GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κερδίσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο...

Από το http://navarhida.blogspot.com/ Η καταγγελία της 5μελούς (ένα μέλος ήταν στο εξωτερικό) 25/6/09 ygeianet, προς τον Διοικητή, Χειρουργι...

Από το http://navarhida.blogspot.com/

Η καταγγελία της 5μελούς (ένα μέλος ήταν στο εξωτερικό) 25/6/09 ygeianet, προς τον Διοικητή, Χειρουργικό τομέα, ΕΙΝΑΠ, αφύπνισε τους ιατρούς του ΕΣΥ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ.
Ως γιατροί του ΕΣΥ οφείλουμε να περιφρουρήσουμε την αξιοπρέπειά μας, την πολύχρονη κλινική μας εμπειρία σε «δύσκολα» Νοσοκομεία ΕΣΥ Α΄ γραμμής ,αλλά και τα δικαιώματά μας.
Η άποψη συναδέλφων που ψιθυρίζεται είναι , ότι ο αγώνας μας στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ πρέπει να είναι ήπιος, ήρεμος, συμβιβαστικός και πολλές φορές υποχωρητικός, όπως τις λεύκες στην όχθη του ποταμού ,που γέρνουν προς τα πίσω να μη τις παρασύρει το ορμητικό ποτάμι- το «κατεστημένο».
Μας ανακουφίζει και τιμά το ιατρικό σώμα , όταν Πανεπιστημιακοί δάσκαλοι , όπως ο καθηγητής κ Καρατζάς, στηρίζουν τα νόμιμα δικαιώματα των γιατρών του ΕΣΥ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ.
Αντιθέτως μας λυπεί η συμπεριφορά άλλων καθηγητών...
που στο όνομα της εξουσίας των και της παντοδυναμίας των αναγκάζουν γιατρούς του ΕΣΥ σε αδικαιολόγητη παραίτησή των από την θέση των εισηγητών και αποχή από τις κρίσεις των συναδέλφων τους στην συνέλευση αξιολόγησης του χειρουργικού τομέα.
Συνάδελφοι ,όμως σας διαβεβαιώνω , ότι ο αγώνας των γιατρών του ΕΣΥ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ είναι μοναχικός , σκληρός και πολλές φορές άνισος.
Δεύτερη επιτυχία των γιατρών του ΕΣΥ η υπερψήφιση του συναδέλφου μας
Δ. Μανίκη ως εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ.
Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα, πλήθος γιατρών και προσωπικού μη ενταγμένων νόμιμα στο ΕΣΥ και στο Πανεπιστήμιο λειτουργούν και παρέχουν υπηρεσίες σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο, την στιγμή που υπάρχουν οργανικές θέσεις κενές.
Συνάδελφοι , η σύγκρουση είναι αναμενόμενη.
Κανένας πόλεμος δεν κερδίζεται αν δεν πολεμήσεις στο χαράκωμα.
Η λειτουργία των τμημάτων ΕΣΥ στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ είναι επιτακτική.
Το ζητά η θέση του Νοσοκομείου και ο Κόσμος αυτής της περιοχής.
Η άποψη ενός γιατρού του ΕΣΥ στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ
«Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΩ ΣΤΑΥΡΩΤΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΗΣΑΝ ΦΤΩΧΟΙ,ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση