GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νομοσχέδιο για το "σύμφωνο συβίωσης"...

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας Ελλάδας . Η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη, τα ελληνικά κόμματα πότε θα ω...

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ομοφυλοφιλικής Λεσβιακής
Κοινότητας Ελλάδας
.
Η ελληνική κοινωνία είναι ώριμη, τα ελληνικά κόμματα πότε θα ωριμάσουν;
Με αφορμή την καταψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ και καταψήφισε η ελληνική βουλή (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ) ενώ μειοψήφησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει θεσμική αναγνώριση των ζευγαριών του ίδιου φύλου.
Σεβόμαστε τις ομοερωτοφοβικές απόψεις της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ, αλλά θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε ότι...
με το να εθελοτυφλούν δεν κάνουν πολιτική. Η οργάνωσή μας έχει δεχθεί επανειλημμένα αιτήματα ζευγαριών της κοινότητάς μας, τα οποία αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους επειδή αυτή τη στιγμή δεν μπορούν ούτε να παντρευτούν ούτε να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης. Ποιά είναι η απάντηση αυτών των κομμάτων; Τι προτείνουν; Τις διακρίσεις και το διαχωρισμό των πολιτών σε κατηγορίες;
Εκπλαγήκαμε δυσάρεστα δε, από τις δηλώσεις των πολιτικών στη σχετική συζήτηση.
Η κ. Παπακώστα της ΝΔ χαρακτήρισε την πρόταση ρατσιστική, ενώ το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης που εισηγήθηκε πέρυσι και απέκλειε ρητά τα ζευγάρια ατόμων του ίδιου φύλου, προφανώς δεν ήταν.
Η κ. Εύα Μελά του ΚΚΕ, μας γύρισε πολλές δεκαετίες πίσω εκφράζοντας την άποψη ότι ο γάμος αφορά μόνο στη διαιώνιση του είδους και την προστασία των παιδιών.
Από τη δε κ. Εύα Καϊλή μάθαμε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια εκ των πραγμάτων αποκλείονται της δυνατότητας να κάνουν οικογένεια.
Τέλος το ΛΑΟΣ είναι εκτός πραγματικότητας νομίζοντας ότι από το Σύμφωνο Συμβίωσης θα πληγεί η γυναίκα και η οικογένεια, όταν αυτό δεν έχει συμβεί σε καμιά από τις δεκάδες χώρες που αναγνωρίζουν νομικά τις σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
Η Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας δηλώνει ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται με όλους τους νόμιμους τρόπους διεκδικώντας την πλήρη ισότητα για όλες και όλους.

36 σχόλια

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΑΜ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΡΙ.

    Εμπρός να μονιμοποιήσουν στο Δημόσιο τις στρατιές των δικών τους γαλάζιων παιδιών.

    Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων...
    ...ζητούν με κοινή Ερώτηση έξι βουλευτές της ΝΔ και με πρωτοβουλία του Μάξιμου Χαρακόπουλου

    Οι ερωτώντες Βουλευτές:
    1. Μάξιμος Χαρακόπουλος
    2. Θαλασσινός Θαλασσινός
    3. Κασαπίδης Γιώργος
    4. Καρπούζας Αντώνης
    5. Τσιάρας Κώστας
    6. Σταυρογιάννης Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποψιάζομαι,…. Ότι η Περίφημη Μεταρύθμιση της Παιδείας που μας ετοιμάζουν, ακολουθώντας κατά πόδα τις άλλες Περίφημες, Μεταρυθμίσεις, για κάποιους γίνετε!
    Και ποιοι είναι αυτοί στην περίπτωση αυτή;
    Μα τα κονομημένα, των κονομημένων μαμάδων και μπαμπάδων τέκνα που βρίσκονται σε ιδιωτικά σχολεία!
    Και γιατί; Είναι απλό, με τις Πανελλαδικές τα ιδιωτικά έβαζαν και βάζουν λίγους σε ΤΕΙ-ΑΕΙ, άσε που μετά και αυτοί –αυτές που βάζουν τα βρίσκουν μπαστούνια εκεί πέρα, άσε που για να δεις επιστήμονα κύρους που να έχει ξεκινήσει από ιδιωτικό σχολείο πρέπει να έχεις τηλεσκόπιο, το μόνο που τα καταφέρνουν καλά είναι στην βόλεψη, εκεί έχουν βγάλει δέκα Πανεπιστήμια, ο ένας τον άλλο, ο κολλητός του λεφτά, ο κολλητός του πολιτικάντη, και πάει λέγοντας, η περίφημη συμμαχία των φελλών!
    Αυτά τα τέκνα είναι που στοχεύει η Μεταρύθμιση να αναβαθμίσει, να πάψει η κοινωνία να θεωρεί πως όποιος πάει σε ιδιωτικό σχολείο, ανάλογα και με την τσέπη έχει εξασφαλίσει και βαθμούς και απολυτήριο, και Πανεπιστήμιο, και εξέλιξη.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Και με την κρίση των καλοπληρωμένων ιδιωτικών τους σχολείων! ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ! Άντε και σήκωσαν κεφάλι με τις σπουδές των παιδιών τους! Στα σκατά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καραμανλή, πέταξε τους συμβούλους που έχει περί τα οικονομικά και πήγαινε και πιάσε εντελώς τυχαία από πέντε ιδιωτικά φορολογικά γραφεία δέκα υπαλλήλους, τάϊσε τους να ξελιγδώσει το άντερο τους, και σε πέντε μήνες θα γεμώσουν τα ταμεία του κράτους λεφτά! Είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν δηλώσετε απερίφραστα ότι καταδικάζετε την καθημερινή παρέλαση με προκλητικές συμπεριφορές των μελών σας στην τηλεοπτική σφαίρα, τότε δηλώνω απερίφραστα ότι σας υποστηρίζω.
    Δεν έχω πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, αλλά όταν αυτές διαφημίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μέσα από την τηλεόραση, αυτό με εξοργίζει. Θα ήθελα να πιστεύω ότι οφείλεται στην αγωνία των εν λόγω προσώπων, να αποδεχτεί ο κόσμος την ύπαρξή τους. Και αυτό ακριβώς είμαι διατεθειμένος να κάνω, εφ όσον σταματήσω να τους τρώω στη μάπα κάθε μέρα μόλις ανοίξω την τηλεόραση.

    Στράκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ Κ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ,


    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

    ΟΣΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ.

    ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος σας είπε ότι σας αποδεχόμαστε βρε ανώμαλες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, - Η ΕΣΤΩ ΣΥΓΡΙΤΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ;
    βλεπεις τον ομοφυλοφυλο στην αμερικη και ειναι αψογοσ στην δουλεια του, βλεπεις και τον ομοφυλοφυλο στην ελλαδα και ειναι ολο προβληματα στην συμπεριφορα του, εξ ου και η ελληνικη αποκλιστικα εκφραση : ¨μου εκανε την πουστια¨ ; [ !!! ]
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ πράσινοι μπλογκοσκυλέοι,
    Η προσπάθειά σας να αποσπάσετε την προσοχή του κόσμου από την σκανδαλάρα των δισεκατομμυρίων της Ζίμενς δεν θα πετύχει.
    Μόνο οι μέχρι στιγμής διαπιστωμένες μίζες ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
    Ο Γιωργάκης είναι μέσα στο κόλπο, δεν υπάρχει αμφιβολία.
    Ο παιδικός του φίλος ο Τρεπεκλής με το C4I, έχει ήδη παραδεχθεί ότι έχει τσιμπήσει 6,7 εκατομμύρια ευρώ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΓΙΑ' ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ.
    Η ΖΙΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kyrioi den yparxei problima me tous omofilofilous
    eks alou o idios theos mas exei plasi olous ) alla pisteuw oti eseis logo sindromon pou sas katatrexoun epeidi aisthaneste abola briskete aixthrous fantastikous kai polemate.
    erwtisi afailoys : ti ton thelete to gamo;;;
    a) gia sintaksi;;
    b) gia paidia ;;
    c)gia asfaleia
    kai kati akoma ti paidia tha mporousan na megalosoun apo mia tetoia oikogeneia ;
    kai na kserete oti epidei eiste meiopsifia prepei eseis na simbibasteite me tin pragmatikotita kai oxi na simbibastoun oi poloi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑΦΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ?ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,Η ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΑΒΕΡΤΟΣΗΜΟ?ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΧΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΆΡΧΙΔΙΑ ΤΖΙΝΑΒΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε παιδιά, σας σέβομαι και σας εκτιμώ και δέχομαι την όποια ιδιαιτερότητα έχει το κάθε άτομο σε ότι αφορά τον ατομικό/ιδιωτικό τρόπο ζωής του. Τελεία και παύλα και το υπογράφω με τ' όνομά μου. Έχω όμως ένα μεγάλο παράπονο από εσάς και αυτό είναι ότι εσείς δεν σεβόσαστε την δική μου ιδιαιτερότητα που, επόμενο είναι, να φέρνει τα αποτελέσματα για τα οποία παραπονιόσαστε.

    Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, μήπως και μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Και πρώτα, πρώτα να ορίσουμε τι σημαίνει "ατομικός/ιδιωτικός" τρόπος ζωής και τι "ατομικός/κοινωνικός" τρόπος ζωής. Προσωπικά πιστεύω ότι "ατομικός/ιδιωτικός" τρόπος ζωής νοείται από την κλειστή πόρτα του σπιτιού του καθενός και μέσα, με τις ευνόητες εξαιρέσεις π.χ. να θέλεις ν' ακούς μουσική στη διαπασών, 2-3 η ώρα το πρωί την ώρα που ο γείτονας κοιμάται, ενώ ο "ατομικός/κοινωνικός" από την κλειστή πόρτα του σπιτιού και έξω και πάλι με τις ανάλογες εξαιρέσεις. Με μία λέξη ατομικός και κοινωνικός αλληλοσεβασμός.
    Αν συμφωνήσουμε σ' αυτό τότε προβλήματα αντιπαλότητας δεν έχουμε εμείς μ' εσάς, αφού θέλετε να αυτοπροσδιοριζόσαστε ώς "άλλοι", αλλά και κανείς με κανένα. Το δεχόσαστε; Αν ναι, τότε σταματήστε να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι εμείς είμαστε οι "ξενέρωτοι" κι' εσείς οι "σωστοί", αν όχι τότε θα αντιμετωπίζεστε σαν ενοχλητική κοινωνική μειονότητα. Ευχαριστώ, Κων. Δρακάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σας αποδέχομαι βρε πουστάρες, τώρα βγάλτε τον σκασμό".....είναι το νόημα που βγαίνει απο τα σχόλια των παραπάνω φασιστοειδών. Λοιπόν η απάντηση πρέπει να είναι ξεκάθαρη και δυναμική.."βγάλε τον σκασμό εσύ παλιομαλάκα κάφρε μην σου σπάσω τα μούτρα." ούτε συζήτηση στη συζήτηση, ούτε απολογίες για το πως φερόμαστε στη δουλειά μας και αν το γουστάρει ο ένας και ο άλλος, ούτε αν θεωρεί σωστό κάποιος να μεγαλώνουμε παιδιά....και εγώ θεωρώ οτι οι παραπάνω κάφροι θα έπρεπε να στειρωθούν για να μην μολύνουν και άλλες γενιές με τη μισαλλοδοξία τους, αλλά δεν το κάνω και θέμα...και βέβαια καμμιά συζήτηση για το αν ο άνθρωπος που διάλεξα για σύντροφο μου δικαιούται την περουσία μου μετα το θάνατο μου, τη σύνταξη μου ή να ενημερωθεί απο τους γιατρούς αν μου συμβεί κάτι...ευτυχώς και τα μέσα και τον τρόπο έχουμε να νικήσουμε αυτή τη μάχη για πλήρη ισότητα. καμία υποχώρηση απέναντι στους ελληναράδες που εκτός απο κρυφές οι περισσότεροι, είναι και η αιτία για την κατάντια της χώρας. Be Proud, Be Loud!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .


    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν μπορώ πλέον να έχω καμμία συμπάθεια απέναντι σε άτομα τα οποία επιδιώκουν να κατατάξουν όλους (και όλες) τους "φυσιολογικούς" σε μία κατηγορία η οποία πρέπει, ντε και καλά, να θεωρηθεί ως "κλινική περίπτωση".

    Δικαίωμα του καθενός, εξαιτίας των ορμονικών του διαταραχών, να επιλέξει έναν τρόπο (σεξουαλικής) ζωής (δηλαδή ομοφυλοφιλικής)ο οποίος ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά του. Από το σημείο όμως αυτό μέχρι το σημείο να προβάλλεται στα ΜΜΕ (από την ομοφυλοφιλική μασονία) με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να θεωρείται "must", για τα νεαρά παιδιά, υπάρχει μεγάλη απόσταση.

    Και φυσικά, έχω γίνει έξαλλος από την επινόηση του επιθετικού όρου "ομοφοβικός" μέσω του οποίου η επιλογή σχέσης (αποκλειστικά) με το άλλο φύλο, να θεωρείται είτε "νεύρωση" είτε, γενικά "κλινική περίπτωση". Αυτό, εγώ, το θεωρώ "πουστιά" εις βάρος μου.

    Ανταποδίδω τα ίσα με τους όρους "ετεροφοβία" και "ετεροφοβικός" και καλώ, με τη σειρά μου, τους επιστήμονες να αναλύσουν τα αίτια για αυτά τα "βαλλιανάτεια" συμπτώματα διαταραχής.

    Φιλάκια!



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ήθελα να το γράψω αλλά με βοήθησε ο/η 17 Ιουλ 2009 12:41:00 μμ που γράφει
    "δικαιούται την περουσία μου μετα το θάνατο μου, τη σύνταξη μου".
    Καταλάβατε τώρα τι θέλουν οι πούστηδες και οι "τριβάδες" ?

    Επίσης με το σύνθημα Be Proud, Be Loud! δηλώνουν την τακτική που πρέπει να ακολουθούν. Be Loud σημαίνει να ακούγονται να επιδεικνύονται γι αυτό είναι όλη μέρα στα κανάλια τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά την διάβρωση της νεολαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 17 Ιουλ 2009 1:19:00 μμ

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ(ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ) ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗ ΑΝΩΜΑΛΟ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ .

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ;

    ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι ρε φίλε, αυτό θέλουμε...δεν το κατάλαβα δηλαδή...σε σένα θα σου δώσει την περουσία του και τη συνταξή του....άκου τον τι λέει ο άνθρωπος....εσύ απο ότι φαίνεται προτιμάς τις κρυφές, αρκεί δηλαδή να μην το λένε...ωραία πρότυπα ανδρισμού περνάς στην νεολαία...τέτοια νεολαία θέλεις....? μέσα στην υποκρισία και την κακομοιριά....και μετά σου λέει ποιος είναι ο πραγματικός πούστης....λοιπόν αμόρφωτοι ανοίξτε κανένα βιβλίο γιατί δεν έχει καμία σχέση η ομοφυλοφιλία με τις ορμόνες, άσε που άν δεν υπήρχαν οι ομοφυλόφιλοι η Καπέλα Σιξτίνα θα ήταν γεμάτη ταπετσαρίες και αντί για την Πολιτεία του Πλάτωνα θα διαβάζαμε τις παπαριές του Λιακόπουλου....Ουστ φασίστες! ο πόλεμος δεν είναι μεταξύ γκέυ και στρέιτ...αλλά μεταξύ ρατσιστών και αντιρατσιστών....επειδή σας σηκώνεται με τα βυζιά δεν σημαίνει οτι εκπροσωπείτε και όλους τους στρέιτ....των οποίων η πλειοψηφία δεν έχει κανένα απο τα πρόβληματα περι του "φαίνεσθαι" που εκφράζετε πιο πάνω...εσείς οι κρυφές το έχετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όσοι έχουν πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους να βγουν να κάνουν παρέλαση για να ακουστεί ο πόνος τους.
    Να φορέσουν φτερά και στριγκ πιο φανταχτερά από τους άλλους για να ξεχωρίζουν.
    Αμα δε θέλουν να βγουνε στα μεσημεριανάδικα και να εκδηλωθούν δεν τους εμποδίζει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πουθενα στο ζωικο βασιλειο δεν υπαρχει ομοφυλοφυλλια ακομα και τα ζωα σεβονται τους κανονες τις φυσης και το Θεο που τα δημιουργισε
    η ερωτικη πραξη ειναι για την διαιωνιση του ειδους και οχι για την ηδονη.
    Βεβαια ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει ομως τα δικα τους γαμισιατικα δεν θα τα πληρωσουμε εμεις
    επιπλεον δικαιωματα εχουν οι ανθρωποι που κανουν οικογενεια
    και προσφερουν στην κοινωνια
    αυτη τη προσφερουν μονο διαλυουν την κοινωνια
    γιατι ενας εργενης να εχει λιγοτερα δικαιοματα απο ενα ομοφιλοφυλλο δεν ειναι ανισοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εκει οταν κουνιωσαστε και αλλαξοκωλιαζοσαστε να φωναζετε και 'ολοκαυτωμα' ρε σεις πουσταρια, οπως οι εβραιοι.
    Μονο ετσι θα σας αναγνωρισει η Ευρωπη και θα κοπαναει προστηματα στην Ελλαδα.
    Την καλημερα μου στην κ. Γκιλμπερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μερικοί σκέφτονται (κυριολεκτικά) μόνο τον κώλο τους! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. επιδεικνύονται γι αυτό είναι όλη μέρα στα κανάλια τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά την διάβρωση της νεολαίας.

    17 Ιουλ 2009 2:01:00 μμ

    ----------------

    Καλά τα λες!

    Eγώ, πάντως, αποφάσισα να κηρύξω ισόβιο μποϊκοτάζ στα προϊόντα των εταιριών που διαφημίζονται σε αυτές τις εκπομπές.

    Με το που βλέπω, κάνοντας ζάπινγκ, ότι υπάρχει εκπομπή που υποδύεται το "κλουβί με τις τρελές", περιμένω το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και όσους δω να διαφημίζονται εκεί, τους γράφω στα μαύρα κατάστιχα.

    Ύστερα αλλάζω κανάλι.

    Κι αν κάποιος γουστάρει (εγώ δεν έχω χρόνο) ας φτιάξει διαδυκτιακό κατάλογο μποϊκοτάζ που θα ενημερώνεται καθημερινά, από όσους έχουν τσαντιστεί με αυτή την λουγκροπροπαγάνδα.

    Να δούμε τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    Αμαν πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ...

    ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.

    17 Ιουλ 2009 5:38:00 μμ
    ---------------------------

    Φιλάρα,

    κατ' αρχή να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το αν είσαι πραγματικά πασοκτζής.

    Αλλού όμως είναι το πρόβλημα.

    Οι στατιστικές αναλύσεις λένε ότι ένα 10-12% του πληθυσμού είτε κουνάει την αχλαδιά είτε πλακομουνιάζεται.

    Γούστο τους και καμάρι τους, βέβαια, και δεν μας πέφτει λόγος.

    Εκεί που μας πέφτει λόγος είναι ότι επειδή το αδερφάτο είναι πολύ πιο συμπαγές, στις απόψεις του, από το "μέσο δείγμα" του πληθυσμού, τα κόμματα του ασκούν έντονο πεοθηλασμό για να το πάρουν με το μέρος τους.

    Και φυσικά, ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές, μιας περιφέρειας, εκείνος που έχει σίγουρη την εκλογή του είναι η κρυπτολούγκρα που θα ψηφιστεί μονοκούκι από το κλουβί με τις τρελές της περιοχής.

    Αν ποτέ γινόταν ένας αιφνιδιαστικός έλεγχος στους 300εθνοπατέρες, θα έμενες έκπληκτος από το πόσοι φορούν καλσον και γυναικεία εσώρουχα κάτω από τα κοστούμια τους.

    Από τη στιγμή όμως που το "εκλεγμένο αδερφάτο" (κάπου 30%) ξεπερνά το μέσο ποσοστό του πληθυσμού (10-12%) τότε η (κατ ευφημισμό) "αντιπροσωπευτική δημοκρατία" έχει...μπατάρει υπέρ των ομοφυλόφιλων. Όπως, αντίστροφα, θα είχε μπατάρει εναντίον τους, αν οι λούγκρες βουλευτές ήταν μόνο 5% επί του σώματος.

    Τώρα βέβαια, αν εσύ κάνεις συνειρμούς του τύπου "αντιπροσωπευτική δημοκρατία του κώλου", δικαίωμά σου και άποψή σου.

    Ένας μη-πασόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ 6.06 ΜΜ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΣ
    ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
    6:31:00 μμ


    To κάνει επειδή το πασόκ δεν έχει το προνόμιο (όπως κάποιοι άλλοι) να διαθέτει μία αδερφή του ελέους στην κορυφή. Λίγο πιο κάτω όμως γίνεται ο χαμός! Κι ας παριστάνουν πως "απόπεμψαν" τον Βαλλιανάτο που συντόνιζε το λουγκριστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ξερέτε πως ακούγεστε όλοι εσείς που τα έχετε βάλλει με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων; σαν ένα μάτσο τραβεστί που πλακώνονται στη Συγγρού για πελάτη....χτυπηθείτε λοιπόν όσο θέλετε....δεν θα σας περάσει....και απαξιώ να σου πώ φιλαράκο τις χιλιάδες περιπτώσεων στο ζωικό βασίλειο που παρατηρουνται ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές.....εν αντιθέση συμπεριφορές σαν και τις δικές σου....ούτε τα γουρούνια.....γενικώς τα επιχειρήματα των νεοφασιστών επισκεπτών του site είναι για τα μπάζα...όπως και αυτοί.....λένε για εβραίους και σαπούνια...λένε οτι τα δικαιώματα είναι μόνο για αυτούς που γεννάνε...λες και είμαστε οι κατσίκες του κυρ μήτσου και λές και οι άνθρωποι που ενώ είναι στρέιτ και δεν κάνουν παιδιά (είτε απο επιλογή, είτε απο αδυναμία) δεν αξίζουν τίποτα.... το καλύτερο όμως το είπε μια τρελή θεούσα που μας κάλεσε να σεβαστούμε τους κανόνες του Θεού του....ρε φίλε αυτούς σέβομαι...για αυτό και τον παίρνω απο παντού. Όσο για τον ΠΑΣΟΚο.....πάρε φίλε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές για να δείς τι υποστηρίζει το κόμμα.....δεν το είδα να "πέφτει" πουθενά, αντιθέτως νίκησε τις εκλογές....Ρούφα τον όπως μονάχα ένας στρέιτ ξέρει...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γενικότερα απορώ γιατί ο κόσμος λυσσάει ακόμα να παντρεύεται μιας και πλέον μπορείς να κατοχυρώσεις και τα παιδάκια σου χωρίς γάμους και αηδίες, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα.
    Κι'αυτό το δκαίωμα εννοείται ότι πρέπει να το απολαμβάνουν όλοι οι Ελληνες Πολίτες.
    Όσο για το φίλο που ρώτησε τι παιδιά θα μεγαλώσουν σ'αυτές τις οικογένειες, έχω να του θυμίσω ότι

    α: Όλους τους ομοφυλόφιλους μάνα και πατέρας τους μεγάλωσε αρα το επιχείρημά του αντεστραμμένο δεν έχει καμία αποδεικτική αξία και

    β: Κάθε μέρα ακούμε στις ειδήσεις και για ένα φυσικό πατέρα που βίαζε το δικό του παιδί και αν πας μία βολτίτσα από το Αγία Σοφία θα φρίξεις βλέποντας πόσα παιδάκια είναι εκεί φρικιαστικά κακοποιημένα από τους φυσικούς τους γονείς.
    Ενα παιδί χρειάζεται μόνο κάποιον που μπορεί να το συντηρήσει και άπειρη αγάπη. Αυτός ο κάποιος όποιος και να είναι θα είναι μια χαρά γονιός.

    ΥΓ: Ολοι εσείς, ειλικρινά, δεν έχετε πρόβλημα που ο Δήμαρχος Αθηναίων τον οποίο αρκετοί ψηφίσατε είναι ομοφυλόφιλος?
    Αν μεθαύριο υπέγραφε το συμφωνητικό συμβίωσης με τον επί χρόνια σύντροφό του, θα σας χάλαγε τόσο πολύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:22

    Έχεις τα δίκια σου, κι εσύ.

    Όμως, απλά, δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο κακό έχει κάνει στην υπόθεσή "σας" το επιθετικό ομοφυλόφιλο μάρκετινγκ που έχει κάνει, τα τελευταία χρόνια ένα Μεγκάλο "δόλ"ιο συγκρότημα ΜΜΕ (γνωστό και ως "αδελφάτο των σταυραετών")

    Το ίδιο κακό έχει κάνει και η υπερέκθεση της "gay pride" αλαζονείας του κάθε βαλλιανάτου που έκανε πολύ κόσμο να φοβηθεί τον υφέρποντα φασισμό του λουγκριστάν, έτσι και του δοθεί εξουσία.

    Με άλλα λόγια, φιλαράκο μου, εκεί που η ομοφυλοφιλία είχε αρχίσει να γίνεται "σχετικά ανεκτή" από τα ευρύτερα συντηρητικά πληθυσμιακά στρώματα, καταφέρατε (με τις γνωστές "πουστιές" και "μασονίες" σας) να χύσετε την καρδάρα με το γάλα.

    Τώρα πια, ο κόσμος δεν σας βλέπει ως μία "αδικημένη ομάδα" αλλά ως μία επικίνδυνη εξουσία που θα... γαμήσει και θα δείρει έτσι και έρθει ακόμα περισσότερο "στα πράγματα".

    Οπότε, μην εξανίστασαι για τις αντιδράσεις στο νομοσχέδιο. Ο κόσμος, απλά, σας ρίχνει προειδοποιητικές σφαλιάρες για να σας υπενθυμίσει ότοι έχετ ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή και από "καταπιεζόμενοι" έχετε αρχίσει να γίνεστε εξουσιαστές (και ειδικά σε συγκεκριμένους χώρους δουλειάς, αποδεικνύοντας την αντιανθρώπινη και φασιστική νοοτροπία κάποιων αγελαίων εκπροσώπων της φάρας σας...)

    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όντας ομοφυλόφυλλος ο ίδιος θα ήθελα να πω 2 πράγματα.

    1ον, είναι εύκολο να λες ένα "ου λούγκρες" και να ξεμπερδεύεις εύκολα με κάποια θέματα που αδιαμφισβήτητα αφορούν ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι πολιτών.

    2ον, δεν θα διαφωνίσω ότι τα media προβάλλουν και προασπίζονται ένα τρόπο ζωής των ομοφυλοφίλων (lifestyle αν θέλετε) με το οποίο κι εγώ δεν συμφωνώ. Κάποιοι ανεγκέφαλοι ομοφυλόφιλοι χωρίς πολύ κρίση το υιοθετούν χωρίς πολύ σκέψη, αλλά αυτό συμβαίνει και με πολλούς εταιροφιλόφυλους ποθ χωρίς κρίση υιοθετούν άλλα, ή ακόμη και ΑΥΤΟ το lifestyle (ήμαρτον) χωρίς καν να είναι ομοφυλόφιλοι.

    3ον και κυριότερο: Πρέπει να καταλάβετε ότι οι περισότεροι αν μη τι άλλο από εμάς δεν θέλουμε αναγνώριση της συμβιωσής μας νομικά απλά "για να μπούμε στο μάτι του κόσμου" ή να προκαλέσουμε τα ήθη ή ότι άλλο σας πασάρουν. Οι κύριοι λόγοι είναι άλλοι. Παραδείγματος χάριν, οι φορολογικές απαλαγές που δικαιούται ένα εταιροφυλόφιλο ζευγάρι είναι ένας λόγος. Κυρίως όμως, σκεφτείτε το εξής παράδειγμα:

    Φανταστείτε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, που έχουν τη σχέση τους, δεν προκαλούν ή "παρενοχλούν" κανέναν, όπως πολλοί προσπαθούν να περάσουν, και συμβιώνου μαζί. Αποτελούν, λοιπόν, έστω και πέρα από τα συμβατικά πλαίσια, μια μορφή οικογένειας. Φανταστείτε ότι ένας από αυτούς παθαίνει ένα ατύχημα. Οι αρχές θα φροντίσουν να ειδοποιήσουν πρώτα τους συγγενείς του, ακόμη κι αν έχει ίσως χρόνια να τους δει, αντί για τον σύντροφό του. Σκεφτείτε το χειρότερο. Ένας απ' τους δύο πεθαίνει. Η περιουσία που πιθανόν μαζί να έχουν χτίσει αυτοί οι δύο άνθρωποι περνάει στα χέρια των συγγενών του αυτόματα, αντί να εξασφαλίζεται ο άνθρωπος που μαζί φτιάξαν τις ζωές τους.

    Ζητάω ένα απλό πράγμα. Μην βιάζεστε να κρίνετε είτε βάση των προτύπων που σας ταϊζουν τα media (ή που ταϊζουν άλλους τους οποίους πολλές φορές χρειάζεστε να ανέχεστε) είτε βάση γεννεών που κατηγορούσαν επιλογές και συμπεριφορές τις οποίες οι ίδιοι εφήρμοζαν κρυφά. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΚΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ "ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ" ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...."ΝΑΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ"....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ; ΕΣΥ; Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ....ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΑΖΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΤΟΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΡΟΛΑ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΕΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΕΙΤ ΨΙΛΟΠΟΥΣΤΙΖΕΤΕ ΘΕΩΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απλά θεωρώ ότι αν ένας άνθρωπος αντί να μιλάει γαβγίζει, με το να του γαβγίζεις πίσω κι εσύ δεν βγαίνει τίποτα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σωστό...με την ανταπόδωση του γαυγίσματος δεν βγαίνει τίποτα....με το δάγκωμα όμως; δεν μπορεί..κάτι καλό μπορεί να βγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση