GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νέα κρατικά αυτοκίνητα...

6 σχόλια

  1. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γλυτώνουμε εύκολα απο ανόητα
    στερεότυπα, παλαιά ή ..,μεταμοντέρνα!
    ΕΛΕΗΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Ρε δημοσιοκάφροι! Θα τολμήσει κανένας σας να πει ότι χθες οι ληστές την κοπάνησαν ανάμεσα από τους αστυνομικούς;»

    Τι έγινε ρε δημοσιοκάφροι, βιαστές της κοινής γνώμης;

    Θα τολμήσει κάποιος από σας να μας πει ότι τελικά
    ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ; !!!!


    Θα τολμήσει κάποιος από σας να μας πει ότι
    ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ; !!!

    Θα τολμήσει κάποιος από σας να μας πει ότι
    ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ; !!!

    Θα τολμήσει κάποιος από σας να μας πει ότι
    ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ; !!!

    Ή θα μας δείχνετε μόνο τους κουκουλοφόρους των ΕΚΑΜ που τους έστειλε ο εκπρόσωπος του FBI στην Αθήνα να ψάχνουν την άδεια αποθήκη; !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΑ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι κι άσχημα!...
    Καθόλου άσχημα μάλλιστα...
    Κι ελπίζω να μείνει ένα τέτοιο και για τον κ. Παυλόπουλο, (πάνε τα μεγαλεία, Πάκη μουουου!...), να το ευχαριστηθεί ο άνθρωπος, που κάτω από λιμουζίνα των 150.000 Ε δεν έπεφτε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έδωσε εντολή το Γιωργάκη στον χρυσοχοιδη να αφήσει ελεύθερους όσους λαθρομετανάστες είχαν πιάσει , δηλαδή γιατί τους είχαν πιάσει , είχαν γίνει παράνομες συλλήψεις ? και άντε και δεν συλλαμβάνουμε κανέναν και τους κρατάμε όλους , τι θα τους κάνουμε ? η ανεργία ανεβαίνει κάθε μέρα , άρα όταν λέμε 12% ανεργία λέμε για 1.000.000 Έλληνες χωρίς δουλειά , συν τα δυο με τρία εκατομμύρια μετανάστες , και εδώ μπαίνει το εξής ερώτημα , πιάνων το πρόβλημα θα κοιτάξουμε να λύσουμε ? τον Ελλήνων η τον λαθραίων ? και που θα βρεθούν τα χρήματα ? ποιοι παράγουν χρήμα εδώ στην Ελλάδα ? φυσικά όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι , ούτε οι δικηγόροι, ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι έμποροι ,ούτε οι βουλευτές , ούτε τα κόμματα, ούτε οι γεωργοί διότι οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων έχουν πιάσει πάτο , κάτι λίγα έρχονται από τον τουρισμό και δεν ξέρω από πού αλλού , άρα το Γιωργάκη θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική για τους λαθρομετανάστες με ποιανού τα χρήματα , γιατί χρήματα δεν υπάρχουν ! θα πάρουμε δάνεια που θα τα ξεπληρώνουν οι επόμενες γενεές , όπως έκανε και ο πατέρας του , δηλαδή με το αίμα μας ? μήπως ο άνθρωπος και γενικά όσοι υποστηρίζουν τις απόψεις του χρειάζονται ψυχίατρο ? τι θα κάνει τόσα εκατομμύρια λαθρομετανάστες χωρίς δουλεία ? πως θα ζήσουν όλοι αυτοί , υποχρεωτικά θα γίνουν εγκληματίες και παράνομοι , ήδη μας στοιχίζουν πολλά αυτοί που υπάρχουν , τους παρέχουμε ιατρική περίθαλψη , εάν πάτε σε ένα νοσοκομείο θα το διαπιστώσετε και μην πει κανένας πως πληρώνουν ασφάλεια διότι ακόμη και αυτοί που πληρώνουν σε καμιά περίπτωση τα χρήματα που δίνει κάποιος για ιατρική περίθαλψη στο ΙΚΑ λ.χ. δεν καλύπτουν αυτά που στοιχίζει μια επίσκεψη σε νοσοκομείο , η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι μια κοινωνική παροχή για τους Έλληνες και όχι για τους Πακιστανούς , νιγηριανούς , αβγανους κλπ που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα . τους μαθαίνουμε στα παιδιά τους γράμματα , το 50% τον μαθητών είναι αλλοδαποί ,δηλαδή θα χρειαζόμασταν το μισό διδακτικό προσωπικό εάν δεν υπήρχαν αυτοί , η θα είχαμε πολλή καλύτερη εκπαίδευση για τα δικά μας παιδιά .
    Η πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στο θέμα της μετανάστευσης , είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας, και για όποιον δεν το καταλαβαίνει σήμερα , θα το καταλάβει έπειτα από μερικά χρόνια όταν πλέον η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση