GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκλογές στη ΔΑΠ...

Aπό το http://tselingas.blogspot.com/ . Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ για την ανάδειξη των ανά σχολή συμβουλί...

Aπό το http://tselingas.blogspot.com/
.
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ για την ανάδειξη των ανά σχολή συμβουλίων της ΔΑΠ αλλά και του συμβουλίου της Αθήνας.
Η διαδικασία κύλησε ομαλά παρά την εντάσεις που σημειώθηκαν σε κάποιες στιγμές και τις καταγγελίες μεταξύ υποψηφίων και στρατοπέδων.
Νικητής των εκλογών -όπως δείχνουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες- αναδείχθηκε το λεγόμενο Καραμανλικό μπλοκ (Παπανικολάου, Βολουδάκης, Κασσελάκης), το οποίο όμως φάνηκε να χάνει οριακά δυνάμεις σε κάποιες σχολές .
Μεγάλη επιτυχία, παρ’όλα αυτά, για το μπλοκ το ότι...
κατάφερε τελικά (σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα και το ρεπορταζ) να ελέγξει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (για το οποίο μεγάλη κουβέντα έγινε τον τελευταίο καιρό λόγω των επεισοδίων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών) δικαιώνοντας τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε και την -όπως καταγγέλλει η αντίπαλη ομάδα- ενεργή υποστήριξη των "κεντρικών" προς την ομάδα του Μ.Ξανθογεώργη.
Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο φέρεται να άλλαξε χέρια από αυτά της ομάδας που το ελέγχει εδώ και χρόνια (Αγγελόπουλος-Τσιλιμπής) και στην ΟΝΝΕΔ λένε ότι πρόσκειται στην ομάδα των Μπακογιαννικών αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια εκδηλώθηκε οργανωμένη προσπάθεια αμφισβήτησης της επικρατούσας ομάδας και μάλιστα με στήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ.
Στη διαδικασία για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο πολλοί προμήνυαν ότι "θα γινόταν χαμός", "θα έπεφτε ξύλο" λόγω της τεράστιας έντασης της κόντρας, η οποία έφτασε στο σημείο τις δύο ομάδες να συγκρούονται με όπλα τους πυροσβεστήρες και καπνογόνα.
Τελικά μέχρι το απόγευμα η μέρα κύλησε με εκατέρωθεν κατηγορίες ότι η άλλη ομάδα έφερνε ΠΑΣΠίτες τους βάφτιζε ΔΑΠίτες και ψήφιζαν και αρκετές διακοπές της διαδικασίας επειδή η μια ομάδα δεν επέτρεπε σε άτομα της άλλης ομάδας να ψηφίσουν με διάφορα προσχήματα. Αποτέλεσμα, να σχηματιστούν μεγάλες ουρές μέσα στη ζέστη και να ταλαιπωρούνται οι ΔΑΠίτες που προσέρχονταν στις κάλπες.
Προς το τέλος της διαδικασίας υπάρχουν καταγγελίες ότι έκανε την εμφάνισή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βολουδάκης με συνοδεία μπράβων (κάποιοι δικαιολόγησαν την παρουσία φουσκωτών λέγοντας ότι είναι μέλη των διαβόητων ΔΑΠ ΤΕΦΑΑ). Σε απάντηση, έκαναν την εμφάνισή τους στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ περί τα 100 μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου, με αρχηγό τον Σάκη Ιωαννίδη (πουλέν του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Βουλγαράκη), προς υποστήριξη της ομάδας Αγγελόπουλου, ο οποίος καταγγέλλεται ότι βρισκόταν εκεί με προστασία έμμισθων φουσκωτών χούλιγκαν της ΘΥΡΑΣ 13 αν και οι ίδιοι δηλώνουν φοιτητές της ΑΣΟΕΕ!!! Όλοι μαζί αποπειράθηκαν να καταλάβουν με βίαιο τρόπο τους χώρους των γραφείων (έπεσαν και μερικές «ψιλές») και να εμποδίσουν τη διεξαγωγή των εκλογών στις υπόλοιπες σχολές. Όμως η προσπάθειά τους αυτή απέτυχε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά με τα αποτελέσματα που προαναφέραμε.
Η συνέχεια στις σχολές και στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ...

4 σχόλια

  1. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

    ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ

    http://tselingas.blogspot.com/2009/07/blog-post_3378.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μάθατε;
    Και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, λέει, θα ιδρύσει το πασόκ.
    Για να κτυπήσει λέει την εσωτερική διαφθορά.
    Ρε χοντροκέφαλοι, για το γιωργάκη τα ξέρουμε, θα ήθελα όμως να ήξερα τί μυαλά κουβαλάτε όλοι οι υπόλοιποι πασόκοι.
    Ντίπ χάνοι είσαστε;
    Δεν ξέρω άν ξέρετε από ψάρεμα, αλλά ξέρετε τι κάνει ο χάνος;
    Ότι βρεί μπροστά του το χάφτει, γι' αυτό και πιάνεται τόσο εύκολα στα αγκίστρια.
    Έτσι και εσείς.
    Άρπ!!!!
    Υπηρεσία εσωτερικών Υποθέσεων, ωραία.
    Θα απαρτίζεται από τα ίδια μέλη που βγάλανε ότι ο Τσουκάτος τσίμπησε τα λεφτά της Ζίμενς και το πασόκ είναι πεντακάθαρο;
    Στο λέω γιατί εάν κάνεις ένα γκάλοπ ανάμεσα στους οπαδούς όλων των κομμάτων όλοι θα σου πούν ότι αποκλείεται να έχει βουτήξει ο στρατηγός Τσουκάτος, άρα ο Γιωργάκης λέει ψεμματάκια.
    Πάντως από «ιδέες» σκίζετε, στην πράξη τα χαλάτε λιγουλάκι.
    Δεν παίζεται ο οραματιστής Τζώρτζ Τσάντ, δεν παίζεται.
    Από οράματα έχει πιο πολλά και από την Αθανασία του Αιγάλεω.
    Μιλάμε, το άτομο είναι από άλλο κόσμο, ηλεκτρονικό.
    Κάτι σαν τα ντίτζιμον και τους γκορμίτι, κάτι.
    Το πιό σοβαρό από όλα είναι ότι (μάλλον) τα πιστεύει αυτά που λέει.
    Δίπλα του ο Βεργής και ο Κατέλης της Αννίτας Πάνια φαντάζουν πολιτικά τέρατα.
    Μήπως φταίει και αυτός ο κακομοίρης;
    Από γεννησιμιού του είναι έτσι, τι να καταλάβει;
    Αναρωτιέμαι, εάν έτσι είναι ο αρχηγός, φαντάσου τι είναι οι οπαδοί που τον έχουν ίνδαλμά τους.
    Με αυτά τα μυαλά νομίζετε ότι μπορείτε να κυβερνηθεί μια χώρα;
    Με εξαγγελίες του αέρος;
    Με ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ;
    Αθάνατοι άμυαλοι πασόκοι, πρώτα φεύγει το χούϊ και μετά η ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ρε νούμερο Αντώναρε; Επιασες πάλι δουλειά; Ερχονται εκλογές έ; Βαρέθηκε ο Κωστακης πια. Θέλει να αφοσιωθεί στο playstation το παιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση