GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντι να φτιαξουν νεους χωρους σταθμευσης...

Προβλήματα για τους καταστηματάρχες από την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου στην Αγ. Παρασκευή... . Aπό τον ΤΟΝΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ επιχειρηματια . Α...

Προβλήματα για τους καταστηματάρχες από την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου στην Αγ. Παρασκευή...
.
Aπό τον ΤΟΝΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
επιχειρηματια
.
ΑΡΧΙΣΑΝ οι εργασιες για πεζοδρομηση της Αγιας Ιωαννου, του κεντρικου δρομου στην Αγια Παρασκευη, με αποτελεσμα πολλοι ιδιοκτητες καταστηματων να μην ξερουν τι θα τους ξημερωσει, αφου οι μετακινησεις ολων μας γινονται (ακομα και στο...περιπτερο!) ΜΟΝΟ με αυτοκινητο!
Αντι να φτιαξουν νεους χωρους σταθμευσης που θα διευκολυναν τους περαστικους, ο δημαρχος κοβει και την υπαρχουσα κινηση!
ΑΙΔΩ στην χωρα μας, παντα οι ΛΙΓΟΙ θα αποφασιζουν για τους ΠΟΛΛΟΥΣ!
Ευχαριστω

20 σχόλια

  1. ΟΙ υποψηφιοι για 2000 θεσεις ΕΠΟΠ τελειωσαν ολες τις εξετασεις υγειονομικες ψυχιατρικες και αθλητικες δοκιμασιες και περιμενουν σε λιγες μερες τα αποτελεσματα. οι γονεις εδωσαν 1000 ευρω για κινησεισ ξενοδοχεία κλπ. Ερχεται το πασοκ και ακυρωνει τη διαδικασια.

    ποιος θα αποζημιωσει 9000 οικογενειες.

    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντί να πείτε μπράβο στον δήμαρχο για τον πεζόδρομο τον κατακρίνεται για τον πεζόδρομο?καταργήστε και τα πεζοδρόμια τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγιος Πιλαφιος17 Οκτ 2009, 4:20:00 μ.μ.

    Εκει υπαρχει,μεταξυ αλλων και ενα super market ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, που ετοιμαζεται να μετακομισει στην Μεσογειων!
    Γυρω του ειναικαμια δεκαρια μαγαζακια που στηριζονται στον κοσμο που πηγαινει να αγορασει στο μπακαλικο αυτο
    και τα οποια ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ οταν φυγει ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!
    Αφου δεν θα υπαρχουν τοσοι πελατες καθε μερα και τα ενοικια κλπ. εξοδα θα τρεχουν!!!

    Ο πεζοδρομος θα ειναι χωρις πεζους-αγοραστες
    παρα μονο συνταξιουχους-πεζους
    η αργοσχολους-πεζους.

    Τετοια αναβαθμιση περιμενουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tony Ολυμπίου, αφού χρησιμοποιείς και ξενικό όνομα λοιπόν θα σου πώ οτι οι ευρωπαικές πόλεις κάνουν πάρκα και πεζόδρομους χωρίς θέσεις πάρκινγκ. Ως Τόνυ λοιπόν θα έχεις πάει στο εξωτερικό, αλλά μάλλον απαλλασόμαστε από τον κάθε κάγκουρα που με τον φτιαγμένο Accent περναει και τρίζει όλη η περιοχή, αλλά για εσάς αυτό σημαίνει αναβάθμιση. Να μαζέυονται και να κάνουν μόστρα γιανα έχετε κόσμο στις καφετέριες. έτσι φώναζαν και στη Ερμού και στην Αδριανού. Αλλά τα αποτελάσματα είναι άλλα. Ημαρτον πια με τον κάθε επιχηρηματία που στο όνομα των θέσεων εργασίας εκβιάζει. Ψεύτο-αναβαθμιστές της καφρίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο Δήμαρχο.
    Κάτι τύπους σαν τον Κο Τόνυ έχουν καταστρέψει αυτή την πόλη.
    Να βάλετε τα αυτοκίνητά σας εκεί που ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα ειναι πεζοδρομος
    αλλα.... θα περναει το λεωφορειο της γραμμης!!!

    μονο τα ΙΧ θα' ναι εξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κλείσουν και άλλοι δρόμοι όχι μόνο στην Αγ. Παρασκευή ( μπράβο Γιαννακόπουλε) αλλά και αλλού.Εάν θα κλείσει ο Μαρινόπουλος και 15 μαγαζιά χέστηκα. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνουν αρκετοί πεζόδρομοι με πράσινο για να αναπνεύσει ο κόσμος και να γλυτώσει από τους ηλίθιους που πάνε στο περίπτερο με το αμάξι.Όσοι έχουν πάει στο εξωτερικό ξέρουν.....Όσοι διαμαρτύρεσθε και θέλετε να πάτε στις δουλειές σας υπάρχουν ΜΕΤΡΟ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ- ΤΡΟΛΛΕΥ - ΤΑΞΙ και το ΠΕΖΟ-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Τόνυ ή Αντώνη. Δεν ξέρω εάν έχεις Μπάρ ή καφέ εκεί στην πάνω πλατεία αλλά εάν είχες 2-3 μικρά παιδιά και δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις να δούμε τι θα έκανες. Εκατοντάδες αμάξια φέρνουν γύρους για ώρες ψάχνοντας για παρκάρισμα στην πλατεία του Αγ.Ιωάννη. Εκεί που είμασταν το πλέον ήσυχο προάστιο έχουμε γίνει μπάχαλο. Δεν θέλουμε μαγαζιά και Σούπερ Μάρκετ τέρατα, Να φύγουν ....να πάνε αλλού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονοδρόμηση γίνεται με μαγάλα πεζοδρόμια οχι πεζοδρομηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έίναι γελίο το να πιστεύουν οι μαγαζάτορες ότι όταν ένα αμάξι μπορεί να παρκάρει μπροστά στο μαγαζί τους, θα έχουν και περισσότερη δουλειά.. Ίσα ίσα που αν επιτρέπεται η στάθμευση έστω και παράτυπα, γίνεται κατάληψη του πεζοδρομείου και άρα η προσβαση στο κατάστημα δυσκολότερη. Καταλάβετε επιτέλους ότι αν ο πεζός μπορεί να περπατήσει άνετα, θα κάτσει και περισσότερο στο μαγαζί, θα είναι πιό ήρεμος και λογικά θα αγοράσει και ευκολότερα. Αν είναι αγχωμένος με το παρκάρισμα, απ'εξω γίνεται χαμός και δεινοπαθεί για να φτάσει μέχρι εκεί, χαιρετίσματα.. Ξυπνήστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχως που δεν εισαι εσυ στους λιγους αυτούς που αποφασιζουν. Πότε θα καταλαβατε οτι τα αυτροκινητα καταστρεφουν και την ζωη σας και τα μαγαζια σας!!! Βγειτε και λιγο παραεξω απο το (κ_λ_)χώρι σας να δειτε τι κανουν... Οταν ο πεζοδρομος θα ειναι γεματος κοσμο (= πελατες) θα παραδεχθεις οτι φερθηκες ανοητα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στον Δήμαρχο που έκλεισε την κεντρικότερη ΟΔΟ της Αγ. Παρασκευής.
    Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι το παράδειγμά του και στο τέλος να κλείσουμε και τις λεωφόρους.
    Δεν καταλαβαίνω την Μεσογείων π.χ. για ποιον λόγο την θέλουμε για τα απαίσια αυτοκίνητα?
    Για να μας πηγαίνει σε πεζόδρομους ?

    Να κλείσουν όλοι οι δρόμοι , να γίνουν πεζόδρομοι για να κινούνται και οι πεζοί με μεγάλη ταχύτητα και σε πολλές λωρίδες κυκλοφορίας , να φέρουν οι βλάχοι (οι μόνοι αυθεντικοί οικολόγοι) που μαζεύτηκαν στην Αθήνα τα τελευταία 30 χρόνια , τα μουλάρια τους και τα γαιδούρια τους, να κυκλοφορούμε επιτέλους οικολογικά στις μετακινήσεις μας.(τις κουράδες τους μπορούν να τις μαζεύουν εθελοντές οικολόγοι ποδηλάτες και να τις κάνουμε βιοκαύσιμα)

    Ακάκιε ... τα μακαρόνια να είναι Μίσκο ....

    Όσο για τα μαγαζιά της περιοχής, απλά θα κλείσουν , αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα φαντάζομαι .. για τους άλλους .

    Πάρτε ποδήλατο όπως θα έλεγαν και οι οικοφασίστες , η κόφτε την ποδαράτα , φορτωμένοι σαν ζώα όπως την δεκαετία του 50 .. για να πάτε στο πολυκατάστημα που όλως τυχαίως θα ξεφυτρώσει σε κεντρικό σημείο για να "εξυπηρετήσει" όλη την περιοχή ..

    Ακάκιε ... τα μακαρόνια να είναι Μίσκο .... χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειμαι κατοικος Αγιας Παρασκευης. Εχετε δει τις τιμες στα μαγαζακια της Αγιου Ιωαννου. Πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες. Οποιος εχει μαυρο χρημα ανοιγει ενα μαγαζακι για να κονομησει.
    Απο τιμες οσο θελει πουλαει.
    Ειναι προτιμοτερο να βγαλετε εισητηριο με easy jet (μερικες φορες αμα το βγαλετε 2 μηνες μπροστα βρισκεται περιπου 100 Ευρω με επιστροφη) και να πατε να ψωνισετε για μια μερα στο Λονδινο με το 1/4 της τιμης.
    Με την οικονομικη κριση οι τιμες εχουν πεσει σε ολη την Ευρωπη.
    Υπαρχουν μαγαζια στην Αγ Ιωαννου που πουλανε γραβατες για 50Ε και
    καλτσες για 10.
    Ο καφες 4 Ευρω και πανω. Καντε μια βολτα και τσεκαρεται τις τιμες και μετα πεστε μου αν σας ενδιαφερει αμα κλεισουν ολα τα μαγαζακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλλοι επικαλουνται την Ευρωπη,και αλλοι τα παιδια τους που δεν αναπνεουν καθαρο αερα.Ρε βλαχαδερα νεοελληνες,που εχετε παει και στην Ευρωπη,τι συγκρινετε;Τα τσαρουχια σας με με τα παπουτσια Σεμπαγκο;Κατ'αρχην εχετε ελθει εδω στην Αθηνα,ολοι οι γκλιτς-μπους τα τελευταια 10 χρονια.Αρα,εχετε υπερφορτωσει τους δρομους που κυκλοφορειτε,και ειδικα τα Σαββατα που πηγαινουν ολοι οι στερημενοι επαρχιωτες και επαρχιωτισσες στο Κολωνακι και τα σκυλαδικα.Βεβαιως χρειαζονται χωροι,αλλα οχι για να γινουν κεντρα διακινησης ναρκωτικων απο αλλοδαπους και μη,και να μην μπορει να προχωρησει ανθρωπος μετα τις 7.00 το βραδυ.Επειδη εδω και η αστυνομια ειναι ανυπαρκτη για να τους εξυπηρετει,τα πραγματα χειρωτερευουν γιατι παραλληλα κλεινουν αρτηριες για την εκτονωση της κινησης.Στο εξωτερικο η αστυνομια ειναι παντου,και δεν τολμαει κανεις να απαιτει να φυγουν,οπως γινεται με το 'αβατο' των Εξαρχιων και αλλου.Αν δεν σας αρεσει βλαχαδερα,να πατε στην Ευρωπη να δειτε την γλυκα.Περα απο τις υποδομες και την νοοτροπια,εστω και καταναγκαστικη πολλες φορες για να λειτουργησει το συστημα,υπαρχει και μια αστυνομευση και ενα οργανωμενο κρατος.Οχι τωρα μας ηλθε να παρουμε μιζα απο τα εργα,επ'ευκαιρια και των επερχομενων εκλογων,και κλεινουμε δρομους για να το παιξουμε 'Ευρω-πεη'.Με προτιμηση στα τζηπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου ρε έξυπνε , κοσμογυρισμένε και γνήσιε πρωτευουσιάνε Ευρω- πέος των 11:15 Τι μαγαζί έχεις καφέ ή κλάμπ; Πόσα διαμερίσματα έχεις βγάλει από αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεγάλε, είσαι για τα πανηγύρια!
    Αντί να πεις και ευχαριστώ για τον πεζόδρομο, κάνεις κριτική! Τι περιμένεις όμως από μια χώρα απαίδευτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα υπαρχουν τοσο βλακες που μιλανε για πεζοδρομους. Ρε κονομα για τον δημαρχο και την κλικα ειναι ολοι οι πεζοδρομοι. Εδω δεν εχει φυτεψει ενα δεντρο, οι δρομοι ειναι χαλια, χωρος για παρκαρισμα δεν υπαρχει, οι εργολαβοι τα εχουνε χτισει ολα.
    Ενα παρκακι δεν εχει κανει.
    Πεζοδρομος = κονομα για τον δημο. Και
    ο προηγουμενος της ΝΔ πριν φυγει πεζοδρομους εφτιαχνε με σιδερενιους πασαλους. Ο Πασοκος ειναι ποιο ξυπνιος. Μολις παρελαβε τον δημο αρχισε τις πεζοδρομησεις.
    Εχει εκλεγει πολλες φορες και ειναι ποιο ξυπνιος απο τον προηγουμενο Νεοδημοκρατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να μάθετε να περπατάτε, κι όχι να πηγαίνετε και στο περίπτερο με το αμάξι, όπως μόνος σου είπες. Μπράβο στον δήμαρχό σας (δεν έχω ιδέα ποιος είναι) και ντροπή σε τεμπέληδες σαν του λόγου σου που κλαίγονται επειδή θα μολύνουν λιγότερο το περιβάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε των 07:00 οι περισσότεροι έχετε τη πουστιά στο μυαλό σας και στην κομπίνα. Αφήστε να γίνει το έργο και βλέπουμε. Σε άλλες περιοχές που έγιναν παρόμοια έργα πέτυχαν και τα μαγαζιά δούλεψαν και ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος. Η οδός Ερμού δεν πέτυχε; Η οδός Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό; Η κεντρική οδός του Περιστερίου ή του Αμαρουσίου κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση