GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Καραγκιόζης φούρναρης...

4 σχόλια

  1. Ο Δρ. Κουτσούκος άρχισε τον προεκλογικό αγώνα, με επιστολές στις εφημερίδες:

    ΒΗΜΑ
    Ο δρ Αναστάσιος Κουτσούκος, από την Αθήνα, γράφει:

    Το όραμα της Μελίνας Μερκούρη, του Ανδρέα Παπανδρέου και του λαού είναι πραγματικότητα! Οι πρώτοι επισκέπτες του μουσείου, που θα πρέπει να πάρει το όνομα Μουσείο «Μελίνας Μερκούρη» (όπως η Βιβλιοθήκη Μιτεράν στο Παρίσι), έλληνες και ξένοι, είναι ενθουσιασμένοι. Το μουσείο είναι εξαίρετο, αλλά βέβαια θα μπορούσε να είναι καλύτερα σχεδιασμένο και να δένει με τον εξωτερικό χώρο. Παραφωνία τα εγκαίνια, που δεν ήταν στο ύψος των περιστάσεων. Ελειπε ο λαός, οι ξένοι ηγέτες, οι διεθνείς προσωπικότητες, οι ξένοι καθηγητές πανεπιστημίων, οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες, γενικά έλειπε οτιδήποτε θα πρόβαλλε την Ελλάδα και θα έδινε νέα πνοή στο παλλαϊκό αίτημα για επιστροφή όλων των αρχαιοτήτων (και όχι μόνο των Ελγινείων). Ποιοι ευθύνονται για αυτό; Μάλλον αυτοί που πραγματικά δεν θέλανε δύο εκατομμύρια κόσμο κάτω από την Ακρόπολη να βροντοφωνάζουν «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα, τελείωσε η αποικιοκρατία!».


    Εγώ πάντως ξέρω ότι, στην πολιτική διαθήκη του ο Ανδρέας δεν έγραψε τίποτα για όραμά του για ένα μουσείο, έγραψε μόνο ότι "Όνειδος της οικογένειας ο Κατσανέβας, μεγάλη αγάπη μου η Μιμή". Τι πάει να του φορτώσει τώρα ο Κουτσούκος, δεν καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ.
    ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΝ
    ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μελη οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" οι "Bloopers", η αλλοιως πως εβραιοι σαγιανιμ αλλα και πουσταρια/ψωλομαζωχτρες. (Valianatoi junior)
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου τα πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτων των αρχιδιων αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι (στην Ελληνικη και Αγγλικη) και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    Αχ ρε προφητη Πανουση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση