GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν παραιτείται από βουλευτής ο Καραμανλής...

Άρχισε να συνέρχεται από το σοκ της συντριβής και να οργανώνει ...τραπέζια με συναδέλφους του! Από τον Γιάννη Δαίδαλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Το συμπέρ...

Άρχισε να συνέρχεται από το σοκ της συντριβής και να οργανώνει ...τραπέζια με συναδέλφους του!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι βουλευτές της ΝΔ που μίλησαν αυτές τις μέρες στη Βουλή με τον Κ. Καραμανλή είναι ότι ο απερχόμενος πρόεδρός τους δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής. Σε ορισμένους που τον ρώτησαν μάλιστα το είπε καθαρά ότι θα παραμείνει βουλευτής. Επίσης μέρα με την ημέρα δείχνει να "συνέρχεται" από το σοκ της μεγάλης συντριβής και να ανακτά το χιούμορ του. Σε κάποιους άρχισε κιόλας να λέει ότι "τώρα θα έχουμε χρόνο να τα πούμε" και από άλλους να ζητά να πάνε, προσεχώς, για φαγητό. Είτε για ψάρι είτε και για ...γουρουνόπουλο!

12 σχόλια

  1. Μας μπαφιασε στην αερολογια για αλλη μια φορα ο Yorgαkis σημερα στην βουλη,αρε αμοιρη Ελλαδα τι σου μελλε να παθεις,σιγυ ιχθυως για το ξεσηκωμα τον λαθρομεταναστατων που ο ιδιος ο πρωθυπουργος λεγοντας οτι ο πακιστανος πεθανε απο ξυλοδαρμο αστυνομικων ενω ο ιατροδικαστης διεγνωσε πνευμονικο οιδημα... σε ερωτηση που του εγινε απο τον Κατρατζαφερη.Ο πρωθυπουργος της Ελλαδας οργανο της Νεας Ταξης.

    http://deltio11.blogspot.com/2009/10/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΛΙΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΙΚΟ.. ΑΠΟ ΤΟ 1940 ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ..ΓΙΑ 14 ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για γουρουνόπουλο;;;

    ρε τον κανίβαλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @12.11

    Τρίβλακα τετραγράμματε πεντομαλακισμένε με το "σιγυ ιχθυως" που είναι "σιγή ιχθύος".

    Ηλίθιο κατασκεύασμα, ξέρεις τι είναι το πνευμονικό οίδημα; Επειδή σίγουρα δεν ξέρεις, δεν είναι αιτία θανάτους, αλλά ένα από τα καταληκτικά συμπτώματα για την πραγματική αιτία.

    Εξάστοκε επταμαλάκιστε οκτάκις ηλίθιε, μάθε πρώτα στοιχειωδώς γραφή και ανάγνωση, και μετά έλα να γράψεις την εννεάκις καταναλφάβητη, δεκάκις -και βάλε- πανηλιθιότητά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και για τη δήλωσή του από την Κωνσταντινούπολη σχετικά με την απελευθέρωση της Κύπρου από μητέρες πατρίδες, εξαρτήσεις και στρατεύματα κατοχής.

    Κάλεσε τον πρωθυπουργό να κατονομάσει ποιοι είναι οι άλλοι στρατοί κατοχής («είμαστε εμείς, είναι οι Αγγλοι;»), τονίζοντας ότι στρατός κατοχής είναι ένας, ο τουρκικός, και δεν άκουσε τον Γ.Παπανδρέου να λέει τίποτα γι' αυτόν, ούτε και για τους 1619 εκτελεσθέντες Έλληνες το 1974.

    «Δημιουργούνται συνθήκες για να φθάσουμε σε τετελεσμένα γεγονότα» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι «λεφτά θα βρει, θα του δώσουν, αλλά θα μας πάρουν τα εθνικά».

    Για την Οικονομία, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε «πολύ ευφυή» τον κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς «ανεβάζει το έλλειμμα κάθε μέρα για να πει μετά ότι το κατέβασε αυτή η κυβέρνηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σιωπή του Καραμανλή αποτελεί την ισχυρότερη απάντηση, στις επικίνδυνες αοριστίες και στις κενές περιεχομένου, θριαμβολογίες του Γιωργάκη.

    Ο Καραμανλής απαντά έτσι και στα ανέξοδα επικοινωνιακά τρικ που έχουν στήσει οι μηχανισμοί του συστήματος Πασόκ για να μας πείσουν ότι οι πάντες επικροτούν και εγκρίνουν τις προγραμματικές δηλώσεις (βλέπε ψέματα) του νέου πρωθυπουργού.

    Ο Καραμανλής έδωσε τελικά την ηχηρότερη απάντηση που θα μπορούσε να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Απέφυγε συνειδητά να δευτερολογήσει.
    Γιατί άραγε θα έπρεπε να απαντήσει στις προβοκάτσιες και τις ύβρεις του Πάγκαλου ή στα κονσερβοποιημένα χειροκροτήματα που έχουν στήσει τα κανάλια και τα γονατισμένα γιουσουφάκια στις κινδυνολογίες που πρόσφατα υιοθέτησε το Μαξίμου, όταν θα έπρεπε να απολογούνται για τα ψέματα που είπαν στον ελληνικό λαό.
    Η συνειδητή σιωπή, τις περισσότερες φορές, αποδεικνύεται ισχυρότερη της φλυαρίας, της βουλιμίας και του τσαμπουκά που θέλουν να επιβάλλουν τα κατεστημένα και τα μεγάλα συμφέροντα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε bloopers πληρωμένο γενιτσαρικό αλλοδαπόσκυλο με μολυσμένο αίμα εφιάλτη και ψυχή αφρικανής πουτάνας, πως είσαι τόσο σίγουρος μωρή λινάτσα του παγκόσμιου διεθνισμού ελεεινέ εργολάβε του αντιρατσισμού, ότι ο αλλοδαπός πέθανε από αίτια οφειλόμενα σε αστυνομικό ξυλοδαρμό?
    πήγαινε στην πραγματική πατρίδα σου την USA και άφησέ μας ήσυχους να ζήσουμε ελεύθεροι στην χώρα μας, εκφυλισμένο κάθαρμα του απάτριδου διαδικτυακού πεζοδρομίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΦΑΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΕΜΑΣ !
    .....χέσε μέσα Νταλάρα !

    Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι έρχεται φοροκαταιγίδα, ιδιαίτερα από τον Ιανουάριο του 2010. Ακίνητα, μετοχές, καταθέσεις, τσιγάρα, ποτά, κέρδη επιχειρήσεων, αυτοκίνητα, καύσιμα και διόδια (σημειώστε αυτό δεν το έχουν πει ακόμα).

    Για μια ακόμη φορά παίχτηκε το γνωστό παιχνίδι. Η απερχόμενη κυβέρνηση είπε όχι φόρους-όχι αυξήσεις και το ΠΑΣΟΚ είπε όχι φόρους-ναι στις αυξήσεις.

    Μα καλά ποιός αφελής τους πίστεψε. 3 εκ. θα μου πείτε.

    Πληρώστε τώρα όλοι ένα ευμέγεθες ποσό για να λάβετε αύξηση άνω του πληθωρισμού, δηλαδή άνω του 0,7% που είναι ο πληθωρισμός! Ισχύς μου η βλακεία του λαού, για να παραφράσω μία γνωστή φράση.

    Όσο αφορά την εκτεταμένη παραπληροφόρηση της ΤτΕ, είναι γνωστό τοις πάση, ότι εκτελούν διαταγές του οικονομικού επιτελείου ακόμα και στην εποχή της Ευρωζώνης. Το υπουργείο οικονομικών έχει ακόμα τη δυνατότητα να “μαγειρέυει” κατά το δοκούν τις εκθέσεις και τις εκτιμήσεις της τράπεζας.

    Ο Προβόπουλος είναι η μια όψη του νοσμίσματος η άλλη είναι ο Παπακωνσταντίνου ο οποίος ετοιμάζει φορό-επέλαση και ψάχνει για δικαιολογίες.

    Μην μασάτε. Το έλλειμα δεν είναι -14%. Προτείνω μαζικές μηνύσεις και αγωγές σε όλους όσους άλλαξαν τα στοιχεία τις τελευταίες εβδομάδες και εάς βγάλουν τα δικαστήρια την αλήθεια. Πρόκειται όντως για απαράδεκτα πράγματα.

    “Ισχύς μου η βλακεία του λαού”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση