GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόπες = ντροπές και οι αγύρτες...

Από τον Τηλέμαχο Μπούτζουκα Λέγομαι Μπούτζουκας Τηλέμαχος Θεόδωρος το τηλέφωνα μου είναι 2810 -371079 και 2810- 251621 μένω στο Ηράκλειο Κρή...

Από τον Τηλέμαχο Μπούτζουκα

Λέγομαι Μπούτζουκας Τηλέμαχος Θεόδωρος το τηλέφωνα μου είναι 2810 -371079 και 2810- 251621 μένω στο Ηράκλειο Κρήτης ΓΕΡΓΕΡΗΣ 4 και είμαι ο πεθερός του ποδοσφαιριστή Μανώλη Μονιάκη του ΟΦΗ.
Κατά αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ένα ζήτημα είμαι κατά των ναρκωτικών για όλους τους ανθρώπους και ειδικά στους νέους μας που οι έμποροι σκοτώνουν ό,τι πιο πολύτιμο εχει η χώρα μας την νεολαία μας.
Ο ποδοσφαιριστής Μονιακης δεν με ενδιαφέρει, χέστηκα, με ενδιαφέρει ο άνθρωπος Μονιάκης μόλις έμαθα ότι ανιχνεύτηκε η ουσία κοκαΐνης στα ούρα του εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα, τον άρπαξα και τον πήγα στον ιατροδικαστή Ηρακλείου και στον ειδικό τοξικολόγο κύριο Τζατσάκη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ο λόγος ήτανε ότι η κόρη μου Ελένη –Αγάπη Μπούτζουκα και σύζυγος του παραπάνω, ώστε να δω αν το έμβρυο είναι καλά και αν ο Μονιακης μου παίζει καμιά ΤΑΠΑ, του έκανα εξετάσεις για όλες της ναρκωτικές ουσίες στα ούρα και στο αίμα , το έγγραφο είναι στην ΕΠΟ όλες ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.
Δεν επαναπαύτηκα όμως εκεί γιατί όπως... μου εξήγησε ο καθηγητής τοξικολογίας του αθλητικού τοξικολογικού κέντρου της Κολωνίας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ WADA κύριος ΒΙΛΧΕΛΜ ΣΕΝΤΣΕΡ ΤΗΛΕΦ. 0049-2214971313, ότι η ουσία ανιχνεύεται για 2-3 μέρες στα ούρα και ότι αν θέλω να είμαι σίγουρος πρέπει να πάρουνε από το αμνιακό υγρό της εγκύου ώστε να δούμε με το DNA σε τι τοξικότητα υπάρχει στο έμβρυο. Έγινε και αυτό, το έγγραφο είναι κατατεθειμένο στην ΕΠΟ, εξηγεί ο καθηγητής.
Μερικές ουσίες προκαλούν αλλοιώσεις (μεταλλάξεις) του γενετικού υλικού (DNA) και μερικές μεταλλάξεις μεταβιβάζονται κατά την κυτταρική διαίρεση στους απογόνους. Μεταλλάξεις μπορούν να συμβούν στα γεννητικά κύτταρα (γαμέτες και ωάρια) με σοβαρές συνέπειες στους απογόνους ή στα σωματικά κύτταρα που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη νεοπλασίας.
Αν οι μεταλλάξεις συμβούν κατά τη διάρκεια της σύλληψης μπορεί να οδηγήσουν σε αποβολή του εμβρύου ή ανώμαλη ανάπτυξη κατά την εμβρυογένεση. Στις μέρες μας μια εγκυμοσύνη θεωρείται ένα φυσιολογικό γεγονός με δεδομένο αποτέλεσμα στους εννέα μήνες.
Δεν ήταν όμως πάντοτε έτσι αν σκεφτεί κανείς ότι το 1915 η μητρική θνησιμότητα έφτανε το 6,1% και στη παιδική πολύ υψηλότερα. Σήμερα γνωρίζουμε καλά τους παράγοντες που καθιστούν μια εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου ώστε να είμαστε σε θέση να λάβουμε έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα και να εξασφαλίσουμε την υγεία της μητέρας και του νεογνού. Κάθε έγκυος στην αρχή της εγκυμοσύνης της αξιολογείται ως προς την ύπαρξη παραγόντων κινδύνου. Αν διαπιστωθεί ότι όντως πρόκειται για εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου η γυναίκα παρακολουθείται στενότερα και μάλιστα συχνά παραπέμπεται σε ιατρούς ή κλινικές εξειδικευμένες στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
Χάρη σε εκτεταμένες μελέτες οι ιατροί μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν τους παράγοντες κινδύνου μιας εγκυμοσύνης. Η ανάπτυξη όμως της τεχνολογίας ήταν αυτή που επέτρεψε την λεπτομερή αξιολόγησή τους και την έγκαιρη παρέμβαση, με αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά η μητρική και περιγεννητική θνησιμότητα. Μια εγκυμοσύνη μπορεί να χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου ήδη από την έναρξή της ή να προκύψει κατά τη διάρκεια της. Ο γυναικολόγος είναι πάντα σε εγρήγορση αλλά οπωσδήποτε είναι χρήσιμο η ίδια η γυναίκα να γνωρίζει τι μπορεί να εκθέσει αυτή και το παιδί της σε κίνδυνο. Τη στιγμή της γονιμοποίησης μεταφέρονται στο ωάριό της -το οποίο περιέχει τα 23 δικά σας χρωμοσώματα- τα 23 χρωμοσώματα του πατέρα του μικρού της και επομένως το γενετικό του υλικό. Τα χρωμοσώματα της γυναίκας ενώνονται με εκείνα του συντρόφου της και τα γονίδια της συνδυάζονται με τα δικά του, με αποτέλεσμα το μωρό να οφείλει τόσο τα φυσιολογικά του χαρακτηριστικά όσο και τα ψυχολογικά του γνωρίσματα εν μέρει σε εσάς και εν μέρει στον πατέρα του. Και πολλά αλλα επίσημα έγραφα από διάφορους επιστήμονες.
Πολλοί θα αναρωτηθούνε γιατί τα γράφω αυτά,πρώτον γιατί σήμερα έκανε μια δήλωση ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο γνωστός Πολωνός Βαρζίνιακ: ΔΕΣΤΕ ΗΘΟΣ (ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; αυτά στο NOVA gr.) Του απαντώ,γιατί εσύ κύριε Βαρζίνιακ είσαι ψεύτης, όλα τα δείγματα σου έχουνε την ουσία γεραναμίνη έφαγες τρεις μήνες εμείς δεν βγήκαμε να πούμε ΓΙΑΤΙ ο Πολωνός τρεις μήνες; Αυτά είναι θέματα δικαιοσύνης.
Δεύτερον ότι παίρνει ο κάθε βλάκας ηθελημένα για τα ΛΕΦΤΑ είναι άλλο και άλλο αν κάποιοι θέλουνε να παγιδέψουνε κάποιο αθλητή, υπάρχουνε δυο ειδών ντόπινγκ αυτό που σε κάνει πύραυλο και αυτό που σε κάνει πτώμα. Η κοκαΐνη και οι αμφεταμίνες πρέπει για να δρούνε και να σε ντοπάρουνε, να νιώθεις χαϊ που λέμε εμείς εδώ, να τις παίρνεις συνέχεια ώστε να αποδίδεις για 30-50 λεπτά, άρα εδώ θα είχαμε έναν κοκαϊνομανή ,εγώ δεν θα γράψω για άλλους γνωστούς αθλητές θα γράψω ότι τα στοιχεία αυτά του Μονιάκη τα εξετάζει ακόμα η ΕΠΟ, και ο Έλληνας όπως λες μπορει να φάει δυο χρόνια και όχι έξι μήνες που αναφέρεις.
Οι δικαστές θα πάρουνε την απόφαση την οποία θα σεβαστούμε, κάτι που εσύ δεν σεβάστηκες γιατί και αλλα έλεγες στην αρχή και αλλα βρεθήκανε αλλα αυτό δεν μας ενδιαφέρει είναι θέμα της δικαιοσύνης.
Ο Μονιάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής της σειράς για μένα αν θέλει να γίνει κάτι να ΔΟΥΛΕΨΕΙ και μάλιστα θα προτιμούσα κάπου αλλού, ο αθλητισμός όπως είναι σήμερα δεν αξίζει κανεις σοβαρός άνθρωπος να ασχολείται μαζί του, οι αθλητές έχουνε γίνει σαν τις γκόμενες που θέλουνε πατρόνους αλλιώς θα τις φάνε.
Εμείς δεν είμαστε ψώνια γονείς που θέλομε να βλέπομε τα παιδιά μας στην TV τραγουδιστές ή ποδοσφαιριστές.
Και λέει ο καθηγητής από χημική άποψη η κοκαΐνη είναι βενζοϊκός μεθυλεστέρας της εκγονίνης. Όταν υδρολυθεί, δίνει μεθυλική αλκοόλη, βενζοϊκό οξύ και υδροοξύ (εκγονίνη) από τους 12 δώδεκα που εχει η κοκαΐνη. Τα ούρα αν παραμείνουνε εκτός της κατάλληλη ψύξη ανεβάζουνε δείκτες εμείς δεν είδαμε δείκτες μόνο αναφέρανε την ουσία με τους δυο οι τρεις μεταβολίτες: Ελεγχος Τοξικότητας: Προσδιορισμός LD50.Αποτελεί δοκιμασία οξείας τοξικότητας , με διάφορους οδούς χορήγησης της τοξικής ουσίας. Δίδονται διάφορες δόσεις και προσδιορίζεται η LD50
(mg/kg). Επίσης καταγράφεται η γενικότερη εικόνα (συμπεριφορά, λήθαργος διούρηση, λήψη τροφής. Επιπλέον συμπληρώνεται με ιστοπαθολογική εξέταση ακόμα και των νεκροτομικών ευρημάτων.
Όλα τα παραπάνω αποσκοπούν: 1) Στον προσδιορισμό της LD50, 2) χαρακτηρισμό οργάνων στα οποία εκδηλώνεται η οξεία τοξικότητα, 3) αναστρεψιμότητα ή μη της τοξικότητας, 4) προσδιορισμό φάσματος δόσεων που προκαλούν τοξικότητα. Η τοξική ουσία μπορεί να εφαρμοσθεί και στο δέρμα (παραμένει για 24 ώρες) και εξετάζεται η περιοχή του δέρματος για τυχόν τοξικότητα ή μπορεί να δοθεί υπό μορφή αερολύματος ή συστήματος λεπτής σκόνης υπό διασπορά.
Που υπάρχει η ουσία της ΚΟΚΑΙΝΗΣ;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ αστυνομια ΓΑΔΑ: Οι σύγχρονες τεχνικές μπορούν να κάνουν τα αποτυπώματα να κελαηδήσουν ακόμη και αν τα ίχνη είναι επάνω σε πορώδεις επιφάνειες ή στο εσωτερικό ενός μπουκαλιού. Υπόσχονται μάλιστα να ξαναζωντανέψουν ακόμη και τα αποτυπώματα που άφησε ο δολοφόνος επάνω στον κάλυκα της σφαίρας ή οι τρομοκράτες επάνω στα θραύσματα βομβών που έχουν εκραγεί!
Μπορεί η γενετική έρευνα να έχει ρίξει επάνω της τα τελευταία χρόνια τους «προβολείς» σε ό,τι αφορά την εξιχνίαση εγκλημάτων, ωστόσο η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα «αναγνώριση αποτυπωμάτων» είναι εκείνη που δείχνει πολλές φορές τον δρόμο προς την επίλυση υποθέσεων που αλλιώς θα παρέμεναν στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί ωστόσο που μας μίλησαν ήταν σαφείς: Ακόμη και αν τα αποτυπώματα κάποιου έλθουν στο φως και ταυτοποιηθούν, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ενοχή, αλλά παρουσία του ατόμου σε μια σκηνή εγκλήματος. Οι αρμόδιες αστυνομικές και στη συνέχεια δικαστικές αρχές παίρνουν μετά τη σκυτάλη ώστε να αποδειχθεί αν ένα άτομο δεν έδωσε μόνο το «παρών» σε έναν τόπο όπου διαπράχθηκε έγκλημα, αλλά κουβαλά και μερίδιο ευθύνης για όσα διαδραματίστηκαν σε αυτόν τον τόπο. Είναι χαρακτηριστικό το εξής παράδειγμα που αποδεικνύει ότι το «φαίνεσθαι» δεν σημαίνει και «είναι»: επάνω στα χαρτονομίσματα που κουβαλά ο καθένας μας ποσοστό που μπορεί να φθάνει το 80% είναι πιθανό να φέρει ίχνη κοκαΐνης.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ .http://www.tovima.gr/
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΣΩΛΗ Κυριακή 24 Μαΐου 2009.
Page last updated at 10:29 GMT, Tuesday, 26 May 2009 11:29 UK
Germany bans cola after drug test
BBC NEWS
The authorities in six German states have ordered retailers to stop selling Red Bull Cola energy drinks after traces of cocaine were found in it.
The recall came after a sample analysis conducted in North-Rhine Westphalia found one litre of the drink contained 0.4 micrograms of the banned substance.
Officials said the cocaine levels were too low to pose a health threat but were not permitted in foodstuffs.
Red Bull said its cola was "harmless and marketable" in both the US and EU.
The company said coca leaf extracts were used worldwide as a natural flavouring, and that its own tests had found no traces of cocaine.
Classified as narcotic
The illegal cocaine alkaloid - one of 10 found in coca and representing only 0.8% of the plant's chemical make-up - is chemically removed before use, as mandated by international anti-narcotics agencies.
"There is no scientific basis for this ban on Red Bull Cola because the levels of cocaine found are so small," Fritz Soergel, the head of the Institute for Biomedical and Pharmaceutical Research in Nuremberg, Bavaria, told Time magazine.
"And it's not even cocaine itself. According to the tests we carried out, it's a non-active degradation product with no effect on the body. If you start examining lots of other drinks and food so carefully, you'd find a lot of surprising things."
But the authorities in North-Rhine Westphalia said the presence of coca leaf extracts meant the cola could not be classified as a foodstuff but as a narcotic, which would require a special licence.
When Coca-Cola was first produced in the 19th Century, it famously contained traces of cocaine, but has not since 1903
BBC NEWS
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
Κοκαΐνη σε ενεργειακό ποτό!
26 Μαίου 2009
Οι αρχές έξι γερμανικών κρατιδίων απαγόρευσαν την κυκλοφορία του Red Bull διότι βρέθηκε κοκαΐνη στα συστατικά του.
Ο πρώτος έλεγχος έγινε σε εργαστήριο της North-Rhine στη Westphalia όπου και βρέθηκε ότι ένα λίτρο Red Bull περιέχει 0.4 μικρογραμμάρια κοκαΐνης. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι ο,4 μικρογραμμάρια δεν είναι σημαντική ποσότητα αλλά απαγορεύεται να υπάρχει σε ποτά σύμφωνα με τους αυστηρούς γερμανικούς νόμους περί ποτών και τροφίμων.
Η εταιρεία με τη σειρά της υποστήριξε ότι η κόκα χρησιμοποιείται διεθνώς ως αρωματικό σε ποτά. "Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για αυτήν την απαγόρευση επειδή τα επίπεδα κοκαΐνης που βρίσκονται στο ποτό είναι τόσο μικρά,” …. “και δεν είναι καν πραγματική κόκα. Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήσαμε, είναι ένα μη ενεργό υποβαθμισμένο προϊόν από τα φύλλα της κόκας χωρίς την παραμικρή επίδραση στο σώμα. Ο διευθυντής της εταιρείας στη Γερμανία Fritz Soergel υποστήριξε Εάν εξεταστούν τα συστατικά άλλων ποτών και τροφίμων τόσο προσεκτικά, τα εργαστήρια της Γερμανίας θα βρουν εκπληκτικά πράγματα .
( ΜΙΚΡΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ)
Και όταν εγώ ρωτούσα τι είναι το βάλσαμο του Περού στην ΕΠΟ με κοίταζε σαν χαζός ο τύπος από το ΕΣΚΑΝ :ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ υπάρχει παντού το γαμημένο δέστε αυτά καλά τι λέει η Ε.Ε. Ορισμένες ομάδες πληθυσμού, όπως π.χ. οι κομμωτές έχουν μεγάλη συχνότητα παρουσίας εκζέματος (16%), κυρίως από αλλεργιογόνα και λιγότερο συχνά από ερεθιστικά αίτια, όπως τα υλικά των σαμπουάν ή των τριχοβα. Τα συνηθέστερα αλλεργιογόνα τους και οι ουσίες στις οποίες συνήθως ανευρίσκονται. Υπάρχουν βεβαίως και αλλεργιογόνα στις τροφές που μπορεί να προκαλέσουν γενικευμένα ή περιορισμένα εξανθήματα στα προδιατεθειμένα άτομα. Για παράδειγμα, τα τρόφιμα με Βάλσαμο του Περού μπορεί να δημιουργήσουν δερματίτιδα στα χέρια, πρόσωπο ή περιγεννητική περιοχή.
Οδηγία 2008/42/ΕΚ της Επιτροπής της 3ης Απριλίου 2008 για την τροποποίηση της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ του Συμβουλίου σχετικά με τα καλλυντικά προϊόντα, με σκοπό την προσαρμογή των παραρτημάτων ΙΙ και ΙΙΙ στην τεχνική πρόοδο.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ
(1) Με βάση τον κώδικα δεοντολογίας IFRA (International Fragrance Association — Διεθνής Ένωση Αρωματοποιίας), η επιστημονική επιτροπή για τα καταναλωτικά προϊόντα (ΕΕΚΠ) [2] εντόπισε προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται ως αρωματικές συνθέσεις σε καλλυντικά προϊόντα, για τα οποία πρέπει να προβλεφθούν περιορισμοί.
(2) Ανεξάρτητα από τη χρήση των ουσιών αυτών στα καλλυντικά, αυτό που πρέπει να εξεταστεί είναι η έκθεση στις εν λόγω ουσίες. Συνεπώς, οι περιορισμοί δεν πρέπει να ισχύουν μόνο για τη χρήση των εν λόγω ουσιών ως αρωματικών συνθέσεων σε καλλυντικά προϊόντα.
(3) Επομένως, για να διασφαλιστεί συνέπεια, επειδή ορισμένες από τις ουσίες έχουν εγκριθεί ως αρωματικές (αρτυματικές) ύλες με την απόφαση 1999/217/ΕΚ της Επιτροπής, της 23ης Φεβρουαρίου 1999, για τη θέσπιση του ευρετηρίου των αρτυματικών υλών που χρησιμοποιούνται εντός ή επί των τροφίμων, το οποίο καταρτίστηκε κατ’ εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2232/96 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 28ης Οκτωβρίου 1996.
(4) Με βάση τη γνώμη της ΕΕΚΠ, είναι αναγκαίο να τροποποιηθούν οι περιορισμοί που αφορούν τις εντοπισθείσες ουσίες, οι οποίες απαριθμούνται ήδη στο παράρτημα III της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ με τους αριθμούς καταχώρισης 45, 72, 73, 88 και 89. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να περιληφθούν στο παράρτημα αυτό εκείνες οι ουσίες οι οποίες δεν αναφέρονται με τους αντίστοιχους περιορισμούς τους, καθώς και, για λόγους συνοχής, οι ουσίες που ανήκουν στην ίδια κατηγορία που καθορίζεται στην απόφαση 96/335/ΕΚ της Επιτροπής, της 8ης Μαΐου 1996, σχετικά με τη θέσπιση ευρετηρίου και κοινής ονοματολογίας των συστατικών που χρησιμοποιούνται.
(5) Επειδή η βενζυλική αλκοόλη περιλαμβάνεται δύο φορές στο μέρος 1 του παραρτήματος III, με τους αριθμούς αναφοράς 45 και 68, το περιεχόμενο της καταχώρισης 68 και οι νέοι περιορισμοί θα περιληφθούν στην καταχώριση 45
(6) Σύμφωνα με τη διασαφήνιση εκ μέρους της ΕΕΚΠ όσον αφορά το βάλσαμο του Περού, η καταχώριση 1136 του παραρτήματος II θα τροποποιηθεί.
(7) Τα μέτρα που προβλέπονται στην παρούσα οδηγία είναι σύμφωνα με τη γνώμη της μόνιμης επιτροπής για τα προϊόντα.
ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ:
Άρθρο 1
Τα παραρτήματα II και III της οδηγίας 76/768/ΕΟΚ τροποποιούνται σύμφωνα με το παράρτημα της παρούσας οδηγίας.
Άρθρο 2
Τα κράτη μέλη λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να εξασφαλίσουν ότι από τις 4 Οκτωβρίου 2009, τα προϊόντα που δεν συμμορφώνονται με την παρούσα οδηγία δεν πωλούνται ούτε διατίθενται στον τελικό καταναλωτή μετά τις 4 Οκτωβρίου 2009.
Άρθρο 3
Τα κράτη μέλη θεσπίζουν και δημοσιεύουν τις αναγκαίες νομοθετικές, κανονιστικές και διοικητικές διατάξεις για να συμμορφωθούν με την παρούσα οδηγία το αργότερο έως τις 4 Οκτωβρίου 2009. Ανακοινώνουν αμέσως στην Επιτροπή το κείμενο των εν λόγω διατάξεων, καθώς και πίνακα αντιστοιχίας μεταξύ αυτών και των διατάξεων της παρούσας οδηγίας.
Το θέμα ΝΤΟΠΙΝΓΚ βρωμά Παγκωσμιως και όχι μόνο στην Ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα βγούνε και θα πέφτουνε πάλι από τα σύννεφα μερικοί, ρε πάνε τα πολύχρωμα χαπάκια τώρα έχομε το γονιδιακό ντόπινγκ που κανείς δεν τόλμησε να το αγγίξει ούτε στο ΠΕΚΙΝΟ ακόμα και η ίδια η WADA.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΛΑΣΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ (ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ) ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΓΩ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ (ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ) ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
http://www.youtube.com/watch?v=rhSOYOPtTqw&feature=player_embedded
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

3 σχόλια

  1. Γράφεις τόσα πολλά που κανείς δεν τα διαβάζει. Μάθετε να γράφετε την ουσία έτσι ώστε τα μηνύματά σας να έχουν αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ψάξε λίγο και τα διάφορα Detox που παίζουν στην αγορά....
    Μιας και το έψαξες τόσο πολυ...

    Και μετά ξαναπές τα μας από την αρχή. Μάλλον στο λουλούδι που διάλεξε η κόρη σου αρέσουν τα γλυκά τα κωκάκια από το ζαχαροπλαστείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a prepei na epine polla red bull sto big fish pou itan taktikos 8amwnas pantws...
    ti to 8elei to podosfairo...den ginetai emporos kalyera?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση