GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Βίκυ Καγιά στο ''Next Τοp model''...

Από το http://tvnea.blogspot.com . Η Βίκυ Καγιά θα παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου και θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτυ ''Next Το...

Από το http://tvnea.blogspot.com
.
Η Βίκυ Καγιά θα παραμένει στο κανάλι του Αμαρουσίου και θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτυ ''Next Τοp model'', του οποίου βλέπουμε τα πρώτα τρέιλερ .Ο ΑΝΤ1 την θελει στο δυναμικο του αλλα οχι για το καθημερινο. Ήταν ένα κακό πείραμα το τελευταίο 2μηνο όπως μας είπαν που δεν πέτυχε. Η ζωή συνεχίζεται, είναι ένα ζωντανό πρόσωπο που έχει να δώσει πολλά στην TV μας πρόσθεσαν.

7 σχόλια

  1. ευτυχώς....και ειχα μια σκασίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α ΜΑΣ!
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για την πιο ξινή γυναίκα που έχει περάσει ποτέ από την πρωινή τηλεόραση. Και μόνο που τη βλέπεις σου'ρχεται να πετάξεις την τηλεόραση από το μπαλκόνι. Αναρωτιέμαι με τι βύσμα την κρατάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όποιοι χυδαιολογούν από τα blogs, σκοτώνουν τα blogs......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι-Λειτουργοί, δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν, και δεν παίρνουν δραστικά μέτρα κατά της Λαθρομετανάστευσης, και ότι η Τουρκία με την Λαθρομετανάστευση αυτή επιχειρεί αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας, και δημιουργεί στρατό κατοχής της, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λες ρε παιδί μου... Σοβαρά; Στα αρχίδια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΕΧΤ ΤΟP VISITA .........

    TΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση