GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαπουνόπερα ΟΝΝΕΔ...

Από τον Β. Βασιλείου . Συνεχίζουμε το σίριαλ στο έργο της ΟΝΝΕΔ. Μια σαπουνόπερα με σκηνοθέτη τον Γιώργο Βουλγαράκη και παραγωγό τον Γιώρ...

Από τον Β. Βασιλείου
.
Συνεχίζουμε το σίριαλ στο έργο της ΟΝΝΕΔ. Μια σαπουνόπερα με σκηνοθέτη τον Γιώργο Βουλγαράκη και παραγωγό τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Επιτυχημένοι στο είδος τους καλλιτέχνες όπου δυστυχώς τώρα τελευταία με την οικονομική κρίση έχουν προβλήματα. Δεν πουλάνε πια οι ταινίες τους και επιδίδονται σε σαπουνόπερες, αισθησιακές ταινίες, βία κ.λ.π.
Λογικό όταν έχεις το συνεργείο και πληρώνεις το προσωπικό κάπως πρέπει να απασχοληθούν. Δηλαδή όταν ήταν υπουργοί το συνεργείο τους -Βαγγέλης Πάνου (διευθυντής Γραφείου Βουλγαράκη), το παιδί του και Παντειακός Σάκης Ιωαννίδης, ο ανύπαρκτος χρόνια γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Κατσαφάδος γραφείο Βουλγαράκη και πρώην γραφείο Πολύδωρα ά και μπαμπάς του ΠΑΠΕΙ, Αγγελόπουλος πρώην φοιτητής ΑΣΟΕΕ πρώην Πάνου νυν ολίγο από Ντόρα με μεγάλο μέλλον!, Μαρτάτος το παιδί του Κατσαφάδου και νυν καφετεριούχος παρακαλώ- είχε μεγάλη δόξα. Αλλωστε έχει δει το πανελλήνιο τις ταινίες τους.
Τώρα λοιπόν σκαρφίζονται νέα κολπάκια. Οτι...
έρχονται μπράβοι, ποιός είναι λέει ο αλγόριθμος στους εκλέκτορες, στην ΑΣΟΕΕ νοθεία όπου για πρώτη φορά έγινε σοβαρη διαδικασία με ανοιχτό εκλογικό κατάλογο, ότι γίνονται συμφωνίες κ.λ.π.
Βέβαια υπάρχουν απαντήσεις για όλα αυτά. Μπράβοι είναι οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που πρίν από λίγο καιρό πίνανε όλοι μαζί καφέ στα γραφεία. Βέβαια τα παιδάκια των Γιώργηδων (Βουλγαράκη, Αλογοσκούφη) με ένα τηλέφωνο τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους λένε μπράβους και αρχίζουν το ξεκατίνιασμα. Ο αλγόριθμος είναι ο ίδιος τόσα χρόνια αλλά όταν μας συμφέρει τονξέρουμε, όταν πάμε να χάσουμε το "ταμείο" τον αναζητούμε. Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι ο Παπανικολάου ο μακροβιότερος πρόεδρος της οργάνωσης, ο οποίος όταν έπρεπε αντί να κόψει κεφάλια έκανε άνοιγμα για να κλείσει αυτός ο κύκλος αντιπαράθεσης. Κάτι που στήριξε απόλυτα και ο Καραμανλής. Δε διστάζουν να μπαίνουν στα μπλόγκ και να κάνουν ρεζίλι ανθρώπους και παράταξη των οποίων είναι φίλοι και μέλη. Εγώ λοιπόν δε θα ξαναδώ καμιά ταινία τους. Είναι μπανάλ. Το ίδιο θα κάνει και ο κόσμος πολύ γρήγορα. Βάλτε ΝΕΤ έχει ωραία ντοκυμαντέρ μεσαύρες!!!!
Σημ. Ακουσα ότι έρχεται νέα εταιρία παραγωγής δυναμικά (Ντόρας ΦΙΛΜ). Γυρίζεται μια ταινία λένε "Ό λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".

10 σχόλια

  1. "Ζαν" κοιτα τι βρηκα στα σκουπιδια ρε.

    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ρε μαλακα.

    Ο τιτλος;
    9 Εβραιοι, εεεε.... Ισραηλινοι ηθελα να πω, απατεωνες ξεκοκαλισαν Αμερικανους συνταξιουχους με τα συνηθισμενα (απο τα βαθη των αιωνων) παπατζιδηκα κολπα τους.

    Γιαυτο σου λεω, με τους δικους σου ρε μαλακα, σκουπιδια εισαστε για χωματερες τυπου Μπιρομπιτζαν.
    Σας τοχει πει κι ο Πανουσης.
    Πες στο τακιμι σου Σαγιαν, το Blooperο-πουστρονι να σου μεταφραση.
    Την καλημερα μου στον αγαπητο μας ΚΙΣΑ, Γκαργκαβραβανελ.


    9 Israelis suspected of scamming millions from U.S. pensioners
    By Yuval Goren, Haaretz


    The Tel Aviv police fraud squad arrested on Sunday nine Israelis on suspicion of netting millions of dollars from U.S. pensioners in a so-called Nigerian scam.

    Police raided an office in the city, which is suspected to have been the nerve center of the dodgy enterprise. The defendants, all in their 20s and 30s, allegedly phoned American pensioners, told them they had won the lottery and asked them for a fee of several thousand dollars for the transfer of the prize money, which in fact never existed.

    The investigation has been conducted in conjunction with U.S. law enforcement agencies.


    Last week, it was reported that the American agencies had urged Israel Police to step up the extradition procedure of another ten Israelis who were suspected of scamming $2 million in similar means.

    Most of the ten defendants in the advance-fee scam, which was unveiled by police last September, are in their early twenties, without a criminal record.

    The first hearing in their extradition plea took place last week, after a New York law enforcement official said many of the victims are old and frail, and urged the Israeli police to bring the alleged offenders to imminent justice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ
    Μόνο ένα βαρειά άρρωστο μυαλό σαν του Τσίμα θα μπορούσε να εξισορροπήσει τα 255 εκατομμύρια ευρώ του C4I του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, του Τρεπεκλή, με ένα λεμονοστίφτη των 20 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
    Με μιά απλή διαίρεση βρίσκουμε ότι με 255 εκατομμύρια ευρώ αγοράζει κανείς 12.750.000 λεμονοστίφτες.
    Ο Παύλος Τσίμας ισχυρίζεται καθημερινά στο κανάλι του ότι η σκανδαλάρα Ζίμενς είναι ευθύνη 50-50 Πασόκ και Ν.Δ.
    Δηλαδή μας λέει ότι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα.
    Είδες φίλε πασόκε, όταν έχουν συνηθίσει να σε δουλεύουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν;
    Ο καλύτερος πελάτης!
    Power corrupts, absolute power corrupts, absolutely.
    Αυτό είναι αξίωμα, δεν το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BΛΑΚΑ ΣΠΥΡΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ma kala o papanikolaou to egrapse to arthro??? den exete me ti na asxolhtheite kai asxoleiste me blakeies,,,ti egine paidia den exoume uliko gia ekbiasmous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LAMOGIA KAFETERIAKHDES KAI NTABATZHDES THS NYXTAS ONNEDITES-DAPITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσα περνατε στο μπουκαλι από τα παιδακια στο καραμελα και στα άλλα νυχτομαγαζα ολα αυτα τα χρονια, δαπιτακια της σολωνος του παπει και της παντειου? πλουτισατε και γινατε επιχειρηματιες απο τη τσεπη των συμφοιτητών σας λαμογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante re gamhsou pseuth sukoganth den exeis me ti na asxolhtheis kai ekbiazeis ekbiasth lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δαπίτες να πάτε να *****, είσαστε ένα σκυλολόι που κοιτάτε πως θα αρπάξετε καμιά καρέκλα για να βολευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασσακο μου θα φας πολλες μπουνιες ακομα αν συνεχισεις να γραφεις τετοια...εισαι ενας βλακας 35χρονος που ακομα ασχολειται με την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ.Κατσε σπιτι σου μαζι με τους αλλους υπερηλικους φιλους σου και μη μας πριζετε τα αρ....α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικό συμπέρασμα αφού οι ΔΑΠίτες λένε ο ένας τον άλλον εκβιαστή και ηλίθιο δεν έχουμε παρά να υποθέσουμε ότι όλοι είναι εκβιαστές και ηλίθιοι. Τώρα για τον Πάνου και την ΔΑΠ της Παντείουν πρώτη φορά συνδιακλιστική οργάνωση έχει μαζέψει τόσους γελείους ο Πάνου το παίζει παράγοντας χωρίς να έχει τίποτα, ο Λυμπερίου το παίζει παράγοντας επειδή είναι τσουτσέκι του Πάνου -έτει κοντύτερος-, ο Ιωαννίδης είναι απλά μαλάκας και μεθύστακας και μετά ακολουθεί όλη η γνωστή παρέα της ΔΑΠ ΄Παντείου, Μαυρέας γνωστός τσαμπουκαλής/χοντρέλα με έφεση στο να δέρνει στις Συνελεύσεις γυναίκες και να κρύβεται πίσω από την Ιωαννίδη στα δύσκολα κτλ κτλ Έχουν πάρει τα αρχίδια μου πολιτικά είναι ανίκανοι το μόνο που τους έμεινε είναι τα μπουζούκια, οπότε ας πάρουν και προμήθεια από τα Καραμέλα μωρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση