GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήματα καπνού...

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Aν χρειάζεται τόση μεγάλη προσπάθεια για να εφαρμοστεί το αυτονόητο . Μην αναρωτηθείς για την βαλκανική μας κατρακ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Aν χρειάζεται τόση μεγάλη προσπάθεια για να εφαρμοστεί το αυτονόητο . Μην αναρωτηθείς για την βαλκανική μας κατρακύλα. Δεν αξίζει να θυμώσεις και να εξοργιστείς που δεν προωθούνται οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις για τον εξωευρωπαισμό της δημόσιας διοικησης. Δεν αξίζει να θυμώσεις για την διαφαινόμενη αποτυχία εφαρμογής των νέων μέτρων για την απαγόρευση του καπνίσματος . Δεν αξίζει να θυμώσεις γιατί εκτός απο μια ανίκανη πολιτεία, έχεις να αντιμετωπίσεις το βαλκανικό DNA , το δικό μου και δικό σου . Ένα DNA εθισμένο στην μιζέρια, την κακομοιρία , την κουτοπονηρία την απουσία αξιών και σεβασμού για τονπολίτη. Ένα DNA που δημιουργήθηκε επι ΠΑΣΟΚ και απέκτησε πατέντα πρωτοτυπίας και ανθέκτικοτητας επι Νέας Δημοκρατίας. Χθες με πρωταγωνιστές τους πρασινοφρουρούς των κλαδικών σήμερα τους πολιτικούς που αδυνατούν να εφαρμόσουν μια απλή κοινοτική οδηγία. Δεν ξέρω τι ειναι χειρότερο...

13 σχόλια

  1. "Δεν ξέρω τι ειναι χειρότερο..."

    Αγαπητέ Λουτροκαμπινέ,

    Το χειρότερο υπάρχει και λέγεται "παπαρολογία ανταποκριτών του Χατζηνικολάκια με ταυτόχρονη ορχεοσκόπηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΛΑΚΕΙΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ΜΙΑ ΜΕΡΑΣ ΜΟΝΟ.

    ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΩΚΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (η αποθέωση της υποκρισίας του χαζογιώργου);

    Μετά από 20 χρόνια και πέντε κυβερνήσεις ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    Ακόμη και μετά την παραδοχή του Τσουκάτου, ακόμα και σήμερα, δεν μας λέει ο Γιωργάκης που πήγαν τα εκατοντάδες εκατομμύρια της Ζίμενς.

    Απίστευτο, δεν ξέρει κανείς τίποτε!

    Ο Γιωργάκης συμμετείχε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ στα υπουργικά συμβούλια του Σημίτη.
    ΗΞΕΡΕ να χρηματοδοτεί 220 Μ.Κ.Ο. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ τίποτε για τα εκατοντάδες εκατομμύρια των «ωφέλιμων πληρωμών» της Siemens, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Σημίτης ΗΞΕΡΕ να σκορπίζει ΑΠΊΘΑΝΑ κομματικά λεφτά στις εκλογές,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ποιός έδινε τα εκατομμύρια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Τσουκάτος ΗΞΕΡΕ ότι τα παράνομα λεφτά έρχονταν από τη Μίζενς,
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ με ποιό αντάλλαγμα έδινε τα λεφτά η εταιρία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο Παπακωνσταντίνου ΗΞΕΡΕ τα πάντα για τον ΟΤΕ (σαν μέλος του ΔΣ), ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί τις συμβάσεις με τη Ζίμενς, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    Ο εξαφανισμένος Μαντέλης ΗΞΕΡΕ να υπογράφει τις αμαρτωλές συμβάσεις, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ότι η Ζίμενς χρηματοδοτούσε το κόμμα του, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΣΙΠΑ ;

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ SIEMENS ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΥ ΟΣOI ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ.

    Πλάκα έχει που οι κάθε λογής πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι κατηγορούσαν τον φτωχομπινέ παυλίδη για τα 100 χιλιάρικα.

    Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η διαφθορά επί ΝΔ.

    Εκλογές τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΡΥΠΑΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ,ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είκοσι χρόνια πριν: 1η Ιουλίου 1989, ξεκίνησε το Βρώμικο 89, και δεν ήταν στόχος η κάθαρση όπως ακόμη μηρυκάζουν κάποιοι, αλλά η συκοφαντία, η διαπόμπευση, ο διαμελισμός του Πασόκ, από Δεξιά και από Αριστερά.
    Και από εκεί που πρέπει να ξεκινήσει κανείς είναι το σκάνδαλο Κοσκωτά.
    Έχετε σκεφτεί ποιοι τον φέρανε στην Ελλάδα; Δεξιοί!
    Ποιοι τον κάνανε κατ’ αρχήν τραπεζικό υπάλληλο; Δεξιοί!
    Ποιοι του έδωσαν; Πούλησαν την τράπεζα τους και με τι λεφτά; Δεξιοί!
    Ποιοι τον κάνανε πρόεδρο του Ολυμπιακού; Δεξιοί!
    Ποιοι τον έκαναν εκδότη; Δεξιοί!
    Ποια ιδιοκτήτρια Θεός σχωρέστην, εφημερίδας της γνήσιας Δεξιάς, έγραψε στην εφημερίδα της, ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ; είναι γνωστό……
    Ποιοι τον αποφυλάκισαν για να σταματήσει να εκκλησιάζεται λέει φυλακισμένος; ΔΕΞΙΟΙ!
    Τον άνθρωπο που σαν υποχείριο, σαν αχυράνθρωπος δημιούργησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Ελλάδα, με την καθοδήγηση της Δεξιάς, με την υπόθαλψη της Δεξιάς, με τις ευλογίες της Δεξιάς. Αυτόν τον άνθρωπο η Δεξιά τον έβγαλε από την φυλακή, γιατί έτσι έπρεπε να κάνει, να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη της.
    Δεύτερο με την δίκη για το καλαμπόκι, μια υπόθεση που ναι μεν δεν ήταν και ότι υγιέστερο, αλλά σε μια Ευρώπη που κυριολεκτικά όλα τα κράτη μέλη ξεσκίζανε τις επιδοτήσεις νοθεύοντας τον θεσμό, με την μέθοδο του να βαφτίζουν εγχώρια, εισαγόμενα προϊόντα, και πάλι εξάγοντας τα, προϊόντα από τρίτες χώρες και έτσι αυξάνοντας την εγχώρια παραγωγή άρα και τις επιδοτήσεις.
    Αυτό και σε μια μόνο περίπτωση έκανε η κυβέρνηση του Πασόκ μα καλαμπόκι από την Γιουγκοσλαβία, και που δεν μπήκε ούτε δραχμή σε τσέπη ιδιώτη, για την Δεξιά όμως ήταν δώρο να το κατηγορήσει στην ΕΟΚ, ότι παρέβη τους κοινοτικούς κανονισμούς, και έτσι στήθηκε η δίκη του καλαμποκιού, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, όλοι τρώγανε με σαράντα μασέλες και κανείς δεν μιλούσε, μόνο η Ελληνική Δεξιά το έκανε, Η ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ!
    Αποτέλεσμα η χώρα! Όχι το Πασόκ, όχι η Δεξιά, πλήρωσε 400.000.000, εκατομμύρια δραχμές πρόστιμο, και όλη η Ευρώπη γελούσε με τους ηλίθιους Έλληνες που το κατήγγειλαν…… και βέβαια από αυτά τα χρήματα που πληρώσαμε, κάποια φτάσανε σαν επιδότηση, σε παρανομούντες Δυτικοευρωπαϊκές χώρες, και που θα πίνανε και θα τρώγανε εις υγείαν των κορόιδων
    Γι’ αυτό όσοι την φέρνετε στην εξουσία, χαρείτε την, απολαύστε την, θαυμάστε την, στην αρχαγγελική της πορεία…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόταση του πασόκ για εξεταστική για να θαφτεί άλλη μιά σοσιαλιστική βρωμιά, όπως έχουν συνηθίσει.
    Έχει ποτέ αποφανθεί θετικά η βουλή για κάποιο σκάνδαλο;
    Μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να ψάξει σε βάθος.
    Να τα ξεχάσετε αυτά, εδώ μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του παυλίδη και τώρα νόμίζετε ότι θα θάψετε μίζες εκατομμυρίων ευρώ;
    Ωραίοι δημοκράτες που πρεσβεύουν τη διαφάνεια.
    Τελικά τίποτε δεν άλλαξε στο πασόκ όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΖΩΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ.
    Ο ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΖΩΟ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΖΩΑΡΑ ΜΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΛΥΤΩΣΕΣ
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΕΚΕΙ.
    ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΨΟΦΙΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο Φαρισαϊσμός να Προσπαθούν να εστιάσουν το πρόβλημα της καθαρής ατμόσφαιρας και της υγείας στην απαγόρευση του καπνίσματος είνε τόσο ελεεινός που δεν περιγράφεται. όχι βέβαια ότι το κάπνισμα κάνει καλό, αντιθέτως ! αλλά μας δολοφονούν καθημερινά οι βιομηχανίες αυτοκίνητων με τα δισεκατομμυρια αυτοκινητα που κυκλοφορουν και τα εργοστάσια με τόνους καρκίνου, και δεν λέει κανείς τιποτα,και από την άλλη ωρύονται για το τσιγάρο που στο κατω κατω με ενα καλο εξαεριστικο δεν θα υπηρχε προβλημα,Γι'αυτο λοιπον Αυτά τα πονηροβλαχικα να τ' αφήσουν για τους μαλακές που δεν καταλαβαίνουν .-
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μελος οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" ο Μπλουπερ η αλλοιως πως εβραιος σαγιαν αλλα και πουσταριο/ψωλομαζωχτρα.
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου το πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτου το αρχιδιου αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ!

    ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ...ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΧΟΡΕΨΕ ΚΑΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!!

    ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!

    "ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ...

    "ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΡΕΣ 1981 ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.....ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ"!!

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ...
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!

    1 Ιουλ 2009 8:11:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το χειρότερο είναι να σε διαβάζει κάποιος!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση