GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής ζήτησε ν' αγοράσει εταιρεία εμφιαλώσεως;...

Από το http://pierioi.blogspot.com/ . Αληθεύει ότι βουλευτής ζήτησε να αγοράσει εταιρία εμφιαλώσεως στην Πιερία, προσφέροντας 2 εκατομμύρια ...

Από το http://pierioi.blogspot.com/
.
Αληθεύει ότι βουλευτής ζήτησε να αγοράσει εταιρία εμφιαλώσεως στην Πιερία, προσφέροντας 2 εκατομμύρια ευρώ και ότι οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να την πουλήσουν, αφού δεν την εχουν για πούλημα και εξάλλου η εταιρία κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ; Πού τα βρίσκουν τόσα λεφτά οι βουλευτάδες μας;

11 σχόλια

  1. ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΦΕΣΙΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ-ΑΠΑΤΕΣ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ-ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.


    Αύξηση κατά 289,9% παρουσίασαν οι ακάλυπτες επιταγές τον Ιούνιο σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Η αύξηση σε τεμάχια άγγιξε το 291,73%, ενώ σωρευτικά η αξία τους το α' εξάμηνο έφθασε τα 1,66 δισ. ευρώ και σε τεμάχια τα 166.089.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του "Τειρεσία Α.Ε.", οι απλήρωτες συναλλαγματικές κατέγραψαν αύξηση 73,8%, επιβεβαιώνοντας για έναν ακόμη μήνα την τεράστια ασφυξία που επικρατεί στην αγορά.

    Ειδικότερα τον Ιούνιο σφραγίστηκαν συνολικά 33.732 ακάλυπτες επιταγές συνολικού ποσού 338,36εκ. ευρώ, το ποσό είναι αυξημένο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και κατά 290% σε σχέση με πέρυσι.

    Επαγγελματίες εκφράζουν φόβους ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί περισσότερο το φθινόπωρο.

    Και φυσικά πάντα επαληθεύονται σε αντίθεση με τους ΨΕΥΤΕΣ της Ν. Διακυβέρνησης .

    Και ο χορός των κερδοσκόπων καλά κρατεί.

    Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΣΥΔΟΤΕΣ.

    ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ.

    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ "ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

    και για να μην ξεχνιώμαστε..

    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΔΕΞΙΑ

    εν Ελλάδι και Κύπρω...

    -15 Ιουλίου 1965 σύμπασα η εθνικόφρων παράταξη επέβαλε το πραξικόπημα των Ιουλιανών πραιτώρων που ετοίμασαν και οργάνωσαν τη Χούντα.

    -15 Ιουλίου 1974 σύμπασα η εθνικόφρων (παράφρων) παράταξη σχεδίασε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


    Τα ιουλιανά φέραν τη Χούντα και η Χούντα έφερε τους Τούρκους..

    ELLHNARADES μας δεξιοί κάθε απόχρωσης..

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σαφές το που βρίσκουν τα λεφτά ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχισε να σβήνεις τα σχόλια του κόσμου, νεκροθάφτη Καψαμπέλη.
    Η φασιστική σου νοοτροπία είναι γνωστή εδώ και καιρό αλλά τώρα τελευταία την έχεις πιστοποιήσει και επίσημα.
    Μου αρέσει που κάνεις και το δημοκράτη ΣΤΑΛΙΝΟΜΟΥΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άν και έχουν περάσει 40 μέρες ακόμα στριφογυρίζει στο μυαλό μου η μεγάλη έκπληξη της εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών 2009:
    1.650.000 συμπατριώτες μας έτρεξαν στις κάλπες να ψηφίσουν τη Ν.Δ.!!!!!
    Ποιός είπε μωρέ ότι η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο ;;;ποιός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά ρε φασιστόμουτρο 3:40 σου σβησε κανα σχόλιο και σε σκότωσε ο νεκροθάφτης. Άντε να σου πληρώσει τα έξοδα της κηδείας να ηρεμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολόκληρο μηχανισμό έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ στο ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

    Ένας ολόκληρος μηχανισμός που θυμίζει... εργοστάσιο δουλεύει στην Ιπποκράτους γύρω από τα ιντερνετικά μέσα, το διαδίκτυο, τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες, προκειμένου να παρακολουθεί η ηγεσία του ΠαΣοΚ ανά πάσα στιγμή τι γίνεται, τι λέγεται, τι διαμορφώνεται, τι κλίμα δημιουργείται, καθετί που διακινείται στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
    Καθημερινά στα γραφεία του ΠαΣοΚ οι επιτελείς που χειρίζονται τα ψηφιακά μέσα ενημερώνουν σε διάφορα επίπεδα την ηγεσία του ΠαΣοΚ, ώστε να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο, ακόμη και όσα διακινούνται ... υπό μορφήν ψιθύρου...

    Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt.
    Ύστερα, γύρω-γύρω από την Ιπποκράτους, σαν ένας άλλος ιστός αράχνης, έχει απλωθεί ένα δίκτυο φίλων, εθελοντών και μελών του κόμματος που όταν ανιχνεύσουν κάτι παρεξηγήσιμο σε κάποια ιστοσελίδα ακόμα και βουλευτού ή στελέχους αμέσως βαράνε συναγερμό, στέλνουν μηνύματα, κάνουν chat, ειδοποιούν το ΠαΣοΚ...

    Επίσης, για ό,τι τους φαίνεται ασυνήθιστο, τους έχει κάνει εντύπωση, ένα γεγονός στην πόλη όπου ζούνε το οποίο τους παραξενεύει, ενημερώνουν αμέσως το Κίνημα. Από τέτοια στο ΠαΣοΚ ουκ ολίγα...
    Και επειδή όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς διαδικτύου, οι ειδικοί έχουν ανά πάσα στιγμή ανοιχτό το laptop τους. Τι θέλουν να δούνε; Εξετάζουν τις συνέπειες μιας είδησης, αν είναι σκόπιμη, αν εξυπηρετεί κάποιους ή κάποιον, αν είναι αληθής, αν κρύβονται πίσω από αυτήν συμφέροντα και ποια, αν πρόκειται για κάτι που δεν ήταν γνωστό και τώρα αποκαλύπτεται, αν μια είδηση σε κάποιο μπλογκ συμπαρασύρει και δημιουργεί γεγονότα και αντιδράσεις και φυσικά αν προκαλεί αρνητικό ή θετικό κλίμα για το ΠαΣοΚ.

    Μάλιστα ορισμένες ειδήσεις γράφονται στα μπλογκ και από βουλευτές του ΠαΣοΚ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάτι που συνέβη βρίσκεται γραμμένο εκεί ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ και για τον ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ .
    Μέχρι και οι ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης καταγράφονται στα μπλογκ, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μάλιστα ορισμένοι βουλευτές που έχουν πιάσει το νόημα και αντιλαμβάνονται ότι το κλίμα που δημιουργείται συμπαρασύρει τα πάντα, δημοσιεύουν στο διαδίκτυο τις ερωτήσεις εκείνες που ξέρουν ότι θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και των υπόλοιπων Μέσων Ενημέρωσης ώστε να πάρει διάσταση η καταγγελία ή η αποκάλυψη.
    Συχνός... πελάτης των μπλογκ είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης και όσοι βουλευτές υπογράφουν μαζί του κείμενα ερωτήσεων για μίζες, προσλήψεις στο Δημόσιο, κακοδιαχείριση, σπατάλες, παρασκήνια και πολλά άλλα.

    Το «Αυτί και το Μάτι» του ΠαΣοΚ είναι, με δυο λόγια, το διαδίκτυο και καθημερινά δεκάδες άτομα εργάζονται ώστε η ηγεσία του Κινήματος να γνωρίζει τι κινείται και τι αναπνέει στην μπλογκόσφαιρα. Όλα αυτά τα αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Το Παρόν».

    Και φυσικά το διαδίκτυο είναι και το «Στόμα» του κόμματος, αφού όπως κατά καιρούς έχει γραφεί στα ψιλά ορισμένων εφημερίδων μόνο για τα ...συντροφικά μπλόγκ ( για την συντήρηση τους ) η Ιπποκράτους δαπανά μηνιαίως 30.000 Ευρώ.

    Όλος αυτός λοιπόν ο μηχανισμός που έχει στηθεί αποτυπώνεται στα επιμέρους ευρήματα των δημοσκοπήσεων, όπου το ΠαΣοΚ κυριαρχεί στις νεανικές και μεσαίες ηλικίες με σημαντική διαφορά. Κυριαρχεί δηλαδή στις ηλικίες του διαδικτύου.
    Στην Ιπποκράτους θεωρούν το διαδίκτυο το ανερχόμενο μέσο πληροφόρησης που έχει σιγά-σιγά υποκαταστήσει σημαντικό κομμάτι του παραδοσιακού τύπου.
    Κινούνται λοιπόν τόσο στο προσκήνιο , όσο και στο...παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "...Η δουλειά που γίνεται είναι μοιρασμένη και εμπλέκονται πολλοί τομείς, επικοινωνίας κυρίως, το γραφείο του προέδρου υπό την Τίνα Μπιρμπίλη, ο Γιώργος Πετρουλάκης, που παρέχει τις γνώσεις και την τεχνική επιμέλεια, αλλά και άλλοι τομείς και πολλά άλλα στελέχη.
    Όλοι εργάζονται σ' έναν οργανωτικό σκελετό κάθετα και οριζόντια, ώστε η ενημέρωση να παρέχεται σε χρόνο dt..."
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ .....η
    Μπιρμπίλη η Τίνα και ο Πετρουλάκης, κρίνουν
    πόσα και πότε θα πάρεις εσύ και οι άλλοι, αναλόγως την δουλειά-προπαγάνδα !

    Και δεν μας λες ρε αδελφέ.
    Αυτή η Μπιρμπίλη ..καλό μουνί ?
    Ή είναι απο αυτές τις γνωστές Παλιοπατσαβούρες του πασοκ ?
    Και αυτός ο Πετρουλάκης ...κανονικός ¨η Λούγκρα του κερατά ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΡΙΣΟΥΜΕ.
    ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 30.000 ΕΥΡΩ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ?
    Ή
    ΑΥΤΑ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΛΑΔΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ?

    ΟΥ....ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΛΕΡΕΣ ΠΑΣΟΚ..
    ΚΩΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και Προς το Press-GR : Γιατί τα σχόλια να μην είναι σχετικά με το κείμενο ; Δημοσιεύετε του κάθε μαλάκα την παπαριά πενήντα φορές. Δεν το καταλαβαίνετε πως σε λίγο θα είσαστε εσείς και πέντε κολημμένοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση