GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα εναντίον του...

Aπό το http://kontari.blogspot.com .. Επίθεση όλων των ΜΜΕ κατά Καραμανλή λόγω της άριστης παρουσιας του στο debate Γενική επίθεση σχεδόν ό...

Aπό το http://kontari.blogspot.com
..
Επίθεση όλων των ΜΜΕ κατά Καραμανλή λόγω της άριστης παρουσιας του στο debate
Γενική επίθεση σχεδόν όλων των ΜΜΕ κατά του Καραμανλή εξ αιτίας της καλής του παρουσίας χθες στην τηλεμαχία, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ανατροπή του ήδη διαμορφωθέντος κλίματος.
Είναι καταπληκτικό το ότι ο Καραμανλής έχει εναντίον του όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. Ο μη τέλειος Καραμανλής, στα πεντέμισυ χρόνια που κυβέρνησε έκανε ένα λάθος. Ένα ολέθριο λάθος, που οφειλότανε στην πλήρη άγνοια όλων των Έλλήνων πολιτικών για το πως πράγματι πρέπει να κυβερνάει ένας διοικητής. Κυβέρνησε λοιπόν ο Καραμανλής χωρίς...

να έχει τον έλεγχο της Ε.Υ.Π. και της κρατικής ασφάλειας και βεβαίως των ΜΜΕ. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι σε μία ευνομούμενη δημοκρατία αυτό δεν απαιτείται. Ποιός σας είπε όμως ότι έχουμε ευνομούμενη δημοκρατία;
Ο αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης και το ΟΧΙ στα Σκόπια και τον Μπους καθάρισαν τον Καραμανλή που δεν ζήτησε και βέβαια δεν πήρε καμία βοήθεια από τον Πούτιν, αφού για να το κάνει αυτό έπρεπε να σπάσει αυγά και μάλιστα πολλά και με τρόπο πολύ έντεχνο.
Εκείνο που επιβεβαιώθηκε είναι η απόλυτη εξουσία των ΜΜΕ που μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών οποιουδήποτε κράτους, που πράγματι αποτελούν κοπάδια προβάτων στο έλεος οποιασδήποτε προπαγάνδας.

15 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ .ΒΡΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΞΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΚΑΕΙ. ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑ .ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ,ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανλής χάνει γιατι ο κόσμος χάνει τη δουλειά του .
    Για όλα τα πράγματα πρέπει να φταίνε οι Αμερικάνοι ?
    Οσο για τα ΜΜΕ κανακέυαν τον Λουδοβίκο για καταλληλότερο , τώρα στο τέλμα αποφάσισαν να το παίξουν 50 50 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άλλος μιλάει για παλιανθρώπους και φασιστοειδή.... Μεγάλε, για τράβα στο περίπτερο και δες τις εφημερίδες: μόνο ο Αδέσμευτος και η ... Ακρόπολη έχει μείνει με τη ΝΔ. Για άνοιξε την τηλεόραση σου: όλα τα κανάλια παίζουν το παιχνίδι του κόμματος σου. Εσένα αυτό δεν σου φαίνεται ύποπτο; Ή πιστεύεις πως όλα τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα κόπτονται για την απόγνωση του κόσμου; Άντε τράβα να μάθεις τι τους έχει τάξει ο Γιώργος και η παρέα του και μετά άρχισε να ξαναβρίζεις... διαδικτυακέ ψευτόμαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΣΟΚΙΚΟ" MEGA ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΝΟΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ" ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ...ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγη τσίπα δεν θα έβλαπτε... Άκου άριστη εμφάνιση ο Καραμανλής,ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.Απορώ απο που τα παίρνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανερά αυτοϊκανοποιημένος για όλα ο Καραμανλής.

    Τι να πει κανείς με αυτόν;
    Αφού δεν ντρέπεται εξήντα χρονών άνθρωπος, να τον παίζει δημόσια στη τηλεόραση...

    σιχτίρ μαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γίνεται μεταστροφή του κλίματος και αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτά τα 8% μπροστά κλπ που σας χόρτασαν τα ΜΜΕ ξεχάστε τα! Άντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KARAMANLIS = ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια.
    Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο, ή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει για το κόσμημα που φορούσε η Νατάσσα στη Δ.Ε.Θ. ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε την προέλευση του συγκεκριμένου κοσμήματος .
    Ο Κώστας ουδέποτε το αγόρασε.
    Είναι προσωπικό δικό του δώρο από τον στενό προσωπικό του φίλο τον Βιλδιρίδη που για να ενώσουν τη φιλία του θα πήγαιναν στην Ολλανδία.
    Το κόσμημα διακινήθηκε από το δικό του κατάστημα με αποδείξεις που οι περισσότερες εφημερίδες τις έχουν.
    Είναι ένα δώρο προς ανάμνηση των τρυφερών και φλογερών στιγμών που έζησαν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί οί,σέ διατεταγμένη πολιτική/ΠΑΣΟΚ υπηρεσία,δημοσιογράφοι,θεωρούν,ότι οί Ελληνες είμεθα τελείως μαλ......!!!
    Μετά καί τήν χθεσινή τηλεμαχία τών δύο αρχηγών,έχουν " ξεσκίσει" όλα τά κανάλια κι εκπομπές καί μέ επιχειρήματα πού δέν στέκουν ούτε σέ νηπιακή νοημοσύνη,προσπαθούν,στήν προσπάθειάν τους,νά εκτελέσουν τό ""ΚΑΘΗΚΟΝ"" τους,νά μάς παρουσιάσουν,ότι δήθεν ό Γιωργάκης,ανέδειξε κατά τήν διάρκειαν τών τηλεμαχιών ''ΗΓΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ" κι ότι ήτο ό "ΝΙΚΗΤΗΣ",τών τηλεμαχιών!!!!
    Αφοι ΚΑΨΗ,ΤΣΙΜΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ,ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ,ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ κι όλη ή γνωστή σκ...παρέα,τών ψευδολόγων καί προπαγανδιστών,συμπεριλαμβανομένων καί τών ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ (άλλη μορφή αλητείας κι αυτή),καί δήθεν επικοινωνιολόγων,προσπαθούν,νά ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ,τόν Γιωργάκη στόν θώκο τής εξουσίας,άν καί τό IQ του,είναι χαμηλότερο,ακόμη κι από τό Ροτβάιλλερ μου,τήν ΗΡΑ.
    Έχουν αποδεδειγμένα έναν γάιδαρο στά χέρια τους καί μάς τό παρουσιάζουν,διά καθαρόαιμο τού Ασκοτ!!
    Μού κάνει εντύπωση δέ,πού ό Γιωργάκης κάθε φορά,επαναλαμβάνει ότι ""θά συγκρουσθώ μέ τά συμφέροντα""!!!
    Οποίο ψεύδος καί παραπλάνησης!!!
    Ό κύριος ΄ΤΙΠΟΤΑ,πού πήρε τήν αρχηγία τού κόμματός του μέ δακτυλίδι,και υπεστηρίχθη σφόδρα αργότερα, από ολα τά ΜΜΕ,κατά τήν διάρκειαν τής διεκδίκησης τής ηγεσίας από τόν Βενιζέλο -ενθυμούμεθα άπαντες,ότι τόν Βενιζέλο,τόν παρουσίαζαν τότε πολλά ΜΜΕ/blogs,ώς ΤΟΥΡΚΟ,ακολουθούντες τήν προπαγάνδα Λαλιώτη -καθώς επίσης κι όλη τήν πολιτικήν υποστήριξη πού έδιδαν,τά δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια στόν Γιωργάκη,μάς δίδει μαθήματα τώρα ηθικής!!
    Ό κύριος ΜΗΔΕΝ,πού άν εργαζόταν σέ μία ιδιωτική επιχείρηση,μέ τήν προβληματική προσωπικότητα,πού τόν χαρακτηρίζει,δέν θά τού έδιδαν,ούτε τό καφενείο τής πολυκατοικίας,νά διαχειρισθή,όλα τά ΜΜΕ,μάς τόν παρουσιάζουν,ώς ηγέτη καί σωτήρα!!!
    Έλα μ....... στόν τόπον σου.
    Κύριε ελέησον καί διαφύλαξον ημάς,από μαλ.......ς!!!
    Έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κατάλαβα.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
    Γιατί με λέτε Πινόκιο;
    ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;
    Μόνο 100 ημέρες.
    Αφού σας το υποσχέθηκα.
    Σε 100 ημέρες όλα θα έχουν αλλάξει.
    Αφού σας το εγγυήθηκα, τι, δεν με πιστεύετε;
    Αν είναι δυνατόν!
    Αφού είμαι ο μάγος.
    Είμαι ο Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ.
    Βγάζω και λαγούς από τα καπέλα.
    ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ.
    Γιατί, δύσκολο είναι;
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Εγώ είμαι εδώ.
    Κάρτες, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    Εμπιστευθείτε με.
    Είμαι φερέγγυος.
    Σας το εγγυώμαι.
    Προσωπικά.
    Τι είπατε;
    Θα κλείσουν ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυτά που λέω;
    Ας κλείσουν.
    Καλύτερα να κλείσουν, οι περισσότεροι είναι νέο-δημοκράτες.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ;
    Και πού θέλετε να πάει;
    Αστη πάει όπου θέλει.
    Εμένα τι με νοιάζει;
    Εγώ, θα πάρω μπόλικα δανειάκια για κανα δύο χρόνια, θα βολέψω στο δημόσιο κάμποσες δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μου και κανένα πρόβλημα.
    Γαία πυρί μυχθήτω.
    No problem.
    Τελικά, μεγάλος μάπας αυτός ο Καραμανλής.
    Αντί να κάνει το ίδιο, ο μπουνταλάς, βάλθηκε να φτιάξει την οικονομία, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης.
    Εδώ δεν τη φτιάξαμε ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ, τώρα θα τη φτιάξουμε;
    Τώρα, που έχουμε και το καλύτερο άλλοθι;
    Τελικά, δεν παίζομαι ο μπαγάσας, είμαι μέγας οικονομολόγος.
    Καλά μου τάλεγε η mummy ότι είμαι φτιαγμένος για πρωθυπουργός.
    Φτού μου, να μην με ματιάσω.
    Φτού.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΑΡΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ...ΑΚΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ...Ο ΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ; ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΑΚΙ ΤΟΥ; ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ "ΛΕΕΙ"...; ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ "ΛΕΕΙ" ΣΤΗ ΝΑΤΑΣΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ....ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΧΟΝΤΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι τηλεμαχιες τελειωσαν τωρα δεξιουλιδες περιμενετε τα μαντατα σας,δεν αργουν.θα δειτε και τις διαφορες να κλεινουν και την Ακροπολη αναποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατά τη διάρκεια του debate της 22/9/09, και κατά τη συζήτηση της ενότητας για το περιβάλλον κ.λ.π., ο κ. Καραμανλής επισείοντας ένα χαρτί προς τον κ. Παπανδρέου,(ΦΕΚ 27/8/09 όπως είπε,- ελπίζω συγκράτησα σωστά την ημερομηνία), τον κατηγόρησε πως εκεί μέσα υπήρχε απόφαση την οποία είχε συνυπογράψει, και βάσει της οποίας έγινε αποχαρακτηρισμός ΔΑΣΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ της ανατολικής Αττικής....
    Την οποία φεκ, "αν ήθελε, θα του την έδειχνε, έξω!...."
    Αργότερα το ίδιο βράδυ, και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του mega "η ώρα της κάλπης", με τον Π.Τσίμα και προσκεκλημένους, εμφανίστηκε ο κ. Παντελής Καψής, αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, και δήλωσε πως έψαξε, από δημοσιογραφικό ενδιαφέρον προφανώς, και βρήκε τη προαναφερόμενη ΦΕΚ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ δε επί τόπου, ότι αυτή ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, αλλά την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, για κάποια θέματα ενδιαφέροντός της,(κάτι για το Δημαρχείο νομίζω), με σύμφωνία των τοπικών φορέων....
    Ωραίο debate, σεβασμός στους πολίτες και στη δεοντολογία!...
    Πολύ ωραία!...

    Ο δε εκ των προσκεκλημένων του πάνελ κ. Χατζηδάκης, "νέος άνθρωπος και πολιτικός", και υπουργός της ΝΔ, "απαντώντας" σχετικά, και εναντι των καυστικών σχολίων και μειδιαμάτων των παρευρισκομένων, είπε...:
    "Ε!... και η Ανθούσα στην ανατολική Αττική είναι.., τι να κάνουμε τώρα....?"
    Μάλλιστα, ευρηματικός ο κ. Χατζηδάκης...
    Τι να κάνουμε τώρα...?
    Μήπως να σας μαυρίζαμε, κ. Χατζηδάκη?

    Λοιπόν αυτοί είναι, θαυμάστε τους, κρίνετε και ΨΗΦΙΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περιμενετε πως οταν βγει το πασοκ τα πραγματα θα διορθωθουν?Ποσο μαλακες ειστε.Θα δειτε ακριβως το ιδιο σηριαλ με αλλους ηθοποιους, αλλα που να καταλαβετε εσεις, πιστευετε πως εχουμε δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση