GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Δεν είμαι τέλειος; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Δεν είμαι τέλειος;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

17 σχόλια

  1. θα μπορούσε να λέει:_______________

    ΤΏΡΑ ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.
    ΣΗΜΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να μου φαινεται ο Ψωμιαδης ειναι μακραν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τους αλλους τρεις υποψηφιους.

    Τι δηλαδη?
    Η θεοδωρα κουβελου-μητσοτακη τι εχει ..παραπανω και δεν μας το λεει?
    Ο φιογκος ο αβραμοπουλος τι θελει να μας πει?
    Η το αλλο ο σαμαρας τι θελει να θυμηθουμε απο δαυτον?

    Κουβελου-μητσοτακη,αβραμοπουλο,σαμαρας μαζεψτε τα και δρομο.
    Δεν θα σας ψηφισει ΚΑΝΕΙΣ της Νεα Δημοκρατιας.

    Φαγατε ψωμι,ισως τα κονομησατε κιολας αλλα μεχρι εκει.
    Αδειαστε μας την γωνια.

    Ο Ψωμιαδης εχει πιο πολυ "τσαγανο" ,εχει πιο πολυ μεγαλη απηχηση,ειναι αυθεντικος και μαγκας.

    Ειμαι ετοιμος να αποσυρω την προτιμηση μου στον Ψωμιαδη, αν παρουσιασθει κανεις νεος "απο το πουθενα" που θα μπορουσε να πεισει .
    Να εμπνευσει τους ψηφοφορους.

    Μεταξυ μας θυμαμαι οταν πρωτοβγηκε ο Καραμανλης το τι γινοταν!
    Εχει στυλ ο ανθρωπος,ειναι ηγετης ο ανθρωπος ,ειναι ανθρωπος που τοτε μπορουσε να πεισει και να εμπνευσει.
    Ασχετα αν στο τελος κατι δικες του μαλακιες? ατυχιες? ατολμιες? τον εστειλε βορα στις συμμοριες λαμπρακισταν,μπομπολισταν κλπ και τα πληρωμενα τσιρακια τους..


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέμα: Περιμένοντας το… Σαρκοζύ!
    Συντάκτης: N.Z.



    Στην πολιτική όλοι κάνουν λάθη.
    Εμπειρική Τέχνη είναι όχι «ακριβής Επιστήμη. Αλλά δεν «μετράνε» όλα τα σφάλματα. Και δεν «μετράνε όλα το ίδιο…
    Θα προσπαθήσουμε να συνοψίσουμε εκείνα τα σφάλματα του Κώστα Καραμανλή, που τελικώς «μέτρησαν». Γιατί υπονόμευσαν το βασικό ατού ενός πολιτικού ηγέτη: τη σχέση εμπιστοσύνης με την παράταξή του και με το λαό.
    * Πρώτο σφάλμα, το 2005, η υπόθεση με το «βασικό μέτοχο» και τους «νταβατζήδες»: Ήταν δέσμευσή του να περιορίσει την επιρροή των εξωθεσμικών κέντρων. Και την υλοποίησε με το… χειρότερο τρόπο, το περιβόητο νόμο για το «βασικό μέτοχο».
    Η πρωτοβουλία του εκείνη ανησύχησε αρχικά τους «νταβατζήδες». Αλλά ο νόμος ήταν ατυχέστατος, συνάντησε την αντίδραση των Βρυξελλών και αποσύρθηκε.
    Αντί ο Καραμανλής να το διαπραγματευθεί, να επανέλθει, να τον τροποποιήσει, να βρει τελικά τρόπο να ελέγξει τα εξωθεσμικά κέντρα, παραιτήθηκε από την προσπάθεια. Οι «νταβατζήδες» αναθάρρησαν και στη συνέχεια του έκαναν το βίο αβίωτο…
    * Δεύτερο σφάλμα: ποτέ δεν κατάφερε να αποκτήσει μεγάλα ΜΜΕ δικής του επιρροής. Δώδεκα χρόνια αρχηγός της ΝΔ και πέντε χρόνια πρωθυπουργός, η ΝΔ δεν είχε μια μεγάλη εφημερίδα, ένα κανάλι, ένα ραδιόφωνο. Ακόμα και παραδοσιακές εφημερίδες της παράταξής του αποδυναμώθηκαν ή έκλεισαν την εποχή της διακυβέρνησής του! Την ίδια εποχή η κυβέρνησή του έδωσε όλα τα μεγάλα έργα σε συγκροτήματα «νταβατζήδων» που τον χτύπαγαν καθημερινά και ανελέητα…
    * Τρίτο σφάλμα: απαρνήθηκε την ταυτότητα της παράταξής του. Με την περιβόητη «στρατηγική του μεσαίου χώρου» θεωρούσε «δεδομένους» τους ψηφοφόρους της ΝΔ και κυνηγούσε συνεχώς τους «μετακινούμενους ψηφοφόρους» μη του… φύγουν και πάνε στο ΠΑΣΟΚ.
    -- Με το βιβλίο της Ιστορίας έκανε αλλεπάλληλα λάθη: Υιοθέτησε μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση Σημίτη, αλλά δεν τολμούσε να προχωρήσει, γιατί μεταξύ άλλων ήταν και αντισυνταγματική! Προκάλεσε κατακραυγή στο μεγαλύτερο μέρος της παράταξής του, αλλά και σε μεγάλη μάζα πολιτών που προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ ακόμα κι απʼ την Αριστερά. Τελικώς και η Ακαδημία Αθηνών το αποδοκίμασε. Όχι μόνο ο «μεσαίος χώρος», αλλά ολόκληρη η κοινωνία στράφηκαν εναντίον του. Τελικά το άλλαξε μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007…
    Πρώτα υπέστη τη φθορά κι ύστερα το άλλαξε! Στο μεταξύ, το ΛΑΟΣ κέρδισε μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους (από τη ΝΔ κυρίως) και μπήκε στο Βουλή. Η υπουργός του Καραμανλή που επέμενε στο βιβλίο «μαυρίστηκε» από τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς της. Κι όμως την έβαλε δύο χρόνια αργότερα πρώτη στο ευρω-ψηφοδέλτιο της ΝΔ!
    * Τέταρτο σφάλμα: η τραγική στάση της κυβέρνηση στα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου: Έστειλε το «μήνυμα» στις ορδές κουκουλοφόρων να κάψουν την Αθήνα (και δέκα άλλες πόλεις). Νόμισε ότι διακηρύσσοντας τη γραμμή της «μη βίαιης αντιμετώπισης» εκ μέρους της αστυνομίας, θα «εκτόνωνε» τα επεισόδια. Αλλά δεν τα εκτόνωσε, τα πυροδότησε!
    Και δεν κέρδισε το «μεσαίο χώρο» λόγω «μετριοπάθειας». Έχασε το σύνολο της κοινωνίας και μεγάλο μέρος της κοινωνικής βάση του (τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες), λόγω της αναρχίας που ο ίδιος επέτρεψε και ενεθάρρυνε.
    Τότε κλονίστηκε η οικονομική και πολιτική αξιοπιστία του: Μια κυβέρνηση που δεν ελέγχει το κέντρο της πρωτεύουσάς της για μέρες, πώς είναι δυνατό να προασπιστεί τα σύνορά της, να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της στο εξωτερικό, ή να εγγυηθεί την αποπληρωμή των χρεών της στους διεθνείς δανειστές της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρία χρόνια πριν ο Νικολά Σαρκοζύ, ως υπουργός εσωτερικών τότε, όταν ξέσπασαν αντίστοιχα επεισόδια στα προάστια του Παρισιού (με τρείς νεκρούς) διακήρυξε απερίφραστα ότι «θα συντρίψει τα καθάρματα»!
    Όλοι ανατρίχιασαν, σύσσωμη η αντιπολίτευση και ο τύπος τον κατακεραύνωναν - «φασίστα» τον ανέβαζαν, «ναζί» τον κατέβαζαν – αλλά τα γεγονότα αντιμετωπίστηκαν (με 35 νεκρούς συνολικό απολογισμό). Ενάμιση χρόνο αργότερα, ο ίδιος ο Σαρκοζύ εξελέγη πανηγυρικά Πρόεδρος της Γαλλίας, το κόμμα του σάρωσε στις βουλευτικές εκλογές, και πολλοί απʼ όσους τον ελεηνολογούσαν πριν, ήλθαν και τον «προσκύνησαν». Και μερικοί έγιναν και υπουργοί του!
    Ο Σαρκοζύ κράτησε αποφασιστική στάση για να δώσει ασφάλεια στους πολίτες την κρίσιμη στιγμή, κινήθηκε προς τα δεξιά για να συσπειρώσει το κόμμα του (και να συμπιέσει τους ακροδεξιούς του Λεπέν), κέρδισε τις εκλογές κι ύστερα στράφηκε προς το κέντρο για να κυβερνήσει. Και πέτυχε τρία στα τρία…
    Εδώ ο Καραμανλής έκανε τα ανάποδα. Και τα ʼχασε όλα!
    Στις κάλπες της 4ης Οκτωβρίου δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου πήρε τις ίδιες ψήφους με το 2004, όταν είχε χάσει πανηγυρικά!
    Αλλά επικράτησε διότι απέναντί του κατέρρευσε η ΝΔ.
    Από το 1 εκατομμύριο ψηφοφόρων που έχασε ο Καραμανλής σε σύγκριση με το 2004 πάνω από τους μισούς έκαναν αποχή και γύρω στο 18% πήγαν στο ΛΑΟΣ…
    Η Νέα Δημοκρατία έχει κρίση ταυτότητας: οι περισσότεροι οπαδοί της την εγκαταλείπουν χωρίς (ακόμα τουλάχιστον) να πηγαίνουν σε άλλο κόμμα. Και οι συντριπτικά περισσότεροι δεν πηγαίνουν «απέναντι», στο ΠΑΣΟΚ. Μένουν στην «παράταξη». Και περιμένουν…
    Αν θα υπάρξει στην Ελλάδα ηγέτης της Κεντροδεξιάς τύπου Σαρκοζύ.
    (ο οποίος, παρεμπιπτόντως ΔΕΝ προέρχεται από πολιτικά «τζάκια»)

    ==
    Θα μπορουσε να γινει Σαρκοζυ ο Ψωμιαδης.
    Τον χρειαζεται η Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιοι γκρινιάζουν για την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης. Μερικοί όμως δεν θα έπρεπε να γκρινιάζουν καθόλου, γιατί όσο υπήρχε το καημένο το υπουργείο φρόντισαν να το ξεκοκκαλίσουν καλά.

    Ας πάρουμε για παράδειγμα τον τελευταίο γαλάζιο υπουργό, τον κ. Καλαφάτη. Τα προεκλογικά άπλυτα του Σκανδαλίδη που έβγαλε ο Ευαγγελάτος ωχριούν απέναντι στα γαλάζια προεκλογικά άπλυτα του πρώην υπουργού. Το Υπουργείο, δηλαδή το δημόσιο, εγώ και εσύ, πλήρωσε αρκετά μεγάλο μέρος της προεκλογικής του εκστρατείας.

    Ο κύριος Υπουργός χρησιμοποίησε τα λεφτά του υπουργείου για να προωθήσει τον εαυτό του και για να διατηρήσει τη θεσούλα του στη βουλή.
    Μόλις ανακηρύχτηκε η προεκλογική περίοδος, στα φύλλα των κυριακάτικων εφημερίδων εμφανίστηκε μια μεγάλη διαφήμιση σε μορφή ένθετου. Υποτίθεται ότι ήταν ένας απολογισμός του «έργου» του υπουργείου Μακεδονίας, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια τεράστια διαφήμιση του ίδιου του Καλαφάτη. Η ολοσέλιδη φωτογραφία του και η υπογραφή του υπονοούσαν ότι «το υπουργείο ήταν αυτός».
    Αυτή την «κρατική διαφήμιση» για να ευλογηθούν τα γένια του υπουργού πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς και οι Μακεδόνες.

    Έξω από το υπουργείο, αν και απαγορεύεται, στήθηκε το προεκλογικό περίπτερο του κ. Καλαφάτη. Το προσωπικό και τα τηλέφωνα του υπουργείου χρησιμοποιήθηκαν για να «ενημερωθούν» οι ψηφοφόροι του. Φυσικά, τους πληρώναμε εγώ και εσύ.

    Τη μέρα των εκλογών αμέτρητες χιλιάδες SMS που έγραφαν «ΑΠΛΑ… ΣΤΑΥΡΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΔ», αν και απαγορεύεται υποτίθεται η προεκλογική διαφήμιση, έφταναν στα τηλέφωνα των Θεσσαλονικέων. Μα, ποιος τα πλήρωσε όλα αυτά τα SMS; Ψάξτε το!

    Η «γεμάτη νομιμότητα» προεκλογική καμπάνια του πρώην υπουργού δεν τέλειωσε εκεί. Μια ολόκληρη στρατιά «μισθοφόρων» του περιόδευε το απόγευμα των εκλογών από εκλογικό τμήμα σε εκλογικό τμήμα προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα «προπέτασμα καπνού» πίσω από το οποίο κάποιοι «δικοί του άνθρωποι» πρόσθεταν σταυρούς.
    Στο 535 εκλογικό τμήμα, ένας μουσάτος επόπτης πλησίασε μια εκπρόσωπο της ΝΔ και προσπάθησε να την πείσει να δώσει τη θέση της σε «έναν δικό τους άνθρωπο, του Καλαφάτη». Στο 473 εκλογικό τμήμα, ένας άλλος τύπος έφτασε «με χαρτί του υπουργού» για να ζητήσει την αλλαγή του αντιπροσώπου.
    Κάθε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης έχει κάτι ανάλογο να διηγηθεί. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε για ποιον δούλευαν τα άτομα που συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη γιατί πρόσθεταν σταυρούς. Μάλλον θα ακούγαμε γνωστά «γαλάζια» ονόματα.

    Όπως όμως φαίνεται, οι πρώην υπουργοί είναι στο απυρόβλητο.
    Φαίνεται ότι ο Καραμανλής ο ίδιος επόπτευε τον τρόπο με τον οποίο κλέβανε και δεν αποκλείεται να βγει σε 2-3 μήνες και να μας πει… ότι το κατάλαβε και μετάνιωσε και για αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νά που συμφωνώ για άλλη μιά φορά με τον τζών.
    Ψωμιάδης κύριοι όλοι οι υπόλοιποι είναι διαπλεκόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκτος των αλλων ο Ψωμιαδης εχει πιστευω την ικανοτητα να .."κοψει" διαρροες προς το ΛΑΟΣ του τυχοδιωκτη καρατζαφερη.
    Και ισως να επαναφερει κιολας καμποσες χιλιαδες πισω.
    Το ΛΑΟΣ ας κρατησει τους "χρυσαυγιτες" και πολυ του ειναι.

    Σημαντικο προσον.
    Πιστωνεται στα θετικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψωμιάδη γάμα του Μπακογιάννη την πουτάνα....

    Ψωμιάδη γάμα τη Ντόρα την πουτάνα...

    Προχώρα αγόρι μου είμαστε μαζί σου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΔ...ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007...ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΗΛ ΤΟΝ ΓΕΩΡ-ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..Η ΝΔ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΠΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ..ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ.
    ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ 5,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!
    ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΑΚΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 13 Οκτ 2009 2:19:00 μμ

    Το πρόβλημα δέν είναι τα πρόσωπα είναι η προσωπολατρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θανατος στην αστικη δημοκρατια παρτε τα κεφαλια των αστων O αγωνας και η γιγαντωση του λαικου μαζικου κινηματος ο φοβος των αστων- ο τρομος της ολιγαρχιας..κομμουνιστες ριζοσπαστες ανενταχτοι αριστεροι αριστεριστες αναρχικοι σοσιαλιστες οικολογοι με ταξικη συνειδηση ..ολοι μαζι για ενα δυνατο ενωμενο λαικο κινημα για την λαικη εξουσια για την ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και μόνο που εμφανίζεται αυτό το σούργελο η ΝΔ χάνει και τα ελάχιστα ερείσματα αξιοπρέπειας που της έχουν απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΣ

    ΕΚΑΝΕ ΤΖΑΚΠΟΤ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ .

    ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!



    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ .ΠΡΟΧΩΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση