υπάρχουν λεφτά". Μα ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για να εφαρμόσει την πολιτική του. Είναι γεγονός ότι είναι ακόμα νωρίς για να κριθεί η νέα κυβέρνηση. Τα πρώτα μηνύματα είναι μεν θετικά, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για βελτίωση της καθημερινότητας.

17 σχόλια

  1. ΦΙΛΕΜΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΝΩ.ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ??ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ Η ΛΕΣ ΕΠΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΦΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?γΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ -???Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΦΙΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ???
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ,ΑΦΗΣΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ. ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΑΡΑΓΜΕΤΕΥΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΣ ΤΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΑΚΚΑΚΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 11.000 Χ.Λ.Μ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ?
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΤΕ ΚΑΙΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να παρε και μερικα ακομα:

    1. Η κατάργηση όλων των επιτροπών του δημοσίου μέχρι την επιβεβαίωση της αναγκαιότητας λειτουργίας των
    ==
    Οι επιτροπες συστηνονται με εντολη υπουργου και καταργουνται ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ με την αλλαγη υπουργου(ποσω δε μαλλον με αλλαγη κυβερνησης).
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ακομα υπουργος που δεν χρειαζεται επιτροπες.
    Ειναι αδυνατο μια αγραμματη και .."απορη" υπουργος υγειας η εστω μια .."ευειδης" υφυπουργος υγειας να γνωριζει τα προβληματα στο ταδε νοσοκομειο ,στις λιστες φαρμακων ,στις προμηθειες κλπ κλπ.
    Συνστηνει το λοιπον μια επιτροπη για να την ενημερωσει.
    Τοσο απλα.

    Συνεπως δεν βλεπω κανενα ..'θετικο" σε αυτη την εξαγγελια του "σημερινου" πρωδυπουργου ειμη ΜΟΝΟΝ η επικοινωνιακη απατη.

    2. Η κατάργηση παροχής πολυτελών αυτοκινήτων στους βουλευτές
    ==
    Ποιο αυτοκινητο ειναι "πολυτελες" ειναι ενα ερωτημα.
    Ποσα κυβικα,τι αξεσουαρ κλπ κλπ

    3. Η μείωση του αριθμού των φρουρών στο μέγαρο Μαξίμου
    ==
    ΠΟΣΟΙ ηταν πριν και ΠΟΣΟΥΣ
    προτιθεται να κρατησει??
    Δεν ακουσα τιποτα.

    4. Η επαναφορά του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς
    ==
    Για να μειωθει η ..εγκληματικοτητα προφανως!
    Να το δουμε στην πραξη.
    Να κανουμε συγκριση τα τωρινα εγκληματα με τα εγκληματα 3 μηνες μετα.

    5. Η κατάργηση της συνέντευξης στη διαδικασία πρόσληψης των ΕΠΟΠ και των ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την ΠΔΣ.
    ==
    .."Συνεντευξη" δινουν ΟΛΟΙ ΟΙ Υπαλληλοι στον ιδιωτικο τομεα.
    Γιατι πρεπει να εξαιρουνται οι δημοσιοι?

    ==
    Τελικα εχεις σταληθεια δει κατι θετικο στη νεα κυβερνηση??

    ΕΓΩ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΕΜΑΣ !
    .....χέσε μέσα Νταλάρα !

    Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι έρχεται φοροκαταιγίδα, ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο του 2010. Ακίνητα, μετοχές, καταθέσεις, τσιγάρα, ποτά, κέρδη επιχειρήσεων, αυτοκίνητα, καύσιμα και διόδια (σημειώστε αυτό δεν το έχουν πει ακόμα).

    Για μια ακόμη φορά παίχτηκε το γνωστό παιχνίδι. Η απερχόμενη κυβέρνηση είπε όχι φόρους-όχι αυξήσεις και το ΠΑΣΟΚ είπε όχι φόρους-ναι στις αυξήσεις.

    Μα καλά ποιός αφελής τους πίστεψε. 3 εκ. θα μου πείτε.

    Πληρώστε τώρα όλοι ένα ευμέγεθες ποσό για να λάβετε αύξηση άνω του πληθωρισμού, δηλαδή άνω του 0,7% που είναι ο πληθωρισμός! Ισχύς μου η βλακεία του λαού, για να παραφράσω μία γνωστή φράση.

    Όσο αφορά την εκτεταμένη παραπληροφόρηση της ΤτΕ, είναι γνωστό τοις πάση, ότι εκτελούν διαταγές του οικονομικού επιτελείου ακόμα και στην εποχή της Ευρωζώνης. Το υπουργείο οικονομικών έχει ακόμα τη δυνατότητα να “μαγειρέυει” κατά το δοκούν τις εκθέσεις και τις εκτιμήσεις της τράπεζας.

    Ο Προβόπουλος είναι η μια όψη του νοσμίσματος η άλλη είναι ο Παπακωνσταντίνου ο οποίος ετοιμάζει φορό-επέλαση και ψάχνει για δικαιολογίες.

    Μην μασάτε. Το έλλειμα δεν είναι -14%. Προτείνω μαζικές μηνύσεις και αγωγές σε όλους όσους άλλαξαν τα στοιχεία τις τελευταίες εβδομάδες και εάς βγάλουν τα δικαστήρια την αλήθεια. Πρόκειται όντως για απαράδεκτα πράγματα.

    “Ισχύς μου η βλακεία του λαού”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tί τα θές τί τα γυρεύεις.
    Όλοι ξέρουμε ποιά είναι η αλήθεια.

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ποιός άλλος, ο Γιώργος.
    Όχι ο Γιωργάκης βέβαια, ο άλλος Γιώργος ο καπάτσος.
    Ο Μπόμπολας.

    Μας φύτεψε πρώτα το γιό της κυρίας Τσάντ και τώρα πάει να κάνει το τζάκ πότ με τη Θεοδώρα.

    Αφού δεν έχουμε μυαλό είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ζωη γκρινια και μιζερια....Ολα τα βλεπετε χαλια...Γιατι δεν αυτοκτονειτε να ηρεμησετε ωστε να απολαυσουμε την Ελλαδα οι υπολοιποι? Αιντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε εσεις δεν βαζετε τον δρ Κουτσουκο γραμματεα στο δικαοσυνης να δειτε για ποτε πανε ολα τα λαμογια μεσα??
    εκτος και αν δεν θελετε καθαρση
    αλλα να κανετε οτι δεν προλαβαν οι καραμανλικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το "ισχύς μου η βλακεία του λαού" ανήκε στον α-καταλληλότερο, που πέντε χρόνια τώρα ξεγελούσε με την παντομίμα του τον κοσμάκη. Τώρα για τα θετικά και τα αρνητικά μπορεί ο καθένας να λέει το κοντό του και το μακρύ του. Όλοι αγανακτούσαμε με τα καθημερινά που βλέπαμε και θέλαμε να μην υπάρχουν. Ρωτάω λοιπόν τον δυσαρεστημένο: Παρουσιαστές της τηλεόρασης έχουν επίσημους αστυφύλακες φρουρούς συνοδούς μέρα-νύχτα. Πώς σου φαίνεται; Σου αρέσει να τους πληρώνεις από το πορτοφόλι σου αντί τα λεφτά να πηγαίνουν στην υγεία ας πούμε;
    Όταν βλέπεις μια απαστράπτουσα λιμουζίνα οχτώ μέτρα για τον κύριο υπουργό, που επισκέπτεται τον τόπο δουλειάς του και δουλειάς των πολιτών, σου αρέσει;
    Σου αρέσει να βλέπεις τον κάθε βουλευτή να έχει ορντινάτσα τον αδελφό σου αστυφύλακα;
    Άσε καημένε. Και χρυσά να σε μετάξια να σε βάλουν θα κλαίγεσαι πως είναι σκληρό το ύφασμα. Δεν πιάνεστε, δεν τρώγεστε, είσαστε για κλάματα.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΙΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΜΙΖΑΔΩΡΟΙ (ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ν.Δ.)...

    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΝΤΑ...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΤΖΙΑ!!

    ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΤΖΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ...

    ΠΑΡΤΑ ΓΙΩΡΓΟ...ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ...

    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ!!

    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΤΖΙΑ ...

    ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΧΩΡΙΑ"...??

    ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΑ??
    ΦΙΛΙΚΑ....

    ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ...ΑΦΟΥ ΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣΟΥΝ
    ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΑΝ....

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.45 STA ARXIDIAMAS EAN ESY DEN EIDES .EAN EISE AOMATOS EMEIS DEN FTEME,MAKAKA E MAL.KA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.01 i ishisou ine ta arhidiamou tadio vodi e vodi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειτε ΝΔ η' ΠΑΣΟΚ,

    ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.......

    ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.


    Τα ιδια και τα ιδια , μας πρηξατε τα @ρχιδια.

    Δεν προκειται να κανει κανεις τιποτε,
    ΕΠΕΙΔΗ , απλα δεν τους ενδιαφερει η ΕΛΛΑΔΑ και Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτης.

    Λαμογια και περαστικοι ,να κανουν την μπαζα τους ειναι ολοι οι ΝΔΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .


    Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ .


    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.


    ΔΕΙΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ .

    ΑΝΤΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.


    ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβάζουμε στην Ελευθεροτυπία..
    Προς κατάργηση οδηγείται η εφάπαξ έκτακτη εισφορά για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και ο ετήσιος ειδικός φόρος για τα επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής.
    Το προανήγγειλε η υπουργός Οικονομίας - Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη στην εκδήλωση «31 Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι». «Ο θαλάσσιος τουρισμός δεν είναι ορθολογικό να φορολογείται διαφορετικά από τις υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις, ειδικά σε περιόδους κρίσης. Γι' αυτό βρίσκομαι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών που είναι αρμόδιος για θέματα φορολογικής πολιτικής, προκειμένου να προωθήσουμε την κατάργηση της εφάπαξ έκτακτης εισφοράς για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και τον ετήσιο ειδικό φόρο για τα επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάψη αναψυχής... Η άποψη του υπουργείου είναι ότι ο φόρος αυτός κάνει κακό και όχι καλό σε έναν κλάδο που πλήττεται από την οικονομική κρίση». Τα έσοδα που προβλέπονται στον προϋπολογισμό από τους δύο φόρους ανέρχονται σε 70 εκατ. ευρώ. Ο ειδικός φόρος επιβάλλεται σε σκάφη μηχανοκίνητα άνω των 10 μέτρων και κυμαίνεται από 300 - 1.300 ευρώ. Επιβάλλεται, επίσης σε ιστιοφόρα άνω των 15 μ. και ανέρχεται σε 200 - 600 ευρώ.http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=93908

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση