GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eνστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας‏...

...από αστυνομικούς, το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και την Πανελλήν...

...από αστυνομικούς, το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων
και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

Συμμετέχοντας στο βαθύ πένθος της οικογένειας του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Νεκτάριου Σάββα, που δολοφονήθηκε άνανδρα στις 17 Ιουνίου 2009, στην οδό Πορφύρα στα Πατήσια και ενόψει του μνημόσυνου για τα σαράντα, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος Γαλανάδος Νάξου, αύριο Πέμπτη (23-07-09) και ώρα 18.00, πραγματοποιούμε στην Πλατεία Συντάγματος συμβολική, ένστολη διαμαρτυρία, σε μια ακόμη αγωνιώδη προσπάθειά μας να αφυπνίσουμε συνειδήσεις για να ληφθούν επιτέλους μέτρα για τη διασφάλιση του αστυνομικού λειτουργήματος, για την κατοχύρωση του επαγγελματισμού, για την καταπολέμηση της διαφθοράς και για τη διαμόρφωση συνθηκών για διαρκή αστυνομική προσφορά στην ελληνική κοινωνία.
Δώδεκα (12) νεκροί συνάδελφοί μας από το 2004, οι τέσσερις εξ αυτών, μόνο τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του Αρχηγείου της αστυνομίας από την...
ενοποίηση των δυο Σωμάτων το 1984 μέχρι σήμερα, έχουν τραυματισθεί θανάσιμα ογδόντα έξι (86) αστυνομικοί, συνεπεία τρομοκρατικών ενεργειών, ένοπλων συμπλοκών και ατυχημάτων εν ώρα υπηρεσίας, ενώ ο φόρος αίματος είναι πολύ μεγαλύτερος αν προσμετρηθεί και ο συνολικός αριθμός των τραυματιών και ενώ η εργασία η εργασία του αστυνομικού δεν έχει χαρακτηρισθεί ακόμα ως επικίνδυνη.
Οι συμπολίτες μας, ολόκληρη η κοινωνία, θέλουν τον Έλληνα αστυνομικό καλά εκπαιδευμένο και άριστα εξοπλισμένο για να αισθάνεται ο ίδιος ασφαλής στην καθημερινή του δράση, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή του, με σεβασμό στα δικαιώματα και τις ελευθερίες του πολίτη, χωρίς νοοτροπίες και συμπεριφορές που παραπέμπουν σε άβουλα όργανα και υπηρέτες-ράμπο.
Από την Πολιτεία, όμως, δεν χορηγούνται τα απαιτούμενα κονδύλια, παρά την εκφρασμένη παλλαϊκή απαίτηση για μια σύγχρονη και δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία.
Στη μνήμη των συναδέλφων μας που χάθηκαν άδικα στο βωμό του καθήκοντος, αλλά και ως έκφραση συγνώμης για όλους τους συμπολίτες μας που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις χρόνιες ανεπάρκειες και τα εγκληματικά λάθη του αστυνομικού μας συστήματος, διαβεβαιώνουμε την ελληνική κοινωνία ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Όχι άλλο αίμα στο βωμό της βίας και της τρομοκρατίας!
Διασφάλιση του αστυνομικού λειτουργήματος τώρα.

5 σχόλια

  1. Να δω τους μπάτσους να δερνουν και να ψεκαζουν μπάτσους για να γελάσω με την καρδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akoma kai h sosti police

    einai me toys 100.000 toy
    dr koytsoukou!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα

    Πάμε με κουκούλες να τους δείρουμε και μετά για καφέ;

    χαχαχαχα

    Θράσος ρε γαμώτο! Θράσος!

    Το σώμα που ποτέ δεν υπάρχει όταν το χρειάζεσαι, που πάντα είναι εκεί όταν πρέπει να λείπει, το σώμα που επιβάλει τη χούντα και τη ρεμούλα του Καραμανλή... διαδηλώνει!

    Δε πα να γαμηθείτε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξυπνήσανε οι καπότες και ζητάνε μερτικό απο το γαμήσι!!!

    στο διάλο ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτούς που σκοτώνετε εσείς με τα πιστόλια που βαράνε μόνα τους "κατά λάθος" θα κάνετε καμμιά συγκέντρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση