GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος μητροπολίτης Διδυμοτείχου‏...

Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ "ΑΚΡΙΤΕΣ" . Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 ...

Από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ "ΑΚΡΙΤΕΣ"
.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω.
Ενόψει της εκλογής του νέου Μητροπολίτη για την Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου εκφράζει την επιθυμία του όπως ο νέος μητροπολίτης, να είναι ιεράρχης προερχόμενος από την περιοχή την οποία καλείται να ποιμάνει.
ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ
Ο Πρόεδρος Σιναπίδης Στέφανος
Ο Γεν. Γραμματέας Τσαγκούδης Δήμος

4 σχόλια

  1. Να πάει να πάρει μαθήματα από τον Τριφυλίας και Ολυμπίας που έχει καβαλήσει τέτοιο καλάμι που διώχνει τους πιστούς των μικρών χωριών από τις εκκησίες. Ας ψάξει ο Αρχιεπίσκοπος να μάθει για την αλλαζονία και την έπαρση του ..κυρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me ti asxolite o kosmos....?re esy syntakti th dhmarxia den th kerdizoyn me logia...logia ...logia ston aera!ksypnate re eseis ekei pano/oi papades kairos einai na mas poyne posa vgazoyn sth zoyla kai pos xontrenoyn apo th nhsteia.ante ......patoses kai akomh synexizeis na asxolise me mamakies/ ksekola megale/mas th pesane ap ekso oi agrioi/ksekola to myalo soy/se kanoyn plaka oi gatzoi kai esy 3 gatzolia kathontan kai pezane flogera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ...

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ???

    ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΔΥΠΛΑΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΟΧΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ???

    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΗΣΣΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ...ΔΙΑΟΛΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση