GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επεισόδια στο Γραμματικό...

Κάτοικοι αντιμέτωποι με ΜΑΤ και μηχανήματα. Συνελήφθησαν ο κοινοτάρχης και δύο υπάλληλοι . Από το http://www.aftodioikisi.gr/ . Νέα επεισόδι...

Κάτοικοι αντιμέτωποι με ΜΑΤ και μηχανήματα. Συνελήφθησαν ο κοινοτάρχης και δύο υπάλληλοι
.
.
Νέα επεισόδια είχαμε πριν λίγο στο Γραμματικό όπου ο εργολάβος συνοδεία των ΜΑΤ επιχείρησε και πάλι να εγκαταστήσει τα μηχανήματα, προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του ΧΥΤΑ. Κάτοικοι με επικεφάλης τον κοινοτάρχη Γραμματικού Νίκο Κούκη επιχείρησαν να εμποδίσουν την επιχείρηση με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρής έκτασης συμπλοκές που οδήγησαν σε τρεις συλλήψεις: Του ίδιου του κοινοτάρχη και δύο υπαλλήλων της κοινότητας.
Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής...
στην αυτοδιοίκηση gr στην πρωινή επιχείρηση έλαβαν μέρος πάνω από 15 κλούβες των ΜΑΤ και περίπου 500 αστυνομικοί. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία με τις αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τους κατοίκους να παραμένουν σε ατοιμότητα. Πάντως, οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει καθώς ναι μεν τα μηχανήματα έχουν εγκατασταθεί αλλά υπάρχει προς το παρόν απαγόρευση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

3 σχόλια

  1. «Η Εθνοσωτήριος Επανίδρυσις απεκατέστησε την Τάξιν και την Ασφάλειαν εις την Χώραν, συλλαμβάνουσα τους μαλλιάδας απλύτους αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτας - ήτοι τον αιρετόν πρόεδρον της συμμοριτικής κοινότητος εγκληματιών του Γραμματικού - οίτινες εσχεδίαζον την παράδοσιν της χώρας εις το χάος της δημοκρατικής κυβερνήσεως. Αυτό απετράπη με την επέμβασιν των εισαγγελικών δυνάμεων, της μόνης ουδετέρας δυνάμεως εις την χώραν…»

    «Η κυβέρνησις του Κώστα Καραμανλή,
    είναι περισσότερο από ποτέ,
    Αντιδημοκρατική και Διεφθαρμένη!»

    Καλημέρα, καλή λευτεριά...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει. Άλλωστε το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

    ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙς~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση