GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Mr "Ελληνική Ομορφιά"...

Οι επικρατέστεροι του διαγωνισμού Mr Ελληνική Ομορφιά είναι οι: Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ιορδάνης Τζαμτζής, Μάκης Βορίδης . Ψηφίστε για τον ο...

Οι επικρατέστεροι του διαγωνισμού Mr Ελληνική Ομορφιά είναι οι:
Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ιορδάνης Τζαμτζής, Μάκης Βορίδης.
Ψηφίστε για τον ομορφότερο, το πιο στυλάτο, το πιο χιουμορίστα, το πιο αρενωπό σύγχρονο έλληνα άντρα...
(Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να μεγαλώσει)

Για το στήσιμο του διαγωνισμού:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

11 σχόλια

  1. ΒΟΥΔ' ΒΟΥΔ' ΒΟΥΔ' ΒΟΥΔ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνικές γαϊδάρες στο Βέλγιο δίνουν γάλα με 100 ευρώ/ λίτρο

    "Χρυσωρυχείο" αποδεικνύεται για έναν Βέλγο αγρότη το γάλα ελληνικών γαϊδούρων. Τα τελευταία εννέα χρόνια εκτρέφει γαϊδούρες της ελληνικής φυλής "αρκαδικός όνος" και εμπορεύεται το γάλα τους, προς 100 ευρώ/λίτρο. Οι δουλειές πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και ο κ. Ολιβιέ Ντενίς δεν προλαβαίνει να καλύψει τις παραγγελίες. Έχει εγκαταστήσει την σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία και πιο συγκεκριμένα στο Chateau des Mottes.
    Έστησε την επιχείρησή του από το μηδέν, χωρίς καμία επιδότηση. Η ενασχόλησή του με τα γαϊδούρια ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, όταν η οικογένεια του είχε μερικά για να την βοηθούν στις δουλειές. Όπως λέει είχε ακούσει για τις θεραπευτικές ιδιότητες του γαϊδουρινού γάλακτος. "Το 1998 αποφασίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου να εκμεταλλευτούμε τα επτά γαϊδούρια που είχαμε στην κατοχή μας. Σκεφτήκαμε να εμπορευτούμε το γάλα τους. Στην αρχή νομίζαμε ότι θα μας μένει το γάλα αδιάθετο. Κάναμε μεγάλο λάθος. Έγινε ανάρπαστο. Η μία γαϊδούρα έφερε την άλλη και σήμερα έχουμε στη μονάδα 100 ζώα", είπε στην Agrenda.

    Από την Ελλάδα
    Όπως είπε τα ζώα τα αγόρασε από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Πορτογαλία. Τα ταΐζει κυρίως χόρτο, που λόγω των βροχοπτώσεων στο Βέλγιο, το αγοράζει από την Ισπανία. Η γαϊδούρα παράγει λίγο γάλα γι’ αυτό και η λιανική του τιμή ξεπερνά τα 100 ευρώ το λίτρο. Οι γαϊδούρες του κ. Ντενίς παράγουν κάθε χρόνο περίπου τέσσερις τόνους, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά του Βελγίου. Από την επεξεργασία του γάλακτος προκύπτουν διάφορα προϊόντα, μεγάλο μέρος των οποίων εξάγεται στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και τον Καναδά. Το σαπούνι πωλείται προς 3,5 ευρώ, η θεραπεία με γάλα 55 ευρώ, το αφρόλουτρο 18,5 ευρώ, η ενυδατική κρέμα 16 ευρώ, το σαπούνι αντιγήρανσης 6,2 ευρώ, οι καραμέλες 5,4 ευρώ και το λικέρ με γάλα γαϊδούρας 16,2 ευρώ.
    Όπως είπε ο Βέλγος κτηνοτρόφος, το γάλα της γαϊδούρας είναι εξαιρετικής ποιότητας και κατά το παρελθόν καταναλωνόταν ως... φάρμακο και χρησιμοποιούνταν σαν καλλυντικό καθώς με αυτό έπαιρνε το αυτοκρατορικό της μπάνιο η Κλεοπάτρα. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει ότι το γάλα της γαϊδούρας είναι καλύτερο ποιοτικά από το αγελαδινό και το πλησιέστερο στο ανθρώπινο.
    "Το παράδειγμα του κ. Ντενίς πρέπει να μας δείξει το δρόμο. Στην Ελλάδα, τα άλογα, τα γαϊδούρια και τα μουλάρια απειλούνται με αφανισμό. Η Πολιτεία πρέπει να αφυπνιστεί. Να επιδοτεί την αγορά ιπποειδών είτε για αγροτουριστικές, είτε για κτηνοτροφικές μονάδες", είπε ο επίκουρος καθηγητής της κτηνιατρικής σχολής του ΑΠΘ, Γιώργος Αρσένος.
    Από το περιοδικό Agrenda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Please register your vote!

    I'll vote for "yeah coo Patos".

    "Yeah coo Patos" no doubt, γιακουΠάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΟΟΟΟΟ δαγκωτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δημοκρατία μας έγινε τριανταπεντάχρονη, όπως Τριανταφυλλίδης…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ.
    ΟΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΤΖΑΜΤΖΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ------------------
    ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.
    ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ.
    -------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΜΟΥΡΛΟΥ ΝΑ ΧΕΣ-- ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚ-ΛΙΑΣΤΗΚΕ.
    Φαίνεται ότι κάποιος αμερικάνος επικοινωνιολόγος είπε του Γιωργάκη να γκρινιάζει, να φωνάζει και να κινδυνολογεί ΣΥΝΕΧΩΣ και για ΟΛΑ τα θέματα.
    Έτσι θα γίνει και πρωθυπουργός, του είπανε.
    Με αφορμή την πιθανή πανδημία της γρίπης, για άλλη μια φορά το κονσερβοποιημένο μυαλό του ξεπέρασε το μέτρο και άρχισε να ζητάει διϋπουργική επιτροπή και σχέδιο (αδυναμία που έχει και αυτό το παιδί σε αυτή τη λέξη).
    Δεν βρέθηκε ένας πράσινος χριστιανός να του πεί ότι διϋπουργική υπάρχει από τις 2 Μαίου και ότι όχι μόνο υπάρχει σχέδιο (με εγκεκριμένες προδιαγραφές από την Ε.Ε.) αλλά και ότι έχει πάρει τα εύσημα από τον ΠΟΥ;
    Μιλάμε για ξεφτίλα.
    Είτε ο Χαζογιώργος πήρε μόνος του την πρωτοβουλία να πετάξει αυτές τις σαχλαμάρες είτε εκεί στο πασόκ επικρατεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    Με τέτοια οργάνωση θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας;
    Με τέτοιες τσαπατσουλιές και ανευθυνότητες μας ζητούν να τους ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 25 Ιουλ 2009 3:55:00 πμ

    ΜΠΕΑΒΟ ΜΠΛΟΥΠΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Please register your vote!

    I'll vote for "yeah coo Patos".

    "Yeah coo Patos" no doubt, γιακουΠάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tζαμτζή κουφάλα,ήθελες νά φάς από τό
    Καϊμακτσαλάν,όταν μετέφερες τά σχέδια
    τών Βλάχων.
    ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ
    Αναστάσης ομιλεί.
    Καί τί θά μού κάνεις μέ μιά αγωγή??
    ΤΟ ΜΑΝΤΕΨΕΣ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση