GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λιάσκος και η ...Εφη Θώδη

Από το http://panic-gr.blogspot.com/ . Είπε ο Λιάσκος τον Μαρκόπουλο... Εφη Θώδη!

Από το http://panic-gr.blogspot.com/
.
Είπε ο Λιάσκος τον Μαρκόπουλο... Εφη Θώδη!

8 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???
    ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ 4,4 ΙΝΤΖΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ Η ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ΕΟΤ στην οδό Σούτσου, η απαγόρευση για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους δεν έχει περάσει, δεν την γνωρίζουν, έχουν χεσμένους και νόμους και συναδέλους που δεν καπνίζουν, και πρώτοι και καλύτεροι κάτι διευθυντές, διευθύντριες, τμηματάρχες και τμηματάρχησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004, ΣΕ 800 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Από τα στοιχεία που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από σχετικές Ερωτήσεις μας, προκύπτει ότι από 1-1-2009 μέχρι 30-6-2009 έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση της Ν.Δ. συνολικά 65.061 προσλήψεις διαφόρων κατηγοριών. Το αντίστοιχο Α' εξάμηνο 2008 είχαν εγκριθεί 48.116 προσλήψεις. Δηλαδή έχουμε αύξηση 35,2% από το Α' εξάμηνο του 2008 στο Α' εξάμηνο του 2009.
    Από τις 65.061 εγκρίσεις προσλήψεων του Α' εξαμήνου του 2009 οι 8.191 αφορούν προσλήψεις συμβασιούχων (δηλ. προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, χωρίς κριτήρια και χωρίς μόρια) και οι 34.154 αφορούν προσλήψεις ορισμένου χρόνου και εποχικών, οι περισσότερες των οποίων γίνονται επίσης εκτός ΑΣΕΠ, δηλαδή ρουσφετολογικά.
    Ο συνολικός αριθμός εγκρίσεων προσλήψεων όλων των κατηγοριών στον δημόσιο τομέα από την κυβέρνηση της Ν.Δ. από 7-3-2004 μέχρι 30-6-2009 ανέρχεται σε 800.677, εκ των οποίων 313.042 αφορούν συμβασιούχους, ορισμένου χρόνου και εποχικούς. Επισημαίνεται ότι ενώ οι θέσεις μονίμου προσωπικού και αορίστου χρόνου, που έχουν εγκριθεί σ' αυτά τα χρόνια ανέρχονται σε 147.782, οι θέσεις συμβασιούχων, ορισμένου χρόνου και εποχικών, που έχουν εγκριθεί από την κυβέρνηση Καραμανλή, ανέρχονται σε 313.042. Είναι προφανές ότι αποφεύγουν τους μόνιμους και προτιμούν να προσλαμβάνουν κατά κόρον εκτός ΑΣΕΠ.
    Η κυβέρνηση είναι αδιόρθωτη και ανάλγητη. Το κράτος της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι σπάταλο και πελατειακό. Υποσχέθηκαν περιστολή δαπανών λόγω της κακής κατάστασης στην οποία έφεραν την οικονομία της χώρας. Αντί να περιστείλουν τις δαπάνες, σε σχέση με τις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, τις αυξάνουν. Ρουσφετολογούν ακατάπαυστα με χρήματα του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση Καραμανλή επιλέγει τις σπατάλες αντί για το νοικοκύρεμα της οικονομίας. Επιλέγει το πελατειακό κράτος αντί για το σοβαρό κράτος.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
    Ο Γιωργάκης προορίζεται από τους αμερικανούς να είναι ο ΙΔΕΩΔΗΣ πρωθυπουργός άλλης μιας υποτελούς αποικίας τους στη βαλκανική.
    ΚΑΙ αργόστροφος ΚΑΙ δοσίλογος ΚΑΙ μισός (εξ’ αίματος) αμερικάνος.
    Εντάξει, με τους γνωστούς 4 καναλάρχες (Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κυριακού, Αλαφούζο) ξέρουμε ότι τα έχουν συμφωνήσει.
    ΕΜΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωρε πισοκώλη πασόκε.
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 800.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 60-80%.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?
    ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΣΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΧΙ ΡΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ!! Η ΝΕΑ ΔΗΜΠΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΟΚΤΩ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ!!! ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρεμήστε πρασινοφρουροί, σας έχει πιάσει ταχυπαλμία γιατί έχετε μυριστεί την καταιγίδα που έρχεται.
    Όσο για την αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής του τόπου, μήν στενοχωριέστε.
    Φρόντισαν τα καλόπαιδα του πασόκ με το Χρηματιστήριο, τη Ζίμενς, το Κτηματολόγιο, τους TOR-M1, τις φρεγάτες, το C4I και τόσα άλλα.
    Απλά μετρήστε πόσα τωρινά και πρώην στελέχη του πασόκ ζούν σε βιλάρες, έχουν εξασφαλίσει τα δισέγγονά τους και βρίσκονται ξαναπαντρεμένα με προικοθήρες κοπελίτσες, 30 χρόνια νεότερες.
    Μετά το ξανασυζητάμε το θέμα της πολιτικής αξιοπρέπειας.
    Απλά πράγματα.
    Εγώ πάντως θα πρόσθετα και το θέμα της υποκρισίας, φαντάζομαι να συμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΗ ΘΩΔΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση