GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H γρίπη...

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ .

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ
.

8 σχόλια

  1. ΦΑΤΕ ΧΑΠΑΤΑ..

    ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΕΙΤΕ..

    ΦΑΤΕ ΧΑΠΑΤΑ:

    ΓΡΙΠΠΗ, ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΡΟΥΒΑ, ΒΛΑΣΤΟ, ΓΡΙΠΠΗ ΞΑΝΑ, ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ...

    ΦΑΤΕ..

    και πληρώστε:

    -τη βενζίνη στη διπλάσια τιμή
    -το νερό σαν βενζίνη,
    -τη ΔΕΗ χρυσάφι,
    -Τα δημοτικά τέλη διαμάντια
    -το γάλα το νερωμένο με σκονίτσα 1 ΕΥΡΩ

    ΦΑΤΕ ΧΑΠΑΤΑ

    πληρώστε τους κλέφτες, τους αλήτες, τις τράπεζες να σας φτιάξουν τις φυλακές σας..

    ΣΠΕΡΜΑ . ΑΙΜΑ. ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όπως λέει ο κ. Αβραμόπουλος η χώρα χρειασθεί 8 εκατομμύρια εμβόλια

    ..χώρια οι μάσκες και οι σύριγγες

    που θα στοιχίσουν στο δημόσιο 3,5 δίς ΕΥΡΩ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ και ό,τι γίνει ;;

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΡΙΠΠΗ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΠΟΜΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 3,5 ΔΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. // ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΣΤΟ FORTE ΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. //ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΧΑΨΕΣ, ΜΑΣΕΣ, ΚΛΠ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΓΙΑ .... ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΤΖΑΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια για γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ανάπηρους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν...
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπογράφει για αποζημίωση λόγω βλαβών από εμβόλια.... Γι΄αυτό σε πολλές χώρες ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά. Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς, που με τη συνταγομανία τους έκαναν πιο ανθεκτικά τα μικρόβια;

    Κερδοσκοπικά υποχρεωτικά εμβόλια: ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ απο το...αΓΑΠάκι!

    Νέα γκάφα από τον Παπανδρέου αυτή τη φορά με τη γρίπη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρενέβη χθές μετά από αρκετές ημέρες και δήλωσε στομφωδώς ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να τεθεί επικεφαλής διϋπουργικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του ιού.

    Κι όμως τέτοια διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί από τις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    Στις 5 Μαϊου μάλιστα ο Άρης είχε εκδώσει και σχετική εγκύκλιο προς όλες τις σχολικές μονάδες ενώ στις 13 Ιουνίου ο Αβραμόπουλος ξαναπήγε στον Καραμανλή και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση και την υλοποίηση των μέτρων που λαμβάνονται.

    Οι σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, προκάλεσαν σοβαρό εκνευρισμό στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου τα έβαλε με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση επειδή δεν τον ενημέρωσαν για τη σύσταση της διϋπουργικής. Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι αποσύρθηκαν από το ηλεκτρονικό Αρχείο Τύπου όλες οι ανακοινώσεις της περιόδου 30-4 έως 04-05-2009 προφανώς γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχολιάσει τα αποτελέσματα εκείνης της διϋπουργικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσοχη-Προσοχη!!!!
    Μη δανειζεστε χρηματα απο το Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων/Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες, γνωστον και ως IPPPPPPηγαινε και γαμησου, η Πιπιτσα.

    Εχει την απαιτησιν απ' αυτους που αδυνατουν να πληρωσουν πισω το χρεος τους, να ζητα 2,5 κιλα απο την σαρκα τους.
    Εγω την τελευταια φορα του αφησα τ' αρχιδια μου. Ηταν 3,5 κιλα αλλα ας κρατησει τα ρεστα η παλιοαδερφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση