GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχουμε όλα τα στραβά σε αυτή την χώρα...

Aπό τον Νίκο Χατζίδη . Oι τραγικοί Έλληνες πολιτικοί για να τρώγονται καθημερινώς, για το πότε θα γίνουν εκλογές, αφού δεν έχουν τίποτε άλλο...

Aπό τον Νίκο Χατζίδη
.
Oι τραγικοί Έλληνες πολιτικοί για να τρώγονται καθημερινώς, για το πότε θα γίνουν εκλογές, αφού δεν έχουν τίποτε άλλο σοβαρό να πούνε στο λαό, φρόντισαν να μην καθιερωθεί στο σύνταγμα σταθερή ημερομηνία διεξαγωγής κάθε τέσσερα χρόνια. Έχουμε έτσι το θλιβερό φαινόμενο, θλιβεροί δημοσιογράφοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης να διαγωνίζονται καθημερινώς ποιος θα επιχειρηματολογήσει πιο πειστικά για το αν θα πρέπει να γίνουν ή όχι εκλογές!! Ωσάν να έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα σ’αυτήν την διαλυμένη χώρα και το μόνο που μας απασχολεί είναι πότε θα γίνουν εκλογές!
Καθημερινώς ανοίγοντας την τηλεόραση στα δελτία ειδήσεων βλέπεις ακριβοπληρωμένους παρουσιαστές Χατζηνικολάου - Ευαγγελάτο –Τρέμη- να ασχολούνται με ανοησίες που προσβάλλουν την νοημοσύνη του θεατή. Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με το επίπεδο ενημέρωσης που του παρέχουν οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις , αλλά δεν του δίνουν την ευκαιρία να εκφράσει την άποψή του έστω και μ’αυτές τις δημοσκοπήσεις που με τόση ευκολία παραγγέλνουν για άλλα θέματα.
Παρατηρείται έτσι να έχουμε όλα τα στραβά συγκεντρωμένα σ’αυτήν την χώρα
–ακατάσχετη εκλογολογία
– βουλευτές να αθωώνονται...
από την βουλή και όχι από την δικαιοσύνη
-παιδεία μανιακή να δώσει πτυχία σε όλους τους αγράμματους αφού εξισώνει ΑΕΙ με ΤΕΙ
- Δημόσιο χρέος που αγγίζει τα 270 δις € και κανείς υπουργός οικονομίας δεν καλείται να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη και έχουμε πολλούς τέτοιους προκλητικούς υπουργούς –Αρσένης (σήμερα έβαλε την γυναίκα του να μας σώσει)- Γιάννος-Χριστοδουλάκης-Αλογοσκούφης.
—Υπερχρεωμένο ΙΚΑ και χιλιάδες κατασκευαστές να πλέουν μέσα στα πλούτη και κανείς δεν κάνει τον κόπο να ελέγξει, τι ποσοστό επί της αξίας κατασκευών έχουν καταβάλει στο ΙΚΑ, για να δούμε έτσι και την εισφοροδιαφυγή και την ανασφάλιστη εργασία — έχουμε δύο αριστερά κόμματα που αγωνίζονται πρωτίστως για το πώς θα ανέβουν οι αμοιβές των δημοσίων υπαλλήλων, αντί να τους πάρουν με τις πέτρες που με την διαφθορά τους είναι οι πλουσιότεροι ‘Ελληνες .
‘Οποιος δημόσιος υπάλληλος δεν είναι διεφθαρμένος ας κάνει τουλάχιστον μία δουλειά ,άς καταγγείλει τους διεφθαρμένους , γιατί δεν πάει άλλο!
Τελειώνοντας θέλω να πώ ότι τα περισσότερα κακά σ’αυτόν τον τόπο (Σύνταγμα- Νόμοι) προέρχονται από τους δύο συνταγματολόγους –βουλευτές Παυλόπουλο – Βενιζέλο που είναι υπεύθυνοι για ό,τι κακό συμβαίνει στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου και μόνο όταν εκλείψουν θα αρχίσει η εξυγίανση της πολιτικής ζωής της χώρας.

13 σχόλια

  1. Υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι να μαζέψετε χρήματα Ηλίθιοι φορομπήχτες ! Μπορείτε π.χ στα φανάρια να διώξετε αυτούς που καθαρίζουν τα τζάμια και να πάτε εσείς. Επίσης στις ταβέρνες οποίος τρώει πολύ. Ένας άλλος τρόπος είναι να φορολογήσετε όσους φοράνε ακριβή και επώνυμη ένδυση, και τέλος τους νεαρούς που πάνε στις καφετερίες για φραπέ.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ απο το...αΓΑΠάκι!

    Νέα γκάφα από τον Παπανδρέου αυτή τη φορά με τη γρίπη. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ παρενέβη χθές μετά από αρκετές ημέρες και δήλωσε στομφωδώς ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να τεθεί επικεφαλής διϋπουργικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του ιού.

    Κι όμως τέτοια διϋπουργική επιτροπή έχει συσταθεί από τις 2 του περασμένου Μαϊου υπό τον Καραμανλή. Εκείνο το Σάββατο με αφορμή τα δύο πρώτα κρούσματα που είχαν εκδηλωθεί στη χώρα μας είχε συνεδριάσει στο Μαξίμου η διϋπουργική με τη συμμετοχή των υπουργών Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου και Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.
    Στις 5 Μαϊου μάλιστα ο Άρης είχε εκδώσει και σχετική εγκύκλιο προς όλες τις σχολικές μονάδες ενώ στις 13 Ιουνίου ο Αβραμόπουλος ξαναπήγε στον Καραμανλή και τον ενημέρωσε διεξοδικά για την κατάσταση και την υλοποίηση των μέτρων που λαμβάνονται.

    Οι σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Υγείας, προκάλεσαν σοβαρό εκνευρισμό στην Ιπποκράτους και σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπανδρέου τα έβαλε με τον Παπακωνσταντίνου και τον Ραγκούση επειδή δεν τον ενημέρωσαν για τη σύσταση της διϋπουργικής. Ενδεικτικό του πανικού που επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους είναι ότι αποσύρθηκαν από το ηλεκτρονικό Αρχείο Τύπου όλες οι ανακοινώσεις της περιόδου 30-4 έως 04-05-2009 προφανώς γιατί στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν σχολιάσει τα αποτελέσματα εκείνης της διϋπουργικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΩΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΕΝΝΟΩ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ... ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΝΟΣΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ) ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση μετά την αποδοκιμασία της στην κάλπη των Ευρωεκλογών, όπου οι πολίτες ζήτησαν ξεκάθαρα αλλαγή πορείας, αποφάσισε να ακολουθήσει την επικοινωνιακή πεπατημένη. Ο σημερινός πρωθυπουργός άρχισε με τη συνοδεία της τηλεοπτικής κάμερας επισκέψεις, σε υπηρεσίες και οργανισμούς, και κάνοντας το άσπρο, μαύρο, παρουσιάζει το «μεταρρυθμιστικό» έργο της κυβέρνησης του. Φυσικά δεν πείθει. Όχι μόνο επειδή πια όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής είναι πρώτος στα μεγάλα και κούφια λόγια, αλλά επειδή βιώνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της άδικης και καταστροφικής πολιτικής του. Οι παραστάσεις του πρωθυπουργού, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεγαλώσουν την οργή των πολιτών. Δεν φτάνει που δεν έχουν να παρουσιάσουν καμία απολύτως λύση στα προβλήματα τους, αλλά τους κοροϊδεύουν κατάμουτρα λέγοντας τους, ότι εδώ και πέντε χρόνια ζουν σε ένα μεταρρυθμιστικό παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παληκάρι από τα Σφακιά23 Ιουλ 2009, 1:32:00 μ.μ.

    ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ θα γίνουν τον Μάρτιο βρέξει χιονίσει. Επομένως η Νέα Δυστυχία που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Να τις κάνει τον Οκτώβριο για να προλάβει την πανωλεθρία. Γιατί κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει η ψαλίδα. Γιατί κάθε μέρα ο Καραμανλής στέλνει γρηγορότερα τον Γιώργο στην αυτοδυναμία. Επομένως το γοργόν και χάριν έχει. Έτσι λέει ο Λαός. Έτσι δεν θέλει ο αρχηγός. Σε τι ελπίζουν; Σ΄ ένα γιγαντιαίο τίποτα. Σκάνδαλα, οικονομική κρίση, ανεργία, φορολογία. Όλα, ακόμα και ο Βλαστός, τους σπρώχνουν προς την πανωλεθρία. Μοιάζει με αυτοκτονία. Πού τέτοια ευαισθησία... Κλασική κομματική μπακαλολαγνεία. Αφού σου λέει θα χάσουμε που θα χάσουμε, ό,τι προλάβουμε μέχρι την άνοιξη να αρπάξουμε. Αυτή η μέγιστη στρατηγική της Δεξιάς επιδημίας. Να φάμε να πιούμε και γαία πυρί μειχθήτω. Ποιος ξέρει πότε άλλοτε θα τους προκύψει μια τέτοια ευκαιρία να βάλουν χέρι σε όλα τα ταμεία.
    Πατριωτισμός και Δεξιά, δύο κόσμοι εντελώς χωριστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.Χατζιδη αν δεν συνειδητοποιησουμε
    οτι προκειται περι οργανωμενων
    συμμοριων και οχι πολιτικων
    κομματων που εξυπηρετουν τα
    προσωπικα τους συμφεροντα υπο την
    προστασια των ξενων πολυεθνικων
    εταιρειων και κεντρων δεν προκειται
    να παμε μπροστα.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΛΗΣΤΕΣ,
    ΑΝΩΜΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα σε κάθε τετραετία,

    ο εκάστοτε πρωθυπουργός,

    ψάχνει τήν κατάλληλη χρονικά στιγμή,
    να προκηρύξει εκλογές

    για να υφαρπάξει την ψήφο μας
    για μία ολόκληρη και πάλι τετραετία,

    και όχι για το υπόλοιπο της τρέχουσας τετραετίας,

    εφ'όσον υπάρχει σοβαρό θέμα,
    επί του οποίου πρέπει να εκφρασθεί ο λαός διά της ψήφου του.

    Αλλά αυτά γίνονται σε πολιτισμένες χώρες ,
    και όχι σε μπανανίες

    όπως η Ελλάδα,

    με ηγέτες ασόβαρους και καραγκιόζηδες όπως οι δικοί μας.

    Αλλά τι περιμένεις !

    ...εικόνα σου είμαι και σου μοιάζω !!!

    ή άλλως

    ... Οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν !!!

    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσοχη-Προσοχη!!!!
    Μη δανειζεστε χρηματα απο το Εβραιοπουστρονιον/Σαγιαν/υποκινητη τρομοκρατικων ενεργειων/Λα-λακη με τις βυσινι γοβιτσες, γνωστον και ως IPPPPPPηγαινε και γαμησου, η Πιπιτσα.

    Εχει την απαιτησιν απ' αυτους που αδυνατουν να πληρωσουν πισω το χρεος τους, να ζητα 2,5 κιλα απο την σαρκα τους.
    Εγω την τελευταια φορα του αφησα τ' αρχιδια μου. Ηταν 3,5 κιλα αλλα ας κρατησει τα ρεστα η παλιοαδερφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 23 Ιουλ 2009 3:25:00 μμ

    Τώρα μάθαμε τον λόγο που δεν έχεις αρχίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν λίγες μέρες ο κ. Γιακουμάτος (της γνωστής Κουλούριας σχολής κι αυτός) , επισκεπτόταν γνωστή τράπεζα με μια σακούλα λεφτά. Οι έγκυρες πληροφορίες λένε πως είχαν 30 χιλ €. Καλά θα κάνει να μη το πολυκουβεντιάζει με τον απλό κόσμο, γιατί όσο κι αν προσπαθείς να πουλήσεις ειλικρίνια για ξεκάρφωμα ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να σε βρει στο μέλλον. Και ο κ Παυλίδης έτσι την πάτησε. Καλά θα κάνει επίσης ο κ. Γιακουμάτος να...

    http\\jamescartash.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υστερία μισαλλοδοξίας (με αφορμή την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας)
    Τι ακριβώς έπαθαν στο ΠΑΣΟΚ;
    Διαμαρτύρονται για μια εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, για την επέτειο αποκατάστασης του Κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.
    Τι ακριβώς τους πείραξε;
    Ότι γίνεται προσπάθεια, λέει, «αγιοποίησης» του Κωνσταντίνου Καραμανλή;
    Κι αυτά τα λένε ποιοι;
    Αυτοί που έχουν «αγιοποιήσει» εκατό φορές των Ανδρέα Παπανδρέου. Και ουδείς τους έψεξε ποτέ γι’ αυτό…
    Το Ίδρυμα Καραμανλή δεν είναι δημόσιο. Είναι ιδιωτικός φορέας κι έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι εκδηλώσεις θέλει.
    Ούτε λέει ψέματα…
    Ο Καραμανλής όντως έπαιξε ρόλο στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
    Και το αναγνώρισαν αυτό όλοι, όσο βρισκόταν εν ζωή.
    Τώρα, δέκα χρόνια μετά το θάνατό του, γιατί κάποιοι του το αμφισβητούν;
    Πώς;
    Δεν το αμφισβητούν;
    Τότε γιατί γκρινιάζουν;
    Αυτή η πάθηση έχει όνομα: Λέγεται μισαλλοδοξία!
    Οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του ιδρυτή της παράταξής τους.
    Και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έχουν κάθε δικαίωμα να εξαίρουν το ρόλο του δικού τους «γενάρχη»
    Κι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάθε λόγο να κρατάμε τις αποστάσεις μας από τέτοια «μνημόσυνα» και να αποκαθιστάμε την αλήθεια όποτε λέγονται τερατολογίες.
    Αλλά δεν μπορεί κανείς να αμφισβητεί σε κανένα το δικαίωμα να μνημονεύει όποιον θέλει, όσο θέλει, όποτε θέλει.
    Θα ζητάμε την άδεια από το ΠΑΣΟΚ για το πότε θα μνημονεύσουμε ποιόν;
    Είμαστε στα καλά μας;
    Μέχρι πρόσφατα αρνούνταν τη συμβολή «της δεξιάς» στην θεμελίωση της Δημοκρατίας.
    Σήμερα δεν αρνούνται τη συμβολή της ΝΔ, αλλά το δικαίωμά της να τη μνημονεύει!
    Σκεφτείτε και να κυβερνήσουν.
    Ή μάλλον ας σκεφτούν οι ίδιοι: Αν τέτοιο «πρόσωπο» δείχνουν από τώρα, πάει να πει ότι μυαλό δεν έβαλαν.

    Περίοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση