GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

18 Οκτώβρη 1981...

Από http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ . Σαν σήμερα τον Οκτώβρη του 1981, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές με ποσοστό...

Από http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
.


Σαν σήμερα τον Οκτώβρη του 1981, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές με ποσοστό 48,06 %. Μια νίκη που άλλαξε την πορεία της χώρας...

12 σχόλια

  1. Αλλαξε την πορεία της χώρας και την οδήγησε προς την καταστροφή και επίσης αρκετους τους οδήγησε από το Περιστέρι και το Αιγάλεω στην Εκάλη στις Ελβετικές τράπεζες και στα Παρίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ "ΑΛΛΑΓΗΣ" ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ.

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ/ΜΑΣ ....ΟΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!
    ΞΑΝΑ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ 2010.
    χέσε μέσα, 50.000 γύφτοι πασοκοι
    που φάγατε τα επόμενα 100 χρόνια
    αυτής της χώρας
    ( ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ)
    ΑΞΙΞΕΙ.
    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.

    Δείξε μου τους συνεργάτες σου…
    κ. Πρωθυπουργέ.

    Με νομικούς συμβούλους που εκπροσώπησαν τα συμφέροντα ξένων πολυεθνικών και συνέβαλαν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στελέχωσε το πρωθυπουργικό του γραφείο ο Γ. Παπανδρέου, εγκαινιάζοντας τη δήθεν «νέα πορεία» της διαφάνειας και της «προστασίας της δημόσιας περιουσίας», την οποία επαγγέλθηκε και προεκλογικά!

    1) Ο Γ. Παπανδρέου έχρισε υπουργό Επικρατείας τον Χάρη Παμπούκη, ο οποίος διατέλεσε νομικός σύμβουλος της κινέζικης πολυεθνικής «Cosco», αναλαμβάνοντας τις διαπραγματεύσεις για λογαριασμό της εταιρείας με το ελληνικό δημόσιο για την εξαγορά του λιμανιού του Πειραιά!

    Ο Γ. Παπανδρέου που δήθεν κατήγγειλε την πλήρη ιδιωτικοποίηση των λιμανιών και έταζε «επαναδιαπραγμάτευση» της συμφωνίας, φαίνεται ότι πήρε το κατάλληλο πρόσωπο για την κατάλληλη θέση…


    2) ( Πολύ πιο σοβαρό απο το Καχριμάκειον βλήμα....)
    Ο πρωθυπουργός, όμως, δεν αρκέστηκε σ’ ένα «σύμβουλο» με εμπειρία στις αγοροπωλησίες της δημόσιας περιουσίας.
    Θέση στο πρωθυπουργικό γραφείο ως σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου για θέματα δημόσιας διοίκησης, ανέλαβε η Γλυκερία Σιούτη, μέχρι πρότινος δικηγόρος της αγγλικής εταιρείας «Loyalward», στην οποία μεταβιβάστηκε με παράνομο τρόπο από τη Μονή Τοπλού η περιοχή Κάβο Σίδερο στην Κρήτη.

    Η Γ. Σιούτη χειρίστηκε για λογαριασμό της αγγλικής εταιρείας την σκανδαλώδη υπόθεση όπου η Μονή Τοπλού παρόλο που υπάρχει μεταξύ μοναστηριού και Δημοσίου διαμφισβήτηση για την ιδιοκτησία, ξεπούλησε 26.000 στρεμμάτων κρητικής γης στη βρετανική εταιρεία.
    Μάλιστα, η Γ. Σιούτη μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών της ΝΔ Σπ. Φλογαΐτη, με τον οποίο συνεργαζόταν, υπέγραψαν δικόγραφο υπέρ της Βρετανικής εταιρείας στην οποία το μοναστήρι προσπάθησε να ξεπουλήσει το Κάβο Σίδερο, παρακάπτοντας το γεγονός ότι την περιοχή διεκδικούσε και το ελληνικό δημόσιο.

    Πώς το λέει ο λαός; Δείξε μου τους συνεργάτες σου να σου ποιος είσαι. Και ποια πραγματικά είναι η πολιτική σου, συμπληρώνουμε εμείς…

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ.....
    ΕΚΕΙ ...ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κακό δεν είναι το παπατζηλίκι του Ανδρέα Παπανδρέου, το κακό είναι ότι ξύπνησαν οι κουτόφραγκοι και μας την βγαίνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλαξε την πορεία της χώρας και την οδήγησε προς την καταστροφή και επίσης αρκετους τους οδήγησε από το Περιστέρι και το Αιγάλεω στην Εκάλη στις Ελβετικές τράπεζες και στα Παρίσια.
    18 Οκτ 2009 6:58:00 μμ

    συν κλαδικές του Πασοκ, φακελάκι, ρεμούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .
    Νου-Δού, Ταινίες Γέλιου


    "η ευρύτατα διαδεδομένη και εκτεταμένη στο δημόσιο διαφθορά..."

    Δ' Ενδειαν, Δένδιαν,
    στη συζήτηση για τις προγραμματικές της κυβέρνησης
    "είπε ο χέστης του κλανιάρη φύγε ρε ξεκωλωμένε"

    Τι λες βρε τούβλο;;; Τι λες;
    Εγώ είμαι ο διεφθαρμένος ή εσύ;!


    01. Διορισμένος εισαγγελέας ΑΠ, με αυθαίρετο και συνταγματικές εκτροπές.
    02. Ζαγοριανός, κακούργημα και συγκάλυψη σκανδάλου, υπόθαλψη και φυγάδευση Χριστοφοράκου.
    03. Κάμερες - Κουκούλες (συντ. εκτροπή αναφορικά με την ΑΠΠΔ)
    03. Βατοπέδι
    04. Ζήμενς
    05. C4I
    06. Περιφρόνηση του κοινοβουλευτισμού και φιλοχουντικές δηλώσεις και πρακτικές ανάλογες με αυτές του Στυλιανού το Μυστρί.
    07. Παραδικαστικό
    08. Παυλίδης! :-)
    09. Δίκες για τον τύμβο των Σαλαμινομάχων.
    10. Μεταφορές κονδυλίων από συντήρηση και λειτουργία δικαστικών μεγάρων, σε αυτοκρατορική διαβίωση και θωρακισμένες λιμουζίνες του λαοπρόβλητου Δ' Ενδεια. (έρχεται σύντομα, με κατηγορία υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλου ποσού)

    Ναι, υπάρχει διαφθορά και παρανομία, υπάρχει βόθρος βρώμα και δυσωδία. Όλα αυτά υπάρχουν στη νεοδημοκρατία, με πολλά από αυτά να συγκεντρώνονται στα μούτρα του Δ'Ενδεια.

    Σιχτίρ τιποτένιο σκατό, σιχτίρ θρασύτατε αληταρά που θα με πεις ΕΣΥ, διεφθαρμένο!
    Κακούργε βρωμιάρη!!!


    "Και αποχαιρέτα την Βουλήν,
    την εκλογήν, την Αλεξάνδρειαν,
    τα έδρανα, την έδραν,
    τον κάλαμον που καβαλάς,
    και που πια τώρα, ΧΑΝΕΙΣ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρκογιαννάκης στη βουλή πρίν λίγο:

    "καθαρίσαμε το κέντρο" (από τους βρωμιάρηδες τους μετανάστες).

    Μπράβο.
    Και εμείς στις εκλογές, καθαρίσαμε την κυβέρνηση. Από εσένα τον βρωμιάρη.
    Αν συνεχίσεις έτσι, στις επόμενες θα καθαρίσουμε και τη βουλή.
    Τότε πια, θα πας να καθαρίζεις πατάτες, κοντό κομπλεξικό απάνθρωπο εγκληματικό σκατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μεγαλύτερος απατεώνας ήταν του ελληνικού κράτους πουλούσε πατριωτισμό ενώ ήταν ο μεγαλύτερος προδότης του ελληνικού έθνος αυτός ο Εβρέογίνεις αυτος δεν πίρε εντολές από τους εβραίους τραπεζίτες για να διαλύσει να καταστρέψει και να χρεώσει το ελληνικό κράτος στους εβραίους τραπεζίτες αυτός που με τα όπλα της χούντας πουλούσε ψεύτη πατριωτισμό συνεργάζονταν με τους γερμανό τσολιάδες για κυνήγησε τους πατριώτες αυτό το φασιστώ πράσινο σκουλήκι να πάει να γαμηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΣΟΚ ΟΛΕ ΠΑΣΟΚ ΛΕΟΟΟΟ ΛΕΕΕΕΕ

    Το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου

    karaiskaki
    Κυοφορείται σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου που θα σκάσει τα επόμενα χρόνια και θα μείνουμε με ανοικτά τα μάτια. Παρ’ ότι είμαστε Ολυμπιακοί η αλήθεια είναι πιο σημαντική για εμάς και αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο. Αφού ο Σ. Κόκκαλης πήρε το παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη, το γκρέμισε για την Ολυμπιάδα του 2004 και στη συνέχεια το εκμεταλλεύεται στην προσωπική του εταιρεία Καραϊσκάκη Α.Ε. τώρα έκλεισε deal και με τον Λ. Λαυρεντιάδη βάζοντάς το στην εταιρεία με 50%.

    Το γήπεδο – κουκλί έγινε, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου εξοστρακίστηκαν από την περιοχή, ο Κόκκαλης το διαχειρίζεται όπως και τα καταστήματα και τώρα βάζει μπροστά τα «παπαγαλάκια» του στις εφημερίδες και διαρρέει ότι θα διεκδικήσει να κτίσει στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Επικαλείται μια παράγραφο στη λεόντεια σύμβαση που λέει ότι αν κάποιος άλλος κτίσει με μεγαλύτερο συντελεστή γήπεδο τότε και ο Ολυμπιακός (στην προκειμένη περίπτωση ο Κόκκαλης και οι συνεταίροι του) θα μπορούν να κτίσουν περίπου 4.500 τ.μ. πέριξ του γηπέδου. Στόχος η κατασκευή εμπορικού κέντρου με σινεμά, καταστήματα, εστιατόρια έτσι ώστε να κερδίζει και τις ημέρες που δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Κι αυτό με πρόσχημα το γήπεδο που θα φτιάξει στον Ελαιώνα ο Παναθηναϊκός. Το ένα χέρι νίβει το άλλο δηλαδή στην περίπτωση των αιώνιων αντιπάλων.

    Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του κ. Λαυρεντιάδη να μπει στην εταιρεία και στην ΠΑΕ αφού τα μελλοντικά κέρδη είναι πολλά.

    Μπράβο σ’ αυτούς που υπέγραψαν (επί ΠΑΣΟΚ θυμίζω) την συμφωνία για να γίνει το γήπεδο του Ολυμπιακού και να βγάλουν λεφτά κάποιοι στο όνομα της ιστορικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηλίθιοι the Bloopers Team, θα μας κλάσετε τα αρχίδια πολλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tί τα θές τί τα γυρεύεις.
    Όλοι ξέρουμε ποιά είναι η αλήθεια.

    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ποιός άλλος, ο Γιώργος.
    Όχι ο Γιωργάκης βέβαια, ο άλλος Γιώργος ο καπάτσος.
    Ο Μπόμπολας.

    Μας φύτεψε πρώτα το γιό της κυρίας Τσάντ και τώρα πάει να κάνει το τζάκ πότ με τη Θεοδώρα.

    Αφού δεν έχουμε μυαλό είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση