GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς ...αφορισμό οι παοκτσήδες παπάδες!

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/ . Την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να πληρώσουν οι δύο παπάδες που βρέθηκαν στις εξέδρε...

Από το http://www.dikisports.blogspot.com/
.
Την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να πληρώσουν οι δύο παπάδες που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ομάδας. Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε και πλέον καλούνται να απολογηθούν στις Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης και Ημαθίας.
Ο παπα Χρίστος Νίντζιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επειδή έδωσε το παρών στην «πρώτη» του ΠΑΟΚ, ενώ ο φίλος του κλήθηκε και αυτός σε απολογία από τον μητροπολίτη Ημαθίας, ενώ απειλήθηκε ακόμα και με αφορισμό.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του δικεφάλου μόλις έμαθαν τα νέα αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση υπεράσπισης των δύο κληρικών, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη μητρόπολη.

4 σχόλια

  1. Μόνο που ο Παπα Χρήστος ανήκει στη Μητρόπολη Χαλκιδικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καημενη μου Ελλαδα πως καταντησες...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ;
    Εγώ, κοτζάμ Γενικός Διευθυντής του κόμματος, και θα μείνω με τη συνταξούλα;
    Να μην αφήσω και εγώ 2-3 εκατομμυριάκια στα εγγόνια μου;
    Παρασκευή, 3-7-2009:
    Προθεσμία ζήτησε και πήρε σήμερα από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Λέκκα, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠαΣοΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατηγορείται για επιζήμιες τοποθετήσεις σε ομόλογα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).
    Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ με σκοπό το περιουσιακό όφελος.
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παπάς παπάς ζευγάς ζευγάς, και τα δυο μαζί δεν γίνεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση