GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Θεσσαλονίκη οι Nationali piloti της F1!‏

Aπό το http://www.f1kart.gr/ Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale δέχθηκε την Πέμπτη ο Νομάρχης Παναγιώτ...

Aπό το http://www.f1kart.gr/

Τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale δέχθηκε την Πέμπτη ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, στο γραφείο του στη Νομαρχία. Αφορμή της συνάντησης υπήρξε το 3ο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα των Πιλότων της Φόρμουλα 1 με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου 2009 στο στάδιο «Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης».
«Η Θεσσαλονίκη για μια ακόμη φορά ανοίγει την αγκαλιά της για να υποδεχθεί το Σεπτέμβριο τους διεθνείς πιλότους της Φόρμουλα 1, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με επώνυμους αστέρες του ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο Νομάρχης, θυμίζοντας στον προσκεκλημένο του τη δική του συμμετοχή σε...
παλαιότερο αγώνα με τους πιλότους της Φόρμουλα 1 στην Αθήνα. Ο Νομάρχης διαβεβαίωσε ότι η Νομαρχία Θεσσαλονίκης θα συνδράμει στη διοργάνωση στο μέτρο των δυνατοτήτων της και εξέφρασε την ευχή «όλη η Θεσσαλονίκη, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, να δώσουν το “παρών” στον αγώνα του Σεπτεμβρίου».
Ο κ. Ψωμιάδης διευκρίνισε ότι «η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία πίστας Φόρμουλα 1 δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί». Ωστόσο, επανέλαβε το ενδιαφέρον του «για τη δημιουργία μιας μικρότερης πίστας για μικρότερης εμβέλειας αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες». Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Πιλότων της Φόρμουλα 1 Mario di Natale εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσίατου στη Θεσσαλονίκη, «μια από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας».

3 σχόλια

  1. Δεξια κοπροσκυλα προδοτες της ελλαδος καταλαβαινω το ανγχοσας που θα χασετε την μασα σε λιγο καιρο αλλα τι να κανουμε ο λαος σας πηρε χαμπαρι και θα τραβηξει το καζανακι να φυγετε μαζι με τα υπολοιπα σκατα της δεξιας στον υπονομο.Αντε γιατι βρωμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΟ ...ΚΑΗΚΕΣ !
    Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ PRESS ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεξια κοπροσκυλα προδοτες της ελλαδος καταλαβαινω το ανγχοσας που θα χασετε την μασα σε λιγο καιρο αλλα τι να κανουμε ο λαος σας πηρε χαμπαρι και θα τραβηξει το καζανακι να φυγετε μαζι με τα υπολοιπα σκατα της δεξιας στον υπονομο.Αντε γιατι βρωμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση