GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εφιάλτης στο δρόμο για την … Αρχηγία!

10 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΕΣ ΠΑΠΑΡΑ ΜΟΥ

    ΚΑΙ Ο ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    Για ψάχτε αυτό:

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

    Δεν έχω σκοπό να μακρυγορήσω για να αναλύσω τον άνθρωπο,τον ηγέτη,τον άξιο πρωθυπουργό,τον Ιωάννη Μεταξά.
    Επειδή αυτές τις ημέρες θα μας ζαλίσουν πάλι τον έρωτα με το ποιος είπε το όχι, ένα είναι το σίγουρο, ότι άνδρες πολιτικοί με την διορατικότητα του Μεταξά βγήκαν ελάχιστοι.
    Το ότι προετοίμασε την Ελλάδα για πόλεμο χωρίς κανένας να το πάρει είδηση,χωρίς να προκαλέσει κανένα γείτονα και χωρίς να γονατίσει τη χώρα στους φόρους αυτό και μόνο είναι άξιο θαυμασμού.
    Αν δε τα ειρηνικά έργα που έκανε τα είχε κάνει αριστερίζων πολιτικός θα του είχαμε στήσει άγαλμα σε κάθε πόλη.
    Το Ι.Κ.Α. οι εθνικές συλλογικές συμβάσεις, το οχτάωρο, τα έργα κοινωνικής ωφέλειας,δρόμοι,σχολεία κ.λ.π. είναι μερικά από τα κατορθώματά του.
    Το βασικό είναι ότι για πολλά μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει,αλλά κανένας δεν βρέθηκε να τον κατηγορήσει για κλοπή δημοσίου πλούτου.
    Πέθανε η δολοφονήθηκε φτωχός και φτωχότερη έγινε η Ελλάδα. Γιατί άλλη θα ήταν πιθανόν η έκβαση του πολέμου και η μετέπειτα πορεία της Ελλάδος.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
    Υ. Γ. Για όσους δεν βαριούνται το σπίτι του στην Κηφισιά ανοίγει μια φορά τον χρόνο, κάθε 28η Οκτωβρίου. Εκεί θα δείτε το δωμάτιο και την καρέκλα που υποδέχτηκε τον Ιταλό πρέσβη,διάφορα ντοκουμέντα και εφημερίδες της εποχής,φωτογραφίες και ιδιόχειρες σημειώσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με την εγγονή του και τον δισέγγονο του και να μάθετε ορισμένα πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτά που μας σερβίρουν οι δήθεν δημοκράτες (δυστυχώς και της από εδώ πλευράς).Η διεύθυνση του είναι Κεφαλληνίας και Δαγκλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως γνωστόν η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους (και με χαρτζιλίκι!) όλους τους λαθρομετανάστες που εκρατούντο στα αστυνομικά τμήματα! Κάποιοι όμως αυτό προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν δική τους πολιτική επιτυχία… Διαβάστε σχετικά:

    “Διπλή η επιτυχία για το 4ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Βόλου: Η εξαγγελία και μόνο μηχανοκίνητης πορείας για σήμερα Κυριακή στις 4μμ από το δημαρχείο του Βόλου μέχρι το Κέντρο Κράτησης («Φιλοξενίας» κατά τις αρχές) Προσφύγων στην βιομηχανική περιοχή, έφτανε για να μεταβληθεί η μέχρι χτες αυταρχική στάση της αστυνομίας. Τριάντα επτά πρόσφυγες από τη Σομαλία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, που κρατούνταν από τις αρχές του μήνα σε μεταλλικό κλωβό, αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. Από το πρωί της Κυριακής αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, προφανώς θορυβημένοι από την δημόσια καταγγελία για την παράνομη στάση της και το ταυτόχρονο κάλεσμα του Συντονιστικού του 4ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ για την σημερινή μηχανοκίνητη πορεία, μετέβησαν στο Κέντρο Κράτησης, όπου παράνομα κρατούνταν ακόμα πρόσφυγες -λόγω του ανέφικτου απέλασής τους στις χώρες τους θα έπρεπε ήδη να είχαν αφεθεί ελεύθεροι από τα μέσα του μήνα- και με συνοπτικές διαδικασίες τους άφησαν όλους ελεύθερους…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PIOS TIN GAMAI ALOGA ASCHIMOMOURA BGALTETIN ARHIGO GIA NA SAS PIDIKSI OLOUS. ALLA MIA ZOI MALAKES OI NEODIMOKRATES GIAFTO SAS PIDIKSE TO PASOK. OPOS SAS BLEPO TO LIGOTERO 2 DEKAETIES ANTIPOLITFSI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κλάμα οι Δεξιούληδες για το κόψιμο της μοριοδότησης, πριμοδότησης των στατζελάκηδων !
    Ξέρεις τι αδικία είναι να έχεις σιγουρέψει την πρόσληψη σου στο Δημόσιο κατά πενήντα τοις εκατό σε σχέση με τους βλάκες που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και ήταν εκτός stage, και που βεβαίως δεν είχαν και καμιά ελπίδα και στην συνέντευξη μην ξεχνιόμαστε, και τώρα να έχεις να αντιμετωπίσεις το μέγα ανήθικο πρόβλημα, το τερατώδες ανοσιούργημα που σου δημιούργησε κυβέρνηση του Πασόκ, (για όλους τους στατζελάκηδες) να διαγωνιστούν, αν εξακολουθούν να θέλουν θέση στο Δημόσιο, επί ίσοις όροις με όλους τους βλάκες και ηλίθιους που ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ STAGE ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ!
    Ακουσον άκουσον, τα γαλάζια παιδιά, τα μοσχαναθρεμμένα, τρώγοντας ομόλογα, και Βατοπέδια, που πίνανε χρόνια στην υγεία των κορόιδων, τα παιδιά που θησαύριζαν στις επιτροπές, τα παιδιά που έπαιρναν το μισθό στο σπίτι τους, να κατέβουν σε μια άθλια αίθουσα εξετάσεων, με όλη την πλέμπα, τις στρατιές των ανέργων που βρωμά το χνώτο τους από την απλησιά, που τρέμει το κατοσάγουνο τους από την πείνα, που κρατούν ένα κολόχαρτο του Μετσόβειου Πολυτεχνείου στα χέρια που δεν κάνει ούτε για να καθαρίσουν τον κόλο τους καθότι σκληρό!
    Αυτά λοιπόν τα γαλάζια παιδιά ΘΈΛΟΥΜΕ να ανακατευτούν με τον υπόκοσμο της εργατικής τάξης, τους ανθρωποφάγους με το κονσερβοκούτι στα χέρια, τους έτοιμους από καιρό και προσανατολισμένους σε μια τίμια θέση για να δουλέψουν, θέση που έχουν στο μυαλό τους να την καταλάβουν τίμια και να αναγνωρίσουν τον καλύτερο τους αν διαγωνιστούν επί ίσοις όροις, και τον μόνο που θα μεμφθούν θα είναι ο εαυτός τους και μια άτυχη στιγμή ;
    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ! Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε την καλή μας καρδιά προς αυτά τα τόσο ευαίσθητα, αθώα γαλάζια παιδιά, στις πορείες που θα κάνουν και δίκαια, να μπούμε μπροστά, με τα μωρά μας κρεμασμένα στα στήθια, σαν τους Λεωφορειούχους μας το 1993, ενάντια στο ζοφερό κράτος του Πασόκ, και να φωνάξουμε προς κάθε κατεύθυνση.
    Ζήτω η Μοριοδότηση και η Συνέντευξη που δεν άφηναν πόρτα ανοιχτή παρά μόνο για τα ευγενή, αθώα γαλάζια παιδιά!
    Ζήτω ο σοφός καθηγητής Πανεπιστημίου που τα εισηγήθηκε!
    Ζήτω τα γαλάζια Αθώα Παιδιά!
    Ζήτω όποιος από τους υποψήφιους αρχηγούς της Δεξιάς μας υποστηρίξει, και μας υποσχεθεί ότι από τον τερματισμό της Σύμβασης μας επί Πασόκ και μέχρι να ξαναγίνει κυβέρνηση η Δεξιά εμείς θα πληρωθούμε ( ΤΟΤΕ) κανονικά, και με τους τόκους, και με τα διαφυγόντα κέρδη.
    ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ , ΖΗΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός είναι ό πραγματικός εφιάλτης ρέ ηλίθιε συντάκτη?
    Αυτός πού συμμετείχε σ΄ ένα συνασπισμό κομμάτων,όπως ήτο ή Ε.Κ.,καί διαφωνώντας,μέ τίς επιλογές τού αρχηγού τής Ε.Κ ,απεχώρησε ή αυτός πού ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑ ΝΆ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΊ ΝΆ ΦΥΓΗ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,όπως έπραξε δηλαδή ό ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ,ΚΥΡΚΟ κι άλλους 5 συντρόφους του)???
    Δηλαδή ό Γιώργος πρέπει νά ενοχοποιηθή,διά αυτήν τήν πράξη τού πατέρα του καί νά τόν χαρακτηρίζουμε,ό ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ??
    Άντε ελεεινοί,πού έχετε παραχαράξει,όχι μόνον τήν ιστορία αλλά καί κάθε αρχή ηθικής!!!
    Άντε μαλάκες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερώτηση προς τους απανταχού δεξιούς.

    Τι νομίζετε πως μπορεί να σας προσφέρει η αλόγα? Ακόμη δεν έχετε αναλύσει σε βάθος τα γονίδια Μητσοτάκη? Θέλετε ένα άρχηγό εκδικητικό που θα διαλύσει οριστικά το κόμμα? Η περίπρωση διάσπασης είναι περισσότερο από ποτέ ορατή. Και αυτό γιατί δεν μπορούν οι ακραιφνείς Νεοδημοκράτες να δεχτούν ότι έρχονται τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι άτά κάποιο τρόπο φιλοξενούμενη στη μεγάλη παράταξηυ της Νέας Δημοκρατίας.Χάρη έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έβαλε στο κό0μμα τον άστεγο Κώστα Μητσοτάκη.Με επιφύλαξη δηλαδή.
    Τώρα η κυρία Ντόρα αρμείται να εκτεθεί στη βάση τής Ν.Δ. Φυσικό είναι αυτό αφού θέλει να εκλεγεί μέσα από ένα περιβάλλον το οποίο χρόνια τώρα δημιούργησε αυτή και οι υποστηρικτές της και ως εκ τούτου φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία?Και άνθρωπος πού έχει λόγο να φοβάται δεν κάνει γιά αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.
    Εγώ σας λέω λοιπόν ότι:
    Δεμ υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομύριο να γίνει πρωθυπουργός η Ντόρα στο μέλλον.Ποιός ο λόγος τότε να γίνει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας?
    Το γεγονώς ότι ο Σαμαράς δεν διανοούταν ποτέ να ρίξει μιά κυβέρνηση Καραμανλή αλλά το έκανε ευψαρίστως με μιά κυβέρνηση Μητσοτάκη, σημαίνει από μόνο του πολλά.Ή μάλλον όλα.Γιατί εξ αυτού συνάγεται ότι δεν θεωρούν πολλοί τους Μητσοτάκηδες δεμένους με τη Νέα Δημοκρατία.Το μίσος μεταξ΄ύ Μητσοτάκηδων και Σαμαρά θα παραμείνει εις τούς αιώνας.Και αυτό όχι εξ υπαιτιότητας Σαμαρά αλλά από τη πλευρά των κακών και εκδθκητικών Μητσοτάκηδων.
    όταν δεν σε θέλει η ιδιαίτερη πατρίδα σου γιατί να σε θέλει ηυ μεγάλη πατρίδα?
    Μόνο φοβερά και τρομερά μπορεί να συμβούν στη Ν.Δ καί γράψτετο αυτό να το θυμάστε.
    Ο δρακουλίνος την κόρη του πρωθυπουργό δεν πρόκειται να την δεί ποτέ. Γιατί μαλακίες γονέων παιδεύουσιν τέκνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΜΕΤΕΝΟΜΑΣΘΗ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ( ΤΟ 1965) ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΡΙΞΕ.
    Η ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΤΟ 2009,ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ?
    ΑΧΟΡΤΑΓΗ?,ΑΧΡΕΙΑ?,ΑΛΑΖΩΝ?ΑΡΧΟΜΑΝΗ ?,ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?,ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ?,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ?,ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?,ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ?,ΚΤΛ ,ΚΤΛ, ΚΤΛ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΟ-ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δε φωνάζετα τον Ανδριανόπουλο για Πρόεδρο. Ο άνθρωπος είναι τουλάχιστο με κάποιο τρόπο θεωρητικός του δοκιμή και πλάνη. Οι υποψήφιοί σας δε διδάχτηκαν τίποτα από τη πλάνη! Έτσι ξαναπεύτουν στην ίδια δοκιμή.
    Μην περιμένετε άσπρη μέρα.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση