GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στον Τύπο...

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΚΚΙ . Το ΔΗΚΚΙ εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στον Τύπο ενάντια στις διώξεις, ...

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΚΚΙ
.
Το ΔΗΚΚΙ εκφράζει την ολόθερμη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζομένων στον Τύπο ενάντια στις διώξεις, τις απολύσεις, τις περικοπές μισθών που έχουν λάβει τον τελευταίο καιρό καταιγιστική μορφή και πλήττουν καίρια τους εργαζόμενους και στο χώρο αυτό.
Πρέπει η Κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα ώστε να σταματήσει αυτός ο κατήφορος που οδηγεί εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων στο χώρο του τύπου σε απόγνωση και διάλυση.
Ήρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να τεθούν σε αγωνιστική εγρήγορση και κινητοποίηση ώστε να μην αποτελέσουν τα εξιλαστήρια θύματα στο βωμό των επιχειρηματικών σχεδίων που αποβλέπουν σε υψηλή κερδοφορία χωρίς κόστος και σε αναδιανομή της πολιτικής εξουσίας σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.

10 σχόλια

  1. Βγάλανε παράνομη την στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ.

    Αναμενόμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟ ΔΗΚΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΞΥΠΝΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΣΟΚΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η βιαία κατάληψη δημοσίων - κρατικών ιδιοκτησιών από οργανωμένες εκβιάζουσες συμμορίες- συντεχνίες- fachio - φασίζοντα άτομα μέ συμφέροντα, είναι ένα έργο πού τόχουμε ξαναδεί, κυρίως τότε πού κάτι άλλοι "εργαζόμενοι", κατέβαζαν τούς διακόπτες όποτε τούς καύ..ερχόταν, μέ αποτέλεσμα νά τρέχουνε γιά οξυγόνο στά νοσοκομεία οι γριές μέ τούς συμπιεστές οξυγόνου στό σπίτι... Αλλά, εφ' όσον τό "νοήμον" πόπολο, αντάμειψε δημοκρατικώς τούς τότε πρωτεργάτες, μέ επανειλημμένες καλοπληρωμένες θητείες στό "κοινοβούλιο", καί μέ κάτι βιλλάρες σάν τό Αλκατράζ..., γιατί όχι καί οι σημερινοί ζηλωτές τού Αλατο- Πίπερου τής ζωής μας νά μήν κάνουν τό ίδιο πλιάτσικο στήν Δημόσια - Κρατική - Δική μου περιουσία ? Αφήστε ρέ φασίστες, ελεύθερες τίς συχνότητες... Παίξτε μέ τίς φυλλάδες, πού, έστω, υποτίθεται άμα θέλω τίς αγοράζω ή όχι... (Άν καί εν τέλει καί αυτές, μέ κρατικά - δανεικά λεφτά επιζούν, αλλά τέλος πάντων...) Καί, τό κατά πόσον είναι "εργαζόμενα", κάτι αγράμματα κοράσια μέ μισό κιλό στόκο στό μάγουλο καί τό μυαλό, έ, αυτό άς τό συζητούσαμε τότε πού οι εν λόγω βρίσκανε τήν "δουλειά", εν γνώσει τους, ώς τό τετρακοσιοστό πεντηκοστό παράσιτο σέ μιά εφημερίδα πού θέλει τό πολύ, ενεννήντα "δημοσιογράφους".. (Ο Κύρτσος τόπε, όχι εγώ...).
    Υ.Γ : Όσοι βάζουν άσχετα μέ τό θέμα σεντόνια, είναι μαλάκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ.
    Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι μια άλλη υπόθεση.
    Γιωργάκη πές αλεύρι, η Siemens σας γυρεύει.
    Για τον Τσουκάτο λές εμείς δεν ξέρουμε τίποτε.
    Τάφαγε μόνος του τα λεφτά που έδωσε η Ζίμενς, Γιωργάκη;
    Την έκανε και ο κολλητός σου ο Χριστοφοράκος αλλά δεν θα το χαρεί και πολύ. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Εξάλλου εσύ Giorgakis έχεις και άλλον ακόμη πιο κολλητό στην ιστορία. Τον παιδικό σου φίλο τον Τρεπεκλή που έχει ήδη ομολογήσει ότι πήρε τα 6,5 εκατομμύρια μίζα για το C4I, αλλά ήταν «νόμιμη» λέει.
    Καλά.
    Να δούμε τι θα πεί και ο εισαγγελέας που έχει διασταυρώσει τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών.
    Αλλά ξέχασα, εσείς θεωρείτε στοιχεία αυτά που έγραφαν οι ταμίες σας χειρόγραφα, πάνω σε μπακαλόχαρτα.
    Ντροπή.
    ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΜΟΥΛΩΧΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προσωπικά καμία συμπαράσταση στους εργαζόμενους στο Τύπο. Διότι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για το χάλι με τους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα. Έχουν κάνει τόση προπαγάνδα υπερ των λαθρομεταναστών και των εγκληματιών για χάρη του μεγάλου κεφαλαίου, των αφεντικών τους δηλαδή, που καμία συμπόνοια δεν έχω για δαύτους!
    Καλά να πάθουν! τόσα χρόνια που είμαστε εμείς στην απ' έξω και στην ανεργία εξ΄αιτίας των ανθρώπων που ήρθαν για ένα καλύτερο αύριο όπως τους αποκαλούν μόνο το χλευασμό και τη φίμωση νοιώσαμε από τους ανθρώπους του Τύπου
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MHN ΔΙΝΟΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ 5 ΨΗΦΟΥΣ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μελος οπως φενεται της "Τερμιναλ 119" ο Μπλουπερ η αλλοιως πως εβραιος σαγιαν αλλα και πουσταριο/ψωλομαζωχτρα.
    Γιαυτο επιμενω. Φαπα και βοϊδοπουτσα οπου το πετυχετε.

    Διαβαστε ενα κομματι απο το αρθρο του Κωστα Αθανασιου στο Ρεσαλτο
    για την παραφυαδα αυτη, και συγκρινετε την συμπεριφορα αυτου το αρχιδιου αλλα και υπολοιπων εβραιο-προβοκατωρων, δρωντων εν Ελλαδι και οχι μονον.


    "Η ρητορική του Terminal 119

    Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες». Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή»".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ??????
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ""ΜΑΜΑΣΑΝ-ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ"
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση