GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άρης ...εκπαιδεύεται!

Από το http://logoplokies.blogspot.com/ . Η γνωστή παροιμία με τον τσοπάνο, ο οποίος επικαλούνταν επίθεση του λύκου στα πρόβατά του, για να ...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/
.
Η γνωστή παροιμία με τον τσοπάνο, ο οποίος επικαλούνταν επίθεση του λύκου στα πρόβατά του, για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των χωριανών του, ταιριάζει απόλυτα με την περίπτωση της αποσυντεθημένης (πουφ) κυβέρνησης Καραμανλή, που τώρα στα ξαπίσω, προσπαθεί να πείσει, πως μπορεί ν΄ ασχοληθεί και με σοβαρά ζητήματα.
Αφορμή η κινητικότητα γύρω από τα θέματα της Εκπαίδευσης και η επιδίωξη του Αρούλη, ν΄ αποδείξει, πως κι ο πεθαμένος μπορεί να εκτελέσει τη γνωστή, συνηθισμένη – και παρεξηγημένη – «λειτουργία» των ζωντανών… Αμ, δε !...
Και ο ίδιος και ο, πάλαι ποτέ κολλητός του, πρωθυπουργός, δεν λαμβάνουν υπ΄ όψη τους το γεγονός πως...
στη συνέχεια της παροιμίας κι όταν ο λύκος πραγματικά επιτίθεται στα πρόβατα, ο τσοπάνος μένει αβοήθητος, αφού οι χωριανοί του, μπουχτισμένοι από τη συμπεριφορά του, θεωρούν πως πρόκειται για μια ακόμα από τις φάρσες του.
«…Θα κάνω, θα φτιάξω, θ΄ αναβαθμίσω, θα αναδιαρθρώσω…», διατείνεται ο κ. ΄Αρης, ποιος όμως τον ακούει και κυρίως, ποιος τον παίρνει στα σοβαρά ;
Ποιοι θα τον εμπιστευτούν, σε κοινωνικό επίπεδο και ποιοι θα τον σιγοντάρουν σε πολιτικό ;
Μάλλον θα έχουμε την καταγραφή μιας προσπάθειας, να καταδείξει, εν καιρώ κατρακύλας, πως υπάρχει, όχι μόνο η δυνατότητα φρένου, αλλά και αντίθετης – προς τα πάνω – πορείας ! Πρόκειται, αδιαμφισβήτητα, για τον ορισμό της γραφικότητας, αν μη τι άλλο…

6 σχόλια

  1. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ,ΣΦΙΞΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άρης , ο Στυλιανίδης , ο Αβραμόπουλος, ο Σαμαράς και τ’ άλλα παιδιά μόνο για το δικό τους προφίλ ενδιαφέρονται, δηλαδή φρουφρού κι’ αρώματα. Να περνά ο χρόνος και τη δεδομένη στιγμή να γράψουν στο βιογραφικό τους μεταρρυθμίσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας .
    Στου κασίδη το κεφάλι μαθαίνουν να κουρεύουν , δεν μας έχει μείνει τρίχα με αυτά που ακούμε, βλέπουμε και παθαίνουμε.Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H μεταρύθμιση του Σπηλιωτόπουλου και του Μπαμπινιώτη πρέπει να εφαρμοστεί για τα παιδιά που θα πάνε τώρα στην Γ΄Γυμνασίου και οχι για τα παιδιά που θα πάνε φέτος Α΄Λυκείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ", Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ Η ΣΑΜΠΤΟΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΡΑΓΑΣΙΕΣ.
    ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ.
    Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .
    ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ?
    ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ. ΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση