GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook‏...

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ .

Από τον ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΜΠΕΡΔΩΝΗ
.

1 σχόλιο

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ******************************************************

    Δυστυχώς, η Ελλάδα, μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει μια κυβέρνηση που, υποβάθμισε, αποδυνάμωσε, αποδιοργάνωσε ένα ευνομούμενο κράτος, και κομματικοποίησε τα πάντα.

    Ο πολίτης βομβαρδίζεται καθημερινά από αποκαλύψεις διαφθοράς. Πολλοί πολίτες αισθάνονται δυσπιστία ακόμα και απέναντι στο ίδιο το πολιτικό σύστημα. Αισθάνονται ότι δεν μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα του κάθε πολίτη, το βιος, τον κόπο, τη φορολογία την οποία πληρώνει τον δημόσιο πλούτο ο οποίος του ανήκει.


    Αισθανομαστε ανασφάλεια, που ξεκινά από το χώρο της υγείας, από το αν αύριο θα έχουμε σύνταξη, αν η παιδεία θα μας δώσει προοπτική, αν υπάρχει πρόνοια για τον πιο αδύναμο, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, αλλά ακόμα και για τα εθνικά μας θέματα.

    Αισθανομαστε Ανασφάλεια, καθώς βλέπουμε μια κυβέρνηση χωρίς πολιτικές, χωρίς βούληση, που δεν μπορεί να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, αλλά που έχει μάθει πολύ καλά να υπηρετεί «ειδικά συμφέροντα», τους λίγους, τους «ημέτερους», τους ισχυρούς.

    Αυτό είναι που πρέπει να ανατρέψουμε. Όποτε γίνουν οι εθνικές εκλογές, πρεπει να ανατρέψουμε αυτή την αντίληψη, ώστε επιτέλους το ελληνικό κράτος να είναι ευνομούμενο, να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του πολίτη και κανένα άλλο συμφέρον.

    Θελουμε μια Ελλάδα της σιγουριάς και της ασφάλειας, μια Ελλάδα που να δίνει ξανά προοπτική και ελπίδα στη νέα γενιά, αλλά και σιγουριά στους απόμαχους της εργασίας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση