GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μετάλλαξη...

Από τον ΦΑΝΗ ΞΗΜΕΡΑΚΗ http://satira-epikerotitas.blogspot.com . Σατιρίζοντας την επικαιρότητα...

Από τον ΦΑΝΗ ΞΗΜΕΡΑΚΗ
http://satira-epikerotitas.blogspot.com
.
Σατιρίζοντας την επικαιρότητα...

4 σχόλια

  1. ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΣΙΣΑΚΙ
    ΠΑΣΟΚΕ ΦΑΝΟΥΡΑΚΙ
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΔΡΑΣ
    ΣΤΑ 58 ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΠΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΛΑΝΙΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ ΠΑΣΟΚ ΛΕΟΟΟΟ ΛΕΕΕΕΕ

    Το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου

    karaiskaki
    Κυοφορείται σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου που θα σκάσει τα επόμενα χρόνια και θα μείνουμε με ανοικτά τα μάτια. Παρ’ ότι είμαστε Ολυμπιακοί η αλήθεια είναι πιο σημαντική για εμάς και αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο. Αφού ο Σ. Κόκκαλης πήρε το παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη, το γκρέμισε για την Ολυμπιάδα του 2004 και στη συνέχεια το εκμεταλλεύεται στην προσωπική του εταιρεία Καραϊσκάκη Α.Ε. τώρα έκλεισε deal και με τον Λ. Λαυρεντιάδη βάζοντάς το στην εταιρεία με 50%.

    Το γήπεδο – κουκλί έγινε, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου εξοστρακίστηκαν από την περιοχή, ο Κόκκαλης το διαχειρίζεται όπως και τα καταστήματα και τώρα βάζει μπροστά τα «παπαγαλάκια» του στις εφημερίδες και διαρρέει ότι θα διεκδικήσει να κτίσει στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Επικαλείται μια παράγραφο στη λεόντεια σύμβαση που λέει ότι αν κάποιος άλλος κτίσει με μεγαλύτερο συντελεστή γήπεδο τότε και ο Ολυμπιακός (στην προκειμένη περίπτωση ο Κόκκαλης και οι συνεταίροι του) θα μπορούν να κτίσουν περίπου 4.500 τ.μ. πέριξ του γηπέδου. Στόχος η κατασκευή εμπορικού κέντρου με σινεμά, καταστήματα, εστιατόρια έτσι ώστε να κερδίζει και τις ημέρες που δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Κι αυτό με πρόσχημα το γήπεδο που θα φτιάξει στον Ελαιώνα ο Παναθηναϊκός. Το ένα χέρι νίβει το άλλο δηλαδή στην περίπτωση των αιώνιων αντιπάλων.

    Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του κ. Λαυρεντιάδη να μπει στην εταιρεία και στην ΠΑΕ αφού τα μελλοντικά κέρδη είναι πολλά.

    Μπράβο σ’ αυτούς που υπέγραψαν (επί ΠΑΣΟΚ θυμίζω) την συμφωνία για να γίνει το γήπεδο του Ολυμπιακού και να βγάλουν λεφτά κάποιοι στο όνομα της ιστορικής ομάδας.

    18 Οκτ 2009 8:54:00 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Είκοσι πέντε εκατομμύρια ευρώ φαίνεται ότι θα εισπράξει -σε πολύ δύσκολους καιρούς- ο Σωκράτης Κόκκαλης από την πώληση του μισού γηπέδου «Καραϊσκάκη». Καθόλου άσχημα! Ειδικά αν λάβει υπόψη του κανείς ότι κανονικά το «Καραϊσκάκη» έπρεπε να ανήκει στον Ολυμπιακό. Και ότι ο Κόκκαλης το απέκτησε χάρη στη γενναιοδωρία της προηγούμενης κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ...

    Αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δίκαιος, πρέπει (λέμε τώρα...), μόλις ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία και βάλει το ζεστό χαρτί στο παντελόνι, να δώσει το κάτι τις που...
    τους αναλογεί στους ευεργέτες του, Κ. Σημίτη, Ε. Βενιζέλο και Γ. Λιάνη, οι οποίοι, από τη θέση του πρωθυπουργού, του υπουργού Πολιτισμού και του υφυπουργού Αθλητισμού, αντίστοιχα, φρόντισαν γι' αυτή την τόσο γενναία προικοδότησή του.

    Ολα ξεκίνησαν μετά τη δεύτερη εκλογή Σημίτη, δήθεν για να αποκτήσει στέγη ο Ολυμπιακός και να ικανοποιηθούν έτσι οι μεγάλες λαϊκές μάζες που τον έχουν ως θρησκεία τους. Το «Καραϊσκάκη» μέσα σε μια νύχτα πέρασε από την ΕΟΕ στη ΓΓΑ και από εκεί στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος, με βάση μια φωτογραφική διάταξη που του έδινε τη δυνατότητα να μεταβιβάσει δικαιώματα και υποχρεώσεις σε ιδιώτη, το παραχώρησε στον Κόκκαλη. Και εδώ έχουμε το δεύτερο και ίσως μεγαλύτερο μέρος του σκανδάλου, που είχε ως θύμα τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά, αλλά και γενικότερα τον πειραϊκό αθλητισμό.

    18 Οκτ 2009 9:22:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση