GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Γ. Ζορμπά...

Διήρκεσε μιάμιση ώρα! . Από το http://www.kentri.gr . Τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρώην πρόεδρο της Αρχής για το Ξέπλυμα...

Διήρκεσε μιάμιση ώρα!
.
Από το http://www.kentri.gr
.
Τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρώην πρόεδρο της Αρχής για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος κ. Γεώργιο Ζορμπά, θα δεχθεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στο γραφείο του στη Βουλή, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. (Σημείωση Press-gr: Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και είχε διάρκεια 1,5 ώρα!)
Η συνάντηση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εντάσσεται στο πλαίσιο μια σειράς επαφών του Γιώργου Παπανδρέου με πρόσωπα, των οποίων η παρουσία σε κρίσιμα θεσμικά πόστα που υπηρέτησαν, υπήρξε καταλυτική.
Καθώς, για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η διαφάνεια στο δημόσιο αποτελεί το Α και το Ω για...
το μέλλον του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, είναι εύλογο στη συνάντηση αυτή να προσδίδεται ιδιαίτερη σημασία.
Ο κ. Παπανδρέου εκτιμώντας το ήθος, την ακεραιότητα και την αταλάντευτη στράτευσή του κ. Ζορμπά στην υπόθεση της διαφάνειας, έκρινε ότι θα είναι πολύ χρήσιμο να ακούσει τις απόψεις ενός ανθρώπου που διαθέτει πλήθος γνώσεων και μακρά εμπειρία πάνω σ΄αυτό το μείζον θέμα.

30 σχόλια

  1. KAI ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ
    ΤΟΥ ΤΣΙΓΛΑΝΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΕΠΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΠΡΕΣΣ...

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΜΠΟΚΛΗΣ
    ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
    ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ
    ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΝΗΠΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΛΟΥΖΩ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΩΡΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ.
    Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟΠΑΤΟ.

    8 Ιουλ 2009 12:46:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ
    ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΕΘΕΙΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ....
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΡΗΓΟΣ ΖΩΩΠΟΙΟΗΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΒΑΣΤΑΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΣΟΚΑ.

    ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ?
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΣΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλουνται οι οπαδοι του καταλληλοτερου να ειναι πιο κοσμιοι, σεμνοι και ταπεινοι κατα τας γραφας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετε ανώνυμε που μιλάς για την τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα.
    Σε ρωτάω να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση, εάν μπορείς.
    Πώς γίνεταινα έχουμε, με μεγάλη διαφορά, ΤΗ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και εσύ να καταγγέλεις αυτά που καταγγέλεις;
    Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν εκθέτεις μόνο την κοινή λογική αλλά και το κόμμα σου;
    Περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΚΥΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ..ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ?ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ-ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ..ΟΙ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΜΕΘΟΔΟΙ(ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ) ΤΗΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.. ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΡΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ...ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ..ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...Α ΝΑΙ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΩΣΤΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    (μέλος του Δ.Σ. και δεν ήξερες τίποτε, βρωμιάρη;)

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 19-1-2003
    " …… το τελευταίο εικοσαήμερο διαδραματίζονται σκηνές απείρου κάλλους στον OTE, όπου οι εθνικοί προμηθευτές και ο πανίσχυρος μηχανισμός που διαθέτουν (πολιτικός και υπηρεσιακός) συνάπτουν ακόμα προγραμματικές συμφωνίες, επεκτείνοντας παλαιότερες ή «καπαρώνοντας» προμήθειες υλικών που κανονικά θα έπρεπε να δημοπρατηθούν εντός του τρέχοντος έτους.

    Για όλους αυτούς το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων και των προγραμματικών συμφωνιών συνεχίζεται κανονικά από τον ιδιωτικό OTE. Oι υπηρεσίες το γράφουν προκλητικά! Tο προϋπολογισθέν τίμημα της πέμπτης εκτελεστής παραγγελίας προς την Intracom είχε οριστεί στα 120,8 εκατ. ευρώ, όμως αυτό στην πορεία έγινε 222,8 εκατ. ευρώ!

    Ήτοι, 185% του προϋπολογισθέντος, έτσι για να ωχριούν και οι εργολαβικές υπερβάσεις! Mε έναν λόγο αθόρυβα, και μεθοδικά κάποιοι φρόντισαν ο OTE να δεσμευτεί (βάσει προγραμματικής συμφωνίας) έναντι της Intracom για πρόσθετες παραγγελίες υλικών αξίας 34,7 δισ. δρχ., που θα γίνουν το 2003, αλλά κλείστηκαν ως «ουρές» των προγραμματικών.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του OTE Eλευθέριος Aντωνακόπουλος εξουσιοδότησε δύο γενικούς διευθυντές να κλείσουν τους λογαριασμούς με τις προγραμματικές. Πρόκειται για τους κ. Xρήστο Mαλαπάνη γενικός διευθυντή Περιφερειών και Tεχνικών Θεμάτων και Γ. Γεωργίτση γενικό διευθυντή Προμηθειών του Oμίλου. Kαι πράγματι, οι εντολοδόχοι φαίνεται ότι έκλεισαν τις προγραμματικές με «καπέλο» που αγγίζει και τα 140 εκατ. ευρώ χωρίς να είναι γνωστό γιατί ο πρόεδρος του OTE έδωσε μια τέτοια εξουσιοδότηση και ποιο όργανο ενέκρινε αυτές τις «δωρεές» που προβλέπουν μικρότερο υπόλοιπο και για τη Siemens (10 εκατ. ευρώ)."
    …………………………………………….
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.

    (όχι τίποτε άλλο, αλλά για να γελάσουμε που λέει ο αρχηγός σου ότι δεν χρωστάει σε κανένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ERXETAI TO 4 RAIX!
    ARXIZOUN TA ORGANA STHN GERMANIA.
    ETOIMASTITE GIA TON ERXOMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρέ βαρεμένο αρχίδι της Ρηγίλλης 1:52:00 ούτε ένα copy-paste δέν είσαι άξιος να κάνεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά την αποκάλυψη ρε ρεμάλια του press και εσείς και τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα.
    Ξεχάσατε που μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, ενώ δεν ακούστηκε από ΚΑΝΕΝΑ κανάλι η υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας που αφορά εκατομμύρια ευρώ του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) για τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου (όχι τον κλαψιάρη superstar γνωστό λιμοκοντόρο των τηλεοράσεων, τον άλλο το μυστακιοφόρο);
    Ξέχασες που έχει εξαφανιστεί από τα κανάλια το όνομα του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, που έχει ήδη παραδεχθεί ότι πήρε 6,7 εκατομμύρια ευρώ μίζες για το C4I, ένα άχρηστο σύστημα που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ;
    Ξέχασες που κάνανε γαργάρα τις θρασύτατες δηλώσεις Πάγκαλου ότι και ο ίδιος έφερνε λεφτά από ανώνυμους επιχειρηματίες στο πασόκ, προφανώς για να δικαιολογήσει τον Τσουκάτο, για να τον αποτρέψει να μιλήσει;
    Ξέχασες τόσα και τόσα;
    Ζούμε την απόλυτη δικτατορία στην ενημέρωση και το χειρότερο είναι ότι έχουμε αρχίσει να τη συνηθίζουμε.
    Μόνη όαση ελπίδας είναι τα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ - ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    Έ όχι και να μιλάει για συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της μπουρδολογίας Γιωργάκης.

    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.

    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;

    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;

    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;

    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.

    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.

    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;

    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του περιφερόμενου τυχοδιώκτη από τη Μινεσότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανεβάζει στροφές λατρείας προς το οργανωμένο έγκλημα η κυβέρνηση Καραμανλή.
    Ετσι μετά τις φιλίες των Βατοπεδινών, έρχονται και οι υπουργικές φιλίες με τις εταιρίες δολοφόνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλη η κυβέρνηση Καραμανλή εξακολουθεί να ακολουθεί πιστά τη γραμμή Ρουσόπουλου για τα σκάνδαλα. Δηλαδή τη γραμμή, «σκάνδαλα, ποια σκάνδαλα; Όλα είναι σκανδαλολογία του ΠΑΣΟΚ». Ό,τι λέει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι, επαναλαμβάνει σύσσωμη η κυβερνητική ηγεσία και τα «παπαγαλάκια» της. Έτσι εδώ και μερικές μέρες δεν υπάρχουν σκάνδαλα σε αυτή τη χώρα. Όλα είναι κατασκευάσματα του ΠΑΣΟΚ. Το Βατοπέδι είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Τα δομημένα ομόλογα είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Οι μίζες στις άγονες γραμμές είναι κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα είναι καλώς καμωμένα απ' αυτή την κυβέρνηση. Εμείς τα φανταζόμαστε όλα. Οι πολίτες «παραπλανήθηκαν» από το ΠΑΣΟΚ.
    Η συζήτηση που γίνεται για τα σκάνδαλα, δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να βάλουμε στην πολιτική ατζέντα της χώρας τα σκάνδαλα. Γίνεται επειδή υπάρχουν σκάνδαλα. Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Τρία πράγματα:
    Λειτουργούμε απολύτως θεσμικά. Εφόσον υπάρχουν σκάνδαλα, είναι ευθύνη μας, και θα μας την καταλόγιζαν οι πολίτες, εάν δεν μιλούσαμε γι' αυτά.
    Τα σκάνδαλα δεν είναι αποκομμένα από τα πραγματικά προβλήματα του Έλληνα πολίτη. Το γεγονός ότι ζει σ' ένα κράτος ανομίας, έχει να κάνει με την αντίληψη διακυβέρνησης που έχει αυτή η κυβέρνηση.
    Εμείς πάντα προσπαθούμε να βγαίνουμε μπροστά με θετικές προτάσεις, α μιλούμε για τα προβλήματα της οικονομίας και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε. Για τα προβλήματα των πολιτών και τις λύσεις που εμείς προτείνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φασιστομουτρακια δεξιοί παρτε τον πουλο και σηκωθητε φυγετε...1-2 δεν ηταν κλεφτες στο μπουρδελακι σας και εφυγαν τρεχοντας.....δεν εμεινε και τιποτα να πουλησετε πια.....απο την κυπρο το 74 που την δωσατε στους τουρκους μεχρι φετος με τις μιζες του παυλιδη σας....αφηστε τον να παει να ξεκουραστει και να χαρει τον ερωτα του με την Σαλωμη του τον αρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αφου ειναι υπερ της διαφανειας
    γιατι δεν λυνει και το προβλημα τησ βαλάωριτου 1
    2 οροφος?

    μην τον υποστηριξετε ποτε, γιατι ειναι

    αχαριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «μεταρυθμιση» = χαος
    «σεμνα και ταπεινα» = βίλες, κοτερα, λιμουζινες κτλ κτλ.
    «ασφαλιστικο» = πληρης διαλυση
    «εθνικα συμφεροντα» = αγνωστη λεξη
    «Δεν σκεφτομαι νεους φορους» = τη γαμησατε!

    Υπογραφή
    Ο σαπιοκοίλης σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΤΑ..ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΨΕΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

    ΚΑΙ Η ΦΟΒΙΑ

    ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ


    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ....


    ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΟΥΝ!!

    ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕ ΣΑΣ

    ΒΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ


    ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ....

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΨΙΜΟΣ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ...ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΚΥΡΙΕ- ΚΑΝΕΝΑΣ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΓΙΑ 500 ΖΩΕΣ!! (ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)..ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
    (πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευτο).
    Η μόνη ευθύνη που έχουν άνθρωποι σαν τον Tσίμα είναι η ευθύνη απέναντι στην τσέπη τους. Όταν μόνο τα εμφανή εισοδήματά σου ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ ετησίως, κυκλοφορείς με τζίπ 5000 κυβικών αλλά δηλώνεις σοσιαλιστής, είσαι τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.
    Πόση "δημοσιογραφική" τσίπα μπορεί να έχει κάποιος που:
    1.Κρύβει επιμελώς ότι είναι 30 χρόνια φίλος του Χριστοφοράκου
    2.Γνωρίζει ότι μέσω της Intracom του Κόκκαλη ο Χριστοφοράκος παίρνει τις περισσότερες δουλειές του δημοσίου.
    3.Λέει ότι δεν ήξερε τίποτε, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Κόκκαλης είχε τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, όπως έριξε το Μητσοτάκη το 1993.
    4.Μέσω του Mega βρίζει και λοιδωρεί τη ΝΔ που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ουσιαστικά έδιωξε τη Ζίμενς από τις προμήθεις του δημοσίου
    Άρα, τι είναι;
    Υποκριτής ή πουλημένος;
    Πουλημένος ή υποκριτής;
    Μήπως και τα δύο;
    Διαλέξτε.
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ, ΕΝΩ Ο ΤΣΙΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ο κυρ-Παύλος είναι πολλά πράγματα, δημοσιογράφος πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ή Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;
    Βίος και πολιτεία οι υπάλληλοι της Μπομπολο-Κυριακου-Αλαφουζο-Λαμπρακο μαφίας, χρόνια τώρα!
    Και εσύ άμοιρε πολίτη κάτσε μπροστά στα κανάλια τους για να «ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ».
    Αυτοί βάζουν το κασετόφωνο και εμείς χορεύουμε σαν τις μαϊμούδες.
    Τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδή ο Γιώργος Τρομπούκης είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, με άμεση, στενή και στρατηγική θέση στην σπείρα των εγκληματιών και με σαφή ρόλο στο ξέπλυμα των 30 εκατομμυρίων ευρώ (τα λύτρα που κατέθεσε η οικογένεια Παναγόπουλου στους απαγωγείς), είναι προφανές πως κάθε «στενή επαφή τρίτου τύπου» του Τρομπούκη με σημαίνοντα πρόσωπα απασχολεί την Ασφάλεια, διερευνάται, αλλά και έχει και πολιτικές επιπτώσεις, όπου καταδεικνύονται πολιτικές επαφές.

    Ο Τρομπούκης, κατά τις συνομιλίες που είχε με τον αρχισυμμορίτη Παν. Βλαστό, αποκαλύπτει πως προσέγγισε κατ' αρχήν τον μεγαλοεργολάβο Χρ. Καλογρίτσα για το ξέπλυμα των λύτρων, αλλά απερρίφθη η συμμετοχή του επειδή ήταν «ακριβός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις Βλαστού - Τρομπούκη:

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Όλα καλά γίγαντα, όλα καλά, θα τα φτιάξουμε όλα, περιμένω τώρα να μπει το καλοκαιράκι να δούμε τι θα κάνουμε, κατάλαβες τι λέω, τό 'πιασες;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εγώ τις κάνω τις ενέργειές μου από τώρα Πανάγο, σιγά μην περιμένω το καλοκαιράκι.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ε, γι' αυτό σου λέω, καλύτερα να είμαστε έτοιμοι, εντάξει; Να σου πω κάτι;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Δεν περιμένω εγώ το καλοκαιράκι.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Να σου πω κάτι; Και ο Καλογρι... δεν μπορεί να μας κάνει δουλειά... Κατάλαβες τι γίνεται;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Όχι, είναι ακριβός, είναι ακριβός.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Σώπα ρε;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Ναι, ναι.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Πόσα σου είπε;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Μέση μέση λέει.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Μέση; Πες του να μην τόνε γα..., βρε μαλάκα, πες του, δεν είναι πρόβλημα αυτά, μαλάκα, βρε μαλάκα, είμαστε μαλάκες εμείς; Μαλακίες, μαλακίες σου λέει, πολύ μεγάλες μαλακίες σου λέει. Εμείς αυτό που σού 'παμε, κοίτα και αυτό που τού 'παμε, κοίτα, για πολύ μαγκιά ήτανε. Κατάλαβες τι γίνεται; Δεν χρειάζεται.

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Να πάει να γαμ..., είσαι παλαβός;

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Θα το φτιάξουμε μόνοι μας ρε, θα σου πω, μην αγχώνεσαι.

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Αφού την έχω κάνει τη σειρά για εκεί που σου είπα, έξω.

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Αυτό σου λέω, αυτό σου λέω, από εκεί κάνεις μια μαγκιά, έτσι, και τελείωσε. Θα πας εκεί πέρα το θέμα και τελείωσε, κατάλαβες γίγαντα;

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Λες, αδερφέ, εγώ από αυτό περιμένω τώρα, είσαι παλαβός;

    ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, αυτό σου εξηγώ, ακούς, κάνε λίγο υπομονή στον κλήρο, μέ 'χει γαμ... στον τόκο, ακούς, μέχρι και τον φίλο σου τον αρχιτοκοφλύφο τον τοκίζει.

    ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εγώ κούκος Πανάγο.

    Η Δήμαρχος με τα πετρέλαια

    Τον Δεκέμβριο του 2005, η εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε ασχοληθεί με την Δήμαρχο Αμφιλοχίας Μαρία Κυβέλη Σωτηρίου, μετά από καταγγελίες εις βάρος της για υπεξαίρεση ποσού 60 εκ. δραχμών. Επί δημαρχίας της αποκαλύφθηκε πως χρησιμοποιήθηκαν 33,3 τόνοι πετρελαίου για την θέρμανση ενός χώρου150 μόλις τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για έναν όροφο δημοτικού κτιρίου. Αυτό συνέβη το 2002. Ωστόσο, απαλάχτηκε με βούλευμα χωρίς να πάει στο ακροατήριο.

    H Δήμαρχος -και εν συνεχεία υποψηφία στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κομματική φίλη του Γιώργου Τρομπούκη, στενοτάτη συνεργάτις του Υφυπουργού Υγείας κ. Σαλμά και ιδρυτικού μέλους του Σωματείου «Καλλιπάτειρα», όπου συναθροίζονται οι εκπρόσωποι του γυναικείου φίλου της αθηναϊκής ελίτ- δεν απάντησε στις καταγγελίες της εκπομπής και αρκέστηκε στο γνωστό απαξιωτικό εφεύρημα «Δεν συμμετέχω σε τηλεδίκη».

    Τα ερωτήματα

    Είναι προφανές πως η «συγκατοίκηση» της Μαρίας Κυβέλης Σωτηρίου μετά της συζύγου του Περικλή Παναγόπουλου στο Σωματείο «Καλλιπάτειρα», όπου η κυρία Παναγοπούλου είναι πρόεδρος, έχει βάλει σε σκέψεις την Ασφάλεια ως προς το ενδεχόμενο διοχέτευσης πληροφοριών για την ζωή του εφοπλιστή προς τον Γιώργο Τρομπούκη.

    Για να είμεθα σαφέστεροι, ο Γ. Τρομπούκης συμμετείχε έως και πολύ πρόσφατα ενεργά στις προεκλογικές κινητοποιήσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία κατά τις προ μηνών Ευρωεκλογές. Ήταν παρών και στις προεκλογικές ομιλίες του Υφυπουργού Υγείας κ. Σαλμά, και για του λόγου το αληθές υπάρχουν και φωτογραφικά στιγμιότυπα.

    Θαυμάστε λαμόγια, κλέφτες, απατεώνες και λήσταρχους που ψηφίζουν δεξιά νδ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ, ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΕΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.
    ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ "ΗΘΙΚΗ" ΤΟΥΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΧΕΤΕ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΣ!!

    ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!!

    ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ"!!

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ...

    ΓΙΝΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ....

    ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΚΛΠ...

    ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΟΦΗ....

    ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 8 Ιουλ 2009 2:57:00 μμ

    ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.


    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ 63 $.

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ;

    ΤΟ ΠΟΛΥ 0,60 ΕΥΡΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΕΤΕ ΑΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣΣ!!

    ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!!

    ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ"!!

    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ...

    ΓΙΝΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ....

    ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΚΛΠ...

    ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΡΟΦΗ....

    ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

    ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 8:07 οτι σβήνουν ότι σχόλια δέν τους αρέσει στο Press και ανεβάζουν αυτά που θέλουν αυτοί το έχουμε καταλάβει απο καιρό. Γι'αυτό και η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων είναι γραμμένα απο Καραμανλόσκυλα του κερατά, και ο Καψαμπέλης τα έχει τσιμπήσει χοντρά απο τον Αντώναρο.
    Όταν αφήνουν τα σχόλια ελεύθερα τα Καραμανλόσκυλα κατουριούνται πάνω τους, όταν υπάρχει έγκριση τα 99 απο τα 100 σχόλια προέρχονται μονάχα απο τα σεντόνια του Αντώναρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση