GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ορθόδοξη Εκκλησία και Παλαιά Διαθήκη...

Tου Θωμά Ακρωτηριανάκη . Για την Ορθόδοξη Εκκλησία (μιλάω για τους γνήσιους Ορθόδοξους και όχι για τους εκούσιους ή ακούσιους ψευδορθόδοξ...

Tου Θωμά Ακρωτηριανάκη
.
Για την Ορθόδοξη Εκκλησία (μιλάω για τους γνήσιους Ορθόδοξους και όχι για τους εκούσιους ή ακούσιους ψευδορθόδοξους. Οι εκούσιοι ψευδορθόδοξοι θέλουν να υπάρχουν μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία και μάλιστα σε ηγετικές θέσεις της, για να παρασέρνουν όσους μπορούν και να τους κάνουν ακούσιους ψευδορθόδοξους) η Παλαιά Διαθήκη (τα αναγνωρισμένα, θεόπνευστα βιβλία της) δεν είναι απολύτως ολόκληρη θεόπνευστη, υπάρχουν σ'αυτήν κάποια ελαχιστότατα στο πλήθος σημεία που είναι λαθεμένα και δεν είναι θεόπνευστα (π.χ. "οφθαλμός αντί οφθαλμού").

14 σχόλια

  1. Γράφεις χοντρές ανακρίβειες.

    Η Παλαιά Διαθήκη περιγράφει την Εβραική Μυθολογία περί αρχής του Κόσμου και ,προς το τέλος,τμήμα της Εβραικής Ιστορίας .

    Η Καινή Διαθήκη ,έργο μαθητών του Παύλου,περιγράφει τον μύθο του Θεανθρώπου που κατασκεύασε ο ουσιαστικός ιδρυτής της Χριστανικής Εβραικής Θρησκείας ,
    ο Παύλος .
    Κανένας σοβαρός Ιστορικός δεν αναφέρει την ύπαρξη του Ιησού. Είτε Εβραίος είτε Ρωμαίος ενώ όλοι αναφέρουν τον επαναστάτη Βαραβά.
    Προσπάθησαν οι Πάπες να ''χώσουν'' μια παράγραφο σε κείμενα του Ηώσυπου αλλά απεκαλύφθη η παπική μαιμουδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θρησκεία που δημιουργησε ο Σαούλ, Σαύλος ή Παύλος

    είναι εργαλειο πνευματικής καθυποταξης και διακυβερνησης ανθρώπων.

    Γι αυτό υοθετηθηκε και εγινε επισημη θρησκεια του τοτε γνωστου κοσμου, βοηθουσε τους ηγετες, μοναρχες βασιλειαδες, δικτατορες, κοινοβουλευτικους εις το εργον τους.

    Οποιος δεν επιστευε στην θρησκεία εθεωρητο και σήμερα θεωρειτε Αναρχικός, άρα ελεύθερο πνευμα, ανυποταχτο και πιθανον επικινδυνος.

    Να κάνετε λοιπον πως πιστευετε, να στελεντε τα παιδια σας στην εκκλησια, στο κατηχητικο, να ψηφίζετε στις εκλογές γιατι διαφορετικά,
    δεν θα βρειτε δουλεια, δεν θα σας κανουν παρεα, και η αστυνομία πάντα θα σας θεωρεί υποπτο.

    Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζετε Παλαιά Διαθήκη!! Μετά άνετα έχετε το ακαταλόγιστο εάν:

    1. Σοδομίσετε 7-8 συμπολίτες σας.
    2. Αφού πιείτε λίγο παραπάνω, μπορείτε άνετα να βιάσετε τις κόρες σας και να τις αφήσετε έγκυες (πες με Λωτ)
    3. Σκοτώστε άνετα το γιο σας σαν αρνάκι: ο θεός είναι μαζί σας.
    4. Πλακώστε τη γυναίκα σας στο ξύλο - ξέρει αυτή το γιατί - ο καλός θεούλης είναι πάντα μαζί σας.
    5. Σφάξτε και κάψτε όλους τους πολίτες των γειτονικών κρατών που μας κάνουν μαγκιές: ο επιούσιος λαός δίνει λογαριασμό μόνο στον καλό θεούλη.

    Και πολλά άλλα που βαριέμαι να αναφέρω...
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:35 ΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ;ΕΙΣΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
    ΤΙ ΠΑΠΕΣ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΟΥΝΑΣ.ΕΧΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή "θεόπνευστο" είναι ότι μας συμφέρει και τα υπόλοιπα όχι; Όπως το "δεν είναι όλοι οι παπάδες έτσι" με το οποίο προσπαθείτε κάθε φορά να ξεπλύνετε τις βρωμιές της θρησκείας σας;

    Καλή προσπάθεια αλλά λίγο αργά, ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέον αρκετά και οι μέρες σας είναι μετρημένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Εβραιοι!!!!

    Παρτε τους ματι!!!!
    Οι αιωνιοι εχθροι του Χριστιανισμου, του Ελληνισμου και οχι μονο.
    Κοψτε φατσες!!!!

    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    Καλα σας τα λεει ο Πανουσης!

    "Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΑ ΖΗΤΑΕΙ.. ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ ΡΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ..ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΑ ..ΠΑΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:35 ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ;ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ;ΤΑ ΜΗ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΩΜΑΚΟ,

    ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Ο ΟΗΕ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΙΑ ΤΟΥ:



    Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

    Η Ύπατη Αρμοστεία δεν θα συμμετάσχει στη νέα διαδικασία ασύλου στην Ελλάδα εκτός εάν επέλθουν δομικές αλλαγές

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες διαπιστώνει με ιδιαίτερη ανησυχία ότι οι θεσμικές αλλαγές που υιοθετήθηκαν με το Προεδρικό Διάταγμα 81/2009 δεν εξασφαλίζουν επαρκώς μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διεθνή και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

    Το νέο Προεδρικό Διάταγμα αποκεντρώνει τη λήψη αποφάσεων για τα αιτήματα ασύλου σε πρώτο βαθμό σε πάνω από 50 αστυνομικές διευθύνσεις ανά την επικράτεια, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε θέματα εξειδικευμένου προσωπικού, υπηρεσιών διερμηνείας και νομικής συνδρομής. Επιπλέον καταργεί την υπάρχουσα επιτροπή προσφυγών, που ήταν η αποφαινόμενη αρχή με αποφασιστική αρμοδιότητα σε δεύτερο βαθμό, διατηρώντας περιορισμένη δικαστική επανεξέταση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, χωρίς να διασφαλίζεται έτσι το δικαίωμα σε μια «πραγματική προσφυγή». Τέλος, ο ορισμός του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης ως της αποφαινόμενης αρχής σε δεύτερο βαθμό για εκείνες τις προσφυγές των οποίων η εξέταση εκκρεμεί, δεν θα συμφωνούσε με τη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαιτεί ένα όργανο ανεξάρτητο από αυτό που αποφασίζει σε πρώτο βαθμό.

    «Οι νέες αυτές εξελίξεις είναι πιθανό ότι θα καταστήσουν την προστασία στην Ελλάδα ακόμα πιο δύσκολη για εκείνους που τη χρειάζονται», δήλωσε ο Laurens Jolles, Περιφερειακός Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας.

    Με βάση τα παραπάνω, στο παρόν στάδιο η Ύπατη Αρμοστεία δεν μπορεί να συμμετάσχει τόσο στις Γνωμοδοτικές Επιτροπές Προσφύγων για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου σε πρώτο βαθμό, όσο και στις γνωμοδοτικές επιτροπές για την εξέταση των περίπου 30.000 προσφυγών που εκκρεμούν σε δεύτερο βαθμό.

    Στην περίπτωση που οι Ελληνικές αρχές κινηθούν στο μέλλον στην κατεύθυνση δομικών αλλαγών που να διασφαλίζουν μια δίκαιη και αποτελεσματική διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα, η Ύπατη Αρμοστεία θα ήταν έτοιμη να εμπλακεί πλήρως και να αναλάβει έναν αποτελεσματικό ρόλο στο πλαίσιο της διαδικασίας ασύλου στην Ελλάδα.

    Η Ύπατη Αρμοστεία θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με τις Ελληνικές αρχές όσον αφορά την εκπαίδευση και κατάρτιση, την παροχή τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και νομικής συμβουλευτικής, την παρακολούθηση της διαδικασίας αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα όπως αρμόζει στο ρόλο της, και την υποβολή προτάσεων και συστάσεων προς την Κυβέρνηση για μελλοντικές βελτιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προεδρολογια:

    (πλακώσανε και οι τσάτσοι)!!

    Τί θα έλεγε ο Τσατσος αν πρότειναν τον ίδιο και πριν και μετά τις εκλογές για Προεδρία Δημοκρατίας??
    Θα έλεγε τα ίδια?


    Αλήθεια είναι αυτός που έστειλνε και "ευχετήριες καρτούλες στην Δέσποινα παπαδοπούλου επί "επταετίας - χούντας"??

    Για ρωτήστε τον ποιον όρο προτιμάει...επταετία ή χούντα τί προτιμάει??

    Ποια είναι η απάντηση του Βενιζέλου και της άγνωστης συνταγματολόγου που έγινε ευρωβουλευτής?? Μούγκα??


    Οι πρασινοφρουροί σας έχουν ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα έχουμε έντιμες εκλογικές διαδικασίες από την δεξιά!!

    Κοιμηθείτε εσεις στο Πασοκ και γυρίστε από τις διακοπές σε δύο χρόνια...τότε ίσως βαρεθεί να κυβερνά ο Καραμανλής!!

    Ακόμα και οι δεξιές εφημερίδες λένε ότι όλα τα νομοσχέδια περνάνε χωρίς καμία αντιπολίτευση από το Πασοκ!!

    Καθημερινά γίνονται δεκάδες καταγγελίες εναντίον της δεξιάς και στα πασοκικά πολιτικά γραφεία δεν κάνουν τίποτα!!

    Πασοκτζήδες διώκονται σε όλη την Ελλάδα και κανείς βουλευτής ή συνδικαλιστής ΔΕν τους στηρίζε....
    ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!

    Κάποιοι "τα κονομάνε" κοροιδεύοντας τον Γιώργο και πουλώντας το ίδιο το Πασοκ και τα συμφέροντα των ψηφοφόρων του!!

    Σύντομα οι πρασινοι πολίτες θα ορμήσουν μέσα στην Ιπποκράτους και θα πτάξουν έξω με κλωτσιές τα λαμόγια τις κοπελιτσες και τους κηφήνες!!

    Το Πασοκ προδίδεται από μέσα!!

    Μανώλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. athlio varvariko evraiiko vivlio tis epoxis tou xalkou pou misei to sex, ti gynaika kai den exei katholou xioumor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριε Θωμά,
    επιτρέψτε μου να αμφιβάλω για την ύπαρξη σας όπως μας την εμφανίζετε.
    Κατά τα άλλα, η παλαιά και η καινή διαθήκη είναι κάτι σαν τους μύθους του Αισώπου, με τη διαφορά ότι οι μύθοι είναι διαχρονικοί, οι διαθήκες όχι.
    Πείτε μας επίσης πως ερμηνεύετε τις δηλώσεις του Άνθιμου ότι η γρίπη δεν μεταφέρετε με το κουτάλι της θείας κοινωνίας; Αυτός είναι γνήσιος ή ψευτοορθόδοξος; Ή δουλεύουμε όπως οι σταλινικοί σοβιετικοί και στέλνουμε στα γκουλάγκ όποιων η γνώμη διαφέρει από την επίσημη γραμμή;
    Και σχετικά για τη γνήσια ορθοδοξία που αναφέρετε, σας αντιπαραβάλλω παράδειγμα γνήσιων ορθόδοξων εβραίων οι οποίοι γελοιοποιούνται κατά την ταπεινή μου γνώμη κάνοντας μύνηση επειδή εγκατέστησαν στην πολυκατοικία τους ανιχνευτές κίνησης που αναβοσβήνουν τα φώτα για εξοικονομιση ενέργειας, αλλά η ορθόδοξη θρηκεία τους τους απαγορεύει να κάνουν δουλειές τα σάββατα....
    http://gizmodo.com/5317968/orthodox-jewish-couple-imprisoned-by-superstition-blames-motion+sensing-light-instead

    ακόμα μία απόδειξη ότι οι θρησκίες είναι εργαλεία ελέγχου και παρωχημένες. Και σας διαβεβαιώ ότι δεν είμαι άθεος αλλά ούτε και χριστιανός ή ό,τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση