GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τετράδα...

Από τον Φανούριο Ξημεράκη http://satira-epikerotitas.blogspot.com/ Με τ η ματιά του κρητικού

Από τον Φανούριο Ξημεράκη
http://satira-epikerotitas.blogspot.com/

Με τη ματιά του κρητικού

13 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία τώρα με τον Γιωργάκη πρωθυπουργό να κάνουμε και των Αντωνακη αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης , ο ένας θα φέρνει τους αλλοδαπούς και ο άλλος θα τους μονιμοποιεί ΕΥΧΟΜΑΙ οι νεοδημοκρατες να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι ποιος είναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ , ο άνθρωπος που μας κουβάλησε τους Αλβανούς

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΔΕΡΝΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "επαναστάτες" του Περισού μέσα σε 7 μέρες έκαναν τέτοιο "αγώνα' κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ όσο δεν είχαν κάνει τα 6 χρόνια στην κυβέρνηση του κολητού τους Κωστάκη.

    Μίσος, Μίσος, Μίσος και κόμπλεξ μαζί.

    Προβοκάτορες της Αλέκας δεν θα σας περάσει. τα ίδια κάνατε και στη Χιλή το 1973 επί Αλιέντε και φέρατε τον Πινοσέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ.

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΝΔ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΩ ΣΤΟ ΛΑΟΣ.

    Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΥ 10% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙ ΚΟΘΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΒΓΕΙ ΞΑΝΑ Η ΝΔ.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Ο κ. Αβραμόπουλος, είναι απεραντολόγος, αοριστολόγος, μπουρδολόγος, παπαρολόγος, κενολόγος, αεριολόγος και αερολόγος. Φακίρης, και πασπάτης - καλαφάτης. Συμπιέζει και αποσυμπιέζει μονίμως το απόλυτο κενό. Είναι ικανός από το απόλυτο κενό να δημιουργήσει ύλη, ακόμη και πλανήτη, καταρρίπτοντας τους βασικούς νόμους της φύσης και της φυσικής. Καβάλησε το πλέον ατίθασο άλογο, που είναι το καλάμι.
    2. Το ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. (όπου στην ψηφοφορία θα πάρει «τα κάτωθι»), το καταλάβαμε από νωρίς γιατί είχαμε φαγούρα σε συγκεκριμένη περιοχή.
    Αποσύρτε τον για τα αζήτητα, για τα μπάζα!!!!!!!
    Να ησυχάσει ο ντουνιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε τί εκλογές και κουραφέξαλα

    Παζάρι γίνεται, και στο τέλος θα τραβολογανε τα ζώα,

    τους ψηφοφόρους της ΝΔ,

    να ψηφίσουν.

    Ο Σαμαράς είναι χαμένος απο χέρι, οι δικοί του τον πούλησαν 100 φορές,

    δεν εχουν μπέσα οι Πελοποννήσιοι,

    Ο Αβραμόπουλος, θα πουλήσει τον εαυτό του,

    εάν το τίμημα είναι καλό.

    Οι ΠΑΣΟΚοι, την Ντόρα θέλουν, απο Χρυσοχοίδη, Πάγκαλο, Δαμανάκη εως τα καινούργια φυντάνια.
    Τους Μητσοτακηδες τους ξέρουν και τους εμπιστεύονται, είναι σοβαροι συνομιλητές και κρατάν το λόγο τους.
    Κανένας δεν θελει να βρεθεί απέναντι στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    Γι αυτό μην γράφετε κατά της Ντόρας,

    κι εγώ μαζί της είμαι διότι δεν θέλω,
    να βαλει κανένα εργολάβο βουλευτή του Καραμανλή,

    να με κυνηγάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ CIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΝ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΙΡΑΚ,ΣΟΜΑΛΙΑ,ΣΟΥΔΑΝ ΚΛΠ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KRHTIKIA POYSTRA
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΑΚΙ
    ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΣΟΥ
    ΒΛΑΜΜΕΝΕ.

    ΑΝ ΘΕΣ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Ή ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΥΦΗ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΣΟΥΡΩΣΕ ΓΡΙΑ...ΦΑΝΟΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΚΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
    ΧΙ ΧΙ ΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση