GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν στο διαδίκτυο όλη η Βενετία...

Από το PRESS ON ICE . Την πλέον εκτεταμένη πλατφόρμα ασύρματης δικτύωσης καυχιέται ότι απέκτησε η πόλη της Βενετίας. Οι κάτοικοι μπορούν να ...

Από το PRESS ON ICE
.
Την πλέον εκτεταμένη πλατφόρμα ασύρματης δικτύωσης καυχιέται ότι απέκτησε η πόλη της Βενετίας. Οι κάτοικοι μπορούν να συνδέονται στο Διαδίκτυο δωρεάν, ενώ οι τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν γύρω στα 5 ευρώ την ώρα.Τα σημεία πρόσβασης που δημιουργούνται σε όλη την πόλη προσφέρουν ταχύτητες από 20 έως 100 Mbit ανά δευτερόλεπτο, πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τη μέση σύνδεση DSL στην Ελλάδα.
Περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ χρειάστηκαν για να...
απλωθούν 10.000 χιλιόμετρα καλωδίων μέχρι τα σημεία πρόσβασης και να υλοποιηθεί η όλη υποδομή, αναφέρει το Σάββατο το BBC. Το νέο σύστημα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και του ηλεκτρονικού εμπορίου, ελπίζει ο δήμαρχος.
Παρόμοιες «ομπρέλες» ασύρματης δικτύωσης λειτουργούν στο Σαν Φρανσίσκο, στη Στοκχόλμη και τη Σιγκαπούρη, μεταξύ άλλων. (tanea.gr)

3 σχόλια

  1. Ωπα τα σάλια ΠΑΣΌΚΙΑ...
    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ....ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουγεται
    οτι μολις ο Δρ Κουτσούκος γινει υπουργος θα καλυψει με δωρεαν ιντερνετ ολη την Ελλαδα!!
    Θα γίνει παράδεισος μπλογκερ!!

    πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα τραινάκια περνούν και χάνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση