GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποφυλάκιση Χριστοφοράκου και οι ...σαμπάνιες!

Επέρχεται το ουσιαστικό τέλος της έρευνας. Δηκτικές αντιδράσεις για τον ανακριτή... . Πέφτει η αυλαία για τη σε βάθος διερεύνηση του σκανδά...

Επέρχεται το ουσιαστικό τέλος της έρευνας. Δηκτικές αντιδράσεις για τον ανακριτή...
.
Πέφτει η αυλαία για τη σε βάθος διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens μετά την αποφυλάκιση Χριστοφοράκου. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές του Στάντελχαϊμ ύστερα από την οριστική απόρριψη του αιτήματος των ελληνικών αρχών για την έκδοση του σχετικά με την υπόθεση των "μαύρων ταμείων" στη χώρα μας. Το Εφετείο της Βαμβέργης ακύρωσε, συγκεκριμένα, την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ενώ ο Μ. Χριστοφοράκος κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 250.000 ευρώ και είναι υποχρεωμένος να δηλώσει στις αρχές μόνιμη κατοικία.
Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται ενώ στην Ελλάδα συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες του ανακριτή Ν. Ζαγοριανού ο οποίος...

είχε αναλάβει την υπόθεση της Siemens πριν ανατεθεί σε εφέτη ανακριτή από την Ολομέλεια Εφετών.
Ήδη ο δικηγόρος και πρόεδρος της Οργάνωσης "Συσπείρωση Νομικών Ενάντια στην Αυθαιρεσία" Γιάννης Μαντζουράνης έκανε την εξής δηκτική δήλωση: "Η αποφυλάκιση του κ. Χριστοφοράκου υπήρξε αναπόφευκτη συνέπεια των παρανόμων και υπαιτίων πράξεων και παραλείψεων ανακριτών και εισαγγελέων, καθώς και των αόκνων προσπαθειών των πολιτικών υποβολέων και νομικών χειραγωγών της ανάκρισης στην Ελλάδα.
Δεν απομένει παρά μόνον η απαλλαγή του ελεγχόμενου ανακριτή, κ. Ζαγοριανού, από κάθε πειθαρχική και ποινική ευθύνη και η κατ’ απόλυτη προτεραιότητα προαγωγή του για να ανοίξουν οι σαμπάνιες, που θα στείλει ο κ. Χριστοφοράκος …για τα επινίκια."

10 σχόλια

  1. THE GAME IS OVER
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ.
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΙΦΙΟΥ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ.

    Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    THE GAME IS OVER.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ,ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥ ΑΡΧΕΙΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ Η ΣΠΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ .ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ,ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΟΤΙ
    ΚΑΝΕΙ.Ο ΛΑΟΣ ΒΟΓΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΠΟΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣΗΜΕΝΑ.Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦ,,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ . ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΕΣ.ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΝΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ.ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ).
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δωρολήπτες πολιτικούς, δεν μπορούμε να έχουμε. Δωροδότες επιχειρηματίες, το ίδιο.
    Μήπως μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε τον ανακριτή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που είναι ο στρατηγός Γιωργάκη?

    Τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ με εκείνο το ένα εκατομμύριο μάρκα που πήρε ο Τσουκάτος από τα μαύρα ταμεία της Siemens ?
    Είτε τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ όπως ισχυρίζεται, είτε τα κράτησε ο ίδιος υπάρχουν...ευθύνες που δεν αποδίδονται.

    Γιωργάκη εσύ μιλάς για διαφάνεια, αλλά για τον Τσουκάτο μούγγα.
    Ρε μας κοροϊδεύετε εμείς δεν τα ξεχνάμε αυτά και είμαστε εδώ για να τα θυμίζουμε.
    Νομίζετε ότι ο κόσμος ξεχνάει ? Χαχαχαχα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτούς που τα παίρνανε τους αθωόσανε εκ των προτέρων πολιτικούς και συνδικαλισταράδες των περιβόητων ΔΕΚΟ. Γιατί οι Γερμανοί να τον παραδώσουν σε μιά χώρα που όλοι έχουν αθωοθεί και κινδυνεύει να καταδικαστεί μόνο ο δικός τους άνθρωπος ο οποίος φέρνει και τις λιγότερες εύθύνες. Αυτός απλώς προσαρμόστηκε στη γελοιότητα της Ελληνικής πολιτικης, την οποία ο Ελληνικός λαός χειροκροτούσε και ενέκρινε. Μην ξεχνάτε ότι μόλις γιορτάσαμε τα τα 28 χρόνια από την άνοδο του σοσιαλισμου στην και πάλι σοσιαλιστική Ελλάδα μας αφήνοντας πίσω την επάρατη δεξιά της πλουτοκρατίας με την αριστερα της Εκάλης να επιτίθεται στους μπουρζουάδες του Αγίου Παντελεήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση