GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτάθλημα θέλει ο Τεν Κάτε...‏

Από το PRESS ON ICE . Για την Ελβετία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας, αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκε...

Από το PRESS ON ICE
.
Για την Ελβετία, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο κομμάτι της βασικής προετοιμασίας, αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Παναθηναϊκού. Η αποστολή που ταξίδεψε για το Ιβερντόν της Ελβετίας αποτελείται εκτός από το τεχνικό τιμ και από τους: Γκαλίνοβιτς, Τζόρβα, Μάτος, Σαριέγκι, Βύντρα, Καραγκούνη, Λέτο, Κατσουράνη, Καντέ, Σισέ, Καρνέζη, Νίνη, Πετρόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Γκάμπριελ, Μελίσση, Καπίνο, Μαχλελή, Σταμπολζίεφ και Παντίδο.
Στην αποστολή είναι και...
ο Γκανέζος αμυντικός Μενσά, που θα αποκτηθεί και θα δοθεί δανεικός. Την Κυριακή θα μεταβεί στην Ελβετία και ο Μπράις Μουν ενώ λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Δεν ακολούθησαν αυτοί που δεν υπολογίζονται και έχουν ειδοποιηθεί να βρουν ομάδες: Κλέιτον, Ιβανσιτς, Λεοντίου, Μάντζιος, Ντέιβιντ, Ραντοβάνοβιτς, Ταμπάκης, Μάλαρζ, Τζιόλης, Δημούτσος, Δάρλας και Μόρις.
Τεν Κάτε: «Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
«Όλοι ξέρουν ότι ο Κατσουράνης και ο Σισέ είναι παίκτες νικητές. Ο Λέτο στην περσινή του χρονιά δεν κατάφερε να δείξει αυτό που μπορεί για κάποιους λόγους, αλλά φέτος πιστεύουμε πως θα είναι καλύτερος». Για την απόκτηση του αμυντικού: «… οι εφημερίδες γράφουν διάφορα για να πουλάνε φύλλα» και πρόσθεσε πως «… «Θα πάθετε πλάκα με τον Καντέ. Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Έχουμε και τον Βύντρα που πέρυσι ήταν ο καλύτερος αμυντικός μας».
«Είναι πλεονέκτημα που γνωρίζω τους παίκτες. Ξέρω τις αρετές και τις αδυναμίες τους και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνω δοκιμές όπως πέρυσι», είπε και αναφερόμενος στο τι θα περιλαμβάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, τόνισε: «Θα εστιάσουμε στη φυσική κατάσταση των παικτών και εν συνεχεία θα δουλέψουμε στην τακτική».
Παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες στα φιλικά της Ελβετίας. «Όχι, δεν θέλω να ρισκάρω για κάποιον τραυματισμό. Οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται πολύ πιο πίσω σε φυσική κατάσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους. Στην Αυστρία θα κάνουν ντεμπούτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση